Harmonizace čaker


16.07.2011 - 14:35
(Ryby) Julija
Harmonizace čaker
Dobrý den,chci se zeptat jak moc normální je,když i po několikátém pokusu srovnávání čaker,pořád pod levou rukou cítím jen minimum energie a po každým pokusu je mi velká zima, cítím brnění v těle a jakoby mi srdce tlouklo dvojmo(jak při ozvený)...dělám něco špatně? Julija

Řazení:
20.07.2011 - 11:45 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
Noo.může být ještě z minulých životů-tam to mám hodně zasekaný a spoustu věcí si táhnu...jediný tadle bolest to může být,protože další bolest může být tátova a ten se dlouho neobjevil(žádná dušička dlouho nepřišla) no a empatii jsem "použila" naposledy v neděli a ten člověk bolest momentálně necítil...takže musí být moje:-)
Nebo,co jste měla na mysli? :1: :68: :68: :68:
19.07.2011 - 23:25 | Filtr
(Váhy) Aika. » Julija
tak tak :) možná se ještě taky zeptej - jestli ta bolest je vůbec tvoje :) papap :) :17: :17: :17:
19.07.2011 - 22:49 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
Zkoušela jsem se podle vaší rady "napojit" na tu srdeční čakru a nechal at si slzy vytečou...takové spojení se mi navázat nepovedlo,cítila jsem jen bolest a důvod nenašla...možná to bude tím,že ho vlastně znám a pokud jsou další,tak jsou ted nedůležité nebo je znát nepotřebuju...
:68: :68: :68:
19.07.2011 - 12:36 | Filtr
(Váhy) Aika. » terere
Terere - kdysi jsem tohle možná vnímala taky, ale vím, že při Reikování mají obě ruce tutéž sílu - cítím totéž. Někdy si rukama pomáhám, tzn. reikuji pouze jednou rukou a tu druhou používám abych si ujasnila, co se mi pod tou pravou děje.
19.07.2011 - 11:09 | Filtr
(Ryby) Julija » terere
Já takhle ruce nemám rozdělený,mám je stejně silné...reiky už mám a mám i první zasvěcení do shambaly,takže nějaké zkušenosti s léčením nám...ale u mě je to krapek složitější-dělám v týhle oblasti více věcí než "jen"léčení,takže mě vyčerpvají a oslabují jiné věci při kterých reiky nepoužívám :1: :68:
19.07.2011 - 10:56 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
JJ,zvlášt,když je někomu 19 a je to koketa na entou-to některé věci nechce sám věk připustit:D A když se do toho začnou plést muži a je jich hnedka víc(já nevím,že se prostě nedomluví a neotravují postupně)a jsou to velmi pěkní a zajímaví muži,pak je různých energii na jednom místě příliš...no kličkujeme nebo děláme hovadiny(aspon já je dělám) :4: :4: Já už se těším,až se přehoupnu přes věk mladistvých blbostí:D
papa :68: :68: :68:
18.07.2011 - 23:06 | Filtr
(Střelec) terere
já nevim jak to myslíš ,ale jedna ruka je přijímač a druhá vysílač
u mě je levá přijímač a tedy je slabší a pravá je vysílač a víc hřeje
brnění znamená ,že energii ten druhý člověk bere a pak je ještě spousta dalších pocitů,ale to si musíš vyzkoušet sama,většinou je brnění zánět v těle,tohle je docela náročný na vysvětlení

jinak si udělej reiki,budeš průtokáč a nebudeš oslabená a srovná se ti energie na pořád :17:
18.07.2011 - 22:51 | Filtr
(Váhy) Aika. » Julija
Juli, tam kde máme citlivá témata, tak jsme mistři v zapírání. Kdybys viděla, co všechno jsem dokázala já zapřít!! :)) :75: dneska se tomu třeba i pousměju :) Víme - spousty věcí víme.. .ale kličkujeme, když to bolí :) Dneska jsem se to už naučila lépe, ale 100% to se sebou také nemám :)
Držím palečky a ozvi se :) papap :) :74: :74: :74:
18.07.2011 - 22:12 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
Noo,tak si myslím,že zablokovaná budu ještě hodně dlouho...už vím o co jde...některý věci,chceme mít rychle za sebou,rychle vyřešené...i todle je ten případ,myslela jsem si,že už něco je vyřešené a ono není a přidaly se k tomu další věci-začarovaný kruh...no,ne,že bych o tom nevěděla,věděla,jen si to nechtěla přiznat...
Ano,máte pravdu držíme si je my,protože některé lidi prostě potřebujeme a ony to vědí a vlastně i oni potřebunjí nás...

Děkuji-budu to potřebovat.pa :68: :68: :68:
18.07.2011 - 21:39 | Filtr
(Váhy) Aika. » Julija
No tak super, Juli :) zkus techniky a uvidíš. Kdyžtak se ozvi.
Já myslím, že tatínek s tebou bude tak dlouho - jak ty budeš potřebovat a chtít. Jsme to my, kdo si tu drží "dušičky"... :)

Držím palečky :)
pa :17: :17: :17:
18.07.2011 - 19:02 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
Už mi bylo řečeno,že příliš dávám svoje srdce a vím,že jsem v téhle oblasti hodně zablokovaná a nesu si to i z minulých životů...měla jsem s přítelem menší problémy,ty už jsou pryč-a to se právě dostavil onen pocit-ano,to je ten problém...ale ono to není tak jednoduché(a co je :4:)-takže je ještě někde problém-zkusím postupovat podle vaší rady a uvidím s čím příjde jeden můj kamarád...
Snažila jsem se zjistit,co mi chce zdělit-táta nechce,abych určitý věci věděla...byla jsem jeho holčička,takže si myslím,že jen jeho dušička nemá klid,protože se o mě nemohl starat a chránit,tak asi tu bude dokud si nesplní svoji "povinost"
Dušičky mi nic nedávají,ale pokud je necítím,tak se necítím dobře-jakoby nějaká část mě zmizela...naučila jsem se s nimi "žít",když se zeptám co ode mne chtěji,tak odpovědět je,že nic,když je pošlu pryč,prostě odejdou...
To už nám s mamkou říkali,že to,co mi patří z našeho rodu,toho se mi dostane...jen čekám na ten čas,protože cítím,že prostě něco chybí...
Léčím,jen tím,že požádám o energii pro toho člověka a podle rady mého mistra,se s tím člověkem bavím nebo když léčím na dálku,tak se koukám na televizi,abych se nesoustředovala na léčení a nedávala,tak svoji vlastní energii...ale i když to tak dělám,tak s umyslem prostě pomoct-nic neudělám-když vidím,že to pomáhá,tak mám z toho sama radost a těší mě,že je díky mně někomu líp... :1:
18.07.2011 - 18:37 | Filtr
(Váhy) Aika. » Julija
Julijko :)popíšu ti to ještě takto - a ty si přeber, co z toho je pro tebe zajímavé a použiješ a co ne :)
- bolest v oblasti srdce a slzy - jasný emoční blok. Velice vřele ti doporučuji si udělat čas, místečko, kde tobě bude dobře a nebudeš nikým rušena a hup do toho. Nemusíš přemýšlet, proč, ale nech ty slzičky proudit. Určitě si polož obě ruce na místo toho bloku (však ty víš, kde je) a nechej to uvolnit se. Pokud máš vědět, čeho konkrétně se ten blok týkal - ucítíš to. Budeš najednou vědět - aha, tak to bylo ono. Pokud to vědět nemáš - nebudeš to vědět. A i tak to bude správně.
- spojení s tátou - možná je mezi vámi něco, co on ti opravdu chtěl předat, vysvětlit atd, ale nemohl. Proto si myslím, že si sebe vzájemně "přitahujete". Popros si své vnitřní vedení, aby ti tuhle informaci předalo. Prostě si dej záměr: Chci vědět, co mi táta chtěl sdělit. Přijde to.
- "oni" - dušičky (ony) k tobě přístup mají, fajn. ZEptej se sama sebe - proč k tobě mají přístup a co dobrého ti to dává. Pokud přijdeš na to, co ti to dává - bude ti i jasné, kdy a za jakých okolností "ony" chodí a jak to "ovládat".
- pokud tatínek a děda jsou z léčitelského rodu, pak se nemusíš bát, že bys ty to "nedostala".To ale víš. Principem léčení ale není záměr "chci aby se člověk uzdravil, aby ho přešel kašel atd", ale podle mých zkušeností (opravdu vlastní praxe), je třeba nechat skrze sebe proudit energii. Nechat ji proudit s tím, že ten človíček - klient, dostává to nejlepší pro něj. Jakmile budeš mít tendence chtít člověka "uzdravit" - vydáváš vlastní životní energii - proto jsi pak tolik vyčerpaná. Možná právě proto se na tebe pak v oslabení připojí tatínek a ostatní dušičky - páč když ty rozdáváš vlastní životní energii - kdo by si nepřišel nasosat zdarma? A tatínek ti chodí jako varování - třeba ti právě předat takovouto informaci.....

Takhle jsem začínala léčit, víš... taky jsem to takhle táhla "přes sebe"..... přítelkyni přestalo bolet koleno a já odkulhala domů - přešlo to asi až za 2-3 týdny.... pak jsem se naučila prostě nechat to proudit.... a šup - výsledky byly mnohem lepší. :)

Ufff.. :) pomohlo?
papa, Ali
:74: :74: :74:
18.07.2011 - 16:37 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
Dobrý den,
pod rukou necítím zimu.Nejdřív jsem se zkoušela odblokovat pomocí kyvadla,ale to ztroskotalo,protože mi okamžitě začaly tect slzy a cítila jsme bolest v oblasti srdce a už jsem se nedokázala soustředit.Tady jsem našla takový postup,jak harmonizovat čakry-zkusila jsem to.Ověřila,že opravdu je někde blok-pod jednou rukou jsem cítila silný horko a pod druhou jenom slaboučký hřání a po několikátým posusu místo toho,aby se to teplo zesílilo ono sláblo...a pak mi byla zima.
Já se na svět mrtvých nenapojuju-alespon ne záměrně...chodí občas za mnou sami a vlasně po mně nic nechtějí-jakoby čekaly až budu oslabená a oni se můžou přiživit. Začalo to cítěním táty(nějaký odvádění a oddělování nemá cenu-stejně se k sobě nějak přitáhneme-není u mě pořád).Ale oddělovat se od tohodle nechci-má to jistý důvod proč ke mně mají přístup,spíš bych si přála to nějak lépe a hlavně svévolně ovládat-bohužel neznám lidi,kteří by mi s tím omohli.
Jinak neumím se napojit jen na "onen"svět,ale taky na ostatní lidi-cítit jejich emoce atd... a mívám předtuchy.
K tomu léčení-táta pocházel z léčitelského rodu a já jsme to podědila(jako jeho jediná dcera a zároven "dědička")...jenže táta a děda zemřeli když jsme byla malá a nemohli mi předat naše rodový energie-mám 2 stupně reiky a první zasvěcení shambaly...vím,že díky tomu nedávám svoji energii,ale jde u způsob jak cítím při léčení-příznaky jakoby přejdou na mě a samy odejdou(někdo má kašel-já ho budu léčit a budu kašlat taky)-z tohodle důvodů jsem mámě přislíbila,že budu "hodná" holka...
Julija :1:
18.07.2011 - 15:10 | Filtr
(Váhy) Aika. » Aika.
A ještě jedna věc:
léčíš jak? Máš Reiki? nebo jinou metodou? Protože přátele ohrozit nemůžeš tím, že ty sama v sobě máš cosi nepořešeného - to při vší úctě nemá téměř nikdo - a potom bychom mohli čekat do 80 let- až budeme "očištěni"..... :68: :68: :68:
18.07.2011 - 15:08 | Filtr
(Váhy) Aika. » Julija
Julijko,
pokud cítíš pod rukou zimu - tak prostě v těle máš blok. Pokud se skutečně jsi schopna nacítit na zemřelé duše - pak OK - vše v pořádku, ale:
musíš se taky umět od nich oddělit. Vědět, proč se na ně potřebuješ naciťovat - nebo ony na tebe. I zde musí fungovat určitá pravidla. Pak totiž zůstáváš stále napojena na "onen" svět, což tě skutečně velice velice oslabuje.

Napiš mi - dohodneme se, co bychom mohly zkusit udělat,pokud budeš mít zájem :)
pa, Ali :17: :17: :17:
18.07.2011 - 13:11 | Filtr
(Ryby) Julija » Královna Elfů
Pokud jsem porouchaná,tak si nedovoluju nikoho léčit...jednak kvůli svému "bezpečí" i "bezpečí" přátel...problém je prostě v tom,že nemůžu přijít na to,kde je chyba-vím,že to není jenom v čakrách...no snad jeden můj známej příjde na to,kde jsem se porouchala...jinak k tý karmě-už před pár měsíci jsem se pozbavovala svých karmických pout... :1:
18.07.2011 - 12:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Julija
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pokud mas v nerovnovaze cakry, nemuzes lecit, nejdriv si odzij svoji karmu a pak se venuj svemu duchovnimu ukolu
17.07.2011 - 20:21 | Filtr
(Ryby) Julija » Robert Isfaháni
Vím,že to není snadné,ale já jsem taková mladá léčitelka a mám pár lidí,které dobíjím a protože jsem hodně oslabená,tak se raději do ničeho nepouštím a zároven vnímám duše zemřelých a pokud jsem oslabená,tak ze mě berou energii,což mě oslabuje ještě víc-začarovaný kruh a nemůžu najít příčinu blokace...a drahokamy nosím-mám křištál,náramky(růženín,ametist a černý obsidián a přišla jsem před týdnem o granát)-nenosím je pořád,ale dost často,ale asi jsem si na jejich energii nějak zvykla,tak mi to moc nepomáhá...každopádně děkuji za radu. Julija
17.07.2011 - 13:28 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
V praxi bohužel nelze tak snadno dosáhnout srovnání čaker neboť jejich nerovnováha může mít mnoho důvodů a je třeba postupovat opatrně. Zkus třeba použít drahokamy.
17.07.2011 - 12:37 | Filtr
(Ryby) Julija » nemoomen
Momentálně toho mám na studování a čtení habaděj,tak jsem vsadila na zkušenosti jiných :3: :6:
17.07.2011 - 01:39 | Filtr
(Rak) nemoomen
ahoj nelaboruj a něco si o tom nastuduj je toho všude na netu i jinde plno taky knihy ačasopisy knihy :čakrová léčba časopis :záhady života :27: :27: :27: :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »