Neobvyklý sen o vykládání karet


20.09.2011 - 11:59
(Ryby) Artep77
Neobvyklý sen o vykládání karet
Zdál se mě zvláštní sen, přišel mě dost nevšední...byl příjemný, snad až krásný...jenom to má malou chybičku, stále nepřicházím na co mě chtěl přesně říci. Pokud by ho někdo dokázal rozluštit, budu moc ráda a předem děkuji. :27: :74:Ve snu jsem byla v nějakém sále...bylo tam více lidí a čekali jsme na nějakou přednášku. Bylo tam spíš šero. Jedna mladá žena mě oslovila jestli bych nechtěla vyložit karty a já souhlasila. Posadila jsem se vedle ní. Karty letěly na jedné hromadě na stole, tak aby nebyly obrázky vidět. Jenomže najednou se samy od sebe začaly otáčet obrázky čelem ke mě. Jak se jedna po druhé otáčely, krásně při tom zářily a z textu pod obrázky bylo vždy vysvíceno jedno slovo. Jako bych si toho slova měla všimnout a poskládat si tak souvislý text. Byla jsem v údilu a ptala se ženy vedle mě, kdo to dělá?! A ona řekla, že to já. Odporovala jsem, že něco takového neumím, že určitě ně. Ona se jenom pousmála, že teď už umím. Nevěřila jsem, položila znovu balíkem karet na stůl tak, aby nebyly vidět a vyslala myšlenku. Najednou se karty začaly otáčet úplně stejně jako prvně. Opět při tom krásně zářily a vysvycovaly jednotlivá slova. Jak karty přistály opět všechny na stole, žena se zvedla a bez jediného slova odešla, měla spíše vážnou tvář.Možná, že je to jenom sen...bez větších souvislostí a významu...kdo ví... :25:

Řazení:
20.09.2011 - 14:16 | Filtr
(Ryby) Artep77 » Bergruna
děkuji, tak to už mě navede mnohem lépe, sedí to... :1:

:17:
20.09.2011 - 14:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artep77
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...zlaté, zářící barvy- materiální svět, peníze a jistoty v reálném životě. Asi byste měla řešit zabezpečení v tomto směru. Nebo ta první šance už se Vám nabídla, vy jste to odsunula jako nedůležité.
20.09.2011 - 13:44 | Filtr
(Ryby) Artep77 » Bergruna
Moc děkuji za Váš postřeh :17:.

Tak to je přede mnou asi nelehký úkol, protože v tom snu mě neběžela žádná otázka hlavou, jako by hlava byla "čistá". Samozřejmě, že v životě mám otázek mnoho a mnohdy je řeším paralérně, tak jako i nyní...takže přijít na to o jakou to otázku zrovna jde, je přímo bojový úkol :63:.

Někdy si říkám, proč nám chodí věci formou snů, v mém případě tedy často, když v nich pořádně neumíme číst. :25:

Ale i tak moc děkuji a přeji krásný den :27: :17:
20.09.2011 - 13:38 | Filtr
(Ryby) Artep77 » vltavínka
:-) taky mě to tato možnost napadla...děkuji :27:
20.09.2011 - 13:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den, sál je Vaše podvědomí a to co se tam odehrává je výzva k tomu, abyste si sama poskládala souvislý text odpovědi na nějakou otázku, o které se domníváte, že to neumíte a neznáte. Žena - kartářka je symbolická v tom, že informace se Vám samy nabízí -odkrývají (maximálně máte ty dvě šance a třetí už nepříjde).Zdravím.
20.09.2011 - 13:05 | Filtr
(Lev) vltavínka
Vnímám to jako jasnou výzvu k tomu, aby ses seznámila s kartami, pokud s nimi zatím nepracuješ..
Zřejmě Tě k sobě samy volají a chtějí s Tebou komunikovat :15:
Úžasný sen !!! :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »