Jak pomoct přítelkyni???


14.07.2011 - 17:54
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jak pomoct přítelkyni???
Mám moc hodnou a milou kámošku, je to mladá holka, má nekolikměsíční vztah s klukem, který ji neustále zraňuje, často pak pláče, už tolik krát se od něho odstehovala, ale nakonec se opět vrátila....má na ní hrozný vplyv...a zjistila že je závislý od pervitínu, :11: se jí přiznal, protože jí surově napadl...a tehdy nabrala odvahu a odešla od něho...jenomže jí volal že mu chybí a ona se znovu k němu nastehovala...pořád jí říkám, že není jediný na světě, je to krásná dívka...vidím jak ji ničí, psychicky ji týrá, skoro nic nejí...už jsem i na ní nakřičela že je masochistka, ale mám ji ráda a chci jí pomoct...nevíte jak ? Protože já jsem už v koncích..... :24:

Stránka: 5 4 3 2 1
Řazení:
18.08.2011 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brita Lenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:3: :17: :74: :27:
18.08.2011 - 09:44 | Filtr
(Rak) Brita Lenka » Garsia
:17: :15: :17:
18.08.2011 - 07:33 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Garsia
:15:

Vyjma posledního odstavce se vším souhlas a není co dodat.

A k poslednímu odstavci odpovídám na vzkazník.
17.08.2011 - 20:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím s Tebou, že holčina nemá ještě vyhráno. Ten první důležitý krok udělala a teď bude záležet na ní, na její vnitřní síle i vůli, jakou cestou bude kráčet..Samozřejmě, že pokud by si tento vztah pořádně nezpracovala, tedy nepochopila, co pochopiti má, tak bude zase přitahovat podobné protějšky..To je onen začarovaný kruh, ze kterého je třeba vystoupit, ale musí to ona sama z hloubi duše chtít. Když by to udělala jen pod nátlakem okolí, ale uvnitř k tomuto kroku nedospěla, tak by to bylo v rozporu s jejím nitrem a vztah nebo spíše ona vazba na přítele, by stále pokračovala a prohlubovala se (a to na všech rovinách – nejen té fyzické).

Určitě je důležité, aby změnila své myšlení – ale před tím si musí uvědomit ony nesprávné vzorce svého myšlení a jednání, které ji ovlivňovaly, uvědomit si, jak se k příteli chovala i jak se on choval k ní, co všechno si nechala líbit a jak se nechala jím manipulovat. Právě proto jsem zdůrazňovala návštěvu psychologa, který by jí to pomohl vše zanalyzovat a rozebrat (i třeba v návaznosti na její nezpracovaná rodinná témata, která se přenášejí i do partnerských vztahů) a ona by získala větší odstup od sebe i od vztahu. Pohled cizího člověka a navíc odborníka může být pro ni hodně přínosný a může jí pomoci v jejím sebepoznání i v jejím dalším rozvoji.

Jinak si stejně jako Ty myslím, že je třeba, aby pracovala na svém sebevědomí + sebelásce, aby se z ní stala silná a samostatná žena, která si sama určuje, co či koho chce a nechce.. Ale základ je právě mít ráda sama sebe, mít k sobě úctu a být si vědoma své hodnoty..Láska k sobě by nikdy neměla být níže než láska ke druhému člověku. Ono milovat druhého, aniž sami sebe máme rádi snad v tom nejčistším smyslu slova ani nelze. A když budeme sami vyzařovat lásku, tak se bude pozitivně měnit i naše okolí a přitáhneme si i partnera podobného ladění...

Mimochodem jak jsi na tom Ty se sebeláskou a sebepřijetím, hm? Trošku mě zarazilo, jak někdy vynášíš silné výroky na adresu druhých lidí...To že má někdo vážné problémy, ať už pije, bere drogy či střídá partnery apod. přeci neznamená, že tyto lidi budeme odsuzovat, kdovíjak je nálepkovat a nadávat jim do všech možných....Taky jsou to jen lidi stejně jako Ty a nikdo není bez chyb, každý má svá témata ke zpracovávání.:3: Tím že se takto vyjadřuješ jen zbytečně snižuješ svoji úroveň, víš to? Jinak na mě působíš jako inteligentní, pragmatický muž..:1:
17.08.2011 - 13:45 | Filtr
(Štír) ivy7 » Glimmer Man
Souhlasim...ty deti by dopadli spatne.
17.08.2011 - 13:24 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » ivy7
No mít s takovým děti, to je velký neštěstí. Jednak chudáci děti za ten zmrvenej genetickej materiál a jednak přes děti se nejlíp manipuluje, takže děti takovejm chudákům prostě hrajou do karet. Hlavní program ženy je program "dítě", takže pro dítě žena udělá cokoliv, nebo si nechá líbit kde co. A hlavně rozchod s dětma je vždycky horší. Jednak je to finanční stránka a jednak soudy, tahanice, naschvály. Společná střídavá péče s takovýmhle otcem, to je teprv hotový neštěstí. Vyřizování účtů přes děti, pomlouvání... Brrrr. Díky za to, že je fakt s ním neměla.
17.08.2011 - 13:19 | Filtr
(Štír) ivy7 » tery111
Lepsi vzdor nez byt uplne submisivni....aspon, ze nemaji deti...to by
bylo horsi, i s vychovou, a s opustenim ho
Ty jsi ji pomohla hlavne, a za to se me nedekuje. Vdecnost nalezi tobe...pripadu je moc a moc...staci pomoci nekterym a svet je hned krasnejsi :27: :74:
17.08.2011 - 13:19 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Garsia
Ono je to všechno tak nějak propojený. Pokud prozřela a opustila, tak je to jeden krok. Nicméně pokud nezměnila sebe a svoje myšlení, pravděpodobně si příště vybere podobnýho. Ono to funguje tak, že tě přitahujou pořád ty samý typy a ostatní muži jsou nezajímavý, ošklivý nebo nudní. Takže je dost pravděpodobný, že si najde dalšího podobnýho. Nicméně na lámání chleba dojde právě v tom, jestli s takovým začne chodit, nebo za jak dlouho. Proto pokud takovýho pošle včas k šípku, má téměř vyhráno... pokud se naučí odmítat a být důrazná, bude vědět co chce a co nechce, nenechá si nic líbit, tak se z ní stane sebevědomá a samostatná žena a taková žena je silně retardoodpudivá. Sociální retard potřebuje nesamostatnou ženu bez sebevědomí, aby na ní mohl naplňovat svoje potřeby.

No a jak bude nabývat její sebevědomí a svéprávnost, tak se začne měnit její povaha, její charakter a její myšlení. Takže si bude vybírat zase sobě rovnýho. Potom bude mít vyhráno, protože ho najde. Bohužel podle mých výzkumů to častějc skončí rezignací na vztahy. Nicméně vždycky platí, že je lepší bejt hlady, než pít kyselinu.

Takže tu onu kamarádku čeká ještě dlouhá cesta. Udělala ale první krok, bez kterýho by žádná cesta nemohla začít. Ale když uděláš jen první krok a pak se nehne z místa, tak se nikam nedostane. Teď to chce si to ujasnit, jakýho muže chce a nechce a pak si takovýho najít a vážit si ho.

Jeden můj známej se jednou zamiloval do nějaký holky, kterou potkával. A tak se snažil navázat kontakt, což se mu nakonec povedlo. Vyprávěl mi, že když ji jednou v obchodě vzal tašku, tak ona se málem lekla, co to jako dělá. Byla prej udivená, když si s ní dokázal celou noc povídat a zajímat se o její názory a tak. Dozvěděl, se že její bejvalej takovej nebyl. Nebyl zlej, ale prostě už o ní nestál a nevšímal si jí a raději měl pivo a akcičky. Vydrželo jim to asi měsíc, pak se dozvěděl, že je sice fajn, ale že to není ono, že ona chce chodit na pivo a "bavit se" a mít "pořádnýho chlapa". Chvilku ho to trápilo a pak pochopil a dnes je moc rád, že ho nechtěla. Nehodili se k sobě, ona měla svůj vkus a svoje potřeby a on měl svůj vkus a svoje potřeby.

Tenhle příběh potvrzuje mojí neustále omýlanou pravdu, že tě přitahujou prostě ty samý typy. Změnit svůj vkus znamená změnit sebe a svoje myšlení.
17.08.2011 - 13:10 | Filtr
(Štír) ivy7 » tery111
:62: :34: :74:
17.08.2011 - 13:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tery111
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
díky Terry :1: Ale myslím, že největší podíl máš na tom Ty :30: :3: aneb kdyby Tě neměla tak nevím nevím,jak by se v tom sama plácala...:24:
17.08.2011 - 13:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Garsia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, Lenča :17: :62:

Už jsem jí navrhla dobrou psychologičku...vím že to ještě úplně nezpracovala...ale vypadá to, že už ví že i když miluje nemuže se úplně odevzdat tomu druhému...musí mít pořád na první místě sebe....musí se mít ráda...teď myslím zdravou sebalásku ne narcisizmus, od toho má na míle daleko.
Děkuji za Tvý rady, moc nám pomohli... :62: :27: :27: :1: :62:
17.08.2011 - 12:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ivy7
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ne děti naštěstí nemají, máme štěstí že máme svou hrdost já bych se taky dost rychle odmilovala kdyby mně někto deptal a psychicky týral..a fyzicky ohrožoval...mám vzdorovitou povahu, je to i na škodu, ale takovej pako by se mnou nemanipuloval... Děkuji Nino. :62:..jsou ale i horší případy, kde ženy zustavají ve vztazích kuli svý submisivitě a detem...muži jí mlátí a musej přespávat v aute u svých přátel...tolik neštěstí a nedá se pomoct... :24:
17.08.2011 - 12:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tery111
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je skvělá zpráva Terry.. :15: :3: Vypadá to, že je to na dobré cestě, snad si holka něco uvědomila...Každopádně si myslím, že by jí prospěla návštěva nějakého dobrého psychologa.. Pochybuji, že si vše v sobě zpracovala..A jak už bylo řečeno, přitáhla by si jen muže podobného založení, se kterým by nebyla štastná.. :25:
17.08.2011 - 12:53 | Filtr
(Štír) ivy7 » tery111
:30:Tak to je suprovita zprava...odmilovat se nejde lehko no od cloveka, ktery mi ublzuje, depta me to jde snadno...deti nemaji...at ho uplne vypusti z hlavy...jsiuzasna, ze jsi ji pomohla :15: :27:
17.08.2011 - 12:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ivy7
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:62: :27: :17:
17.08.2011 - 12:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ivy7
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
není masochistka jsem o tom přesvědčena...on je vodnář a využíval jí psychicky...nelíbilo se jí to, bránila se...ale nejde se odmilovat z týdne na týden...ale je to o tom že někdo si nedokáže vážit lásku jinýho....teď je on ten co trpí ona je nad věcí...včera jsme v Žilině pařili i se dvěma mladými kolegy...měla úžasnou náladu, je zábavná a má dar řeči...už se o ní nebojím...znovu je sama sebou :15:
17.08.2011 - 12:42 | Filtr
(Štír) ivy7 » tery111
:15: :30: :62:
17.08.2011 - 12:40 | Filtr
(Štír) ivy7
Hm, mozno ji dela dobre, ze ji nekdo potrebuje....at vymaze vsechny kontakty na neho, neodpovida na jeho smsky, telefonaty...a jestli muzes, seber ji k sobe na nekolik dni a ukaz ji kam muze ckodit treba cvicit...najit si okruh seberovnych pratel..pokud neni masochistka a libi se ji to... :24:
17.08.2011 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brita Lenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :30: Jsem ráda že se dokážeš tešit ze štěstí neznámý holky :27: :17:
17.08.2011 - 12:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já doufám, že svou chybu už nezopakuje....snad se poučila...díky Glimmer man...
Ty jsi psycholog ? Zabýváš se psycholgii?
Mám takový dojem už moc dávno.... :27:
17.08.2011 - 10:38 | Filtr
(Rak) Brita Lenka » tery111
:15: :15: :15:
17.08.2011 - 08:32 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » tery111
Ahoj, s tím happy endem ještě počkej na to až bude vyprávět o svým dalším objevu... Ona retardofilie je zákeřná a jsem zvědavej, co si najde příště. Jestli slušnýho a hodnýho chlapa, kterej ji bude mít rád a bude na ni hodnej i za nějakej ten rok, tak teprv můžeš mluvit o happy endu.

Nicméně pravda, to že jí to došlo a skončila s tímhle arciretardem, to si zase pochvalu zaslouží, co by ne!!! :15: :15: :75: :75:
17.08.2011 - 08:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojte lidičky, včera jsme byla s 3 dalšími kolegy na školení v Žilině a jela se mnou i kamarátka, o který jsem v tyhle diskuzi psala...celou cestou v autobuse jsme se bavili a musím říct že konečně dostala zdravý sebevědomí a taky sebeúctu protože přítele pernikáře nechala být..je to už pro ní jenom kamarád, občas se střetnou , on by chtěl víc, ale ona ho už nechce..teď si roly prohodili..on je zamilován a vyčítá ji že chce jít pracovat do bauMaxu v Rakousku, ví perfekně po nemecky a v Rakousku má tetu a sesternici...
Vyvolává ji ale ona je už svobodná...už nemá nad ní žádnou moc...musela jsem Vám to napsat, možná Vás taky ovládá někdo kdo jenom bere Vaši lásku a nedává, aneb s Vámi manipuluje.
Jsem na ní moooc pyšná...kdyby ste jí viděli...úplně se změnila...krásnej HAPPY END :75: :75: :75: :27: :27: :27: :27: :27: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15:
21.07.2011 - 09:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ssimi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že ona si musí chtít pomoct sama. Buď jí nablízku, protože hrozí, že bude hodně na dně...pak třeba tvoji pomoc přijme...
21.07.2011 - 09:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tery111
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ráda komukoliv pomůžu, pokud je to v mých silách a možnostech... :3: papa :29:
Příspěvky: 116-92 91-67 66-42 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »