předtuchy


22.08.2011 - 13:41
(Blíženci) Miki-92
předtuchy
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli má někdo podobné zkušenosti s předtuchami jako já. Je tomu dva roky okolo května kdy jsem začala mít divné pocity které jsem pořádně nedokázala popsat, cítila jsem jako by se něco dělo, nebo spíš dít teprve mělo a doslova každým dnem byl pocit silnější, ale opravdu jsem nedokázala popsat co se vlastně děje. Až najednou... za pár týdnu mi tragicky zemřel můj dobrý přítel "nejlepší kamarád"...po tragedii už jsem žádné pocity a nic podobného neměla. Postupem času mi zemřelí další velmi blízcí přátele mezi nimi i vzdáleny člen rodiny ( vše se odehrálo v jednom roce) a však po celou tu dobu mě žádné divné či škaredé pocity nedoprovázeli, pouze však do určité doby kdy jsem opět zažívala to samé a to už mi tak trochu přejížděl mráz po zádech, protože po předešlích zkušenostech už ten pocit byl o to víc horší, a také právem, za nedlouho mi zemřela babička. Po té opět vše ustálo, samozdřéjmě ne na dlouho. S přítelem jsme byli u jeho babičky, a ona vyprávěla svůj sen, nevím proč ale v tu chvíli jsem se "zasekla" ... a pocity opět přišlí, nechtěla jsem přítele vystrašit ale sama jsem měla obavy co se stane, a krom toho, měla jsem strach i zebe. Od té doby už se nic tak zvláštního nestalo " protože mi (naštěstí nikdo nezemřel)"

Řazení:
04.03.2012 - 23:45 | Filtr
(Lev) pauwi
joo ,tak to jsem mela taky tak v 18ti. Sla jsem s kamoskou z baru celkem napita a najednou jsem rekla,ze jsem v tom baru zapomnela destnik..kamoska me presvedcovala,ze jsem zadny nemela,ale ja chtela zpet..kdyz jme sly pro ten destnik,tak presne na te krizovatce. kde jsme mely stat byla silena bouracka.... zadny destnik,jsem tam nenechala, ale to co jsem rekla nas zachranilo....
04.03.2012 - 21:50 | Filtr
(Lev) pauwi
Ahoj stava se mi to porad,ale jen u malych veci. Jako treba dnes:utikam driv z prace abch stihla autobus,prijdu na zastavku a mam divny pocit. Z te same zastavky jezdim uz par mesicu a najednou mi neco rika- podivej se na jizdni rady. Ale bohuzel jsem ten hlas neposlechla a az pozde zjistila,ze muj spoj presunuli na jinou zastavku...Vyliskanim mi za to bylo pulhodinove cekani na dalsi spoj:(
A jak jsem tad cetla,ze nekdo vedel ,ze ho vyhodi z prace- u me taky normalni:) Jednou jsem sla do prace a kdyz jsem prisla,tak jsem vedela,ze prijde sef a da mi vypoved. Z niceho nic... Ale taky mam velkou fantazii,tak kolikrat nevim,jetli mi intuice radi spravne nebo me zkousi:)
06.11.2011 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kavenka2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jusstýna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..jednou jsem měla něco podobného..pořád mi hlavou probíhala myšlenka, abych zavolala jedné osobě..neustále se to opakovalo a já na to nereagovala jelikož jsem si řekla, že je zrovna den, kdy má každý plno práce a já ho přece nebudu otravovat...no jo jenže asi jsem měla... zhruba tak za půl hodiny jsem měla telefon, že ta osoba se těžce zranila a vypadalo to i dost špatně...od té doby svou intuici raději poslouchám
06.11.2011 - 11:06 | Filtr
(Beran) curry
hmmmm mam presne rovnaky problem :63: nejde vzdy o smrt, ale napriklad aj zranenie alebo nejaka dolezita zmena....take to ticho pred burkou...niekedy sa mi to potom odrazi aj v snoch a da sa vidiet aspon priblizne o co pojde...ale som rada, ze momentalne ten pocit nemam, naposledy som z toho dost panikarila
27.08.2011 - 13:43 | Filtr
(Ryby) Julija
Předtuchy mívám taky...začínalo to jen takovými nepříjemnými pocity ohledně školy-kdy bude písemka,zkoušení atd...Po zasvěcení do reiky se ty předtuchy rozšířily a také to vnímání je mnohem intenzivnější...to vnímání mám stejné,jak se tady popisuje...Prostě něco víte,cítíte,že se stane něco špatnýho nebo se něco nepovede...No a pokud tu předtuchu "nepříjmu" nebo neupozorním člověka,kterého se to týká,tak se to vystupnuje do stadia takového pocitu jako kdyby jste se dusili,nemohli dýchat...A že někdo zemře jsem cítila jen jednou-to mi ten člověk zemřel "v rukou" když jsem ho reikovala-hodně nepříjemný pocit-takovou zimu,chlad a prázdno jsem ještě necítila... :68:
22.08.2011 - 22:12 | Filtr
(Váhy) Aika.
Miki - u tebe mám pocit, že ta intuice - ty pocity, ti chodily již dříve... ale že jsi na to nijak zvlášť nereagovala.. ano - jak zde již bylo řečeno - máš intuici (ostatně každý), nicméně se začni častěji soustředit na to, co cítíš, a co se pak děje...

když jsem začínala se svou prací, tak se mi začalo zdát o medvědech - strašně jsem se bála... pokaždé se probudila, funěla, brečela, svíjela se hrůzou - pokaždé do 3 dnů někdo zemřel... a pak jsem řekla dost! - od té doby nic nepřišlo - nic v takové podobě... mám pocit, že si ty příběhy jsou dost podobné...

to "vědět" - jak tu už bylo také zmíněno - není vždy příjemné - rsp nejsou to pokaždé informace, které bychom chtěli znát... nicméně - jsou pro nás vypovídající - kdyby nebyly - nestalo by se nám to.... co ti to tedy chce říct? jakým směrem se ubírají tvé zájmy, vnímání, tvůj život? :) :17: :17: :17:
22.08.2011 - 16:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kavenka2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kavenka2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Předevčírem mě pobavila mamka -vynadala mi, že potřebovala, abych jí zavolala, tak na mě hodinu myslela a já nic ( měla rozbitej telefon ) a já celou tu hodinu jsem si říkala, že bych měla zavolat mamce, ale furt jsem to odkládala...No, pak jsem jí zavolala a samozřejmě jsem dostala vynadáno. :4:
Ale nic extra se nedělo, ono kdyby se dělo, tak to funguje dobře :3:
22.08.2011 - 16:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kavenka2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
ano, mívám předtuchy, často cítím, když se děje něco nepříjemného, jako takový divný tlak v žaludku, začnu bejt neklidná, nedokážu se soustředit, často se mi zdají sny, které se pak stanou, často jen pocitově
V poslední době se mi začlo dít i to, že cítím dopředu důležitou událost, i pozitivní -tak dva tři dny dopředu :74:
22.08.2011 - 15:57 | Filtr
(Blíženci) Miki-92 » yennefer69
tak tohle je skvělí :D opravdu skoro uplně jak telefon :D to by mě bavilo, ale bohužel tak dobrá jak ty ještě nejsem, spíš viníkám v těch tmavších schopnostech ale rozhodně na tom hodlam zapracovat :D
22.08.2011 - 15:54 | Filtr
(Blíženci) Miki-92 » Elatka
pravě jsem si o tom něco přečetla o tom třetím oku a ráda bych tomu začala věnovat pozornost, jen teď mám trochu neklidné období, takže s tím pravděpodobně začnu až budu schopna se dostatečně uvolnit, každopadně děkuji za tip :)
22.08.2011 - 15:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a stává se Ti, že když na někoho v mysli zavoláš, že se Ti ten člověk ozve a nebo ho potkáš ? :1: To mě třeba baví, s kamarádem jsme to tak měli jednu dobu skoro jako telefón ... :2: jsme se samovolně potkávali ve chvíli kdy jsme potřebovali, třeba i na párty kde bylo přes 8000 lidí ..
22.08.2011 - 15:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Miki-92
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dlouhou dobu jsem s tím neuměla pracovat, protože jsem nevěděla o co jde ... třeba jsem tušila že mě vyrazí z práce, ze dne na den, prostě jsem to věděla, aniž by k tomu měli nějaký objektivní důvod. Ve svých dvaceti a pětadvaceti jsem skoro lezla po zdi, v pubertě taky .. to jsem nevěděla kam utéct. Zvlášť když je člověk ještě hodně empatický a nacucává atmosféru a emoce okolí ... teď je to lepší ... ale i tak ... lepší by bylo být bez toho.
22.08.2011 - 15:38 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Miki-92
Meditace na třetí oko hodně zvyšuje intuici. Celkově meditace. Zkus jogu. Hodně pomáhá rozproudění energií, mně všechno hodně zesílala práce s reiki energií. A sleduj se, spojuj si věci. Když už sis všimla toho všeho, určitě toho budeš ummět i víc, jen sis toho ještě nevšimla. :1: Jak jsem psala, negativní věci vidí člověk první.
22.08.2011 - 15:32 | Filtr
(Blíženci) Miki-92 » Elatka
Děkuji, a ty s tím máš nějaké zkušenosti? Jak bych se mohla popřípadě zdokonalit ? :)
22.08.2011 - 15:31 | Filtr
(Blíženci) Miki-92 » yennefer69
nedokážu říct jestli bych byla za tohle ráda ale v tuhle chvíli ti docela závidím :)) ale dokážu si i představit že to z větší částí nemusí byt příjemne..
22.08.2011 - 15:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » yennefer69
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a vůbec mě to nebaví, protože je dost stresující ... :43:
22.08.2011 - 15:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky mám předtuchy, naštěstí po nich nikdo neumírá ... kdysi mi kartářka řekla, ať se svojí intuice držím ... vím kdy jak která situace dopadne, kdy mají věci smysl, kde je to marné ... vím leckdy aniž bych chtěla jak které věci dopadnou ... přichází to samo.
22.08.2011 - 15:20 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Máš výbornou intuici. Většinou se první projevuje u negativních situací a zážitcích.. časem, když s tím budeš pracovat a vyvíjet se, budeš rozeznávat i pozitivní věci. :1:
06.11.2011 - 10:50 | Filtr
(Štír) Anger
Ahoj, jak to tu tak pročítám, tak přidám i já své zkušenosti s tímto.
Dřív jsem tomu nepřikládala žádnou váhu, ale v poslední době to nejde ignorovat. Mívám občas takové zvláštní pocity, nevím jak to přesně popsat, ale vždy se potom něco stane.
Například před nedávnem mi zemřel příbuzný, byla jsem v té době, kdy se to stalo někde jinde-ne s ním, ale z ničeho nic mě přepadl zvláštní pocit-začla sem být hrozně nervózní, úzkost, takový zvláštní pocit na hrudníku, v žaludku a hrozná bezmoc..nevěděla sem k čemu to přiřadit, ale věděla jsem, že se něco stane.. když jsem přijela domů tak mi sdělili, že zemřel.. zamrazilo mě, protože v tu dobu kdy se to stalo, tak sem měla ten pocit..

A ještě jedna věc...Je to sice taková "blbost" ale opět mě přepadl zvláštní pocit, nervozita, opět sem věděla že se něco stane-nikdy nevim jestli něco dobrého nebo špatného, nebo jestli někomu koho znám či ne... A do pěti minut mi volal známý, že mu vykradli auto... a opět-v tu dobu, kdy se mi to zdálo...



04.03.2012 - 20:23 | Filtr
(Kozoroh) HbikerD
Zdravím, taky se mi to děje poprvé jsem to pocítil když zemřela babička bylo to na minutu přesně a ten pocit nikdy nezapomenu :-( od té doby se mi to děje čas od času někdy vím že se stane něco konkrétního někdy nevím co ale sevřený žaludek divný pocit v břiše a nesoustředěnost. Dá se nějak tato schopnost posílit aby člověk věděl na čem je?

Díky :-)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »