Znáte někdo mistra reiki Tomáže Brože??


28.04.2011 - 12:15
(Beran) M.A.U.
Znáte někdo mistra reiki Tomáže Brože??
http://www.tomas-broz.cz/..jestli ano, máte dobrou zkušenost s tímto??

Řazení:
21.08.2011 - 20:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jindřich, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem rovněž mistr reiki, nezasvěcený Tomášem, jsem zasvěcený jiným mistrem. Reiki provozuji mnoho let a mohu potvrdit, že funguje. Záleží také na tom kdo zasvěcuje, jak zasvěcuje a jak se zasvěcený věnuje praxi a reiki používá. Samozřejmě to není jako automat na nápoje a nefunguje na všechno. Ten, kdo reiki používá ví, kdy a jak pomoci. Nechci zde rozebírat vše dopodrobna, to není cílem a bylo by to na dny a ne na pár řádek.
Co se týče Tomáše Brože - znám jej osobně, je velmi upřímný, charizmatický a poctivý člověk, který vždy pomáhal a pomáhá s radostí druhým. A pokud má s reiki někdo problém, běžte do jiné diskuse třeba o zvířatech či jiných. Vždyť je tolik věcí na které si nesáhnete, a přesto fungují. Nebo snad ne? Co třeba televize, rozhlas, mobilní telefon, radiostanice - ty vlny taky nevidíte a přesto fungují.
Přeji všem přistupujícím na tuto diskusi hodně štěstí a energie.:3:
13.08.2011 - 02:12 | Filtr
(Váhy) Aika. » Terka79
Páni - Terko - to bylo výborné. Zrovna jsem tak "nááááhodou" zabrousila do této diskuse a jsem velmi překvapena posuzováním na co reiki funguje a na co ne :o já to bohdá nerozdělovala a nesoudila a fungovalo to dycinky :o pokud klient měl zájem - pochopitelně :)
jen jsem si říkala, zda není irelevantní se k tomu vracet teď - ale díky za oživení :)

:17: :17: :17:
05.06.2011 - 16:44 | Filtr
(Beran) Tomhawk » Martin108
Ahoj všem :) krásná debata:) také mohu Tomáše doporučit.
Všichni jste zapoměli na jednu duležitou věc a to je že každy se tu máme něco naučit a něco prožit a to nesmime ovlivňit. Takže stoho pline?:)
Pokud máš projít fází zloméné nohy tak tím prostě musíš projít. Kdybi se ti to nestalo tak tím nebudeš moc projít:) /jináč reiky funguje naprosto dobře a spolehlivě jen se skus zamyslet co ti to přineslo co by si bez toho nepoznal pak to začne fungovat uzdravíš se a uvěřiš./

jo a málem jsem se zapoměl představit:)
Tomáš Janoušek Mistr Reiky 3. stupeň od Tomáše Brože.
Přeji všem krásný den a ať se noha brzo uzdravi.
29.04.2011 - 15:57 | Filtr
(Kozoroh) Martin108 » Lokii
Neber to tak příšerně západňácky, jako bys ke všemu musel dostat paragon a mohl to jít desetkrát týdně reklamovat, když to nedělá přesně to, co si představuješ ;) Ber to spíš jako dárek. Když to budeš používat a ono to bude fungovat, tak si to užívej. ;)
29.04.2011 - 15:55 | Filtr
(Střelec) Lokii » bimbulka.j
Budu to muset zkoušet dál se svým kolenem, ale jak vlastně zjistíme jestli to pomáhá když každému se hojí rány jinou rychlostí?Tohle se prostě nedá spoklehlivě ověřit.
29.04.2011 - 13:28 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Lokii
Pokud se tyka zranění tak se reiki nepoužíva bezprostředně při zlomenine ,ale až po zreponování a daní sádry. Z vlastní skušenosti vím že se zranění rychlejc hojí. Zlomenina, vymknuty kotník. Pokud se spálím at již o troubu ,nebo žehličku a měla jsem popáleninu že jsem měla seškvařenou kůži od trouby použila jsem reiki. Nejenom že to nebolelo, nevytvořili se puchejře a ani nezůstala jizva. Reiki spolehlivě urychlí zasdtavení krvácení při běžném říznutí, urychlí hojení rány.Ježiši ted to vypadá jako bych byla nemehlo. To co tady popisuji jsou mé skušenosti na vlatném těle počas 8 let co reiki používám.
28.04.2011 - 18:52 | Filtr
(Kozoroh) Martin108 » Lokii
Nevím, jestli je to pro tebe důvod, nicméně pokaždé, když je tu nějaký léčitel, porucha nebo nemoc a ten koho léčí, pak je třeba, aby oba zúčastnění měli takovou karmu, která umožňuje vyléčení. Pokud nemám dostatek dobrých dojmů v mysli, které by mohly popohnat proces hojení a tím vlastně působily jako protiklad těm negativním, které zapříčinily vznik toho zranění, pak se nedá nic dělat, dokud se situace nezmění.
28.04.2011 - 18:43 | Filtr
(Kozoroh) Martin108 » M.A.U.
Buddha byl šikovný, ale jen o sezení pod stromem to nebylo :) I když je pravda, že on si v té poslední inkarnaci prakticky zaskočil pro to osvícení, takže to měl hodně snadné.
28.04.2011 - 18:29 | Filtr
(Rak) Jirka_H » Lokii
Heh, pane velmistře, ty jsi zábavný človíček :4:
28.04.2011 - 17:51 | Filtr
(Střelec) Lokii » Jirka_H
óóóó tak promiňte pane velmistře že jsem si nepřečetl váš první příspěvek, nicméně to vypovídá o jeho kvalitách :19:
28.04.2011 - 17:18 | Filtr
(Rak) Jirka_H » Lokii
Kdybys lépe četl můj první příspěvek k tomuto založenému tématu, tak by ti došlo, že mám Reiki od Tomáše Brože.

Nu končím tvé koleno a tvé Reiki neReiki, svůj názor na původní příspěvek jsem řekl, to byl důvod proč jsem reagoval.
28.04.2011 - 17:03 | Filtr
(Střelec) Lokii » M.A.U.
že jsem vadnej to už vím:))..tady je vadnej každej kdo nejde s proudem :4:
28.04.2011 - 17:03 | Filtr
(Střelec) Lokii » Jirka_H
Tak to máš špatné informace, a kdo je tvůj mistr?..Ten můj se jmenuje Zygmunt Baran.
28.04.2011 - 16:53 | Filtr
(Rak) Jirka_H » Lokii
pak ti tvůj mistr asi neřekl, že zlomeniny, utržené vazy, apod. Reiki nedokáže uzdravit

samozřejmě nevím co přesně s kolenem máš, ale pokud čekáš, že po pár Reiki ošetřeních se stane s kolenem zázrak, tak to čekáš špatně

jednu pani co ji posílám Reiki na depresi, tak se efekt dostavil po cca 3 měsících a to jsem prvních 14 posílal každý den

Pokud máš první stupeň, tak bys musel sám sebe tlapkat cca 2 hodiny postupně celé tělo a koleno volně natažené tak 15 minut, ale tam si sám nedosáhneš, což je problém a takto ject více dnů v této intenzitě
28.04.2011 - 16:14 | Filtr
(Beran) M.A.U. » Lokii
Nebo si vadnej typ a nefachá to na Tebe :61: :61:.. tak posílám pofoukáníčko, účinnější než reiki :4:
28.04.2011 - 16:05 | Filtr
(Střelec) Lokii » Jirka_H
ale to je nesmysl, právě na základě referencí člověk může alespoň zkusit uvěřit, a hlavně hovořím o skutečných problémech, není nic skutečnějšího než když ti kouká z nohy kost a ty chceš co nejdřív zase chodit, sám jsem si udělal úraz s kolenem a už 2 týdny nemůžu nohu narovnat, byl jsem zasvěcen do reiki a už jsem to i zkoušel, jsem si jistý že naprosto správně pro rýpali, ale efekt žádný, to jsou reálné zkušenosti pane a ty mají nějakou váhu :15:
28.04.2011 - 15:25 | Filtr
(Rak) Jirka_H » Lokii
Možná proto, že se tím lidi prostě neradi chlubí.

Mam Reiki od října, protlapkal či posílal jsem na dálku energii cca 100 lidem a výsledky = vyléčení různých zdravotních problémů (křečové žíly, deprese, nadledvinky, počůrávání u malého kluka, astma, bušení srdce, bolesti zad, kloubů, svalů, ...) prostě mam, jednoduše řeknu jen "funguje to"

Se zamysli, když někdo bude toto říkat nahlas, uvěříš mu to? Řekl bych, že ne. Spíš si zaťukáš na čelo, horší lidé volají blázinec.

Ono cca 95 % lidí v ČR jsou materiálně založení, na tyto věcí nevěří a nemají k tomu důvěru.

Holt každý ať je jaký je. Já i lidé, které jsem tlapkal jsou spokojeni.

Tolik má zkušenost a názor.
28.04.2011 - 15:10 | Filtr
(Býk) Artislove
Reiki nie je energia ktora pred tvojimi ocami uzdravi okamzite zranenie. Tieto energie neuzdravuju z minuty na minutu ale maju svoj proces a v prvom rade zacinaju z vnutra ...najprv sa lieci energia, dusa, auricke pole, karmicke vzorce a sramy na dusi a podobne a potom fyzicke telo...
28.04.2011 - 13:47 | Filtr
(Beran) M.A.U. » Lokii
..já taky teda ne :25:
..když nešli diskuze, tak jsem přemýšlela o tý esoterice a tak a na všechno jsem přišla!! ..vyvodila jsem, že nejlíp to dělal Budha, ten jen seděl pod stromem a všechno věděl - takže koupím strom a bude vymalováno i bez reiki :3:
28.04.2011 - 13:00 | Filtr
(Střelec) Lokii
víš co nechápu, všude se o reiky povídá, ale já ještě neslyšel nebo neviděl člověka kterému by pomohla při zranění
28.04.2011 - 12:46 | Filtr
(Beran) M.A.U. » Jirka_H
tak to je super, táta k němu jde v sobotu na zasvědcení, tak mi jen napadlo se tu zeptat aby třeba papík neupadl do rukou nějakejch podvodníků :27:
28.04.2011 - 12:25 | Filtr
(Rak) Jirka_H
ano, mohu Toma jen doporučit.
12.08.2011 - 23:04 | Filtr
(Ryby) Terka79
Taky znám Tomáše Brože - zasvětil mě do 1., 2. a 3. stupně reiki. Je velice pozitivní a charizmatický, energie z něj jen sálá. Mohu ho jen doporučit :-)

Chci říct, že účinek reiki je opravu velmi individuální. Záleží na tom, jak je člověk nejen vědomě, ale i podvědomě ochotný nechat reiki na sebe působit. Mnohokrát jsem posílala reiki svému manželovi na bolavá záda - bez výraznějšího efektu, naproti tomu když jsem jen jednou poslala reiki své známé, přestala se jí blokovat páteř. Držím palce, ať to s reiki nevzdáváte. Je to prostředek ke zkvalitnění života vašeho i vašich blízkých

Terka


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »