Proč musela zemřít.....


17.03.2011 - 09:15
(Lev) Eva
Proč musela zemřít.....
Ještě měla vše před sebou,je to osud nebo náhoda,že se potkala s vrahem.... :9:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
17.03.2011 - 19:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rozalík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:8:je to hrozné neštěstí chudinka malá.myslím si,že ji měl dlouhu předtím vytipovanou a šel po ní a vše byla jen otázka času. Když u nás jsou strašně směšné tresty pro takové lidi. :19:
17.03.2011 - 18:23 | Filtr
(Štír) celebrita » aneicul
No jenže nevidíme co bylo u nich doma. Anička si třeba o chození sama ze školy řekla a rodiče jí na to kývli, je přeci už velká holka..A taky prý šla jinou cestou než jindy...tohle vše už je jen o kdyby. Já jen doufám, že tam nahoře se má dobře a že se z toho rodiče brzy(jak jen je možné :8:) dostanou :16:
17.03.2011 - 17:55 | Filtr
(Panna) Clanci
Musela si odžít jen malou lekci tady na světě a mohla se vrátit domů.I to zabití je lekce,kterou si můžeme"odmáznout" něco z minulých životů :63: :25:
17.03.2011 - 16:44 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » Lokii
a co ked tam isla prave preto?
podla mna su veci,kt.sa zabranit neda..len je sakra tazke rozpoznat,kedy o taku zalezitost ide..
dam priklad.ked pred 10 rokmi v Rakusku uniesol jeden muz dievca a jej sa podarilo po 9 tich rokoch ujst od neho,pytali sa jej,ci si na ten moment stretnutia s tym unoscom spomina..
povedala,ze vobec nemala v umysle k nemu prist,vedela,ze ten muz nie je pre nu v tej chvili dobry,ale nejaka sila ju k nemu tahala
ja som si pozerala tie ich datumy a tam bolo jasne,ze to bola osudova zalezitost,,

ale na 2.strane som ted citala clanok,ked jeden muz nahanal zeny a potom ich zabijal..tak si vybral jedno dievca na ulici a ta povedala,ze s nim nejde--ked sa jej spytali neskor,preco tak reagovala,povedala,ze citila,ze by sa jej nieco zle stalo

tak..a osobne si mysli,ze by to mala vycitit ta osobka sama,,blbe je,ze raz musime odtialto odist..aj ked tento sposob smrti je pre nas nepochopitelny
otazka je preco v nas obcas to "zlo,krutost" dosiahne take obratky,ze sme schopni zabijat myslienkami,cinmi
17.03.2011 - 16:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: Mas urcite pravdu. Ale na druhou stranu jsou i lide, kteri bohuzel jinou moznost nemaji. Pracujou dlouho do noci a jsou tak vycerpani psychycky i dusevne, ze na takovehle zakladni veci a potreby, :63: jim nezbyde ani jedina myslenka :8:

S tema jasnovidcema mas taky pravdu, jenze myslim si ze neco jako film NEXT je nerealne. Ten clovek by musel cely den sedet a byt napojen v case dopredu v kuse a vsude. To by nikdo nemohl zvladnout. Znam osobne jasnovidce, ktery se soustredi 45 minut na nekoho dopredu a je vycerpany skoro k smrti. Dva dny se pak dava dohromady, bohuzel :19: Ale myslenka je to skvela :15: :15: :15:
17.03.2011 - 16:01 | Filtr
(Střelec) Lokii
víš co mi vrtá hlavou, máme tady na najdise samé jasnovidce a kouzelníky, ale nikdo nedokáže předpovídat takovéhle hrůzy, já pevně věřím, že se to stát nemuselo a to protože v jejím věku bych nenechal svoje dítě plahočit se nějakým temným lesem bez dozoru...
17.03.2011 - 15:56 | Filtr
(Štír) Firemix
Nahoda to nebyla,vse je dano osudem...Sice je to velmi smutny ,ale urcite ten vrah si v kriminale uzije svoje...
17.03.2011 - 15:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Siraels
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15: :27: Skvele. Ale tech 50% je az az. Myslim ze i 10% by byl uspech. A co se tyce Hitlera a vsech ostatnich o kom se zminujes, Tak kdyz se kouknes dal a ne jen primo na ne (myslim tim rodice, prarodice atd.) co najdes? Vestsinou to same. Bud tyrani, nenavist, vezneni vlastniho ja a podobne. Takze ti z toho vyjde logicky co??? Psychicka porucha :75: Ale to je jedno. Urcite vis co je to paranoa, schizofrenie atak. Vzdyt my vlastne nevime co ten ci onen uvnitr citi. Treba vola o pomoc, prosi o zachranu, ale my pro svou slepotu a hluchotu to nevnimame (nebo spis nechceme). Ano vim ze takovi nejsou vsichni, ale muj nazor je ten, ze kdyz zlo potrestas smrti, tak si ta zla duse hned najde nekoho jemu podobneho kdo zije a to zlo se znasobi. Prave proto si myslim, ze by sme se meli prvne pokusit zmenit cernou na bilou a pak teprve jednat dal. :30: Klidne zaloz nekde nejake tema a rad s tebou budu diskutovat. Hezky den :17: :46: :27:
17.03.2011 - 15:03 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » Siraels
Ale co navrhujes-co s tymi ludmi?
17.03.2011 - 14:30 | Filtr
(Vodnář) Siraels » doktorc3
Dobře, pak potom tedy osoby patří do detenčních ústavů a ne na šmejdění po světě. Existuje řada "metod" tzv. reedukace recidivistů, bohužel ta jsou až v 50 % neúspěšná. Za tuto cenu se nechávají v ambulantní péči a občas něco vyvedou a potom se řekne "chudák on za to vlastně nemůže, je nemocný". Řada těhle osob vůbec nemocná není (nikdy se u nich neprokáží psychozy,bludy,atd.)...vesměs jde o asociální osobnosti- to je odchylka , nikoliv nemoc. :8: (tohle byl třeba Hitler..takže bychom ho mohli nakonec označit také za chudáka, který za hrůzy v Osvětimi,Dachau, Mauthausenu prakticky nemohl a mohli si za to vlastně ti lidé, kteří se narodili v "nesprávný čas" a "v nenordické rase").... :8: Chudák by byl i Mengele, který uměle spojoval dvojčata, kterým potom záda hnisala a celé noci proplakala, lidé, kterým vpichoval "za živa" do očí barviva,aby byl měnil barvu duhovky...
Máš pravdu, takhle diskuze opravdu nemá smysl :29:
17.03.2011 - 14:23 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
poznam par ludi,kt.pracuju ako psychologovia s väznami,lebo aj som chcela s nimi pracovat...opytala som sa,ake je percento na "vyliecenie"-odpoved-mizive 1%..
osobne si myslim,ze kazdy ma nieco-nejaku tu uchylku..
ale mozno by sa mali robit aj ine liecebne postupy...alebo ako som uz parkrat pisala,neboli sme tak na tom,keby bola zdrava spolocnost..tento system nas robi chorych...

neviem,ci jedenie praskov je ta najlepsia metoda..nato mi nevie nik odpovedat

...
ja osobne som zato,ze by vo väzeni mali sancu dostat dalej sa vzdelavat..lebo len tak mozu sami seba rozvijat..trestom smrti sa nic nevyriesi,lebo dusa nemala sancu sa vo fyzickom svete rozvinut a nieco si uvedomit :74:
17.03.2011 - 14:16 | Filtr
(Blíženci) Nuna » doktorc3
..za poslední asi tři dny jsi mě asi pětkrát pochválil.. :43:..začnu se červenat.. :6:
:3:
:34:
17.03.2011 - 14:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » doktorc3
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jeden podle me moudry clovek polozil otazku: Co myslite nauci se driv orel kvokat, nebo slepice litat? Chvilku bylo ticho, kazdy premyslel a on najednou rekl: Co je vam sakra po nejakem blbem orlovi. Neplytvejte energii na neco co stejne neovlivnite a nevyresite!!! Mohu jen tise souhlasit. :5: :46: :37:
17.03.2011 - 14:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aneicul, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuna má pravdu. Nechce se mi na to strašné neštěstí už pomýšlet. Je mi malé holčičky upřímně velmi líto. Nepochopím jen jak mohly rodiče nechat chodit dítě ze školy touto oblastí. Shodou náhod jsem v té době žila o pár ulic dál a chodila jsem s kočárkem na nákup a do práce skoro okolo. Na druhé straně (blíže k nám) také zahrádky, krásný park-les... Ale jen přes poledne jsem tudy děti táhla, rychle domů. Neumím si představit jít tudy navečer ani se psem, šla jsem radši po hlavní, kde byl hluk a smrad. Docela je tam i několik škol, takže ty děti nějak domů chodit musí, ale právě toto místo je dost nebezpečné. Všude bylo sousty divných lidí, bezdomovců apod. U nás i naproti směrem k ulicím, kde bydlela Anička. Když jsem to viděla ve zprávách, zatrnulo mi šíleně, ale moc jsem se tomu nedivila, když jsem okolí osobně znala...
Přesto jsem tajně doufala, že šlo o nešťastnou náhodu... :74:
17.03.2011 - 14:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:75: :27: :27: :27: Skvele. Je videt ze vis o cem to cele je a mas to v sobe perfektne srovnane. Doufam ze tam jednou dospejeme vsichni.

:15: :27: :27: :27: :17: :17: :17:
17.03.2011 - 14:03 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Siraels
Tak.
A celé je to o tom,abychom se naučili,i v případě,že se nám dějí takovéhle věci,ponechat si v srdci lásku. Umět pochopit a umět přijmout.
Umět odpustit i v situacích,které se zdají jako neodpustitelné.
To jsou ty "vyšší levely" :1:
17.03.2011 - 14:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Siraels
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tobe je tolik zla a nenavisti az hanba. Vubec nevis co rikas a hlavne nechapes co rikam ja!!! Ale to je tvuj problem. Nezastavam se zadnych recidivistu ani niceho podobneho. Jen se ti snazim vysvetlit, ze kazda vec ma dve strany, rub a lic a podobne. Precti si poradne co pisu, zhluboka se nadechni a pak reaguj. Vybuchujes jako sopka a takovi jako ty, prave tohle zlo privolavaji. Ja bych doporucil tohle tema hned smazat a venovat se necemu jinemu. Co tu vlastne resis? Jen tady vsichni trestaji samy sebe a ta mala dusicka tim jen trpi. A na konec. Jak ty muzes vedet co me se stalo nebo nestalo??? :25:
17.03.2011 - 13:38 | Filtr
(Váhy) Simply » verusqa*
A kdo by to nahoře jako vymýšlel, že má tenhle zemřít třeba pod autem a jin/á zemře jinak...???

Dle Newtona (klinický psychiatr) v knize Cesty duší se duše než příjdou na zem v duchovním světě "opravují", čili přijdou čisté - tabula rasa...Náš svět je hmotný se všemi našimi potřebami ať duchovními, tak fyzickými, mnohdy bohužel i úchylkami...


Theodíceá od Leiblitze:
pátrání po tom, proč je na světě zlo. Bůh stvořil svět dobrý. Zlo se rozlišuje :
1/na Metafyzické – pramení z toho, že jsme stvořeni – má to začátek i konec, zlo pramení ze strachu z konce. Co je stvořené je nedokonalé.
2/ Fyzické – projev metafyzického zla, utrpení, bolest.
3/ Morální – jsme konečná bytost, vyplývá z naší nedokonalosti, hřešíme, chybujeme, protože máme svobodu, tj. dostali jsme ji od Boha po "vyhnání z Ráje..."

„ Kdo nám řekl, že svět je stvořen pro to, abychom se měli dobře?"


Myslím, že Anička byla prostě ve špatnou dobu na špatném místě....

17.03.2011 - 13:37 | Filtr
(Vodnář) Siraels » doktorc3
Takže se budeme zastávat recidivistů a podobných individualit, která budou prznit nevinné děti.
Tak si představ, že řada takových individualit má svědomí na úrovni bodu mrazu. Řekneme si "chudák recidivista, on za to vlasně ani nemůže"..,ale ten poškozený "měl prostě "jenom" smůlu, že byl v nesprávný čas na nesprávném místě" :8:
Kdyby to někdo vyvedl Tvému dítěti, tak takhle mluvit určitě nebudeš.
17.03.2011 - 12:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Siraels
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:19: :19: :19: Nekteri lide se proste nepouci. Porad budou jen soudit druhe :8:
Vsichni jsme svim zpusobem zvrhlici a uchylaci. Kazdy v necem jinem a v jinem rozsahu. Zajimalo by me, co bys delala, kdyby se udelali pruzkumove testy a zjistilo se, ze mas prave ty v sobe zakotvenou nejakou takovou uchylku, ktere staci jen ten spravny podnet k tomu aby se probudila? Uz vidim jak rikas: NO TAK ME RADSI HNED ZASTRELTE NEZ NECO SVEDU!!! To sou vsechno jen keci. Nikdy nemuzes vedet, co vyroste s tvich deti, nebo kdo v tve rodine nebo okoli je takto postizeny. Jak rikam!!!! Je treba se divat do hloubky a hledat pricinu problemu a ne jedine co znate je ukamenovat a po pr...i. Premyslej! :15:
17.03.2011 - 12:35 | Filtr
(Vodnář) Siraels
protože veškerá legislativa je v tomhle "právním státě" k ho.....,existují tady samá práva, ale nikoliv už povinnosti. Už malá děcka ve školách velmi dobře vědí, na co mají práva..např. v tom smyslu, že když mají zameškané hodiny díky záškoláctví a rodiče jim to tzv. "řádně" omluví, tak jim nikdo nemůže sankciovat "nedodržování povinné školní docházky" a takhle to začíná...Na hrubý pytel, hrubá záplata - Chamurappiho zákony!!!! :11: Hledají se samé přímé důkazy a padouch si pobíhá po svobodě. K čemu potom máme forenzní psychology??? Existují testy, které celkem spolehlivě dokáží odhadnout pedofily a podobná individua. Polygraf ukazoval, že "ví něco více,nežli říká"..měli ho skřípnout pořádně, však by se přiznal. Ale to jsou tu zase obavy z "justičních omylů",porušování lidského práva svobody...
Svobodu a práva ano, ale jenom pro ty ,kdy sami nenarušují svobodu a práva druhých.. :8:
17.03.2011 - 11:47 | Filtr
(Blíženci) Nuna » doktorc3
..sama nic,ale pár dobrot jsem tam našla.. :69:
17.03.2011 - 11:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vzdyt jim to tady rikam!!! :75: :46: :37:

P.S. Apropo... Co varis dobreho v kucharskem koutku? :61: :65:
17.03.2011 - 11:34 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Teda..nechci vám do toho krafat,ale nepřiděláváte si polovinu té bolesti a všeho toho negativního sami? Už jen tím,že tady o tom pořád dokola mluvíte? :43: :3:

No Nuno...když do toho nechceš krafat,tak padej do kuchařskýho koutku :2: :69: :46:
17.03.2011 - 11:16 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Boží cesty jsou prý nevyzpytatelné...
Příspěvky: 60-36 35-11 10-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »