3 a 5 čakra


16.07.2011 - 17:15
(Rak) Nikišátko
3 a 5 čakra
Ahoj mám sluníčka na vás prosbu... Konkrétně tyhle dvě čakry mě zlobí Kamarád a kamarádka nezavisla po sobe mi řekli , že je mám oslabené a já nevím jak je ted mám posílit aby byli všechny v rovnováze... Nehledě na tom, že jsem furt unavená kvůli tomu.. teda aspon si myslím, že je to tím...:))))

Řazení:
20.07.2011 - 19:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ctvrtacakra, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj :1:
Naprosto souhlasím. Doporučuju taky vizualizaci, meditaci. Dá se sehnat hudba přímo na posílení jednotlivých čaker nebo na zharmonizování všech (což doporučuju). V pohodě se dají sehnat na youtube no a nebo pak pokud máte 400 kč navíc :1: za 30 min hudby :1:

Ale jinak úplně nejlepší je zjistit proč jsou disharmonické a řešit ten původní problém. Což je sice nejtěžší, ale taky nejúčinější. :1:

Přeju hodně štěstí :1:

Míša :1:
19.07.2011 - 05:51 | Filtr
(Býk) brioska » nemoomen
:1: díky :1:
18.07.2011 - 18:56 | Filtr
(Váhy) Aika. » nemoomen
Též jsem hodně četla, o sedmi, osmi, deseti, čtrnácti a co já vím ještě kolika čakrách. Já jich také uznávám 7. Jsou v rukách - dlaních, jsou taktéž i na nohách - přeci je nemůžeme oddělovat od jednotlivých částí těla. Já osobně si též s těmi 7 vystačím :)
Vedlejší jsou - ale co člověk, to názor.... :o
18.07.2011 - 16:34 | Filtr
(Rak) nemoomen » brioska
no vlastně nevím co si mám myslet vím že je sedm základních čaker posle mne není důvod je ještě dělit zatím jsem na tuto informaci nikde jinde v žádných pramenech nenarazil kyvadlem jsem to ještě nezkoumal vím taky že jsou i vedlejší čakry třeba v dlaních to mám ověřené a věřím i tomu že i na chodidlech by být mohli to jsem ale zatím nezkoumal ale logické by to bylo budu se na to muset podívat no důležité je myslím pracovat s těmi sedmi základními protože ty zprostředkovávají přísun i odsun energií,pokud někdo kdo psal ten článek měl potřebu to rozdělovat tak to nevím já pracuji s těmi sedmi základními tisíci lety ověřenými jo a v souvislosti s těmi čakrami se milíbila i teorie torzních polí na kterou ted vědci naráží a jsou z toho
paf přišli totiž na to že i každá bunka má své torzní pole čili čakru :27: :27: :27:
18.07.2011 - 15:01 | Filtr
(Váhy) Aika.
ahoj Nikišátko - pravda pravdoucí :)
Poslyš - pokud o svých čakrách víš - pak máš taky Reiki? Protože pokud ano, tak je úžasné a jednoduché cvičení srovnávání čaker.

Nu.... a pokud Reiki nemáš - najdi si Reikistu, který ti je pomůže srovnat a nebo ... :)

Cvičení k očistě:
- uvědomuj si několikrát denně svou celistvost. Tzn., po setkání s lidmi (jedním, dvěma nebo po třeba nákupech v OD): beru si zpět co je mé a vracím co mé není. Je to jednoduchoučká, ale veeelmi účinná fráze. Proč? Protože přesně jak bylo popsáno v první odpovědi (autorka mi promine, že si nepamatuji její jméno) - lapeme a chytáme i cizí emoce (energie). S těmi se pochopitelně nemůžeme srovnat - jak by jooo, říkám dětem - kde mám jednoho "obra" a druhého o dost menšího - a svoje slipy si můžete vyměnit a cítit se v nich dobře? (Smějí se - ale chápou! :)).
A dále - skutečně si začni uvědomovat své postoje - zřejmě jsi také človíček, který nemá moc silné sebe-vědomí (čili být si vědoma sebe sama - kdo jsem.) ) a tak to, co cítíš potlačuješ - a tudíž nevyjadřuješ tak, jak má být vyjádřeno. Stačí se začít sledovat - v jednotlivých situacích. Srovnat si - opravdu jsem řekla to, co/jak jsem cítila? A když ne - proč ne? Co mi vadilo, že jsem to neřekla /nevyjádřila tak, jak jsem cítila?

Tož tak.. :)
PS: jasně, unavená budeš - protože nejedeš ze svého zdroje - ale jsi závislá na jiném - na těch venku -a zároveň "rveš" svou energii do emocí, které nejsou tvoje :)
:17:
18.07.2011 - 12:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
doporucila bych ti zacit podle ruznych knih, psychologie, kamenu, meditaci s barvama a vyzkouset si pocitove co pujde nejlip.. az kdyby byl nejaky zadrhel bych se ptala dalsich lidi..
18.07.2011 - 12:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » brioska
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky, cakry jsou vsude a ve vsem, i lidske telo jich ma tisice.. a ano, kazda z "hlavnich" caker ma dve casti.. ta zemska patri k hlavnim, stejne jako astralni, ktera je nad hlavou a slouzi k odchodu z tohoto zivota..
17.07.2011 - 20:43 | Filtr
(Býk) brioska » nemoomen
mám jen jeden dotaz k čakrám: na ten časopis jsem taky narazila, koupila ho, a při pohledu na plakát s čakrami jsem byla naprosto zmatená. Místo sedmi hlavních čaker jsem jich tam našla deset. čtvrtou a sedmou rozdělené a jednu zemskou navíc u chodidel. Co si o tom myslíte? díky za odpověď. :17:
17.07.2011 - 01:34 | Filtr
(Rak) nemoomen

AHOJ ZADEJ SI DO GOOGLU ČAKROVÁ LÉČBA A NEBO JSOU I KNIHY A NEBO SI KUP ČASOPIS ZÁHADY ŽIVOTA TAM JE TO S :27:KVĚLE VŠE POPSANÉ :27: :27:
16.07.2011 - 17:40 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
přesně tyhle čakry mám taky citlivé
je to podle mě o snaze dosáhnout hlavně emoční stability a dostatečného (plného) sebevyjádření
třeba sledovat se a zjistit, jak nepřebírat emoce druhých lidí - to hrozí při oslabené 3 čakře
dobrá je nějaká tvůrčí činnost - pro čakru pátou
ventilovat svoje opravdové názory, překonat strach z toho

ale je to běh na dlouhou trať, stále mám někdy s tím taky ještě problém

taky je dobrá žlutá, zlatá barva a kameny pro 3. čakru a tyrkysová pro pátou

ta třetí je taky zrádná v tom, že hlídá vůbec celkově tělesnou životní energii, takže jak je v nestabilitě, člověk je hodně "vyfluslý", pak to chce kdyžtak umět všechno hodit chvíli za hlavu a pořádně se zrelaxovat - já to třeba dělám uklidněním někde osamotě, jde to taky dýcháním apod.

ono to má smysl, proč třeba člověk je citlivý zrovna na např. ten emoční stav ostatních, nebo cokoli jiného zas u jiných čaker, je třeba ale právě se s tím učit pracovat


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »