Reiki treti stupen


04.04.2011 - 20:58
(Lev) Mery69
Reiki treti stupen
Zdravim, rad bych znal vas nazor na iniciaci do tretiho, mistrovskeho stupne. Jiz par let pracuji s touto energii a citim ze bych mel premyslet, prozatim premyslet a nasledne se ubirat danou cestou,,, zda bych mel podstoupit iniciaci do tertiho stupne tohoto systemu. Ale ceho se bojim, je to ze se velmi zmenim, ze mne tato iniciace zmeni, byt zamerne nerikam ze zapornym smerem, ale prvky me osobnosti, chci zustat,, vim jak mnohe myslekny a praxe v mnohych odvetvich okultismu ale take v reiki, veskere s cim se v zivote setkame nas zmeni, neco vice neco mene,, a rad bych znal vas nazor, co si myslite o otazke "jak moc nas tento faktor zmeni", zda to i pote co toto "uvedomeni" absolvujeme budeme i nadale my....

Stránka: 3 2 1
Řazení:
09.04.2011 - 08:58 | Filtr
(Blíženci) Zpátky z temnot » VlastaB
Slušný :15:
Živý sen jsem nikdy neměl,jednou se mi při probouzení stala velmi zajímavá věc..
Dělal jsem spoustu autohypnóz jedno jsem nabyl vědomí zvejně dříve,než moje tělo.
Špatně se to vysvětluje...
Zkrátka jsem 3.okem uviděl spoustu zlatých teček,které mi nejednou vlétly do hlavy a já se probudil...
Schválně:..
Tušíte,co jsem viděl?
Co to bylo?

Zkus si odpovědět:

To,že jsi jen člověk,vychází z čeho?
Že máš tělo?
Chápu,že se nechceš povyšovat,ale na to se vyser.
Že se chápeš jako celek se svým tělem,je přirozené,protože to tak máme vnímat...
Sem tam se ale někomu podaří "vykouknout"...
Všichni jsme starší o netuším,kolik staletí,než naše stávájící tělo...
Stačí to takto?
Vše,co podniknete,se vám vrátí a promítne klidně i do dalšího života..
Buďte šlechetní,vlídní,OHLEDUPLNÍ,vstřícní a celý vesmír vám přijde na pomoc.
Protivnej hazl,ať si zdechne ve sračkách :71:
Snad jste to pochopili.. :30:
07.04.2011 - 22:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zpátky z temnot
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslenka ma vetsi silu a ty energeticke kanaly dokaze otevrit takovym zpusobem ,ze je vetsinou protejsi strana nedokaze zvladnout ,pac je to vetsinou spousty informaci a energii najednou :4: :4:
Vsechno je to o psychyce a stylu zivota ,at o tom drsnejsim ,tak o tom pohodovem .....

Stala se mi takova vec,zivy sen ,jako ve filmu .....po nekolika zkouskach a cvicenich jsem mel zivy sen ,nedase to proste popsat ,musi to clovek zazit ,jinak to proste nepochopi.


Byl jsem s jednou kamaradkou na vylete a fotili jsme jeskyni a okoli ,najednou jsme se dostali na nejakej palouk a byl tam krasnej srub . Objevil se clovek ,kteryho jsem znal ,byla to znama osobnost ze sportu a povidali jsme si ,co tady vlastne dela kdyz je tak bohaty? Odpovedel mi ,je mi tady dobre v te prirode a pta se me ,co vy tady ?
Rikam ,jsme tady s kamaradkou na vylete a fotime tu krasnou prirodu .
Kamaradka prisla ke me a loucili ,jsme se s tim panem ktereho jsem hodne dobre znal.
Podali jsme si ruce a prislo na obejmuti ,obejmul me a v tu chvili mnou projela obrovska zare svetla .....neda se to popsat .......citil jsem to tak zive ,az jsem se z toho snu probral do reality .

Druhy den mi psala jedna kamaradka (tady z najdise a byli jsme spolu v tom snu),ze se ji prihodila takova jedna prihoda ,sms a prochazeli jsme se spolu a povidali . Ona se sesypala v zahranici a jako by se otocila ,zacala verit v boha ,je to mila holka a bylo to hezky povidani a prochazka .

Lidi veri ve spoustu veci a prozitku ,ale co opravdu proziji ,se o tom vetsinou nechcou bavit ,protoze si mysli ,ze by je nikdo nepochopil a neveril jim .

Nekolika lidem jsem pomohl otevrit ten energetickej tunel ,psali mi ,volali ,ze se vznasi a nepoznali to ....alejsem jenom obycejnej clovek a ziju tady v te realite ....ktera ma daleko k tem zivym snum .

Ani nevim proc mi to pripadlo tak ,ze jsem to musel napsat ,pise se to nejak samo :3: :4:

Tu energii ,kterou prijima kazdy clovek .....zalezi jenom na nem jak ji dokaza zpracovat a jak se s ni dokaze vyrovnat .....je spousta nevyrovnanych lidi ,ktery si mysli ,ze jim reiki pomuze s vyrovnanosti .....nepomuze ,je to vsechno v nasi mysli. :3:

Krasny vecer :32:


07.04.2011 - 15:26 | Filtr
(Blíženci) Zpátky z temnot » Mery69
Moc podvědomí ti má odjasnit spoustu otázek,Proto se už nemusíš ptát.
Stačí si s čistou myslí šťastně žít..
Napojení jsme všichni,bez ohledu na reiky.
Zasvěcení je otevření kanálů které máme na dlaních,ale také na chodidlech-uzemění.
Jídlo je v podstatě stavební materiál pro tělo,nikoliv ducha,ale jsme fyzikálně propojení....A musíme vyhovět oboum stranám...
Při reiky dochází k tomu,že se zvýší proud energie,ve chvíli,kdy dovolíme otevření kanálů a energie teče dále do toho,čeho se dotkneme..
Třeba do auta za jízdy...
...dále,je naše a můžeme ji polarizovat,nebo se jen tak čistit při jejím průtoku...
Doporučuji při reiky usměrnit myšlenky na povelová slova.
..moc podvědomí...
Kdo přijme toto učení a začne pracovat na vnitřním rozvoji,tomu zesílí informační kanál,takže může otázky rovnou posílat a dostávat i ihned,odpovědi.
Proto vím,co vím.Nikde jsem to nečetl,nikde mi to nikdo neřekl..
Kdo se dále drží pravd v uvedené knize,Vystoupí až na vrchol tohoto umění a stane se z něj pád reality.Každé přání se zplní jednou přesnou energicky nabitou myšlenko a jeho život bude již jen ráj na zemi.
Zarytý realista to odmítne,snílek zveličí,ale pokud tomu dáte zdraví rozum... :5:
Ještě nějaké dotazy???
Rád vám odpovím.
06.04.2011 - 20:44 | Filtr
(Býk) Jyotis
Taky mi připadá otázka komu se a čemu se zasvěcujeme, co skrze nás působí, docela důležitá...a vím z praxe, že skutečně výsledky u různých lidí, kteří projdou i u stejného mistra a dostali osvědčení,jsou různé..Někdo hold nedokáže sebe odclonit a ve skutečnosti vysílá "ze sebe"...
Možná se mu to ve skupině ještě dařilo, ale pak to zase ucpal svým egem, nebo ho nějaký kus vkládá.

Ještě jsem učinila pokus. Manžel přišel s tím, že má namoženou ruku. Už si zvykl důvěřovat. Tak jsem zapojila. Bylo cítit, že to funguje.., ale řekla jsem mu, že stačí, když se vědomím přesune do bolavého místa a vyšle vnitřní pokyn k uzdravení. Pak stačí pozorovat, jak se přesouvají různé vlny tepla, brnění, různé směry, podle potřeby.
Nemusí se zasahovat zvnějšku, pokud má člověk nějakou vnitřní sílu.
Manžel to zkusil a ve chvíli, kdy s tím začal, tak ode mne se energie zastavila.
Přestala.
06.04.2011 - 19:06 | Filtr
(Lev) Mery69 » Zpátky z temnot
Okultista,, ano, ti, kdoz opravdu hledaji myvaji mnoho otazek, ty snad zadne nemas ? :4: :1:... Moc podvedomi,, okultismus,, venuji se astralnimu cestovani, drive jsme rad poznaval mnoha duchovni mesta, nevenuji se pouze reiki, ale i mnoha jinym lecitelskym smerum a energiim, komunikaci s bytostmi,, a cim vice jsme poznal, tim vice jsme nevedel a kladl si tim vice otazek, Reiki, zajimam se o budhismus, o tuto myslenku, ne ze bych ji prilis pronikl, ale tim ze se nad timto zamyslim, verim ze jsem v teto myslence jiz pokrocil a pokousim se v ni orientovat,, reiki je soucasti tohoto, stejne tak jako vse jine ktere nam je zname, ale i takto mam velmi mnoho otazek a neustale jich citim ci vnimam vice a vice, reiki mi vstoupilo do zivota, v mnohem mne usmernuje za coz jsem velmi vdecen, ale nadruhou stranu o tomto vpodstate nikdo nic nevi, spise verime, verime "duveryhodnym zdrojum" a ti co neveri,, ti maji smulu, je to zvlastni energie, kazda energie je necim jina, ale tato, jako by se nami nechala ovladnout, pritom z urcite casti ovlada nas same, aniz bychom si toto uvedomovali, energie leciti, ale take takova, ze nas "mate",, jako by mi nekdy ukazovala to co mam videt a ne to co je,,,, ale i pres to vse co z teto energie citim ci mohu citit, porad mam mnoho otazek,, na mnohe udalosti a vjemy se kterymi jsme se setkal,, vidim otazky tam, kde druzi vidi "primou rovnou cestu",,,, takto bych mohl psat dlouho, ale nejni to cilem teto diskuze. Smim se zeptat, co ti me podvedomi o Me rika ? :1: :1: Jinak Ti dekuji za tvuj prinosny prispevek d teto diskuzi :1:.
06.04.2011 - 18:22 | Filtr
(Blíženci) Zpátky z temnot
Okultista,že by se takto ptal?
Bez urážky,ale musí ti být jasné,že tak,jak moc to dopustíš ty sám.Počítej ale s tím,že to povalí pořád.Ty kanály budou naplno...
Pokud to neřešíš kvůli penězům,jestli to má smysl,tak proč jsi začal s reiky?Beztak kvůli změně..Máš strach z kontroly nad sebou,viď?
Tak se vyser na reiky.Tobě to stejně k ničemu nebude a začti se radši do Murphyho moci podvědomí.
Pane okultisto:-p
:46:
06.04.2011 - 17:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mery69
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... já se přiznám, že mám ke všem možným zasvěcováním jakýsi odstup, mám k tomu svůj důvod, neboť jsem v min. životech používala různé symboly k manipulaci s lidmi a k magii, takže se sobě ani nedivím :3: ale myslím, že vše směřuje k Astrálu, ten je nám nejblíž. Jsem přesvědčena, že člověk se může dobrat dál. Je to určitě cesta delší a klopotnější, prožijeme si vše s větší intenzitou, ale výsledkem je čistota, kterou má právo prožít každý bez zasvěcování. Věřím tomu .. ta zasvěcení mi připadají něčím překrytá, neumím to vysvětlit. Je to však jen můj pohled, lidé, kteří si tím prošli to vnímají zase určitě jinak :74:
06.04.2011 - 17:20 | Filtr
(Lev) Mery69
Dekuji za uznani teto otazky, ale nerekl jsem ji proto, abych nekoho rozhneval ci podobne, ale abych ziskal odpoved a proto Vas zadam, nehadejte se mezi sebou, protoze, byt jen jeden z nas hleda odpovedi, dobrejme mu prosim toho, co o sobe naprosta vecnina velmi casto rika,,, ucty a empatie :1:. Timto samozrejme nechci nekomu ublizovat, ale spise, nezli se zacneme vsichni "stekat" :1: rad bych znal vas nazor, ci co nejvice mi o tomto muzete Vy vsichni rici :1. Verim ze mne vase myslenky a poznani jiste alespon trochu obohati :1:. Vrele Vam vsem dekuji :1:1:1:.
06.04.2011 - 16:57 | Filtr
(Lev) Mery69 » doktorc3
Jiz delsi dobu mne trapi otazka na kterou neznam odpoved,, "Co je zdrojem energie reiki",,, "Komu jsme zasvecovani",, ano, nekdo rekne Vesmiru, nekdo Universu,, lae oni to rikaji tak, jako by se nad tim snad nikdy hluboce nezamysleli, jako by to snad ani nerikali oni,,, kdyz premyslim, ci medituji nad touto otazkou, nikdy se nemohu dobrat byť jen jedine odpovedi,, a nejsem jediny, kdoz takto hleda,,, a jako by mi ani nikdo "nechtel rici komu ci jakemu zdroji jsme zasvecovan". Tato otazka mne take velmi tizi... Co si o tomto myslite Vy ? :1: :1:
06.04.2011 - 15:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » M.A.U.
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemusi vse dopadnout skvele ....ale to je to pro a proti ...necemu se naucit ,necim si projit a samozdrejme zjistit to nepoznane :3:
06.04.2011 - 15:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mery69
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
O tom to je .....poznat sebe :4: :3:
06.04.2011 - 14:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » M.A.U.
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To si nejsem zcela jisty. Klidne to ale muze byt i tak, ze nas to obcas ma kopnout i kdyz to citime srdcem. A to z toho duvodu, aby si na to clovek nezvykl a nezacal to brat jako samozrejmost. Vsechno musi pracovat tak nejak vyrovnane a i to srdce ma nejaky svuj limit. Takhle bych to videl :12: :27: :15: :15: :15:
06.04.2011 - 13:57 | Filtr
(Beran) M.A.U. » daditzz
Tak zas, když tomu věříme, tak to tak asi je :27:...někdy si fakt přijdu jak ta Alenka v říši divů :3:
06.04.2011 - 13:52 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » M.A.U.
Myslím a věřím a to mě drží nad vodou.. Kéž by to opravdu takhle bylo! :27:
06.04.2011 - 13:47 | Filtr
(Beran) M.A.U.
myslíte, že když člověk ze srdce pevně věří, musí to dopadnout vždy dobře ať už jde o cokoliv???
06.04.2011 - 13:42 | Filtr
(Beran) M.A.U.
jéééé :30: :30:..no to je mi úplně jasný, že jako beran se nebudeš řídit žádnýma tabulkama ani předpisama, ale srdcem :21: ..mám to podobně, jen před mým rozhodnutím, chci vyslechnout milion názorů a přečíst milion věcí až pak srdce rozhodne :74:
06.04.2011 - 11:02 | Filtr
(Beran) M.A.U.
Jistá osoba Tě označila za pana důvěryhodného..můžu se zeptat na Tvůj názor na léčení pránou - je to opravdu nebezpečné? Chce to nějakého mistra, který člověka povede?
..jen ze zvědavosti, fušovat Vám do toho raději nebudu :1: ..i když :21:

06.04.2011 - 10:55 | Filtr
(Beran) M.A.U. » VlastaB
..možná je twá energie i silnější než Chuck Norris :61: :61:
06.04.2011 - 10:51 | Filtr
(Beran) M.A.U.
Jsem si jistá, že jestli má být někdo mistrem, tak Ty..určitě ta promněna bude jen k lepšímu :76:, Ty se bát ničeho nemusíš :74:

06.04.2011 - 10:43 | Filtr
(Beran) M.A.U.
Jůůůů, ale já nechci aby jsi byl změněnej, ci abys byl pořád stejnej :22:
06.04.2011 - 10:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mery69
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No mas toho v hlave smotano dohromady vic nez dost, to je fakt :63: :63: Ale prave proto, mas to nutkani jit dal a ver ze kdyz to podstoupis, dostanes odpovedi na vsechny tve otazky a pochybnosti, ktere ted v sobe mas. A je hloupost se zabivat tim, co ostatni... Je to volba, poslani a zkusenost kazdeho jednotlivce. A prave proto bys mel jit dal, abys z te temnoty k tomu svetlu pomohl i dalsim. :15: :15: :15:
06.04.2011 - 10:29 | Filtr
(Lev) Mery69 » doktorc3
Dekuji Ti za tvoji odpoved ktera mne jiste motivuje jit dal... kdyz nad tim premyslim, tak take citim trosku strach,, a take velikou zodpovednost, byt treba uz ""jen"" za spatne zasvedceni mnou, ne ze bych si neveril, ale take zaroven pochybuji,, jako by ego bojovalo vyrovnany boj s dusi :4: :1: :1:. Take mam trosku strach, ze budeme zaslepeni svetlem a nebudeme videt svet takovym, jakym opravdu je, nemuzeme jit ve svetle, kdyz druzi trpi, byt vlastnimi skutky a karmou, ale trpi a my si jdeme slepe za svetlem, toho se bojim, ze mne to takto pro mne nepriznive "poznamena", nasmeruje,,, vim ze jsou to zrejme "naprosto pitome obavy", ale neustale rikam a pisi to co citim ve svem nitru, sve obavy i radosti,, ale na nektere hledam odpovedi dlouho, velmi dlouho a naleznu je predevsim v sobe, druzi mi velmi pomahaji kdyz mi ukazi jejich nazor, za coz jim jsem velmi neskonale vdecky :1:, kdyz mi daji odpoved bez "nejakeho predstirani" a tak jak to opravdu citi :1:.. Obcas si take rikam, "co kdyz jsme zasvecovani nejake bytosti" jakoz se delo a deje i v mnoha nabozenstvich, pote je tato "komunita" pomerne stejneho smysleni a nazoru, ale jiz z mnoha aspektu to nejsou presne ty dane osobnosti jako pred "zasvecenim",, vim, hloupe myslenky, ale jsou to otazky ktere v sobe jiz velmi dlouho nesu a nic a ani nikdo mi na ne presne neodpovedel, a patrne ani nikdy neodpovi :1::1:.
06.04.2011 - 10:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mery69
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na to je jednoducha odpoved a rada... Pokud citis ze mas jit dopredu, tak jdi do toho!!! :15: :15: :15:
A jestli troskupochybujes, je dle me normalni. Je to prave dobre znameni, ze si na spravne ceste a ze to chces delat svedomite a srdcem. Takze dle meho nazoru ti to dava jasne najevo, ze je cas jit dal :15: :15: :15: A jak jiz sem psal prve, pokud i mistr u ktereho jsi zasvecen, da pozehnani, neni co resit :15: :15: :15: :15: :15: :27: :27:
06.04.2011 - 10:03 | Filtr
(Lev) Mery69 » VlastaB
Vis, s timto nazorem plne nesouhlasim, rad pracuji v mysli, snazim sve myslenky usmernit a take veskerou svoji cinnost a energii na toto vynalozenou a ne u kazdeho plati to "ze je liny a radsi si zaplati za kurz reiki", ano, jiste takovi jsou, ale nerad bych byl zaskatulkovan, osobne nemam ůskatulkovani" prilis v lasce a myslim si, ze ke kazdymu by se melo pristupovat jinak, zkratka si "sednout a pokecat",, ja spise premyslim nad tim co slisim jak ve svem srdci, tak ve sve mysli,, jedno mi rika at jdu dal a druhe mne odrazuje, je mi jasne ze se na vse nazory ruzni, ze by take mohl nekdo podotknout, ze ve sve podstate je vse alternativni :4: :1:, ale jiz delsi dobu se rozhoduji zda jit "za timto", citim jako bych v techto myslenkach, v tomto smeru nedosel tam, odkud se "mohu rozhlednout a rici, mam pred sebou jeste dalekou cestu",, citim ze po odpocinku mam jit opet okousek dal, poznat nove myslenky, nove nazory a take touzim otrosku poznat sebe (vim, ze toto zni docela "sobecky", ci mozna i arogantne, ale nejni to presne vyraz ktery bych rad pouzil, nevim jaky vyraz by vystihnul tento hlubky pocit touhy po poznani...". A proto premyslim nad iniciaci do tretiho stupne, chtel a chci znat predevsim vas nazor, za ktery jsem vam velmi vdecny :1:. Dekuji moc Vam vsem za vasi ochotu a plnohodnoutnou diskuzi ktera mi jiste ukaze vas pohled :1:.
05.04.2011 - 22:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » VlastaB
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidis. A uz se ti ani nechce spat vid? :75: :75: :61:
A proto rikam, ze pravda je nekde mezi tim. Ale ja ji snad radsi ani znat nechci :63: :61: :61: :61: :15:
Příspěvky: 55-31 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »