Čím ste boli v minulom živote?


10.07.2011 - 08:44
(Kozoroh) adinna hopki
Čím ste boli v minulom živote?
Tí z vás,ktorí veria v putovanie zo života do života,čo si myslíte,čím alebo kým ste boli v minulom živote a aká stará duša ste,koľko životov ste už prešli?Poznáte nejaké metódy,ako sa dopracovať k tomu,aby ste to zistili?

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
13.07.2011 - 15:28 | Filtr
(Štír) ivy7
Otrokem, pak bankerem v rodu Astoru v New Yorku, vikingem, bojovnikem atd :25: A Kleopatrou :63: Hm, zvlastni je, ze v New Yorku jsem se citila jako doma...na poprve...a nezavisle od toho, mi jeden clovek rekl, ze jsem tam zila...nikdyjsem s nim nemluvila...jen muj muz mu ukazal moji fotku...a trefil se do vic veci uplne presne, :25:
13.07.2011 - 15:13 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
To je samozřejmé že si přinášime nové okolnosti . Já nepsala o okolnostech ale programech a blocích které nám brání k správnemu řešení, také tam můžou byt zaznamenané tělesné vzpomínky a z toho pak plynou i nemoci v součastném životě. Je toho spousty, to bych tu mohla psát 2 dni. Já nikoho nepřesvědčuji, pouze píši své skušenosti. Pokud má někdo jiny pohled, je to správně. Každy máme jiné skušenosti a jinou duchovní vyspělost. Vše je jak má byt.
12.07.2011 - 20:28 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » onka
dík, jsem ráda že jsi mě pochopila :1:

snad ano uvidíme, jak se budu chovat v krizových situacích, jestli zase uteču či odpovědnost budu házet na někoho jiného nebo to ustojím a postávím se sama za sebe
12.07.2011 - 20:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Qantipa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Stane se, že opakujeme stále stejné chování, i když si myslíme, že děláme vše jak nejlíp to jde. Já zase pořád utíkala a myslela jsem si, že jen odcházím od lidí a ze situací, které mi ubližují, neprospívají. Tím, že jsem poodhrnula roušku jednoho ze svých životů, mohla jsem lépe pochopit zapeklitost mých útěků, co mne k tomu vede a proč mám konkrétní pocity. Izabel by konstatovala zbabělost, ale v jiných oblastech života jsem měla odvahy dostatek se za sebe i druhé postavit, obhájit, ale v určitých situacích to prostě nešlo.

Připomnělas mi můj příběh - cítíme se slabí, utíkáme, bráníme se, myslíme, že před světem a my vlastně před sebou ( sami sobě ). Doufám, že ti to přineslo stejné uvolnění jako mně a přeji hodně štěstí :68:
12.07.2011 - 18:52 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » Iza23
no vidíš a to je právě to, díky těm vzpomínkám jsem to konečně pochopila, že si tu roli přiděluju sama, že ne zlý zubatý svět mě uvrhl do želez ale já sama.... je to docela vtipné...a ted jako se musím jaksi vyrovnávat s tím, že jsem se tolik životů, ale nemusím to brát na nějaké minulé životy i ted se kolikrát může člověk přistihnout, že si tvoří situaci alá oběť... tak že se tomu postavit a nějak se s tím vypořádat konečně se ,,ctí"
12.07.2011 - 18:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A jaký má smysl řešit minulé životy?
12.07.2011 - 18:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Qantipa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
z vlastnej skúsenosti...tak to vnímam...u každého aj u seba...že keď sa človek cíti ako obeť, tým pádom zlyhal a nechce čeliť sám sebe, svojmu vlastnému konaniu, svojmu vlastnému zlyhaniu...obeť je ilúzia, nik nie je ničou obeťou, iba svojou vlastnou...a to veru nie je obeť, ale zbabelosť, neschopnosť priznať si chybu a pracovať na nej, neschopnosť pozrieť sa do toho zrkadla pravdy, ktoré nám ukazuje nás samých takých, akí naozaj sme s chybami, nedostatkami ale aj s prednosťami. :3: už mám averziu voči ľuďom, čo si neustále pripadajú ako obete niečoho alebo niekoho, pretože skrátka nepochopili, kde robia sami chybu a obviňujú z toho každého a všetko okrem seba a nie sú schopní prijať zodpovednosť za svoj život a svoje činy.
12.07.2011 - 18:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele k0mar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"byl jsem" a "budu" zase jen sam sebou.
Čas i prostor jsou jen "uměle" vytvořené determninanty, díky kterými se "tu" mohu objevit a následně projevit. :1:
.
...hmmm, tak teď nevím, jesti je to spása, anebo tragédie :4:
12.07.2011 - 18:45 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » Iza23
neznáš můj příběh, tak jak můžeš mluvit o zbabělosti...je zbabělé zabít někoho, když chráníš milovanou osobu? jenže pak výjde najevo, že tě do té situace ten milovaný zahnal schválně s účelem,abys zabila... příběhy jsou složité...
12.07.2011 - 18:37 | Filtr
(Blíženci) movvin
Sama jsem se "hodila" do svého jednoho minulého života.... byla jsem francouzský voják, kterého drželi v zajetí... cítila jsem vlhko, zimu a shnilou slámu.... a pořád ze mě něco chtěli vytáhnou, ale já opravdu nic už nevěděl a oni mi nevěřili..... toť vše.

No a asi proto nemám ráda němce :8: opravdu už od malička :43:
12.07.2011 - 18:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Qantipa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
čo sa máme naučiť sa naučíme nakoniec...čo máme pochopiť pochopíme..len vidieť to, čo je tu a teraz pred nami...lebo len to je dôležité..nedá sa vidieť prítomnosť v minulosti ani prítomnosť v budúcnosti, iba prítomnosť v prítomnosti môžme jasne vnímať a chápať.
..rola obete je podľa mňa vrchol zbabelosti. :3:
12.07.2011 - 18:33 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » Iza23
ne, to máš pravdu, jsou jiné kulisy, a trošku jinak nastavené role, člověk co ti byl matkou je najednou tvoje vrstevnice kamarádka, tvoje dcera z jiného života je tvoje spolužačka a podobně... ale jsou určité prvky, které se s člověkem můžou vléct staletími, jako nějaká nenávist nebo tak...v podstatě je fuk jestli si vzpomenš na nějaký minulý život nebo ne, ale pokud člověk překoná tu bolest z hnusných vzpomínek, tak pak mu to může pomoc pochopit, že třeba v určitých situacích dělá pořád ty samé chyby, např. já se s oblibou stavím do role oběti...
12.07.2011 - 18:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Qantipa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
iste, ale predsalen, nežijeme ten istý život s tými istými okolnosťami :44: tým pádom je to úplne nový život, nové poznanie.
12.07.2011 - 18:27 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » Iza23
ber to jako pokračování příběhu s tím, že si herci vzali na sebe jinčí kabáty a trpí ztrátou paměti :4: tak že to opravdu nové a zajímavé
12.07.2011 - 17:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vieš príde mi logické, že si do nového života prinášame nové okolnosti, nové situácie, pretože keby sme neustále stretávali tých istých ľudí, za tých istých okolností, s tými istými povahovými črtami a s tými istými vzťahmi, tak by sme sa logicky nič nové naučiť nemohli. Zákonite v novom živote prichádzajú nové skúšky a nové problémy, inak by neexistoval žiaden vývoj duše a nemalo by zmysel sem na zem akožto na simulátor rôznych situácií sa vracať. :44:
12.07.2011 - 11:25 | Filtr
(Kozoroh) adinna hopki
Mne veľmi pomohla metóda AUTOMATICKEJ KRESBY,kde sa vlastne vypracuje duchovný profil,duchovný stav človeka sa znázorňuje graficky a farebne-kresbou,ktorá pôsobí ako abstraktný obrázok.Kresbu robí na to "školený" človek a pri napojení sa na človeka zaberá aj do minulých životov.
Informácie získané touto metódou mi pomohli pochopiť,prečo som určitých ľudí stretla,prečo sa ku mne správajú tak,ako sa správajú,prečo sa určité udalosti v mojom živote stali tak,ako sa stali.
Na mnohých veciach vo svojom živote budem pracovať asi do konca svojho života,na tréningu pokory a trpezlivosti,ale to už by som odbočovala od témy. :3:
12.07.2011 - 11:19 | Filtr
(Kozoroh) adinna hopki
Vaše príspevky sú mimoriadne zaujímavé,milí najdisáci,niektoré veľmi vtipné a hlavne rôznorodé.Veľmi vám za ne ďakujem.
V podstate tu ani nejde o to,čím sme boli,ale aby nám informácie o minulých životoch pomohli urovnať vzťahy v tomto živote a vyriešiť problémy,ktoré sme narobili a ktoré sa s nami ťahajú zo života do života.Čiže už je len na nás,akou metódou sa dopracujeme k určitým zisteniam a ako naložíme so získanými informáciami.
12.07.2011 - 10:12 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Kragnoll.w
:3: :1:
12.07.2011 - 07:41 | Filtr
(Vodnář) Kragnoll.w » Přívětivý Jack
..Dobrý.. :75:
11.07.2011 - 21:19 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Jestli platí vše co se říká, tak jsem musela být strašnej hajzlík...
11.07.2011 - 21:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » poutník13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rybka123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to mně zajímá, nějáké podrobnosti pro mne?
11.07.2011 - 21:09 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa
ze začátku jsem z toho mívala drsné depky, div jsem si vlasy nevyškubala... když potkáváte lidi, co vás od první chvíle nesnáší a vy se na ně nemůžete zlobit, protože ačkoliv si to oni nejspíš nepamatují, proč vás tak nesnáší, vy víte... nezbývá než odpustit sám sobě, tak jako odpouštíme svým viníkům..
11.07.2011 - 20:51 | Filtr
(Rak) gonerill
žádné metody, jak si vzpomenout bych nepoužívala, nikdy. Pakliže si na to nevzpomenete, pak to není pro vás v daném čase důležité, potřebné, a nejste připraveni danou karmu odčinit, nebo alespoň znát její kořeny.
Je pro mě důležité, že jsem si vzpoměla - vyřešila jsem tím hromadu překážek, které se mi stavěli do cesty, a jiní by je nazvali jen špatným osudem...
Takhle vím, co jsem kde spískala, komu ublížila a komu mám nyní odpustit - to bych nedokázala, kdybych neznala tu příčinu. Ano, žít se má teď a tady a s láskou, ale kdo z nás to opravdu teď hned z fleku dokáže?
11.07.2011 - 20:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ráda bych to věděla. Nemůžu to tu nějak pochopit.
11.07.2011 - 20:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mitea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: Myslela jsem tím obyčejné starosti obyčejných lidí, to bývají extrémy jako hrom. Ber to jako prázdninovou fantazii. Ten tanec už si někde někdy dělat musela :3:
Příspěvky: 100-76 75-51 50-26 25-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »