Styk s bývalým přítelem??Prosím vyjádřete se


18.04.2011 - 22:16
(Blíženci) akriel
Styk s bývalým přítelem??Prosím vyjádřete se
Je to asi měsíc co jsem se rozešla po půl roce s přítelem, kvůli naší rozdílnosti,ať už způsobu trávení volného času nebo jiné představy o životě a směřování k budoucnosti.Rozešli jsme se v podstatě jako přátele s tím že se můžeme někdy sejít...teď o víkendu jsme se sešli a já skončila u něj v bytě - bylo to krásné, vzrušující.Já vím že jako pár spolu nemůžeme být - on to chápe a tvrdí že je stím srovnaný a že se můžeme i tak vídat-ta přítažlivost je opravdu velká a oba to potřebujeme...ani jeden partnera nemáme.Mám výčitky svědomí a nevím jak to mám brát.Dříve bych to zavrhla,ale teď to citím jinak.Co si o tom myslíte?? Mazlení s bývalým přítelem ... jaký na to máte názor? Vážím si vašeho názoru, protože vím že lidé na najdise jsou věšinou moudří a cití věci dobře :3: :74:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
04.05.2011 - 13:36 | Filtr
(Lev) kolacek1x » Kiára..
:30: :15: :15: :15:
04.05.2011 - 13:35 | Filtr
(Střelec) Lokii » mikiduc
mě se teda sex zdá dost intimní...
04.05.2011 - 13:16 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » KOZLÍK
Ještě dodatek... najít někoho na celoživotní porozumění je krásný. Vypovídá to o tom, že oba uměli najít. Ale nejde ani tak o to umět najít napoprvý, jako spíš o to, jak rychle se zvedneš, když se to nepovede. A vrchol mistrovství je vůbec nespadnout, když se to nepovede. Prostě jen s úsměvem jít dál. Cesty jsou kvůli putování, ne cíli. :-)
04.05.2011 - 13:13 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » KOZLÍK
Pravda, není důvod trápit se sama. Pokud někdo opravdu hledá (myšleno aktivně, nikoliv čekáním doma, ale ani to nemusí být, že oslovíš 100 chlapů za den), musí najít. Lidí je hodně. Spřízněných duší je taky dost. Je třeba se nebát, udělat první krok a pak další a další... prostě jít za tím. Do pár měsíců najdeš. Možná ještě dřív. Ale problém je spíš ten, že někdo se rád trápí, někdo rád naříká a lituje se... někoho to prostě baví. Osobně to nechápu, ale vídám to dost často.
04.05.2011 - 13:10 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Glimmer Man
Máš dar jít rovnou po jádru pudla a vypíchnou přesně to o čem to je. To se mi líbí. Nač okecávat dlouze něco, co jde vyjádřit jednou větou což? :17:
04.05.2011 - 13:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano to jistě je,ale proč bych se měla trápit sama a několik let třeba hledat někoho koho taky najít nemusím,to by se taky mohlo stát že budu do smrti sama.Dnešní doba není pohádka,abych vyšla na ulici a potkala tam spřízněnou duši a taky není řečeno že chci s někým žít takže nevidím důvod si odepírat něco co je mi příjemné ale to je každého věc a každý si bude dělat co uzná za vhodné.Já spíš nechápu proč se to řeší vůbec tady,tohle patří jen mezi ty dva kterých se to týká.
04.05.2011 - 11:42 | Filtr
(Štír) ivy7 » Amenti
Mam to "nastavene" podobne, alebo skoro uplne presne.
Ani ja to nedokazem....a preto sa citim divna, alebo ina :25:

Sexualna energia je naozaj vynimocna, a myslim, ze i lieciva....aj preto sa ludia venuju Tantre...odovzdavat si tuto silnu nabijajucu energiu jeden druhemu...

Su vyrovnanejsi, stastnejsi, spokojnejsi...myslim :6: :15:
04.05.2011 - 10:40 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » KOZLÍK
No myslím, že je lepší žít s někým, s kým je to krásný. A když někdo takovej momentálně není, tak rozumnej člověk bude takovýho hledat.

Pokud někdo touží po štěstí a dělá něco, co ke štěstí ale nevede, tak je podle mě duševně nemocnej či někdy dokonce sociálně retardovanej... a na tom nevidím nic ke chválení. :28:

04.05.2011 - 10:37 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Jeden z vás by se rád vrátil a byl by rád, kdyby ten druhej uznal svoje chyby a změnil se, že?? A myslím, že ten pán, kterej si rád zasoulouží, aniž by musel hledat, to nebude. :3:
03.05.2011 - 08:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je jednoduché jste jen milenci pro volné chvíle,to je někdy lepší než žít nebo být s někým s kým si nerozumíš,jen tak dále :15: :4: :21: :3:
03.05.2011 - 02:54 | Filtr
(Štír) Svá štírka » akriel
Opravdu si myslíš, že takové ženy mají tohle v krvi darem? Třeba se k tomu rozumu dost bolestivě prokousávaly a nemají na to ty nejlepší vzpomínky, což je zase následně blokuje k navázání jiného vztahu. Jde jen o to, najít tu rozumnou hranici kdy rozum a kdy cit??? :63:
20.04.2011 - 10:22 | Filtr
(Váhy) Muscari
Nepročítala jsem diskuzi, ale má zkušenost:

Zatím se mi nestalo, aby v tom ten druhý neviděl trochu "víc".
I když mě ex po rozchodu hodně přitahoval, jsem mu vlastně vděčná, že odolal a tím neprodlužoval něco, co by ani jednomu nepomohlo. První dva měsíce byly krušné, ale nakonec jsem ráda, že jsem měla půl roku pauzu od všeho, uspořádala se - a jak tak koukám, jen mi to prospělo.:46:

Takže bych se věnovala sobě a neotáčela se, aby jsi nepřehlídla ty, co přichází z druhé strany.:3: Ale každý to má úplně jinak. :)
20.04.2011 - 08:49 | Filtr
(Beran) Catwoman1
Ahoj, ja som toto iste tiez riesila, tiez som sa rozisla s byvalym z mnohych dovodov, potom sme sa este parkrat takto stretli, ale ja som mala vycitky, akoby mi nejaky moj vnutorny hlas hovoril, ze to nie je spravne, ze sa takto len vraciam do minulosti...a ze jemu tym davam falosnu nadej.Ze to, ako vravi, ze je v pohode a berie to tak ako ja nie je pravda a klame len preto, aby bol aspon na chvilu so mnou.

Ty sama vies, ci ta tvoj ex este lubi, ak hej tak asi dobre vies, ze je to nefer. Ale to je len moj nazor. Ja som s tym skoncila, stretnem sa s nim obcas len ako kamarati, je nam spolu fajn, aj ked este sa cez to nepreniesol.

19.04.2011 - 10:46 | Filtr
(Štír) Freja » Amenti
:15: :15:
19.04.2011 - 10:44 | Filtr
(Beran) Háňa* » Amenti
jo - jen tak jsem - to je ono :15: :15: :75:

Ono je těch problémů v životě dost, proč si přidělávat další zbytečným dloubáním ve všem, když to není nutné :27:
19.04.2011 - 10:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..tak to si teraz trafila :15: :4:

..vždy vravím,že najkrajšie sú tie chvíle,keď nemyslím,len tak som :27:

..tož odchádzam nemyslieť :1: :29:
19.04.2011 - 10:38 | Filtr
(Střelec) Lokii
nevím jestli jsou na najdise moudří lidé, ale určitě staří a zkušení :46:
19.04.2011 - 10:35 | Filtr
(Beran) Háňa* » Amenti
To máš z toho rozmýšlaní, co je normální. :3: :27:

Zažila jsem případ, kdy jsem s bývalým mohla bez problémů spát a žádné negativní pocity jsem z toho neměla. A taky druhý, kdy jsem si uvědomila, že to dělám hlavně proto, že ho stále miluji, ale vím, že vztah nám fungovat nebude - a to jsem musela utnout, protože tam to nebylo jen o té rozkoši a to je o něčem jiném, samozřejmě

Asi prostě záleží na tom, jak konkrétně to mají spolu ti dva
19.04.2011 - 10:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:27: :27:

...ja vlastne tiež,pokiaľ ide o ostatných...len u seba si to nejak neviem predstaviť...a vždy keď narazím na túto tému,dosť výrazne si to uvedomím...a rozmýšľam,či je to "normálne" a či by som s tým nemala niečo robiť...ale asi netreba,že? :3:
19.04.2011 - 10:19 | Filtr
(Beran) Háňa* » Amenti
Ne, to ne, já svoje tělo nepodceňuji - je to obal pro duši - potřebuji ho a mám ho ráda, tak proč mu nedopřát něco příjemného :1:
Fyzické rozkoše nejsou pro mě nějak zvlášť důležité, jen příjemné, právě. Energii mi spíš dodávají, než by mi ji braly.
V životě považuji za důležité úplně jiné věci, než sex. Proto jsem asi v těchto věcech tak liberální.

19.04.2011 - 09:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..zdá sa,že asi všeobecne podceňujeme svoje telo a všetko čo s ním súvisí......taktiež silu energie každého z nás a jej vzájomné prelievanie,pôsobenie jedného na druhého...a naopak,preceňujeme rôzne fyzické rozkoše, sú pre nás tak veľmi dôležité :63:

...vidíš,ja so zas nikdy nevedela oddeliť sex od lásky či milovania...v mojom vnímaní jedno bez druhého nejde...a nie je to následkom puritánskej výchovy,predsudkov či pocitov viny a podobne..preto ani nikoho za to neodsudzujem,viem,že každý to má nastavené ináč...len sa pokúšam to pochopiť a zistiť,či nás je takých "čudákov" :32: viac,čo považujú sexuálnu energiu za veľmi vzácnu,jedinečnú...nielen ako zdroj rozkoše alebo prostriedok na upokojenie pudov :63: :25:

..ale to už som odbočila od hlavnej témy diskusie...je to môj problém,ktorý si musím vyriešiť v sebe...tož sa omluvujem :6: :14: :3:
19.04.2011 - 09:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nestihla jsem přečíst všechny odpovědi tak promiň, jestli se budu opakovat. Pokud jsou v tom city, tak je to vztah a ne sex. ale v každým případě ať tak nebo tak ti to bude překážet v navázání vztahu novýho...to nemůže fungovat...jakože bys s někým spala a mezitím se seznamovala a zamilovala..ono to je všechno nějak záhadně propojený a pokud chceš mít naději na nový život, měla bys ukončit to předchozí i v případě, že jde jenom o sex..no ale to je můj postoj a má zkušenost.
19.04.2011 - 09:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jooo, taky jsem byla v podobný situaci...stačilo však jednou aby mi došlo, že jenom sex mi prostě nestačí...a že i ta magnetická přitažlivost (teda spíš sexuální) po nějaký době vyprchá, pokud tam není něco víc... :3:
19.04.2011 - 09:28 | Filtr
(Beran) Háňa* » Amenti
Ano, souhlasím že to, že se obviňuje, z něčeho vyplývá. Asi to tedy nebude jen o té samotné fyzické rozkoši - potom je to o prodlužování trápení :8:
19.04.2011 - 09:27 | Filtr
(Vodnář) mitea » Amenti
Presne.Netreba sa obvinovat,ale pochopit pohnútky,ci pramenia z túzby zo srdca,alebo len z túzby sexuálnej prítazlivosti...na to si musí príst sama,bez pocitu velkej viny. :3:
Příspěvky: 65-41 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »