už nevím


12.04.2011 - 09:18
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vendulka.xD, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

už nevím
Dobrý den, mám takový problém. S přítelem jsem od 28.1 (vím, je to krátká doba). Pořád se dohadujeme ale i přesto ho miluji a on tvrdí to samé mně. :15:ALE... teď ze soboty na neděli jsme se zase pohádali a já mu řekla, že už nevím jak dál, že mě ty hádky už nebaví. Naznačila jsem mu, že by bylo lepší se rozejít a on mi řekl, že mě miluje, že se mnou chce být a omlouval se mi. Ráno v neděli byla zase taková menší hádka (opravdu malá) a já jsem radši jela domů. Napsala jsem mu, že je konec, že se nechová, tak jak by měl. A on mi řekl "jak chceš"... když jsem za ním jetšě ten den přijela, tak jsem se ho zeptala, jestli to tak opravdu chce a on mi řekl, že ano. Poté mi ještě řekl, že už neví, jestli se mnou chce být, že se mě teď snaží od sebe odradit.. normálně mi to takhle vpálil a ještě k tomu mi řekl, že už počítal s tim, že je opravdu konec. Já doufala, že když mu pohrozím rozchodem, tak že se třeba něco změní ale né že to bude takle.Vždy za mnou přišel on, když sme se chytli. Dělal mi scény, že mě miluje a že nemůže být beze mě. Že jsem jen jeho a že mě nikomu nedá. Ještě v tu neděli večer jsem teda "přilezla" já. A on?.. ztratil zájem? ze dne na den mi řekne, že už neví, jestli se mnou chce být... prý to chce ČAS. Ale vidím na něm, že to neni ono.. Včera a ani dneska se ke mě nechoval nejlíp. Jen tak mi nedá pusu, neobejme mě. Zlato mi teda říká pořád. ale co si o tom myslíte vy? :24: Myslíte, že jen hraje "tvrďáka"?... mimochodem mi ještě včera řekl, že je špatný, že jsem se do něj zamilovala. Příjde mi to tak, že se snaží už jen najít důvody aby to ukončil. Nechápu, jak se to mohlo takhle ze dne na den zlomit.

Řazení:
18.04.2011 - 09:11 | Filtr
(Kozoroh) Helena 15
co k tomu dodat, chození a žití je něco úplně jinýho a především si na sebe teprve zvykáte a občas nějaká hádka přijde ale ta by se měla taky za chvíli urovnat, ale nedá se kvůli každy blbosti hádat a jsou třeba velký kompromisi ale u obou, néé jen z jedny strany, bohužel když ani to nefunguje tak rozchod,podle mě by jste měli být ještě v líbánkách,
16.04.2011 - 07:10 | Filtr
(Váhy) blancanieves
ahoj, já mám podobný problém, téměř rok jsme měli s přítelem úplně úžasný vztah, dokonalé souznění (alespoň já jsem to tak cítila), dokonce mě požádal o ruku a měli jsme se letos v létě brát, oba (hlavně on) jsme se na to moc těšili. v poslední době se ale přítel začal chovat trochu odtažitě, a nakonec mi řekl, že cítí, že jsme svatbu uspěchali, že se necítí připraven na závazky. přitom má už jedno manželství za sebou a dítě. řekla jsem mu, že svatba není to nejdůležitější, ať se tím netrápí. ale on začal, že neví, jestli se mnou chce vlastně být, že mě miluje a nechce mě v žádném případně ztratit, ale zároveň nedokáže být ve vztahu šťastný. nevím, jestli je to tím, že se jen bojí závazku...dohodli jsme se, že si dáme pauzu, čas na přemýšlení, ale už to nějakou dobu trvá a on si pořád není jistý, co v životě hledá...jsem z toho dost vyděšená a zklamaná. nechápu ten náhlý obrat...pořád doufám, že mu dojde, že náš vztah je jedinečný...
12.04.2011 - 12:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vendulka.xD
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vikk009, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
podle mě muži potřebují vědět přesně, co se od nich chce - nejsou stavění na nějaké velké "říkám ne a myslím ano", čím dřív to pochopíš, tím méně zklamání si do budoucna ušetříš :3: když se naučíš dávat jasně a srozumitelně na jevo, co od nich čekáš, odpovědi se dočkáš - ale musí brát v potaz, že to může být i "ne, nechci s Tebou být"... ale podle mě je to lepší, než se plácat v nejistotě několik týdnů, měsíců, ba i let :43: :43: :43: můžeš tak klidně prošvihnout toho pravého, co zrovna půjde kolem :74:
12.04.2011 - 12:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vikk009, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
souhlas, nevyhrožuj - to nezabere, dlouhodobě, nakonec dopadneš tak, že už ani nepozná, jestli to myslíš vážně, je to past, já se do ní taky chytla, výhrůžky nebrat :21:

nevypadá to na příliš perspektivní vztah, ale mám dojem, že sama pořádně nevíš, co vlastně chceš, od sebe, pro sebe, od něj... těžký období, ale věř mi, že kdyby jsi se do tohoto stavu dostala s dětma na krku, bylo by hůř :3: lépe teď, než za deset let :74:
12.04.2011 - 12:28 | Filtr
(Beran) Ruby
Něco podobného zažíval můj ml.synátor před cca dvěma měsíci. Pořád se s přítelkyní o něčem dohadovali, byla tam z její strany větší žárlivost a podezírání, snaha kontrolovat, on zamilovaný až po uši, ale těžko nesl, že se stále hádají, tak se na to vykašlal, přesto, že ji měl moc rád..., vlastně má, protože se dali zpět dohromady po dvou týdnech, vyříkali si to a od té doby mají fajn vztah....no jo, jenže jemu bude sedmnáct a slečně taky. Ty jsi o nějaký ten rok starší, Tvůj přítel pravděpodobně taky a Vaše chování už v začátcích vztahů je přinejmenším hloupé. Buď jste oba tak nezralí a prosazujete za každou cenu svou pravdu či názor /protože nechápu, na jaké téma se už od prvopočátku hádate takovým způsobem, že jste z toho evidentně otrávení-hlavně on/, nebo vás k sobě táhne jen fyzická přitažlivost a nejste kompatibilní po jiných stránkách. Není z Tvého příspěvku jasné, jestli máš podobné problémy jen s ním nebo jsi něco podobného zažívala v minulých vztazích. Každopádně to není dobrý základ pro další fungování ve vztahu a on to cítí jako první. Můžeš mu samozřejmě dát čas, to je taky to jediné, co můžeš momentálně udělat, aby ses mu ještě víc neodcizila nebo nezprotivila, koneckonců Ti to zde radí většina. A pak uvidíš. :1:
12.04.2011 - 12:08 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » player
To teda jo, po dvou měsících je trochu brzo na divadlo. Tenhle `vztah` jakože, není nic na dlouho. Pusu jste si už dali, tak si ještě zamávejte a bude vám dobře. :1:
12.04.2011 - 11:58 | Filtr
(Beran) Háňa* » vendulka.xD
Je možné, že je ve fázi, kdy neví - občas se to prostě stane. Když začne člověk z nějakého důvodu o vztahu přemýšlet, nějak se mu to mísí... klady, zápory, vybavuje si nepříjemné věci, potom zase příjemné...... a prostě neví

Já bych ho nechala chvíli být, ať si dumá, však on k něčemu dojde. Dumej třeba taky, třeba něco vydumáš :17: :62:

Jinak, souhlasím s Playerem, že je to brzy - jste v období, kdy by mělo být všechno ještě jen krásné - možná je něco špatně. A možná je to zrovna to, o čem on dumá, protože si to uvědomuje :8:
12.04.2011 - 11:53 | Filtr
(Býk) player
...já na to,že jste voba cáklý.Od konce ledna a už se rvete a děláte tyjátr...fakt,hustá perspektiva do budoucna. :15:
12.04.2011 - 09:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vendulka.xD, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vím, že jsem se nezachovala správně. Ale co si myslíš ty? co si myslíš, že chce?
12.04.2011 - 09:50 | Filtr
(Beran) Háňa* » vendulka.xD
A co Ty ? Myslíš, že když člověk někoho miluje, vyhrožuje mu rozchodem, když se ve skutečnosti rozejít nechce, jen proto, aby ho donutil, chovat se tak, jak on chce ?

Ty ho miluješ ? Pokud ano, miluj ho takového, jaký je a zkus ho nepředělávat a nechat ho dělat to, co je mu libo. Kdyby Ti to náhodou nějak extrémně nevyhovovalo, prostě se s ním rozejdeš a počkáš, až potkáš toho pravého.
12.04.2011 - 09:48 | Filtr
(Štír) Specialka567 » vendulka.xD
Nie to urcite nie, skor s tym bojoval a napokon z neho vyslo to co vyslo, aj tie hadky o niecom svedcia....ale zasa to musis prebrat asi s nim, resp sa rozhodnut sama, ja nevidim do vasho vztahu....
12.04.2011 - 09:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Specialka567
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vendulka.xD, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
takže si myslíš, že je možný aby ze dne na den ztratil zájem? :(
12.04.2011 - 09:35 | Filtr
(Štír) Specialka567 » vendulka.xD
Mne to pripada tak, ze s tebou nechce byt, ale akonahle pociti, ze je koniec, tak mu zacnes chybat. Asi nevie co chce. :25:
Dajte si trebars prestavku, alebo ako napisala Lostris - daj mu cas, a potom sa uvidi...
12.04.2011 - 09:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vendulka.xD
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jistě... ale :3: Věř mi, jestli v tvé přítomnosti má pocit, že ztrácí sám sebe je strategie "útěku" logická, pro něj... prostě si dejte pár dnů oraz, nech ho sobě samému a uvidíš co se stane. Nejhorší teď je chtít po něm vyjádření, stanovisko, rozhodnutí - NEVÍ, cítí nátlak, utíká... prostě ho jen chvíli nech ať přijde sám na to, že má potřebu být s tebou :62:

Musím běžet :29:
12.04.2011 - 09:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vendulka.xD, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tohle jsem si taky myslela, ale podle toho jak se ke mě teď chová, tak jsi nejsem jistá už ničím. Pokud přece člověk miluje, tak má potřebu být s tim druhým denně, psát si každou chvíli a né pochybovat o tom, jestli s tim druhým chce být (vždyť mě přece miluje).. pokud mě opravdu miluje, tak jaké pochybnosti má?... a ještě když mi tohle všechno řekl do očí, tak mě to neskutečně zabolelo.
12.04.2011 - 09:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dej mu chvíli čas a prostor... muži si s city neví rady je-li jich moc, je-li to moc velký "příval" a nemají ještě úplně srovnané kdo jsou, láska je děsí. Ztrácejí kontrolu, neví si rady... a myslím, že tohle je ten případ. Prostě ho chvíli nech být. Nadechne se, uklidní a zjistí, že není třeba se bát toho co chce - pokud ho nějakou dobu nebudeš bombardovat svými city :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »