máte někdo i špatné zkušenosti z REIKI..,?


05.04.2011 - 14:37
(Vodnář) kapka rosy
máte někdo i špatné zkušenosti z REIKI..,?
Dozvěděla jsem se až po mých problémech po zasvěcení do REIKI jak je duležité kdo vás zasvěcuje.Jak tomu rozumí a jaký má umysl- je rozdíl když chce rozšiřovat světlo a lásku nebo to žene přes své ego a vidinu bohatství..ne jen já z naší skupiny jsem měla velké problémy nejen u sebe ale i v mé rodině u mých dětí.nejenže mě to nepomohlo v léčení čehokoliv ale naopak jsem cítila,frustrace,deprese,vnímala jsem víc negativní energie,jako kdybych to nebyla já..stávalo se mě plno nehod a zdravotních obtíží..po zrušení zasvěcení Reiki a modlitbách i k archandělum jsem měla nádherné nebeské zážitky a vize..začalo mě zase do ruk proudit teplo a měla jsem ihned zázračné uzdravující zážitky na druhých lidech které jsem měla už od dětství. ted už vím že léčení je dar od boha a souhlasím s názorem že kdyby každý milionář si zaplatil kurz léčení tak by byl největší mistr tady na planetě.. :1:

Stránka: 2 1
Řazení:
26.02.2016 - 22:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsme pořád lidé a 100% čistí jen tak nebudem a ani nikdo tu takový neběhá... To, že někdo po zasvěcení má problémy může mít víc důvodů... Ten tok energie čistý není, může mít v sobě bloky, které se tím otevřely a čistí se a nebo se na ně jen narazilo... Je to nepřirozené zvětšení citlivosti a může to být i pěkný šok...

Jinak víme asi málo odkud se ta energie "stahuje" a zda je 100% čistá... Jo může to tak vypadat, ale nemusí... Nemyslím si, že každý to pozná odkud to proudí... A ne každý anděl co k vám přijde, anděl je... Pokud jste opravdu vysoko, tak to možná poznáte... Jinak ne...


Šamanismus,Wicca,Reiky .....

Předem bych chtěla upozornit,že posuzuji jednotlivé duchovní směry pouze z hlediska energetického a respektuji cestu každého z vás....

Konkrétně tyto tři směry jsou si velmi podobné v tom,že používají z velké většiny zemské energie (cca 91 %) Jako vždy,záleží především na jednotlivci,na jeho vnitřní čistotě a duchovní úrovni jak energii využije.Je-li v člověku příliž Ega či vnitřních bloků , energie kterou ze země využije ponese přesně tu samou hodnotu a tu také předává dál.Jednoduše řečeno,je napojený na takové zemské vybrace,které sám v sobě nese.Např. jemná citlivá dívenka ( z posouzení duše,nikoliv hmotného obalu),která má velmi kladný vztah k přírodě propustí zkrze sebe poměrně čistou energii - bohužel jen velmi slabý energetický tok.Oproti tomu např.uznávaný šaman z jižní ameriky (i kultura a rodové dědictví má vliv na náš vývoj :) ,který pracuje pouze se zemskými energiemi a nerozlišuje světlo a tmu (pozitivní x negativní) může mít velmi silný energetický tok,který je však velmi znečištěn a může daleko více ublížit - i když si myslíte,že vám ten člověk pomohl :)

U Reiky vidím ještě o něco více nedostatků,nežli u přírodních duchovních směrů.Jednak jedinci kteří podstoupí určité "zasvěcení" se tímto defakto "upisují" (vytvoří si podprahový program - který není zas tak jednoduché odstranit) a poměrně dost se jim zvýší citlivost (záleží na jednotlivci a stupni zasvěcení).Zvýšením citlivost nepřirozeným způsobem si rozhodně spíše ubližují.A pak je tu problém s energií kterou využívají,tedy z velké většiny běžnou lidskou,která je nejvíce zatížena a ať se pohybují na jakékoliv energetické úrovni,vždy do sebe "natáhnou" "něco" z adekvátního pásma.Je to tak trochu začarovaný kruh :) Něco vyčistí,něco natáhnou :)

Z mého pohledu ( a na základě osobních zkušenností) nedoporučuju příliž pobývat v těchto duchovních směrech.Čerpáte ze země a země rozhodně není energeticky čistá jednotka.Pokud mohu,jednoznačně doporučuji energie nebeské.....



Více zde: http://lumen-fidei1.webnode.cz/prod…
26.02.2016 - 21:55 | Filtr
(Lev) heslo » Drahomiluše
No nevím asi jsem divná ...na různé techniky s energií reaguji úplně přecitlivěle a proto se teď raději všemu vyhýbám.Myslím že člověk který mi předával reiki byl v pořádku nebo nevím... :5:
26.02.2016 - 07:31 | Filtr
(Lev) Suea » thééé
Moudrá slova, moudrá rybko :74:
25.02.2016 - 21:58 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » heslo
Přemýšlím,proč jsi měla ty problémy......píšeš - ze zvědavosti ?
možná to bylo tím tvým přístupem, nebo to nebyl dobrý Mistr Reiki, jeho energie nebyla čistá.
25.02.2016 - 20:56 | Filtr
(Býk) 144
co zenska, to reiki vobet ?

si myslym ze reiki je v tom nevinne

ale ruzni guruove blbnou zensky porad a vsude

reiki nereiki, tantra netantra, hypnoza nehypnoza, masaz nemasaz

25.02.2016 - 20:43 | Filtr
(Lev) heslo
Před mnoha lety jsem ze zvědavosti absolvovala reiki a byla jsem dost překvapená z reakce mého těla.Do normálního stavu mi pomohla skvělá paní homeopatka a v současnosti se vyhýbám všemu podobnému..... :37:
25.02.2016 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je zvláštní, že jen dvě odpovědí a to od ohnivých beranů, měly v sobě POKORU. :74: :74:
Reiki nezačíná zasvěcením...k některému z učení o energiích (ne jenom k Reiki) se přiblížíme, když tam naše cesta vede. Pak potkáme mistra a nebo taky ne a jen přičichneme a jdeme jinam. S pokorou, otevřeným srdcem s přijímáním i dáváním rosteme životem.
25.02.2016 - 18:59 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » jesenka
To je jedna z nejhlavnějších zásad Reiki, že se pomoc nesmí nikomu vnucovat, musíš být o to požádána a dotyčný musí souhlasit...to je podmínka, jinak je všechno špatně :23:
25.02.2016 - 18:27 | Filtr
(Beran) jesenka
Kapko rosy, nechci se tě dotknout, ale nečekala jsi od toho příliš? Možná se tam více tlačilo tvé chtění. Mám taky reiki jedničku i dvojku, ale v podstatě hned po jedničce jsem pochopila, že to nebude taková sranda. Že nemohu chtít někoho léčit, když to nemám vypořádané sama v sobě. A taky nemůžeš pomáhat někomu, kdo nechce. A to jsem zažila u více reikistů, že se snažili za každou cenu pomáhat. Ale to je fakt špatně.
25.02.2016 - 16:12 | Filtr
(Ryby) thééé » Suea
:15:
K tomu pomáhání existuje hezký citát:
"Majáky neběhají po moři, aby zachraňovaly lodě. Prostě jen pevně stojí a září"
25.02.2016 - 16:10 | Filtr
(Ryby) thééé
Já díky všem za zkušenosti, jen mi to potvrzuje můj pohled na Reiki :17:.
25.02.2016 - 14:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele včielkaMajka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teba som mala počúvať tak pred 15 rokmi... keď som bola super naivná...dnes som už len naivná. :4:
Vtedy som sa dala prehovoriť aj napriek blbému pocitu a absolvovala som prvé a posledné akékoľvek zasväcovanie v živote, tiež zhodou okolností I. stupeň REIKI. Možno dobrá vec, ale keď to robí tých 5 a pol na Zemi.
Ja som dopadla tak, že mi ostala otvorená 3. čakra (aspoň tak to teraz vidím) a potom sa len diali veci...našťastie sa našla šikovná bytosť, ktorá mi v poslednej chvíli pomohla. Odvety viem, že platí: čo ti samé zhora nepríde, to si neber inde... :3:

25.02.2016 - 13:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo ja mam

dokonce u pani, o ktere se rika, ze je v Praze to nejlepsi co muze byt

ono vzdy staci koukat, zda ten clovek je ve stavu, v jakem bych ja sama chtela byt

mela spatnou plet a kourila jak fabrika

prijmout jeji energii by pro me byl pokles

i tak jsem ze zvedavosti kurz podstoupila a zaplatila nemalou castku za to, ze jsem si dala bylinkovy caj a parkrat si tim odpornym kurackym dechem dala fouknout do obliceje

po par letech uz vim, ze cigaretam propada clovek, ktery je necim vysavan a kourem si "cisti" auru

nebo se aspon o to snazi
25.02.2016 - 13:40 | Filtr
(Štír) Freja » Suea
No,tak podobnou zkušenost má kamarádka s magií.
Jen se to zatím tak nevyhrotilo.
Takže já jsem v tomhle ohledu už opravdu trochu ostražitá.
25.02.2016 - 13:33 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Suea
Je to tak, chce to zdravý selský rozum. Pro mne jsem na prvním místě JÁ a teprve, když mám všeho dostatek, mohu něco udělat pro druhé.....nemyslím hmotné věci.....
Jak se říká "Každé dobro bude po zásluze potrestáno", zní to divně, že...
otevřete své srdce a chcete někomu s dobrým úmyslem posílt lásku,ale na opltku se dostane do vás pěkný marazmus....
Při všem takovém nejdřív myslete n svoji řádnou ochranu.....
25.02.2016 - 13:09 | Filtr
(Lev) Suea
Pečlivě si ověřte člověka, kterému se svěříte do péče (včetně svých peněz). Rovněž směr, kterým chcete jít. Myšlenky typu chci pomáhat druhým jsou jedno velké varování. Většinou zrcadlí člověka, který sám potřebuje pomoc největší. Život tohle dokáže skvěle "zamaskovat". Kdybych před lety četla slova, která teď píšu, pohádám se sama se sebou. Jako mistr reiki jsem si vše dokonale zařídila, všechno dokonale fungovalo, stačilo jen zacílit myšlenkou...ale časem jsem přišla téměř o všechny peníze, práci,rozum a přátele (kteří vlastně nakonec nebyli přáteli, přesto těmi nejlepšími trenéry. Díky vážné nemoci jsem se dotkla druhého břehu a těžko se vracela zpět. Všechno to bylo něco za něco. Žádná pomoc není nezištná. Průšvih nastává, až si astrál začne brát svoji daň. A to se vsaďte, že se dřív nebo později stane. Varováním pro mě je už "jen" to, že se objevují nové formy téhož (tentokrát zaručeně fungujících energií, neboť ty původní jsou překonané???). Rozum do hrsti. A nasměrovat sám k sobě - hlavně práce se svým vnitřním dítětem - protože ono to nakonec odskáče nejvíc. Mnohým se nebudou má slova líbit :1: zřejmě potřebují podobné lekce jako já. Takže: Každému přesně to, co zasluhuje :3:
25.02.2016 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Drahomiluše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chci pomáhat jde ze sebe... čistě nezištně... Rozhodně nepotřebuje, aby ostatní měli problémy...

Ony totiž budou pořád :4:
25.02.2016 - 10:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jusstýna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..tak tyhlety problémy podobného rázu jsem měla taky...mistra do zasvěcení vybírala kamarádky..bohužel jsem do toho byla tak trochu vtáhnutá..vůbec jsem o tom neuvažovala..pan, který nás zasvětil..mi opravdu v něčem neseděl..jj intuice byla správná...pak jsem to vše pocítila na vlastním těle...a i rodina jak píšeš byla do toho všeho vtažena..naštěstí mi od toho pomohla jiná paní, která mě opravdu od toho muže odstřihla...a od té doby byl klid :)
25.02.2016 - 08:00 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Neferlin
Jestli někdo říká, že chce pomáhat.....to znamená, že potřebuje, aby ostatní měli problémy......to tedy není ten správný impuls k zasvěcení.
Toto děláme v provní řadě sami pro sebe...........a následně pro ostatní :3:
25.02.2016 - 07:43 | Filtr
(Střelec) tiferett
Nehovoriac o tom, že NIKTO na Zemi vám nemôže dať skutočné zasvetenie....Kto prešiel skutočným zasvetením vie, že takéto zasvetenie dostáva v noci v spánku od Vyšších svetelných bytostí z vysokých nebeských sfér...Jedine tam sú čisté energie napojené priamo na Zdroj ...
Ktokoľvek žije na Zemi je už zanesený temnými energiami, ktoré sú produktom života tu...
24.02.2016 - 13:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Drahomiluše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, každý ať jde svou cestou... Ale ať se nejdřív rozmyslí proč to chce udělat.... Většinou za tím stojí... Chci pomáhat... Ale pomáhat se může i jinak než "nehmotně"... Není to žádná sranda... ten duchovní svět :4:

A jak tu psala Khalia, tak souhlasím... Máme do toho stavu dorůst sami... Žádnej rychlokurz... Jak říká kamarádka... že z toho vznikaj rychlokvašky :4: Chtěj to teď a hned... ale kdo říká, že je to to správný...

Říkám lepší obyčejnej zemskej život... žádný zkoušky, bolest, růst,... :4:
24.02.2016 - 13:17 | Filtr
(Blíženci) BENU
Doporučuji Grof Stanislav a Kosmická hra či Za hranice mozku, popisuje BPM - Bazální Perinatalní Matrice a jejich možnosti jak se projeví
24.02.2016 - 12:42 | Filtr
(Střelec) tiferett
SKôr by otázka mala znieť: či máme nejaké dobré skusenosti..
Také KVÁZI ZASVETENIE do reiki dnes dá dke kto a kdekomu.
Stretla som ľudí, ktorí o sebe tvrdili, že sú MAJSTRI REIKi, že majú neviem aké zasvetenie neviem akého stupňa- ale v skutočnosti to boli totál pekelníci, ľudia s hustou čiernou nečistou energiou. A takých je 99%.
Preto jeden moj priateľ, ktorý je skutočný majster riki, a jeho energie sú kompletne vyčisatené a je napojený priamo na vysoké božské sféry- PRESTAL robiť kurzy reiki a prestal dávať zasvetenia, lebo pochopil, akí kdejakí ľudia tam chodia....
Majster reiki môže byť LEN človek, ktorý prešiel dlhodobým procesom čistenia všetkých tielô, celého vedomia, všetkých energí, aby božská energia, ktorá ním preteká bola ozaj čistá a božská.
A takých ľudí...liečitzelov..je na Zemi 5 a pol...
Také čistenie energií trvá dlhé roky- aj 25 rokov...robí ho skúsení šaman a nie každý toto čistenie vôbec prežije....Väčšina adeptov neprežije.
Ja sama som v takomto čistení už 20 rokov, aby som mohla podávať atroliogické výklady v napojení priamo na Zdroj..a je to teda poriadne brutál proces....
A preto väčšina liečitelov a majstrov reiki...sú len obyčajní temní šarlatáni...aj keď majú plné ústa lásočky srdiečka, ručičky...a neviem aké ťuťuťu....

Ale len čistý a jasnovidný a múdry človek jasne vidí O ČO GO....
24.02.2016 - 12:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já osobně jsem třeba proti veškerým zasvěcením. Nedokázala bych svou energii ´vrhnout´ jen do určitého egregoru, přijde mi to nesmírně omezující. Nejlepší vždycky je, když člověk své schopnosti nabije přirozeně, bez jakýchkoliv násilných zásahů do energetického systému.
Netvrdím, že je to pro všechny špatné, každému, co jeho jest. Ale já bych do toho nikdy nešla :29:
Nejlepší léčitelé, co znám, žádná zasvěcení nemají.
24.02.2016 - 12:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Drahomiluše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z tohto uhľa pohľadu hej, len všetky vychádzajú z prvotného zdroja
Příspěvky: 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »