Raději se o manžela podělím,


07.10.2011 - 12:33
(Beran) pimon
Raději se o manžela podělím,
než bych měla sto horších mužů jen pro sebeCo Vy na to?Z mého pohledu zajímavá myšlenka.

Stránka: 7 6 5 4 3 2 1
Řazení:
14.10.2011 - 05:58 | Filtr
(Beran) pimon » janicka23
Bavěj se dva chlapi kdy souloží.
- to já každý den večer před spaním, to se mi pak bezva usíná, jsem takovej spokojenj jak jsem završil den.
- no to já každý ráno, hned jak se probudím, tak na maminu. To mám jistotu, že jsem ten den první.
:21:
09.10.2011 - 10:09 | Filtr
(Kozoroh) janicka23 » honzík...tvrdý oříšek :)
to je takové házení všech do jednoho pytle, to neplatí nikde, ani tady, lidí je na světě moc a existují tací, kteří mají jaksi zakódovanou věrnost a nemají sklony ji porušovat, lidé jsou různí a i takoví jsou, pravděpodobně většina je na opačném pólu nebo vidíme v okolí spíš ty opačné případy a těch nenápadných, kde se "nic neděje" si tolik nevšímáme, a ta poslední věta "bez rozdílu" je dost radikální, v tom případě by jeden musel být přímo se všemi páry co jich žije na světě aby věděl jak to u všech chodí a jak to mají doma zavedené, všudypřítomný a vševidoucí, aby taková věta stála na pravdě
09.10.2011 - 10:08 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Pithecanthropus erectus
:39:
Cha, tentokrát súhlasím ..
Darmo má žena výborný recept, krásnou kuchyň a plná elánu sa vrhne do toho, ked múka lepí, čokoláda sa nehce roztopit, vajcia sú pokazené a kypriaci prášok nekypí ...
:61: :61: :61: :21:
09.10.2011 - 09:50 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Zornička
No ale já jsem svůj názor nezamýšlel, jako všespasitelný recept, spíš jako zamyšlení se nad tím, co vše ovlivňuje vznik a vývoj partnerských vztahů.Že ať si každý prožije to krásné údobí růžových brýlí, ale pokud se rozhoduje založit rodinu, už by se měl koukat zralejšíma očima.I sebelepší recept na bábovku ještě nezaručí, že bábovka bude k jídlu, protže záleží na tom kdo ji peče a z jakého materiálu ji peče… :3:
09.10.2011 - 07:05 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Sempress
Nikdo nikdy nemůže být si tak sebejistý, protože neví, co se mu může ještě stát. Měla jsem kamarádku, která mi při mém rozvodu říkala, že jsem jako ženská k ničemu, že jí by se to nemohlo stát a už vůbec ne kvůli posteli. Dnes je taky rozvedená, její manžel jí veřejně zahýbal, a protože se rozhodla rozvést, ani výživné jí na děti řádně neplatil. Pak jenom chodila a koukala, jak prý to dělám, že s exmanželem dobře vycházím, že se s ním na všem domluvím a že si i kluky bere na víkendy.
Já už taky neříkám, že by se mi "něco" němohlo stát....párkrát už se mi vesmír pořádně smál...... :3:
09.10.2011 - 01:01 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » růžička
:39:
Růži, chcelo to premýšlat hned od začiatku :20:
09.10.2011 - 00:54 | Filtr
(Lev) růžička » Sempress
Asi jsem opravdu nebyla košér , ale naivní debil!!!!
To nebyl jeho první úlet , hned první byl při naší svadbě s mou kadeřnicí co mne česala v ložnici co mi darovali moji rodiče a v jejich domě!
Pak když dojížděl do práce atd..
Kdyby jsi udělal na něm uzly tak mu jeho pýcha nestačí!!
Dokud ho nepřistihneš , tak nevěříš ničemu :63:
Nebo když se gynekolog při blbě tváří a tvrdí ,že za ty gynekolog problémy může hlavně můj manžel .. :8:
09.10.2011 - 00:38 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Pithecanthropus erectus
To je všetko pravda, ale súhlasím aj s pimonom, že mladý človek ťažko odhadne čo bude za 30 rokov..Niekedy už za 5 rokov si človek nevie rady .Prídu situácie, kedy je človek vystavený takým skúškam, že predtým nemal možnosť si vyskúšať nejaký testík - napríklad dlhodobá nezamestnanost - človeka dosť zmení, aj dlhodobá choroba, potom ked sa do toho začne montovať tchyně ..ajajaaaaj čo tá dokáže narobiť ..A pritom predtým bola milučká ..
Kto čítal alebo videl Tchyně a uzený
http://www.ceskatelevize.cz/porady/…
tak videl, že baba bola zlá od začiatku a nevesta sa snažila ..Počúvame, že bereš si jeho nie jeho rodinu ..tak jak je to teda? Jednoduché určite nie ..Keby sme vylúčili mamánka, neverníka, lenivca, workoholika, a pár dalších čo by sme akože "testíkom" zistili, tak čo by ostalo ??? :61: :61: :61: :21:
09.10.2011 - 00:27 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Pithecanthropus erectus
Jo jo, zato že vy v praveku ste v jaskyni písali nejaké testíky, to neznamená že to budeme robit aj my .. :61:
My ked sme zamilovaní, máme růžové brýle a hreje nás pri srdiečku a nevidíme a neslyšíme :61:
Vás tak hreje akurát mamutia kožušina a úder blesku ...ked vôbec .. :115: :15: :46:
09.10.2011 - 00:11 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Pithecanthropus erectus
Možná bych ještě něco podotkl, na co jsem zapomněl.Že kvalitní vztah nestojí jen na manželském sexu, který ač je důležitý je jen jedním pilířem .Ten neméně důležitý jsou společné prožitky obou dvou , jaksi ve stejném levelu.Ty posouvají vztah, tvoří krásné vzpomínky a ty dva svazují.Tam končí zamilovanost a začíná – mít rád , milovat toho druhého……a opět společný jmenovatel kvalitní výběr…… :3:
09.10.2011 - 00:05 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » libas
to ano, taky jsem to psal..... :4:
09.10.2011 - 00:01 | Filtr
(Střelec) libas » Pithecanthropus erectus

:37:Proti tomu nemám žádné námitky :4:
Vždycky jsou ale na to dva :3: :4:

Dobrou :116: :62:

08.10.2011 - 23:50 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » libas
obecně nevyřešíme..ale každý sám může v tomhle něco udělat...prostě se chovat při výběru zodopvědně k sobě a tím potažmo ke svým budoucím dětem a partnerům.....a tohle je v silách každeho.Tím nechci zdaleka říct, že je to univrzální recept na nevěru....jen ji v mnohých případech dokáže eliminovat, protže nevěra je stará jako lidstvo samo a tak to zůstane, dokud lidstvo bude lidstvem.... :37:
08.10.2011 - 23:41 | Filtr
(Střelec) libas » Pithecanthropus erectus

Bohužel :47: jenže to nevyřešíme
Ani nevěru a bigamii nevyřešíme .
Můžem se v tom jenom plácat ,jak nejlíp umíme a sbírat zkušenosti :49: :32: :4:
08.10.2011 - 23:25 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Zornička
nechci být za mudrce....ale když se člověk pozorně rozhlíží v rodině budoucího partnera, mnohé z toho uvidí......
a pak i krizové situace, třeba na obyčejné dovolené ( nebo třeba také uměle vyvolané, testík je testík co si budem povídat) ledacos napoví.Jsem přesvědčen že se žádný člověk nedokáže dlouhodobě stylizovat, a že svoji pravou tvář prostě v těchto situacích odhalí.To by ovšem nesměly existovat růžové brýle......nebo nechtění vidět věci reálně.....
08.10.2011 - 23:20 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » libas
zato stoupá počet dětí, které vychovává ulice.....budoucích problémových občanů.
08.10.2011 - 23:12 | Filtr
(Střelec) libas » Pithecanthropus erectus

:30: :30: :30:
Jen se počet partnerů zvyšuje a porodnost klesá :25:
08.10.2011 - 23:10 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » pimon
to k čemu se mladí tak rychle nedoberou, je dlouhá životní zkušenost.Nevědí nic o vyhoření vztahu o monotónnosti milostného života, kteréžto fenomény postihují většinu manželství.....nevědí nic o tom jak jim čelit a jak se s nimi vyrovnávat....jak je eliminovat.....to by mělo být součástí výuky ve školách.....nevěra je pak to nejjednodušší a pravda mnohdy i nejpříjemnější řešení.Ovšem zcela určitě ne pro toho postiženého.....V tomto ohledu je každý z partnerů do daleké budoucnosti nevypočitatelný.......ale na vztahu by se mělo pracovat celý život, rozvíjet ho , nedopustit ten stereotyp dopadnout....jenže ta zásadní otázka je, že na to musí být dva.A opět jsme u toho výběru parnera......
08.10.2011 - 23:07 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » pimon
Bohužial ja súhlasím a to mi vadí ked napíše napr.Glimm (omlúvam sa ked tu neni) že - vybrala si si retarda a teraz si len znášaš čo si si sama navarila atd..
je to tak individuálne, že skúsený človek potvrdí, ako ťažké je vôbec pochopiť, čo sa mnohokrát vykluje z milovaného partnera .
Je nesmierne moc prípadov, kedy sa proste ludia rozišli pre tzv .nezlučitelnosť názorov a predtým to boli solidné páry pozostávajúce zo vzdelaných ludí, inteligentných, dobrých, spolahlivých a neviem akých ..
Je až s podivom, ako rýchlo sa častokrát všetko vyvíja aj v tomto a z podareného chlapca sa po pár rokoch stáva hovado a z chutnej kočky neznesitelná xantipa ..
Je nesporné, že určité sklony, vlastnosti, zvyky atd má človek už v sebe a vykazuje ich a tie signály vydáva..Hladiac na maličkosti by sme sa neženili a nevydávali nikto ..A v prípade roztržiek ktoré nám vadia, by sme sa mohli rozvádzať 4 krát do roka. píšem o vlastnostiach, ktoré naozaj niekedy nadobudnú hrozivé rozmery, hoci sa často predtým neprejavili vôbec, alebo minimálne. Býva to žiarlivosť, lakomosť, aj lenivosť napríklad..
08.10.2011 - 22:57 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » pimon
ono taky zakládat tak zodpovědnou instituci jako je rodina bez zkušeností, jen na základě nějakého náhlého vzplanutí,si o případné výše popsané problémy přímo říká.Dnes je jiná doba než v minulých stoletích, dá se bez problémů žít i na hromádce , poznávat rozdíl co je to za ručičku chodit parkem, vytrasávat na diskošce a co je namočit si pusinku rovnou do povinností a společnýho denodenního soužití dvou lidí......co komu tohle brání? trdlovat se dá i po třicítce a za tu dobu se nasbírá dost zkušeností, aby výběr přinejlepším nasvědčoval, že ti dva se k sobě hodí.Samozřejmě záruky nikdo nikdy nemůže dát, ale počet pravděpodobností že rodina bude fungovat je daleko vyšší
08.10.2011 - 22:50 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » pimon
Lenže toto čo popisujete prežíva plno ludí. Takže budete hľadať v rovnakých vodách :1:
Človek keby vedel čo ho čaká, tak mnohokrát do toho ani nejde :61: ale to skúšanie a objavovanie je najzaujímavejšie ..častokrát než tá pohoda potom ..
Netreba sa kukat kolem a jak to majú iní ..Však ked má sused na zahrade malú a biednu kukuricu, to neznamená, že ju musím mat takú aj ja :21: :61:
08.10.2011 - 22:46 | Filtr
(Beran) pimon » Pithecanthropus erectus
No ono odhadnout v mládí, bez zkušeností jak se ten druhý bude chovat za třicet let to je dost složité.
08.10.2011 - 22:42 | Filtr
(Lev) Sempress » Pithecanthropus erectus
Myslím kolego, že jste tuto rovinu dokázal přesně vyjádřit v několika větách.
08.10.2011 - 22:37 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Sempress
Z hlediska obecné životní praxe, je to asi nejlepší a nejpřirozenější model většiny lidí v evropských končinách.Stabilní rodina je základ a především základ pro děti, které nejvíc trpí rozcházením partnerů.Kdyby nebylo té ukrutné touhy většiny lidí toho druhého vlastnit, kdyby cítili ten pocit možné volnosti, snad by ani tolik nevěry nebylo, ale hlavně by nebylo tolik rozvrácených rodin.Jestliže někod poci´tuje touhu zanášet, tak to není samo sebou, ale v partnerství zákonitě něco neklape nebo chybí.Přeci existují opravdu i taková manželství ( a já jich několik znám a nejen z vnějšku) kdy si partneři "sedli" a žijí už několik desítek let ve krásném vztahu.....tohle je ale případ od případu.To těžiště ovšem vidím vždy ve výběru partnera.Tam se dělají největší chyby, které se nakonec zúročí.Je to jistě velmi obsáhlé téma a několika slovy se nedá srozumitelně vysvětlit.....
08.10.2011 - 22:35 | Filtr
(Lev) Sempress » růžička
No asi to nebylo tak košér pro tvého muže, třeba signalizoval že neni něco v pořádku než se to stalo...
Příspěvky: 155-131 130-106 105-81 80-56 55-31 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »