Má Cesta Víry


26.06.2011 - 12:48
(Panna) Rena9
Má Cesta Víry
Ahoj všem, mám sdílet jeden příběh, který jsem prožila v lázních... tak se o něj dělím. Bylo odpoledne, kdy Slunko hřálo snad nejvíce v letošním roce a já se rozhodla jet do Majdaleny podívat se na zatopené pískovny. Na ty, o kterých místní básní a které jsem si nechtěla nechat ujít.Jela jsem 2 zastávky vlakem a pak mě už čekala okouzlující cesta lesem, i kolem bažin a vždy s výhledem na zatopené pískovny.Šla jsem lesem několik kilometrů a užívala jsem si přírody a samoty. Po necelých 2 hodinách jsem dorazila až k hlavní pískovně, kde polehávalo pár lidí a kde jsem si našla nádherné zákoutí."To je to místo, kde je ticho a klid i když kolem hřmí"... znělo mi v uších a já se jen usmála, protože Sluníčko svítilo a po větru a hromech nikde ani památky. Svlékla jsem se do plavek, lehla si a po chvilce uvažovala jestli mám pokračovat... ostatně vidět na mě nebylo :o)V tom mi můj hlas řekl, ať se spíš obléknu a jdu cestou zpět. "Proč ??? Proč bych měla odcházet když jsem zrovna přišla ?" Ptala jsem se sama sebe a sedám si abych si svlékla podprsenku... když to uvidím. Oblohu černou, že by člověk ani na zahradu nevyšel a blesky..."A hele ono hřmí... no to je paráda", pomyslela jsem si, to je tak akorát na zápal plic. "Vstaň a jdi a věř, že nezmokneš", řekl mi můj hlas a já šla... Vracela jsem se tak 6 km zpátky lesem, kde vítr pokácel jeden strom, že spadl kousek ode mne, kde kapky padaly takovou rychlostí jako by je někdo vystřeloval z děla, kde cesta kudy jsem šla já, zůstávala přese všechno suchá... Vyprávět mi to někdo jiný a nezažít to sama, nevím zda-li bych uvěřila...BYLA TO MÁ CESTA VÍRY...Hlas mě provázel celou cestu, věděla jsem, že si mám jít svým tempem, není ani třeba spěchat... pokud věřím, nezmoknu.Je to jeden z nejsilnějších zážitků, které jsem kdy prožila... když už jsem byla vskutku pár desítek metrů od vlakové zastávky, pomyslela jsem si vesele :" Tak toto teď už zvládnu..." a začalo IHNED pršet jako z konve i na mě ... a mně to došlo !!!Omluvila jsem se Slunci, které zrovna na pár vteřin vysvitlo, že dělám uzávěry před cílem a věřte nebo ne, pršelo opět tak 2 metry všude kolem mě a já došla na nádraží suchá. Stoupla jsem si pod střechu a spustil takový liják jako když někdo vyleje moře z nebe. A můj hlas mi řekl : " Neztrácej nikdy Víru i když Cíl je už na dohled " A tak VĚŘÍM a DĚKUJI a dělím se s vámi Přátelé :74:

Řazení:
30.06.2011 - 22:17 | Filtr
(Rak) IMHOTEP » Glimmer Man
Myslím, že tu ani tak nejde o to či je to vymyslené, alebo nie..Niektorí ľudia proste neuveria ničomu, ani keby im boli poskytnuté tie najpresvedčivejšie dôkazy.Ale v podstate je to jedno :3:
27.06.2011 - 11:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Rena9
Přesně tak. Bouřka prostě přišla a ty sis k tomu jen vymyslela příběh a dramatickou zápletku. Nic víc v tom nevidím.

Ahoj. :74:
27.06.2011 - 10:39 | Filtr
(Panna) Rena9 » cifršpionka
Díky moc a byla jsem v Třeboni. Je to tam nááádherné. Všude voda, klid a staleté stromy. Naučila jsem se tam i pít kvasnicový pivo :2:
Ahoooj :74:
27.06.2011 - 10:37 | Filtr
(Panna) Rena9 » Glimmer Man
neee :4: to si vůbec nemyslím, ta bouřka prostě prostě přišla a prohnala se jižníma Čechama... no a zápal plic? Co ti mám na to říct ? prostě mě to napadlo :3: asi zbytky starého vzorce chování...pro mne byl důležitý a významný ten vnitřní Hlas :74: Letní bouřky i chůzi bosa mám ráda a tebe si takto taky umím dobře představit :1: Díky za reakci ahoj :74:
27.06.2011 - 10:32 | Filtr
(Panna) Rena9 » bimbulka.j
děkuji :74:
27.06.2011 - 08:39 | Filtr
(Rak) cifršpionka
To je krásná slohová práce,máš v sobě veliký dar,dokážu to ocenit :76: :27: :3:
Kde jsi vlastně v těch lázních byla, z příspěvku jsem to nepoznala :63:
27.06.2011 - 08:29 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
To je hezký, jak takováhle věc dokáže ovlivnit myšlení. Myslíš, že jsi to byla ty, kdo přivolal bouřku a déšť?? No zase neblbni.

Nicméně zaráží mě jedna věc. Jak bys mohla mít zápal plic?? Představ si chladnej podzim, skoro zima a hodně prší a na poli zmokne zajíc. Víš, proč takovej zajíc nebude mít zápal plic?? Protože neví, že by ho měl mít...

Já hrával fotbal v kraťasech a tričku - v dešti, v dešti se sněhem, na sněhu v -15°C, hodněkrát jsem zmoknul studeným deštěm jedouc na kole, párkrát mě chytnul příval v létě a bouřka, když jsem byl na procházce a ještě jsem si sundal boty a šel bosej... Myslíš, že jsem měl někdy zápal plic??
27.06.2011 - 00:01 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ahoj,gratuliji, je to nádherné, tak poslouchej a nech se vést.Andělé at tě dál provází
26.06.2011 - 17:59 | Filtr
(Štír) Zitto
:15: :17:
26.06.2011 - 17:57 | Filtr
(Vodnář) M26
Děkuji za krásný příspěvek.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »