reinkarnacia


31.05.2011 - 09:14
(Panna) Rachelinka 5
reinkarnacia
Co myslite,ako rychlo sa moze dusa reinkarnovat?Napisem,co sa stalo mojej priatelke-jedna trieda bola plavat a ona tam pracovala ako plavčička -jeden chlapec sa tam utopil a ona bolo z toho velmi smutna-davala si vinu,ze to bola jej chyba-žila s clovekom,kt.ju považoval skor za kamosku,ale ona ho milovalanapili sa-a potom sa to stalo-bola tehotna a narodil sa jej syn-bola velmi stastna a ten priatel-sa do nej zalubil-bola svadba-s malym dietatkom chodila pravidelne plavat-stretavala sa aj s rodinou utopeneho chlapca-a zistili,ze ten chlapec sa podoba na toho ich-pouzival take iste vyrazy, poznal aj hracky a pomenoval ich-/rodicia nic z jeho izby nevyhodili/Mate nejake vzpomienky na minule zivoty? :14:

Stránka: 2 1
Řazení:
06.06.2011 - 19:48 | Filtr
(Kozoroh) Martin108
Podle buddhistických textů to trvá od smrti do té doby, než se vědomí propojí se zárodkem maximálně 49 dní.
05.06.2011 - 20:52 | Filtr
(Ryby) ryba 43
Ještě dodatek: Žádný život, i ten nepovedenější, není zbytečný. A ještě něco: Vědět a znát minulé životy by pro nás bylo asi neúnosné, protože máme co dělat abychom zládli právě ten který teď žijeme. Držím pěsti! :6:
05.06.2011 - 20:49 | Filtr
(Ryby) ryba 43
Ahoj, nerozebírej všechno kolem sebe, až přijde čas, přidou odpovědi samy. Potkáš někoho, napíše někdo, cokoliv, co ti dá odpovědi na Tvé otázky. Věř mě, je to tak. Za několik let, když se za sebou ohlédneš, pochopíš, že tenkrát ještě nebyl ten správný čas. Teď se netrap, nevěš hlavu a prostě ten svůj život krásně žij - to je teď pro Tebe důležité. Užívej si života, raduj se, žij. Přeji Ti ať se Ti v životě daří. :27:
04.06.2011 - 21:46 | Filtr
(Ryby) ryba 43 » Rachelinka 5
Děkuji, ty nemám, a ani je neznám. Z EKO mám knihy, ale teď už dost dlouho nemám přehled jaké knihy vydávají. :27:
04.06.2011 - 21:40 | Filtr
(Ryby) ryba 43
Netrap se tím, že zatím nenacházíš nic, co by Ti to jasně ukázalo. Všechno má svůj čas. Každý jsme na jiném stupni, nevíme na kterém a ne každému, kdo se snaží vědět se mu vědění dostane. Není důvod se tím trápit. Já, když chci znát jak něco je a vím, že se to asi těžko dozvím, tak si říkám: "Až umřu, tak se to dozvím." a jsem v klidu. Je pravda, že se odpovědi dočkám zcela nečekaně. Všechno chce svůj čas a má svůj vývoj. Měj se! :64:
04.06.2011 - 21:36 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » ryba 43
pomohlo-dakujem :15:

mam ted velmi dobru knihu-
Jan van helsing-Bojite sa smrti?
dobre su aj-Velka kniha o reinkarnacii-Alexander Gosztonyi
Zili sme uz nekdy?Eko konzult
:14:
04.06.2011 - 21:22 | Filtr
(Ryby) ryba 43 » Rachelinka 5
:1:Srdečně zdravím, děkuji za zájem a omlouvám se za pozdní odpověď, nebyl čas na počítač. Sama za sebe říkám, že v inkarnaci věřím, ale že vím že je. Ale teď, pokud je zájem, posílám seznam literatury, která může mnoho napovědět. Marta Foučková: "Jsem" a "Já jsem, Robin Norwood: "Proč já,proč toto,proč teˇ",Peter Mary Harrisonovi "Na prahu onoho světa", Peter Mary Harrisonovi: "Podruhé na tomto světě", Dr. Joel Whitton Phd Joe Fisher: Život mezi životy" R.G.Jarmon §R.A. Moody: "Cesty duše",Brian L.Weiss, M.D.: "Mnoho životů, mnoho mistrů", Dr.Raymond Moody,Paul Perry: Opětovná shledání, Setkávání se zečmřelými", Trutz Hardo: "Aktuální reinkarnace". Toto je část literatury, kterou mám přečtenou, ktomu další, které souvisí s tímto tématem, nemocí a umíráním. Možná je toho hodně, nevím, jestli jsou někde v prodeji. Mám je už dlouho, ale někde se dají snad půjčit. Prosím, dej mě vědět, jestli Tě to zaujalo. Děkuji a přeji všechno dobré. :1:
02.06.2011 - 19:55 | Filtr
(Ryby) xxxamanda » vltavínka
Přesně se na to dívám i já. Bylo potřeba uklidnit rodiče a plavčici, přišel na pomoc,
utišit jejich trápení. :76:
02.06.2011 - 02:15 | Filtr
(Rak) almas
Voltaire tvrdil "narodit se vickrat nez jednou
je uplne normalni jako napit se vody kdyz
mam zizen,Phytagoras se o svych minulych zivotech taky zminoval Sokrates spachal
sebevrazdu aby se mohl setkat se svymi prateli vsichni hledame a jednou najdeme. :76: :2:
02.06.2011 - 01:41 | Filtr
(Rak) almas
Musime tady byt,tak dlouho dokud nesplnime
kazdy svuj ukol - smrt je skolou zivota a
zivot je skolou smrti .
O reirkarnaci se zajimali snad vsechny
civilizace a narody.Zkus se zacist do knih,od ruznych autoru a nabozenstvi Tibet,Egypt....
treba tam najdes odpoved. :27: :17:
Kazdy ma jinou predstavu a zkusenosti :3:
02.06.2011 - 00:51 | Filtr
(Rak) almas
Mam pocit,ze jste me obe ne,zcea dobre
pochopily.Chtela jsem jen podotknout k
tomuto tematu o dusish,ze nevim o jakou
energii se pri spiristickych setkani jedna.
Zda je to opravdu dusicka ktera nas neopustila
snazi se k nam priblizit(v tom pripade by
si nasla kontakt sama) nebo jine duse ktere se timto jednanim kontaktuji.
O tom hrbitove to byl priklad a zensky se
schazely v prilehlem domku a tenkrat v televizi pokud ji nekdo mel horory urcite
nevysilali. Ja osobne se zabyvam necim jinym
a duse nechavam v klidu.Jen jsem otevrena a vnimava
ke znamenim,ale to je jina kapitola. :76: :29: :27:
02.06.2011 - 00:15 | Filtr
(Blíženci) skarabeus
Jo, jo. To bude asi jen tím věkem......A pojednání píšeš sama? Kdybych bývala věděla s kým mám tu čest opravdu bych neházela.... A já myslela, že zde najdu něco více než jen nějakou pózu....... Příště se nejdříve juknu na nastavení.... :44:
01.06.2011 - 23:35 | Filtr
(Blíženci) skarabeus
Při přečtení tohoto příspěvku se opravdu válím smíchy já. Ty jsi fakt úplně mimo. Buď jsi přeučená nebo nedoučená. Já jsem však tyto řádky nepsala pro tebe, protože házet perly sviním se nemá. Možná si někdy někdo na tyto moje řádky vzpomene a bude z toho čerpat ať už + nebo -. To je na každém. Chtěla jsem také poukázat že lidské schopnosti jsou neomezené až nepochopitelné. Mohla bych, ale ty bys to stejně nepobrala a nevyužila, zde popsat tolik příkladů, že všechny ty o kterých jsi četla by byly pouhou stokou kalné vody. Já je totiž osobně prožila. A když mi je ten nahoře nechal prožít asi k tomu byl nějaký důvod. Ale jak je vidět, před některými nedouky je lépe se o nich nezmiňovat, aby nebyly zneužity a zžnehodnoceny. Je to tak jak jsem napsala výše..... :66:
01.06.2011 - 23:20 | Filtr
(Blíženci) skarabeus
Děvča drahé, když chceš někoho pokořovat a nebo jen přesvědčovat o své věci, pak o tom musíš vědět víc než ten druhý. Jestli seance či sezení není až takový přestupek. Snad z mé strany řečeno, že to s čím ty začínáš já už dávno jako balast odhodila. Opravdu když se něčemu věnuješ 1 a 1/2 měsíce jako např. meditacím, tak to je opravdu terno. Já se /jsem/ s různými zákoutími provázena životem od svých 17 let a to je již hodně dlouho.... Něco jsem si i přečetla, ale většinou mi "to" přicházelo do života jakoby k nahlédnutí.
01.06.2011 - 22:16 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » ryba 43
:62:
napis-dakujem
01.06.2011 - 22:10 | Filtr
(Blíženci) skarabeus » ryba 43
Nemám vůbec nic proti p. Foučkové. Naopak jsem o ní četla vždy jen to nejlepší a samou chválu. Ovšem do stadia, abych zcela věřila na reinkarnaci jsem dosud nedospěla. V mnoha věcích mezi nebem a zemí, kam i tento fenomen patří, se dá částečně přesvědčit či něco ověřit /splní se a pod/. V tomto případě ani ťuk. Vše jen doměnky, přečtené, uvádí se skutečně do minulých životů nebo je to hra mozku? Opravdu v tomto tápu. Může mi to mrzet, ale..... je to pro mě takový von Danikem, kterého si ráda přečtu, obdivuji se jeho vyhledávání jeho souvislostí, i ty pyramidy vidím, ale.... :25:
01.06.2011 - 21:45 | Filtr
(Ryby) ryba 43
Podle toho, co vím z literatury, např. Marty Foučkové, nebo dalších, kteří se tímto fenoménem zajímají, záleží na vývojovém stupni duší a na jejich zaměření - materiální, duchovní atd. Také záleží na tom, jaké skutky páchaly. Některým naní dovoleno se inkarnovat i stovky let, tedy, dokud nenastanou stejné podmínky jaké panovaly v době jejich životů - tedy skutků. Některé hodně spěchají, většinou jsou to materiálně zaměřené duše, jiné vidí příležitost vše napravit rychle a je jim to umožněno. Obecně, vracíme se k těm, se kterými si máme co odpouště, máme co napravovat, pomáhat. Doba je individuální, a mmyslím si, že to je složitější, než si umíme představit. Pokud tato tématika někoho zajímá, je spousta literatury, která může některé věci osvětlit. Mám některé doma. Ráda napíši autory i tituly. Zdravím :74:
01.06.2011 - 21:14 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
podle mě taktéž je to individuální
ale v průměru bych se spíš přikláněla k delší než kratší době z pozemského pohledu, protože čas je relativní, já to vnímám tak, že čím vyšší (jemnější) sféra, tím světlejší, je tam "vyšší tlak" a všechno tam "jde rychleji"
třeba 100 pozemských let může být někde jen jeden den ...
hmota je nejníž, tudíž "nejpomalejší" na dokončení akcí
když se duše připravuje na další inkarnaci, může jí to, podle toho, kde se nachází, připadat i třeba rychlé a zatím tady uběhne spoustu let...
01.06.2011 - 20:55 | Filtr
(Blíženci) skarabeus » almas
Já osobně jsem žádný neblahý zážitek neměla a nijak se mi to duševně nedotklo. Sama bych nikdy žádné seance neprovozovala, protože toto není můj obor. Nejsem žádná svíčková bába ani praktikující věřící. Věřím ale tomu, že mi z nějakého důvodu i tato zkušenost byla dána do vínku. Co musím uznat, nikdy jsem se nedostala k nikomu, kdo by t.zv. neuměl. Ani toto si nedovedu představit, když čtu, kolik lidí blo podvedeno. Rovněž tak nevěřím každému bludu. Nakonec spálit se člověk může o tlakový hrnec když na to přijde. :12:
01.06.2011 - 19:01 | Filtr
(Rak) almas » skarabeus
Lide hledaji odpovedi na toto tema od nepameti.A kazdy si muze vybrat cemu veri.
I ja se setkavala a setkavam s obdivuhodnymi lidmi uz odmala moje babi byla radna vdova
a bez hrbitova se nemohla par let obejit.
Tam jsem jako holka nahledla do spiritis.
seanci a byla svedek i nekolika neblahych
koncu kdyz to slabsi osoby nevydrzeli. :27: :68:
01.06.2011 - 19:00 | Filtr
(Panna) RedRaven » Artislove
...ano...je to individualne...
01.06.2011 - 18:45 | Filtr
(Blíženci) skarabeus » almas
Nemám na tyto věci osobní názor. Nějak tak mi přišly do života aniž bych je vyhledávala. Věřím že pro ponaučení mi tam patřily. Vždy jsem se setkávala/nádodou?/ s lidmi, kteří své věci rozuměli a uměli/mezi nebem a zemí/. A to v době, kdy to nebylo tak módní jak dnes. :37:Jinak jsem si o tom , právě po nabytých zkušenostech ledasco přečetla v knihá starších dat. A věřte, že tímto oborem se zajímali lidé daleko vzdělanější a zkušenější než jsme mi oba. Byli to umělci, spisovatelé, vynálezci a pod./
01.06.2011 - 18:38 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » skarabeus
Ahoj!
Ak mozem-tie zomrele duse-ako mohli vediet,co Ta caka?preto lebo boli v astrale-mali lahsi pristup k informaciam?
Ako to vnimas?
asi su otazky,na ktore nemozu odpovedat-zavisi tiez od ich vyvoja...
01.06.2011 - 18:33 | Filtr
(Rak) almas » skarabeus
Spiritiste veri,ze se mohou dostat do kontaktu
s dusemi zemrelych.Ale jaky kontakt to je?Duchovni nebo lidsky?Nevim jestli je to
rozumne jestli je dobre volat ty,kteri zde
skoncili :76: :68:
01.06.2011 - 18:09 | Filtr
(Blíženci) skarabeus
Tvůj příspěvek mi zaujal, neboť odpovídá mým zkušenostem. Ano, stýkala jsem se s jednou paní, která tyto schopnosti měla. Vždy se dokázla napojit na mé blízké zemřelé, které neznala. Viděla je jak píšeš, dokázala je popsat a i dikce hlasu odpovídala skutečnosti. Z "jejích" úst jsem vyslechla podrobnosti mého dalšího života , dokonce přesný popis polických událostí do této doby /psal se r.1967-1969/. Nevím proč zrovna mně toto sdělila. Ostatním kamarádkám se o tom nezmínila. Jak ráda bych se s takovouto osobou ještě setkala. Neměli jsme v rodině žádnou sebevraždu, ale všichni mí, i déle zemřelí na setkání přicházeli. Podruhé jsem se se spiritismem setkala právě v době toho velkého přelomu v našich dějinách /?/. Tato dáma nebyla médium, ale používala tabulku s písmenky a obyčejný dřevěný knoflík. Když mě tam kamarádky přivedly, myslela jsem si ěco o šílenství. Opakovalo se něco podobného jako při médiu. Zajímavé bylo, že jednotlivé osoby se "slovy " vyjadřovaly jako za života. Opravdu popisuji jen to co jsem osobně zažila, bez ohledu na to zda nějaká reinkarnace existuje. :76:
Příspěvky: 46-22 21-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »