nestastna laska


04.05.2011 - 10:15
(Rak) smiesko7777
nestastna laska
dobry den ja by som potrebovala pomoc v laske.som zalubena do byvaleho priatela strelca on mi vravi ze aj on lenze je stale nerozhodny a neviem ci mam nanho este stale cakat alebo sa rozhodnut predsa len zit s terajsim priatelom bykom s ktorym som len kvoli detom aby mali otca,lebo ja ho vobec nelubim ani sa mi nepaci. :42:

Stránka: 2 1
Řazení:
04.05.2011 - 13:24 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Ruby
No ale je třeba si taky otevřeně přiznat, že ten smutek už nemá s láskou nic společnýho a jeho příčina není v lásce samotný.
04.05.2011 - 13:20 | Filtr
(Beran) Ruby » Ashena
Pokud je to opravdu láska, tak se to bez té bolesti právě obejde...
Rozumím tomu, chápu to, jistěže milovanému člověku přeji to nejlepší a upřimně chci, aby byl šťastný, nezlobím se na něj, nevyčítám, ale ten smutek si prostě musím odžít. Nevnímám to jako strach ze samoty, spíš to cítím jako smutek ze ztráty energie toho člověka. Pokud to někdo dokáže bez té bolesti, klobouk dolů, nejsem tak vyspělá bytost. :1:
04.05.2011 - 12:30 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Ashena
... neměli bychom to komu radit!! :5:
04.05.2011 - 12:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj...všichni co se trápí ,,neštastnou láskou,, by si měli toto uvědomit. Když ten druhý nechce tak prostě ,,nechce,, nedá se to ničím změnit a ikdyž dosáhnem toho že bude s námi tak stejně půjdem vedle ,,prázdného,, člověka nikdy to nebude ono. Přesně tak - ten kterej chce je ta výhra :-) jedině takhle to funguje :75: A ono v podstatě vůbec není proč se nad něčím trápit :4: :61:
jj, kdyby to tak ale všichni brali, co ... :27:
04.05.2011 - 12:26 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Ashena
Píšeš to naprosto přesně s tím největším soupeřem.

Jak může mít člověk, kterej není línej a je odhodlanej hledat, strach ze samoty?? Mnohokrát jsem slyšel, že si člověk partnera našel, ale ještě jsem nikdy neslyšel, že by si někdo nějakýho vyfňukal doma v koutku. Ale slyším neustále, že se o to někdo pokouší.
04.05.2011 - 12:24 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Ruby
Není pravda. Samozřejmě že mnohdy trpíš, ale může to být i obrovská úleva a pocit štěstí. Dobrej pocit, že je vyřešeno, že další trápení už nemá smysl. A když trápení nemá smysl, co ti zbyte k praktikování?? Čistý štěstí... Chápu, že je to těžký, ale krásný. A stejně tak krásný je být s někým, kdo chce být s Tebou. Být s někým, kdo s Tebou být nechce, by asi stejně stálo za psí štěk. :4:
04.05.2011 - 12:21 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Ashena
Ano. Ono když se na to koukneš z odstupem, je to jediná správná možnost, co můžeš udělat pro zachování svýho štěstí a duševního zdraví. Navíc jakej je rozumnej důvod být s někým, kdo o mě nestojí?? Co by´s dělala s chlapem, kterýho by´s třeba donutila k partnerství, ale tvoje city by byly jednostranný?? Nechat jít a hledat takovýho, kdo bude chtít, opravdu chtít, je jediná cesta ke spokojenosti. Lehko se to říká a stejně tak lehký to je. Jen kdo to tak nechce, to tak nemá, no... ;-)
04.05.2011 - 12:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ruby
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, já si právě myslím že ono když je to opravdu láska tak se to bez té bolesti právě obejde protože člověk by měl být štastný za toho druhého... takže proč ta bolest?Jenže nás vždycky to Ego smete... taky už jsem zjistila kdo je můj největší soupeř :61: :4:
Spíše strach ze samoty? Z toho že budu nějaký čas sama s těmi změnami.. tahle bolest nejspíš- je třeba se tomu nepodávat!
04.05.2011 - 12:18 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Svá štírka
No jo, zkusit to je potřeba. A když to pravej nebude, tak alespoň budeš vědět, že ten to není a nebude tě dál zdržovat. :-)

Ono dávat si pozor a úplně rezignovat je rozdíl. Dávat si pozor je potřeba...
04.05.2011 - 12:13 | Filtr
(Beran) Ruby » Ashena
Ano, ikdyž bez bolesti se to málokdy obejde. Tiše trpíš. Ale necháváš jít....
04.05.2011 - 12:10 | Filtr
(Beran) Ruby » Svá štírka
Velmi dobře znám..., žila jsem sama patnáct let. A nebylo to špatný. Lepší než s někým nevhodným a být zoufalá manželka.
A teď to zkouším na "stará kolena" v páru a taky to není špatný. Každopádně je to zajímavý, protože se to vlastně teprve teď učím. Jsem nováček. :3:
Šla jsem do toho srdcem, fakt jenom srdcem, rozum mi občas našeptával různá proti, ale uvnitř jsem cítila, že jo, že prostě s ním ano. A poslechla jsem intuici, ve vztazích poprvé v životě. Dřív mi intuice našeptávala spíš ta proti a nikdy se nemýlila, já šla proti ní a dopadlo to špatně. Ikdyž co je špatně. Všechno bylo k něčemu dobré. A ničeho nelituji, žádné facky od života.

Tak se toho neboj a přestaň se tak chránit. I zlomené srdce chce tlouct nejen pro Tebe, ale pro někoho. Je v něm tolik místa.... :1:
04.05.2011 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Líbí se mi ten názor že pokud někoho miluješ uvolníš člověku cestu, at může jít za štěstím prostě ho s láskou necháš jít. Lidé, kteří se hroutí, sebevraždí apod... když je partner opouští mají psychický problém sami se sebou mají problém se svým ,,JÁ,, se svým EGEM.. ale s láskou to nemá nic společného:-)
04.05.2011 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S manželem nebuď pokud to cítíš jak to je... snaž se sama uchopit život s dětmi. A ten druhý? Ignoruj ho.. vykašli se na něho... bud přijde on za tebou a nebo přijde uplně jinej :12: :18: Nejlepší cesta...
04.05.2011 - 11:53 | Filtr
(Beran) Ruby » Glimmer Man
počkej, názor být s někým jen "z rozumu" kvůli dětem jsem nikdy nezastávala, pokud tam není láska, není dobré v takové atmosféře držet sebe ani děti.Jen píšu, jaký mám pocit z jejího příběhu.
Někdy se stane, že žena ztratí hlavu, není schopna unést každodenní realit vztahu a hledá vybočení jinde. Prostě úlet, který ale může mít fatální následky.
Jak je to ale v tomto příběhu, to není zřejmé.
04.05.2011 - 11:46 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Glimmer Man
to ale nepoznám, dokud to nezkusím....???
Nabízí se odpověď, že určitě ten levej, ale to zní hodně blbě :61: :39: a jde si to vysvětlovat různě :63: :25:
A rozum opravdu do toho hodně kafrá....když se někdo spálí, už si dává pozor.
04.05.2011 - 11:39 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Svá štírka
Nezkoušej to "asi", zkus to opravdu. Jen to bude chtít vynaložit nějaký úsilí a samozřejmě chuť nenechat se znechutit nějakým tím neúspěchem.

Víš co je strašně dobrý vědět, když hledáš toho pravýho?? Odpověď: Kdo ten pravej není...
04.05.2011 - 11:35 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Glimmer Man
Tohle jsem prostě cítila z tvého příspěvku a je to pravda, to jenom my si to zbytečně děláme těžší než to je a hledáme mouchy tam kde nejsou. Kdybychom se naučili poslouchat svoji intuici a nenechali si do všeho kecat rozum, bylo by to mnohem snazší. :17:
04.05.2011 - 11:28 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Glimmer Man
tak nějak podobně. Jsem sama dlouho, ne zrovna šťastná, ale ne vyloženě nešťastná. Ale je to lepší než být nešťastná s někým, to už mám za sebou. Pokus o být šťastná s někým nevyšel, tak to asi zkusím jinde....Koukala jsem, že jsi "dnešní" - objevil ses v pravý čas. :3:
04.05.2011 - 11:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Kiára..
Přesně tak, paní telepatko... :3: "Zbytečně si všechno komlikujeme a přitom je to tak jednoduché a zřejmé." - tuhle větu, jako by´s mi četla z hlavy. :15:
04.05.2011 - 11:01 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » katalinka
No tak byste se místo rozchodu rozváděli. Nic víc by asi jinak nebylo. Ale jinak souhlasím. Rozumná domluva je nejlepší řešení. Ale rozumný lidi podle mě nemaj ani nejmenší potřebu konat jinat, než rozumně.
04.05.2011 - 11:00 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Glimmer Man
Souhlasím s tebou, když zapojíme rozum, dokážeme si zdůvodnit spoustu věcí bez ohledu na intuici, i když v jádru víme, že je všechno špatně. Zbytečně si všechno komlikujeme a přitom je to tak jednoduché a zřejmé.
:15: :17:
04.05.2011 - 11:00 | Filtr
(Beran) prdlik » Ruby
presne tak.....
04.05.2011 - 10:59 | Filtr
(Beran) prdlik » Glimmer Man
covece,to je fakt :4:
04.05.2011 - 10:59 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Ruby
Jaký je její partner už není podstatný. Ať je jakej chce, už s ním bejt nechce. To je směrodatný.

Být s někým "z rozumu kvůli dětem"?? To mi někdy příjde jako brát děti jako alibi pro vlastní slabost opustit neschopnýho či pro neschopnosti nebo lenost hledat někoho jinýho.
04.05.2011 - 10:55 | Filtr
(Štír) katalinka
Ahoj, jsem na tom byla podobne, s otcem sve dcerky jsme se meli radi, byli nejlepsi pratele, ale dokazali jsme spolu zit jen jako bratr se setrou, meli jsme se radi, ale neco tam proste chybelo. Ja myslela na nekoho jinyho a on potom taky. Oba dva jsme se dohodli, ze bude lepsi kdyz pujdeme od sebe, malou vida jak chce, v nicem si nebranime, jen proste mame kazdy svuj zivot. Ale je to hodne o domluve. Malo ktery par, co se rozejde, spolu dokaze takto komunikovat. Vetsinou jsou to hadky, naschvaly... ale na druhou stranku, obcas zalituju, ze jsme sli nakonec od sebe, mozna kdyby jsme se vzali, nezili jen na hromadce, mozna by to dopadlo jinak, to by jsme se asi snazili rodinu udrzet. Zustavat s nekym kvuli detem, je blbost... ale pokud uvidite nekdy deti trpet tim, jak se jim styska po babicce, po tatkovi, ze spolu nemuzou byt zrovna kdyz chce... zacnete se na to pak pozpatku divat jinak. Preji hodne sil. :74:
Příspěvky: 37-13 12-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »