vzal mi sebevědomí


18.08.2011 - 14:30
(Beran) zlatenko
vzal mi sebevědomí
Mám problém v 18 letech jsem měla přítele s kterým jsem otěhotněla zjistila jsem to ale ve 4 měsíci. Přítel se na mě vykašlal takže jsem zůstala sama po pár měsících jsem se seznámila s mužem s kterým jsem si bezvadně rozuměla smály jsme se spolu a vůbec mu nevadilo že jsem těhotná. bere ji jako svoji dceru jenže mu je 36 mě je 20 on je rozvedený a má 9letou dceru. Jeho rodina je nesnesitelná a jeho bývalá žena se projevila jako nezodpovědná matka pošle k nám dceru ale nedá ji ani kalhotky . Příjde mi to sprosté a bohužel když příteli to řeknu tak jsem u něj kráva a nemám to vůbec řešit jsme spolu dva roky a vidím že to jde s kopce od začátku našeho vztahu prosil at se k němu nastěhuju tak jsem to udělala a každej týden mi vykládá že tady není nic mojeho že se můžu sbalit a vypadnout je to puntičkář a neváží si toho že o dceru je postarané. Mám s něj strach že mi nadá třeba že není umyté nádobí nebo něco takového ,ale odstěhovat se s malou nemám kam s mateřské to neutahnu.Přitom vidím že to nemá cenu vzal mi sebevědomí omlouvám se mu i za věci co neudělám když tohle píšu jsem od modřin jen kvůli tomu že jsem mu řekla že se chová jak malé děcko a že moje rodina pro nás dělá první poslední a jeho nehne prstem bil mě ikdyž jsem měla malou dceru v náručí a ještě ji říkal podívej se jaká je tvoje matka kráva ...co mám udělat aby se to změnilo nervy mám v kýblu ale je mi trapné k psychologovi vařím mu peru uklízím starám se o maličkou a furt je něco špatně vždy se najde něco co jsem neudělala :42:

Stránka: 2 1
Řazení:
19.09.2011 - 11:05 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
....že moje rodina pro nás dělá první poslední...
*********
Tak na co čekáš...pokud je tvoje rodina ochotná pomáhat vám oběma, proč by nepomohli "jen tobě"...až on nebude doma, odejdi...nesnaž se s ním nic řešit a vyříkavat...jestli máš tu potřebu s ním něco probírat, udělej to až budeš bydlet jinde - v bezpečí a sejděte se někde v kavárně. Nikdy nevíš kam až může zajít člověk, kterej tě uhodí když držíš v náručí dítě.... :19:
19.09.2011 - 10:57 | Filtr
(Beran) pimon » zlatenko
Tak tady vidím jádro pudla. Najdi v sobě sílu a změň svůj osud. Normální rodina je bez násilí a to jak fyzického, tak i psychického. Chceš snad pro svou dceru lepší budoucnost, nebo chceš aby brala za normu, že manželé šikanují a bijí své ženy? Uvědom si, že jej již nemiluješ, ale projevil se u Tebe takzvaný Stockholmský syndrom.
Sbal si své a dceřiny věci a utíkej. Ano z počátku to nebude lehké, ale věř že se to vyřeší.
Přeji hodně síly.
25.08.2011 - 10:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » curry
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak tak..
24.08.2011 - 23:45 | Filtr
(Beran) curry
nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy sa nezmeni.....ja by som povedala, ze to musis prestat analyzovat lebo sa do toho zamoces a nakoniec sa k cinu neodhodlas, vypnut tuto funkciu ako keby si sa chystala na zoskok z lietadla, spravit to skor ako si to stihnes rozmysliet a prerusit kontakty....lahsie sa hovori ako spravi ale lepsie to nebude, bude to len horsie, nemozes pre neho hladat ospravedlnenia, nikto ti nevezme co mas vo vnutri, maximalne to v tebe docasne potlaci a ty to musis znovu najst....pud sebazachovy holka a do toho...nebude to idealne, chapem, ze peniaze robia svoje ale nemozes sa nechat ovladat strachom, vsetko sa casom vyriesi ale prvy krok je tento... :74:
24.08.2011 - 23:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Královna Elfů
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a priprav se taky na to ze ti po nem bude smutno a bude to bolet.. na to budes potrebovat nejakou zenu aby s tebou byla a aby ses k nemu nevratila.. no.. nic lehkeho.. chce to promyslet kroky a jit..
24.08.2011 - 23:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Královna Elfů
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo a jeste jak se ten provazek pretne, on to uciti, ze uz te najednou nema pod kontrolou, takze ti doporucuju v te dobe uz mit nachystane reseni jak odejit a urychlene jednat, mohl by i celkem dost vyvadet a sahnout k silnejsimu nasili.. idealni by bylo, abys mela citovou podporu nejake zeny v te situaci, ale aby te stehoval chlap, co te pred nim kdyztak ochrani.. oni si tidleti pred jinejma chlapama stejne netroufaj a hrajou zlaticka.. tak supej.. uz zacni uvazovat koho si na svou zachranu vyberes na pomoc.. nerikej si ze to bez nej nezvladnes.. ten pocit ze to sama nezvladnes je opravneny, protoze POTREBUJES pomoc.. a to je dobre, lidi si vzajemne pomahaji kdyz se miluji, nestyd se za to ji prijmout.. uplne sama to nezvladnes a potrebujes nekoho z okoli, na internetu dostanes jenom rady, ale ne tu pomoc fyzickou
24.08.2011 - 23:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zlatenko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"vím že to bez něj nezvládnu.. Bohužel miluju člověka co mi vzal všechno"

no funguje to asi tak, ty si NIKDY nepoznala opravdovou lasku a nevis jak vypada.. znas jen emoce, ktere muzou byt taky krasne, ale taky pekne osklive.. prava laska jde ze srdce a chce to nejlepsi pro druheho.. nedokazes si to ted predstavit, protoze to neznas a myslis si, ze toho sveho milujes.. ve skutecnosti je to tak, ze on ma ve svoji aure takovy velky zub a tim, ze na tobe "vidi jen to spatne co udelas" nerika objektivne co a jak delas spatne, ale natahuje ten zub k tobe a bere ti daleko vic, nez ti dava.. je to takzvany energeticky upir.. a jeste k tomu agresivni.. tim ze ti sem tam da pocit "lasky" a tech emoci si te udrzuje na tom provazku, ze ktereho si zase nacerpa az zas bude nasrany a bude potrebovat lazen nejake hezci energi.. jinymi slovy ulevi se mu tvou bolesti.. az budes uplne uplne na dne, zase ti soupne malinko tech citu po kterych tak prahnes, protoze upir svuj hromosvod potrebuje, kdyby te zabil, koho by pak nicil a jak by si ulevoval?? ve skutecnosti te bude jenom tyrat, doopravdy te nezabije.. teda aspon zatim.. dokud jeste budes jaks taks dobre slouzici baterka.. zkus si ve svem okoli najit zenu, treba maserku, fyzioterapeutku, nebo kamaradku, ktera ti ty city taky dokaze dat, pac evidentne si je nedostala od mamy.. tim si nahradis tu "lasku" co mas od nej, otevrou se ti oci a budes mit vic odvahy odejit.. to ze veris ze to bez nej nezvladnes je jen jeho technika jak si te drzet na tom provazku.. kdyz ho pretnes tim, ze tomu prestanes verit, dokazes to.. potrebujes kolem sebe ted hlavne zeny.. hledej je!! tim zacni.. hledej je a sveruj se jim.. ale musi byt HODNE, kdyz te odsoudi, nebo reknou ze jsi hloupa, nejsou to vhodne darkyne tech emoci ktere potrebujes a hledej dalsi :74:

24.08.2011 - 19:06 | Filtr
(Váhy) štospapiru
co sestra? ta by ti nemohla pomoct?
nemohla by jsi třeba u ní zůstat?

24.08.2011 - 18:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
trosky koncej na hrbitovech :75: LOL :75:
24.08.2011 - 18:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » movvin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
taky me nekdy napadne ze domu pro matky s detmi nebude snad nikdy dost.. ale sama bych to asi neunesla tam pracovat.. musela bych se mlatit do hlavy deno denne.. :39: :21:
24.08.2011 - 18:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
obavam se ale, ze az tak milujici ti rodice nebudou kdyz tohle vychovali a tohle dopustili.. proc si ji nevzali i s malym k sobe rovnou?? ejak se mi to nezda s tema milujicima rodicema a hrdosti.. jestli naopak staricci nebudou trochu sobecti.. hele nejses ty psycholog nakonec? :4: :1:
21.08.2011 - 10:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ka.ty, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to veľmi smutné. :8: Ako som to čítala, tak ma napadla otázka, či si niečo podobné neprežívala doma u rodičov. A áno. Tvoj postoj pramení stade. Nemohol ti sebavedomie vziať, lebo si ho ani nemala. Veľmi ti držím palce, aby si dokázala preseknúť tento bludný kruh, aby tvoje dieťa nemuselo prežívať niečo podobné. Neviem či ti pomôže táto diskusia, ale snáď pochopíš /časom/ že ten krok do neznáma, hoci nevidíš riešenie musíš urobiť.
21.08.2011 - 10:27 | Filtr
(Štír) celebrita » zlatenko
A chceš aby stejně byla poznamenaná i tvá dcera? :24:Mysli na to! Odejdi, vždy je kam! :17:
21.08.2011 - 09:46 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
:42: to není dobrý tohle, nezůstávej s ním, je to despota a agresivní člověk, hojí si na tobě zřejmě svoje "mindráky". Tvoje dcerka by v tomhle modelu chování vyrůstala a co si myslíš, že ona pak bude řešit v životě, přesně to stejné co ty... :63: Vím, že je to těžký, taky jsem odešla od muže, co měl sklony k agresivitě, zvlášť, když se napil, jinak jsme si rozuměly v mnoha věcech, ale mě hrozně moc nevyřešených věcí z minulosti a byl čím dál víc zlej. Ono ten začátek je vždycky těžší, ale jak se rozhodneš, že tohle dál nebudeš snášet, dáš tomu procesu už energii a bude to dobrý, nenech se zničit. Je potřeba o tom mluvit i se svou rodinou, zcela otevřeně to přiznat, co se děje..Moc ti přeju, abys našla sílu to vyřešit co nejdřív, nedovol nikomu, aby ti vzal tvoji důstojnost, tohle je proti lidskosti. :62:
21.08.2011 - 09:40 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » jujda
Ono ani tak nejde o nějakou hrdost (i když chápu jak jsi to myslela :17:).Jde hlavně o to,že ta malá v tomhle prostředí bude pořád ve stressu a potáhne se to s ní až do dospělosti,bude mít problém si najít nějakého hodného muže atd...Je lepší tenhle nešťastný řetěz přerušit co nejdřív.

A ještě: Nezapomínat- nezahazovat svou zkušenost do koše,ale nechat si jí, :44:protože to bude právě ona,kdo zabrání opakování stejné chyby v budoucnu :17:
21.08.2011 - 09:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hmm.. nesmi ti byt trapne jit k psychologovi.. nekoho takoveho ted potrebujes, kdo te z te tmy vytahne, vim ze to jde velmi lehce si to sebevedomi nechat vzit a chce to strasne moc odvahy se proti tomu postavit, ale mysli na tu malou, mas moznost ji dat lepsi zivot nez jaky ma a neni jeste pozde.. nebo chces aby si tohle nesla jako vzor pro sve vlastni partnerstvi pozdeji? bez do domu pro matky s detmi, uvidis ze takovych zen je hodne a prijmou te mezi sebe a navic dostanes podporu jak jit v tesituaci dal.. ke svoji rodine jit nemuzes?? ja vim ze se stydis, ale tim nahravas jemu a sobe ublizujes, zkus prekonat hlavne tohle, stydet se vubec nemusis, nemas za co, co kdyby si sla k nejake kamaradce treba aspon prechodne, nez se ti trochu sebevedomi vrati?
19.08.2011 - 07:56 | Filtr
(Býk) juditadurynska:) » zlatenko
Napsala jsi, že jsi odešla několikrát.Takže teoreticky bylo kam.I kdybys měla jít do azylového domu, neoddaluj to.Na co chceš čekat? Až tě jednou zabije nebo začne bít i tvoje dítě? Chlap, který vztáhne ruku na ženu, má problém sám se sebou, a zásadní.Ty budeš mít život v troskách, pokud velmi rychle neodejdeš.Psychická závislost na někom se těžko zpřetrhává, budeš si vyčítat, že všechno je tvoje chyba,protože ti to bude neustále opakováno, ty budeš ta špatná, nemožná, k ničemu.To chceš?..Jsi mladá a celý život máš před sebou.Tohle období překonáš určitě,když budeš chtít, věřit si.Určitě se najdou lidé, kteří ti budou ochotni v začátcích pomoci. :17:
19.08.2011 - 07:04 | Filtr
(Blíženci) jujda
Mě už je z toho všeho smutno. Podívej se na malou. Opravdu jí chceš dopřát takovéhle "dětství"? Seber veškerou sílu a jdi. I kdybyste zatím bydlely u vašich. Ale důležité je teď kamkoliv od něj zmizet a nezůstat ani minutu, jinak by taky mohla být tou poslední. Tady už jde opravdu o čas a nejde tu jen o tebe. Co tím, že odejdeš, můžeš ztratit? Vůbec nic. Ale třeba díky tomu taky můžeš pochopit, že svět jsou i úsměvy, radost, hraní tvé dcerky a její rozzářené oči. Nemusíš se dívat na její slzičky...jak bys jí to, až by povyrostla, vysvětlovala? Žes sebe i ji v tom nechala? Myslíš, že by na tebe mohla být pak hrdá?
18.08.2011 - 20:16 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
A když tvoje rodina pro vás dělá pvní poslední nemůžou si tebe i s holčičkou vzít k sobě, než se dáš dohromady?
18.08.2011 - 20:14 | Filtr
(Váhy) Georgius
Strach je největší překážka a břemeno...

představ si, že jsi zase šťastná...
připrav si plán, jak od něj odejít (třeba ze začátku k rodičům).
Nesmíš mu o tom Tvém plánu říct a celkově to říkej co nejméně lidem.
Až už budeš mít všechno připravené, tak od něj bez rozloučení odejdi (spíš uteč...).

Musíš být silná (už jenom kvůli Tvé dceři... pokud by ji on vychovával, tak by hledala podobná hovada za své partnery...).

Zůstat u něj není řešení (zneužívá Tvé slabosti)...
18.08.2011 - 19:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když říkáš, že Tvoje rodina pro Tebe udělá cokoliv, tak se odstěhuj domů ne? Tvoje rodina o tom neví jak se k Tobě chová? To si ty modřiny pudruješ, aby nebyly vidět či co?
Sbal se a odejdi! Lepší to nikdy nebude, je to hulvát a ještě k tomu nevyzrálej.
Jo a k tomu psychologovi jdi :15:
18.08.2011 - 17:45 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Glimmer Man
Jako skoro vždy, máš pravdu. Takhle nevypadá láska..... :39:
18.08.2011 - 17:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele k.ivana911, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zlatenko, po přečtení tvého příběhu mi naskakuje po těle husí kůže.
Všichni co ti tady radí mají pravdu.Vem malou a odejdi dokud je čas.Zachraň sebe a svou holčičku.
Potkala jsi nebezpečného psychopata,který tě zničí a nejen tebe,ale i malou.Nenech se umluvit,že vše se změní k lepšímu.On totiž dost dobře umí s tebou manipulovat.
Věř,že takových příběhů je dost a dost,ale týrané ženy si řekly A UŽ DOST , ODCHÁZÍM.
Každý den si opakuj:
...zasloužím si pěkný a harmonický život
...má se ráda a chci svůj život změnit
...mám dost síly se od něj odpoutat a začít
znovu a jinak :17:

18.08.2011 - 16:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rush6, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Glimmer Man to pekne napísal. Jediné východisko s pozitívnym koncom je odísť čím skôr.
18.08.2011 - 16:15 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » zlatenko
Odejdi,odejdi,odejdi,mas navic.Bude to horsi,a deti to odnesou
Příspěvky: 45-21 20-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »