kyvadlo z ineho materialu


23.08.2011 - 21:50
(Panna) Rachelinka 5
kyvadlo z ineho materialu
Ti,ktori pracuju s kyvadlom-co myslite,mozu sa pouzivat namiesto kamena-kristalov ine materialy?napr.koralka,gombik,šiška...nieco,k comu mam pozitivny vztah a co je ľahke...napr.aj zvyšok ceruzky so špicom alebo zub mudrosti :6:alebo to musi byt len krystal,ametyst..? :3: :6:

Řazení:
14.09.2011 - 00:36 | Filtr
(Rak) nonFireresist
PS: ...ten knoflík je asi ještě z doby, kdy bylo jednodušší sehnat perleťovej knoflík, což je opravdu zajímavej materiál. Můžeš použít třeba mušli :-)
14.09.2011 - 00:30 | Filtr
(Rak) nonFireresist
Skoro cokoliv. Jednorázově třeba i právě vylouhovaný pytlík čaje, cos zrovna dopila (navíc je to většinou dost přesný...) vzpomeň si na Bábi Zlopočasnou. :-D Dřevo je taky super, a ten nápad s tou šiškou zvlášť zelenou (ale o tu je dobrý dotyčnej strom nejdřív požádat), vůbec není zlej. Jen je tyhle "živý" kyvadla nutný často energeticky čistit. Klidně to vztáhni k známejm fyzikálním vlastnostem vodičů a izolantů, je to analogickej vztah. Nejlepčí kyvadlo by byla voda, ideálně asi energeticky ovlivněná destilka, nebo voda pramenitá, zavřená řekněme v menší laboratorní fióle, ale to naopak extrémě citlivý a musela bys ji čistit po každým použití, nejspíš i během nějaký delší seance a uchovávat ji někde v chladu a temnu, ideálně do nějaký hezký krabičky a pak do ledničky. Prostě ji skoro rozmazlovat ;-)
24.08.2011 - 19:16 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Jak bylo výše uvedeno, lze připravit v podtatě z čehokoliv.Třeba i z prstýnku zavěšeného na niti, či na provázku.
Důležité je však se zeptat, jak bude ukazovat ano a jak ne.Někdy to může být i naopak.
Křišťál si myslím, že je vhodný,mám já,ale záleží na každém z nás, co je mu sympatické- musí se líbit na první pohled-musí oslovit.¨
Dá se i koupit v různých esoterickcýh obchodech od 1OO kč a výš.

http://www.youtube.com/watch/…
:68:
24.08.2011 - 19:00 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
dakujem vsetkym,skusam postupne,co sa da pouzit...momentalne pierko a ten zub mudrosti :16: :14:
24.08.2011 - 18:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, ja myslim ze to muze byt cokoliv, jen by to melo byt ocistene od nejakych vlastnich energii.. at to neovlivnujes.. proto by se to nemelo treba nosit na krku, pac pak je to obalene tvou vlastni srdecni energii.. ale uz s tim nepracuju, tak nevim.. treba by ti fungoval i zub moudrosti.. zkousej.. :3:
24.08.2011 - 03:25 | Filtr
(Rak) nemoomen
ahoj
na materiálu nezáleží záleží jen na člověku který kyvadlo drží pokud ti má fungovat bude fungovat i knoflík na niti :27: :27: :27:
23.08.2011 - 23:47 | Filtr
(Rak) ardente
kyvadlo ako také môžeš použiť čokoľvek...ale záleží od toho na čo chceš to kyvadlo využívať.Napr.z ametystu je najviac citlivé na energie,kvôli jeho jemnej štruktúre..
,reaguje úplne na všetko okamžite..
menej citlivé a podla mňa najlepšie je z kryštálu.
a napr.ruženín sa neodporúča používať ako kyvadlo,ináč je tiež dosť citlivé...
ďalej zo záhnedy kyvadlo sa používa na prácu z bytosťami,má hustejšiu štruktúru,takže sa naň nenalepí energeticky kadečo...
čo sa týka kovov,napr.z medi je tiež ovlivnitelné..tz.,že nemusí byť až tak presné-v okolí,kde je el.prúd,zástrčky a tak.

gombík som ešte neskúšala,ale vyskúšam :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »