Reiki


25.06.2011 - 20:14
(Lev) Florien
Reiki
AHojky,jen jsem se chtěla zeptat,zda tady má někdo zkušenosti s reiki?Zajímá mě,jestli reiki řeší podvědomé problémy,nějak odblokovává zaběhnuté životní postoje?Je toho napsáno na netu dost,ale ráda bych,kdyby mi někdo napsal osobní zkušenosti.Děkuji :-)

Řazení:
04.07.2011 - 20:26 | Filtr
(Kozoroh) Twiggina » Dévi
Také jsem absolvovala REIKI u Mary Hall. První stupeň 1991 a druhý 1992 a rozšířenou dvojku 1993. Takže už to nějaký pátek je a nebylo mi a není mi blbě. Naopak je pro mne REIKI poměrně přínosným doplňkem v životě.

Pana Mirka Čapka znám z mnoha esoterických festivalů a nemyslím si, že by byl pro mne přínosnější či vhodnější než třeba Mary Hell.
Každý jsme jiný a každému si myslím vyhovuje určitý lektor a jiný mu vyhovovat nemusí.
To nám ovšem nedává právo k odsouzení toho, kdo nám tzv. nesedne.
Nehodlám soudit pana Čapka, ale jedno vím jistě není prvním ani jediným mistrem REIKI v ČR.

To, co se o REIKI prezentuje na netu, není vždy to pravé ořechové, ale je zde i dost hodnotného materiálu.
Tudíž nesouhlasím s tvým tvrzením, že na netu jsou o této metodě jen bláboly.
Podáváš zakladatelce diskuze zavádějící informace a to je také hlavní důvod mé reakce na tebe.
:17:
03.07.2011 - 15:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdyz napisu jak na me nekdo pusobi, tak to neni pomluva. To si v tom trosku udelej poradek prosim te. To je setsakramensky rozdil. Mas sice reiki jak pises 14 let, ale asi o tm doposud stale nic nevis kdyz jsi schopna napsat takove prispevky, jako sou tyhle tve dva. Toho cloveka ja osobne neznam, ale pokud je schopen se nechat prohlasovat od jinych a jak sem i slysel, tak i on sam (ale to uz muzou byt ty pomluvy :15:), tak to u me neni clovek na urovni a uz vubec ne JEDINY A SPRAVNY MISTR REIKI, jak tu pises ty a navic, pokud je schopen zadat po lidech castky, jake ma na strankach :19: Reiki je uplne o necem jinem. Pokud bude lidem davat nejake sve zkusenosti a poznatky ze zivota, ktere sam nacerpal svou pili a praci a bude na to mit patent, pak at za to chce co si zamane, ale tady jen obchoduje s necim, co mu bylo (mozna) dano, jako pomoc pro lidi a sobe a pro duchovni rozvoj.

Dalsi vec je, ze ty prisuzujes lidske vlastnosti a chovani reiki a to je taky pekna kravina. REIKI je jen jedna a je to cista energie, pro vsechny a to ze ze sebe lidi delaji neco jineho nez sou, to s tim nema vubec co delat.

Neni to nic proti tobe. Jen muj osobni pohled
Jinak je dobre ze ti reiki pomaha a preji ti jen stesti, lasku a slunce v dusi :27: :27: :27:
03.07.2011 - 14:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » doktorc3
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja nejsem nijak sfanatizovaná, protože všechno jsem musela prožít a zažít na vlastní kůži, takže mohu mluvit na základě vlastních zkušeností. Moje sestra na Slovensku dělala REIKI i Ladislava Hodka, tzv. velmistra, sestra má i mistrovský stupeň, je plno nenávisti a nepřátelství. Takto by REIKI neměla působit, když je od správného mistra. Ja mám REIKI I. a II. stupeň již 14 let a moje zdraví se zlepšilo aspoň o 95 %.
Jinak na takové pomluvy již ani nevím co říci. Kdo někoho nezná osobně, /a ja znám osobně Mirka Čapka/, nemá vyslovit úsudky jen na základě fotky.
03.07.2011 - 10:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » doktorc3
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkopirovano z druhe diskuze MISTR REIKI...

Dobrý Mistr REIKI Ti mohu doporučit MIREK ČAPEK a jeho žáci, jeho stránky www.sarpa.cz Dobrý Mistr REIKI neodflákne kurs za jedno dopoledne. Třeba I. stupeň musí mít i 4 zasvěcení, nestačí jedno, protože po měsíci ta síla vyprchá a nejsi vodičem, ale dáváš energii ze sebe. Na netu píšou samé bláboly o REIKI. Zaobstaraj knihu Paula Horan:Léčivé ruce II. REIKI. Mirek Čapek dává zasvěcení tak, že bere i splátky, třeba i po 200,- korunách.

To si jako myslis, ze clovek je nejaky zapalovac, ktery se naplni a pouzivanim vyprcha jo? :23: :9:

Jeste nikdy sem nic takoveho neslysel a doufam ze ani neuslysim. Opravdu nevim, jestli se mam smat, nebo spis brecet :63: :63: :63:
03.07.2011 - 10:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak tahle "temer" reklama je tu dvakrat, tak i ja dvakrat pisi to same....

NO COMMENT :19: :19: :19: Nejlepsi je mistrovsky stupen za 10.000 USD :63: :23: Jestli to nekdo je schopen dat, tak at se na me nezlobi, ale to je normalni magor. To uz presahuje vsechny meze lidskosti, slusnosti, ale hlavne ucty a tradici k reiki
:9: :19: :19: :19:

Blaboly tu pises jen TY... Vcetne toho druheho prispevku v druhe diskuzi o REIKI MISTR. To ze si sfanatizovana od toho cloveka TY, je tva vec, ale nevnucuj tu lidem nazory, ze jedine MIREK CAPEK je ten spravny a jediny mistr reiki a podobne. Me se staci podivat mu do obliceje a je mi to jasny. Ten nema s reiki vubec co delat :19: :19: :19:
02.07.2011 - 20:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Magicrocka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co Karel Daněk? Znáte ho? http://www.webspirit.cz/index.php5/… Mám od něj zasvěcení reiky 1 a 2. Byla jsem spokojená. Byl to krásný zážitek. Ale zatím jsem reiky nezkoušela na jiných lidech jen na sobě.
02.07.2011 - 19:43 | Filtr
(Štír) oligopolie » Dévi
Já bych je takhle neodsuzovala, vím, že to pan Čapek tvrdí a pěkně je pomlouvá, ale já na něho taky slyšela ne moc pěkné věci. Sama mám reiki od jiných mistrů a jsem spokojená.
Aneb "já jsem tu jediný, kdo má správné reiki". :39: :14:
02.07.2011 - 19:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Co píšu na netu o REIKI, to jsou jen bláboly.Ja mám osobní zkušenosti s REIKI, mám i II.stupeň již 14 let. Jediný pravý Mistr REIKI v České republice je MIREK ČAPEK a jeho žáci. Sleduj jeho stránky www.sarpa.cz
a zkus sehnat knihu: Paula Horan: Léčivé ruce, II. REIKI. Když se necháš zasvětit u nesprávného mistra /někdy o nich řikají instantní mistři, :19:nebo rychlokvašky/, budeš mít z toho jen problémy. Nejprv jsem byla zasvěcená o Mary Hall, a bylo mi z toho blbě, naštěstí jsem se nechala přesvětit u Mirka Čapka a je mi skvěle.
:1: :74:
26.06.2011 - 20:24 | Filtr
(Ryby) erin
reiki je vlastně pomoc jak dostat do sebe vyšší vibrace,kvalitnější energie čímž člověk dostává možnost se sebou lépe pracovat,jsou to informace které podvědomě přijímáme není to přímo léčivá energie,ale léčíme se sami tím jak se postupně očištujeme od negativ.vzorcu myšlení a chování,jak se dostáváme víc k tomu čím ve skutečnosti jsme.Takže pracovat na sobě pak člověk víc chce,je to taková berlička


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »