Barvy a jejich vliv na čakry


14.10.2011 - 09:30
(Panna) Přívětivý Jack
Barvy a jejich vliv na čakry
Ahoj,nevíte jak silný vliv mají barvy kolem nás na čakry? Když si třeba vymaluju celý pokoj určitou barvou, ve kterém trávím tak 12h denně, bude to mít pozitivní vliv? Odezní to rychle když z něj odejdu? Co barvy oblečení? Jak silně působí? Jo a působí vůbec i v noci, když je tma? :1:(ježiš napsal jsem kolem náš :41:)

Stránka: 2 1
Řazení:
15.10.2011 - 16:18 | Filtr
(Býk) Artislove » Laki :)
u kazdeho je to individualne...ale nie je dobre sa udrziavat len v jednej farbe..tym padom to naco posobi uz moze byt enormne "preposobene" a ostatne cakry ci organy mozu mat nedostatok :4: potom to uz moze mat aj negativne vysledky :74:
15.10.2011 - 15:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Laki :)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a prave jsem dostala inspiraci k malovani ajaj :4:

nekdy je vhodne namalovat treba jen jednu nebo dve steny a nechat tam i hodne bile v te mistnosti, takhle si muzes jakoby neustale vybirat co potrebujes vibracne :1:
15.10.2011 - 15:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artislove
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:

myslim ale ze pro nekoho kdo zacina je vymalovat pokoj prospesne, vzdyt premalovat se to da vzdycky, ja kdyz takhle zacinala, vydrzela jsem dva roky v syte oranzove a neskutecne me nabijela :1: pak uz to nikdy nebylo ono kdyz se to premalovalo :4:
15.10.2011 - 14:22 | Filtr
(Býk) Artislove
Ahoj :29:
farby maju na nas organizmus ako aj na cakry velmi silny vplyv. malovat izbu jednou farbou na dlhu dobu ale nemusi byt to najspravnejsie riesenie, pretoze aj vela jednej farby moze skodit...tak isto aj aj vela zdrziavania sa v jednej takej miestnosti :3:
Ci je tma alebo svetlo na tom nezalezi farby ucinkuju vibracne nie vizualne ako sa to zda nam... :1:
15.10.2011 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » růžička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
proc chodi Lucie Bila porad v cerne barve? :1:
15.10.2011 - 11:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » růžička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
s tim oblecenim na druhy den to potvruzuji vsemi deseti :1: :15:

lide maji mnoho casu, jen si to sami neuvedomuji, co vlastne chteji

staci jen se zamyslet, chodi sem 35 000 lidi, jedno cele mesto, ti vsichni vi, ze existuje neco za hranici hmoty, tela, lidskeho zivota

jedno cele mesto lidi vi, ze i kdyz jejich telo umre, oni neumrou

tak nac ten spech? kam? proc? :74:
15.10.2011 - 11:03 | Filtr
(Blíženci) Tyjo » růžička
Dobrý deň. Píšete zaujímavé veci. Aký máte názor (poznatky) na harmonizovanie čakier biolampou?
15.10.2011 - 03:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Přívětivý Jack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samiel, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:75: :75: :75:
14.10.2011 - 17:14 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » alassea
Já harmonizuju okolí metalem :1: V noci jsem to ale nezkoušel, dobrý nápad :15:
14.10.2011 - 17:11 | Filtr
(Panna) alassea
myslím si,že farba nepôsobí iba tým,že ju vnímame očami,ale aj tým,že vibruje-vyžaruje.
Ja napríklad robím to -aj keď to je mimo tému,že keď si púšťam nejakú príjemnú harmonickú hudbu a odchádzam z domu,tak to nevypínam,nechám nech to harmonizuje priestor.
Takže aj v noci :4:
tak ako si hudbu púšťam a pôsobí aj keď spím
14.10.2011 - 16:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hajounek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: :15:
14.10.2011 - 16:15 | Filtr
(Lev) růžička
Kolorterapie vodou

Voda je pro nás téměř stejně nezbytná jako vzduch. Většina lidí ji však nepije v dostatečném množství. Jeden z nejzdravějších návyků, jaké si můžeme vypěstovat, je vypít denně spousty vody. Při ranním vstávání a před ulehnutím je vhodné vypít několik sklenek. Pročistíme tak svůj organismus.

Nejčastěji se proti pití velkého množství vody ohrazují ti, jež trápí zadržování vody v těle. Tito lidé bohužel nevědí, co se v jejich těle odehrává. Když tělo nepřijímá dostatek vody, začne ji zadržovat, neboť přechází na jakýsi "nedostatkový" režim. Pijeme-li během dne spousty vody, tělo nemá potřebu ji zadržovat; žádným nedostatkem již netrpí.

Vodu můžeme polarizovat či ionizovat frekvencemi různých barev a použít ji k léčení či aktivaci různých energií v těle. Polarizovat vodu lze několika způsoby.

První z nich je velmi jednoduchý. Vezměte sklenici a naplňte ji vodou. Uchopte ji do jedné ruky a druhou ruku držte asi sedm až deset centimetrů nad ní. Začněte rytmicky dýchat a soustřeďte se na jednu z barev. Vnímejte a pociťujte, jak tato barva vyzařuje z vaší ruky do vody ve sklenici. Soustředěně naplňujte sklenici vody léčivými vibracemi zvolené barvy. Tři až pět minut koncentrace stačí k tomu, aby se voda silně polarizovala. Pak ji můžete vypít či užívat v různých dávkách, abyste zlepšili svůj zdravotní stav.

Druhá metoda polarizace vody využívá barevných sklenic. Naplňte barevnou sklenici vodou a brzy ráno ji postavte před dům na slunce. Sluneční paprsky barvu sklenice zaktivují a naplní vodu příslušnou vibrací. Tuto vodu pak můžete pít jako lék na své zdravotní obtíže.

Další způsob, jak vodu naplnit vibracemi určité barvy, je zabalit sklenici nebo láhev do barevné látky či papíru. Tuto sklenici pak postavte ven na ranní slunce. Sluneční světlo dopadající na barevný obal zaktivuje frekvenci příslušné barvy a touto fredvencí naplní vodu ve sklenici. Jedna až tři hodiny na ranním sluníčku bohatě postačí. Můžete polarizovat také několik sklenic najednou a ty pak uskladnit, abyste měli zásobu na několik dní.

A ještě jeden způsob, jak vodu naplnit fredvencí určité barvy. Vezměte kousek barevné čtvrtky a položte jej na sklenici či hrdlo láhve. Pamatujte, že sluneční paprsky působí jako aktivátor a vysílač dané frekvence.

barvy a jejich tvoření
Červená, žlutá a modrá jsou primární barvy. Kombinování primárních barev získáte barvy ostatní.
Tvoření barev kombinováním šarlatová 2 červené filtry
červenooranžová 2 červené a žlutý filtr
oranžová 1 červený a 1 žlutý filtr
žlutooranžová 2 žluté a 1 červený filtr
žlutozelená 2 žluté a 1 modrý filtr
zelená 1 žlutý a 1 modrý filtr
modrozelená 3 modré a 1 žlutý filtr
tyrkysová 2 modré a 1 žlutý filtr
indigová 2 modré a 1 žlutý filtr
fialová 1 červený a 1 modrý filtr
modrofialová 2 modré a 1 červený filtr
červenofialová 2 červené a 1 modrý filtr
karmínová 3 červené a 1 modrý filtr
purpurová 1 žlutý, 1 červený a 1 modrý filtr
14.10.2011 - 16:13 | Filtr
(Lev) růžička
Černá barva
Psychologie barvy
________________

Černá je nejtmavší barva, vlastně bychom je za barvu ani neměli pokládat. Barvy přece patří světlu a černá tmě. Pokud jí někdo dává přednost, znamená to, že odmítá svůj úděl. Černá je barvou vzdoru a protestu. V testu tato neobvyklá volba vždycky upozorňuje na nějaký závažný vnitřní konflikt.
14.10.2011 - 16:12 | Filtr
(Lev) růžička
Hnědá barva
Psychologie
________________

Hnědá barva je spojena s představou tělesných požitků. Mají ji rádi ti, které ze všeho nejvíc zajímá jejich vlastní pohodlí, ale také lidé unavení a vyčerpaní, kteří touží po odpočinku. Odmítají ji ti, kdo "životem v teplíčku" pohrdají, kdo se chtějí odlišit od průměru, být výjimeční. Vyrovnaný člověk má k hnědé obvykle víceméně lhostejný postoj.
14.10.2011 - 16:10 | Filtr
(Lev) růžička
Zelená barva
Psychologie
________________

Ten, kdo dává přednost zelené barvě bude zřejmě za všech okolností stát na svém a nezalekne se žádných překážek. Má sklon pečovat o druhé, ale také je rád ovládá a kontroluje. Touží po obdivu a uznání. V Lüscherově testu zelenou, vlastně modrozelenou, volí lidé stateční, houževnatí, ale také umínění a málo přispůsobivý - ti, co se o nich říká, že jsou schopni "jít hlavou proti zdi". Odmítají ji lidé originální, ale také přepjatí, a určitě není oblíbenou barvou zklamaných a vnitřně nejstých. Příčinou odmítání zelené může být i tělesná slabost: za nesympatickou (tvrdou, jedovatou apod.) ji často označují lidé trpící srdečními chorobami, např. anginou pectoris.
14.10.2011 - 16:10 | Filtr
(Lev) růžička
Modrá barva
Psychologie
________________

Psychologové zjistili, že modrá je barvou klidu, uspokojení, souladu. Mají ji rádi lidé citliví, s bohatým vnitřním životem, hledající lásku a oddanost, romantikové - prostě oni tišší introverti. Symbolizuje něhu, věrnost, důvěru, oddanost a tradici. Dávají jí také přednost lidé, kteří touží po klidu: unavení, přepracovaní, i ti co nemají rádi změny. A když někdo modrou odmítá? Možná má strach ponořit se do hlubin vlastního nitra, možná není spokojen se svými současnými vztahy, s vazbami, které tato barva představuje. Asi ho zatěžují, není to žádné klidné bezpečí, ale spíš nudná závislost: s odmítáním modré se často setkáváme u mladých lidí, kteří touží "vylétnout z rodného hnízda".
14.10.2011 - 16:08 | Filtr
(Lev) růžička
Červená barva - psychologie a symbolická řeč
Psychologie
________________

Červená je výrazem životní síly, aktivity, potěšení z činnosti a také barvou dobrého kontaktu s okolím.
Značí touhu po silných a hlubokých zážitcích, po úspěchu. Přednost jí proto dávají lidé cílevědomí, energičtí, tvořiví, schopní usilovné práce a soustředěného vypětí, ale také "pruďasové" a násilníci.

Odmítání červené může být příznakem nedostatku sil, ochablosti, pasivity, znamením, že člověk na své úkoly nestačí, že se cítí unaven, vyčerpán. Takovým lidem se zdá, že nedosáhli toho, čeho dosáhnout chtěli, a že se jim to už ani nemůže podařit.
14.10.2011 - 15:57 | Filtr
(Lev) růžička
Skrze čakry, energetická centra těla jsou vzájemně všechna těla propojena, prolnuta a zároveň i společně ovlivněna
14.10.2011 - 15:55 | Filtr
(Lev) růžička
Pravé lidství, lidská duchovní bytost má pevně dané energetické vyzařování, které je dokonalým božím darem putující duši na cestě ke vzdělání. Toto energetické vyzařování je tak silné, že září i skrze hmotu a lidé ho popsali již v dávných dobách a nazvali ho čakrami.

Čakry dokonalého lidského energetického systému vypadají přibližně takto:
14.10.2011 - 15:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Přívětivý Jack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A jak jsi to poznal?
14.10.2011 - 15:43 | Filtr
(Lev) růžička
VLASTNÍ NÁZOR

Podle mého názoru barvy na psychiku člověka bezpochyby působí. Nedokáži posoudit jestli v takovém rozsahu, jak se píše v knihách, které jsem na toto téma měla možnost přečist, ale určitě lidskou psychiku ovlivňují.
Při čerpání informací se mi dostala odpověď na otázku, která mě už předtím několikrát napadla, ale na kterou jsem si nedokázala odpovědět. A to, proč, když si připravím oblečení na nadcházející den, si ráno stejně většinou vezmu něco úplně jiného. Je to jednoduché. Naše podvědomí si vybírá takové barvy, které momentálně potřebuje k vyrovnání svého psychického, duševního, ale i tělesného stavu. Přes noc načerpá nové síly a doplní potřebnou energii, tedy i barvy, které chybí.
Barvy jsou každodenní součástí našeho života a je velmi zajímavé zjišťovat, jak působí na naši psychiku. Je myslím škoda, že lidé nemají dostatek času, aby využívali jejich účinky.
14.10.2011 - 15:40 | Filtr
(Lev) růžička
Běžné nemoci a pro ně vhodné barvy

S t a v Ú č i n n é b a r v y

abscesy modrá, modrofialová
AIDS červená, indigová modř a
fialová,následují růžová a
zlatá
akné růžová, červenofialová
alergie indigová modř,jemná oranžová
alkoholismus indigová modř,žlutá
Alzheimerova choroba královská modř,
modropurpurová,následuje žlutá
anémie červená
artritida fialová, nodrofialová
astma modrá, oranžová
bolesti hlavy modrá, zelená
bolesti ucha tyrkysová
bolesti zubů modrá, modrofialová
bronchitida modrá,modrozelená,tyrkysová
diabetes fialová
ekzémy citrénová
epilpsie tyrkysová,tmavě modrá
horečka modrá
chřipka tmavě modrá,tyrkysová, fialová
infekce fialová
játra kombinace modré a žluté
kosti fialová, citrénová
krevní tlak (nízký) červená, červenooranžová
krevní tlak (vysoký) modrá, zelená
ledviny žlutá, žlutooranžová
leukemie fialová
močový měchýř žlutooranžová
nervy modrá, odstíny modrozelené
oči odstíny bleděmodré a ledové
modři
rýma červená
senná rýma červenooranžová
spáleniny modrá, modrozelená
srdeční problémy zelená a růžová
střeva žlutooranžová
vředy zelená
výrůstky fialová, modrofialová
úzkostné stavy světlomodrá, zelená
záněty modrá
zápal plic červená a červeooranžová v
kombinaci s indigovou modří

(výše uvedené tabulky jsou z knihy Právodce Léčitel aneb jak léčit energií od Teda Andrewse)
14.10.2011 - 15:39 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Neferlin
Slabá kořenová čakra, ta červená
14.10.2011 - 15:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Přívětivý Jack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z čeho soudíš, že se máš uzemňovat?
14.10.2011 - 15:31 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Neferlin
Víc naznač :3: :2:
Příspěvky: 46-22 21-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »