O co jde? O temné bytosti?


14.03.2011 - 20:46
(Váhy) ewvita
O co jde? O temné bytosti?
Nedávno se mi už podruhé stalo,že jsem ulehla,usla a najednou se jakoby ,něco, snažilo mi ublížit.Vím,že mi někdo,asi moje já nebo můj anděl strážný říkal,ať rychle otevřu oči a podívám se,ať se rychle proberu..Já ty oči opravdu otvírala ze spánku,pamatuji si tu červenou zeď,kterou máme v ložnici a v ní odraz plápolající svíčky,kterou jsem si před usnutím zapálila.(Myslím,že ta svíčka byla chyba).Otevřít oči šlo strašně špatně.I bez toho vnitřního hlasu jsem cítila,jakoby někdo stál u postele a chtěl mi ublížit.Tohle se mi stalo už podruhé v rozmezí dvou let.Poprvé mě to jakoby stahovalo z postele,nemohla jsem křičet a nejhorší na tom bylo,že jsem nebyla asi hodinu po probuzení schopná jakoby vrátit se na zem..Přišla jsem si tak nějak mimo. Vím,že zním jako blázen,ale často na to myslím.Taky se mi občas v noci zapíná elektronika,buď mě to vzbudí,nebo těsně po tom,co se z ničeho nic proberu (a děje se tak různě,nejen u mě doma).Nicméně nepociťuji strach.Uvažovala jsem nad reiki,ale jestli se mi občas dějí tyhle věci i bez toho,tak si nedokážu představit,co by se dělo,kdybych se o duchovno jako takové zajímat začala.. :63: Ale láká mě to..

Stránka: 3 2 1
Řazení:
02.04.2011 - 01:19 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
HÚÚÚÚÚÚÚÚ.....ÚÚÚÚÚÚÚ.....ŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
:75:
02.04.2011 - 01:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » M.A.U.
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jsi mila:)a optimista k tomu. To dodava silu samo o sobe:)
Dostala se i ke mne:)
02.04.2011 - 01:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Aristoni
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Nejak mi to neda a, kdyz tohle slysim, musim si vzpomenout na pribeh "Pader Pia". Ten byl za detstvi pronasledovan vlky. Zdavaly se mu sny a byl tim pronasledovan. Pokud jde o nej, dnes je to symbol utrpeni(krvacel ze stigmat), ale take sily, te vnitrni, a hlavne, ve snech rozpoznal, ze ho vola pan Buh. Jeho vira, ho zachranila. Vtech zlych snech bylo nebezpeci, ale zaroven i zprava pro nej, prekonal strach a dozedel se, ze se ma stat fararem. Dodnes je svym utrpenim oporou vsem nemocnym a lidem prozivajicim velke utrpeni.
On se vlastne nemel stat knezem, rodice byli chudi, nebyli k tomu prostredky, ale zanedlouho i oni pochopili, ze je to "vule bozi" a tak se jeho otec prakticky zaprodal praci venku, namisto aby byl s rodinou a vydelal dostatek penez, poterbnych k studiu na kneze pro sveho "predurceneho", vyvoleneho syna.
Je normalni, ze ty mas z "ducharstvi" strach. Ja jako mala vidavala ve snech takove veci, ze by poblaznily dospeleho cloveka. Nikdo si se mnou o tom nechtel povidat a tak se stalo, ze jsem na vsechno zustala sama. Tak jsem to resila tak, ze jsem se snazila usinat v mistnosti jeste s jednou osobou, a to pomahalo. Dalsi vec, co pomahalo, bylo nepripustit si, ze duchove, ci jine bytosti existuji a to se mi docela darilo, nez si me "to" zase naslo. Tak me nejak stiha jedna prihoda za druhou a ja v nich hledam, svoji cesticku...
Myslim, ze je na case, abys zacala duverovat svemu synovi, on vi, velmi dobre, co dela. Ty jsi fajn mama jako kazda jina mas o nej strach, ale je treba si uvedomit, ze si tim muzes ublizit. Takze prni vec, co bys mela pro vas dva udelat je prestat se bat, protoze strachem se zivi to "zle". Ptej se tveho syna, on ti urcite spoustu veci vysvetli, duveruj mu a precti si treba nejakou rozumnou knizku, ktera Ti pomuze si vsechno podstatne objasnit a vyresit tak jednou provzdy Tvuj strach a bazen. Myslim, ze velmi pekne jsou knihy od Doreen Virtue....

Moc bych Ti prala, abys tu tisen prekonala.
24.03.2011 - 21:41 | Filtr
(Lev) Sempress » M.A.U.
:27: díky, mám ji .... a nakopu jim prdele :15: děkuju :17:
24.03.2011 - 19:49 | Filtr
(Váhy) ewvita » sedla
No o mně už ani tak nejde.. já už vím .. ale ostatním tady, kteří mají podobnou zkušenost by jsi mohla napsat, co ti pomohlo.. hm?
24.03.2011 - 08:16 | Filtr
(Beran) M.A.U. » Sempress
Ale Ty se nedáš!! :47:
..posílám Ti svou bílou, je silná tak chytej :1: a nakopejte šedivákům prdele :3:
24.03.2011 - 03:42 | Filtr
(Panna) sedla
jo,taky to občas mívám.takovej polospanek.neco mi tlaci oblicej k zemi.nemuzu se hnout,snažim se volat o pomoc,místo toho řvu přes zavřenou pusu,sama se slyšim,vnimam,vim,že nespim,jsem sama nad sebou,pozoruju to.kolikrat treba xkrat za noc.fuj.nechci to privolavat,uz je to tak 3/4 roku pryč-adieu-uf.kdybys z toho byla nestastna-napis,treba by ti pomohlo to,co me.
23.03.2011 - 22:38 | Filtr
(Lev) Sempress » Lynx
To jako fakt...
23.03.2011 - 18:18 | Filtr
(Ryby) Aristoni » Ilon spí s měsícem
Jo, Ilon, udělaly jsme tu chybu, že brzy začali dostávat rozumy :39: Dnes z těch jeho argumentů mi jde hlava kolem. :41:
23.03.2011 - 18:10 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Aristoni
Úplně stejné. :4:Začal se zajímat o magii v patnácti,dala jsem nu ke čtení kihy F.Bardona a náhle se stal z nečtenáře čtenář.Pak,ani nevím kdy začal z knihovny vytahovat knihy o budhismu.
Hodně o těchto věcech spolu diskutujeme.Jo a maso už nejí dva roky. :27:Je mu dvacet. :27:
23.03.2011 - 17:48 | Filtr
(Ryby) Aristoni » ewvita
Já mu řeknu a on Ti odpoví, to bude lepší. :4: Nezajímám se, o co on :23:
22.03.2011 - 23:40 | Filtr
(Váhy) ewvita » Aristoni
Tohle musí přece člověka ovlivnit co se ,normálního, života týče úplně moc.. :25: Zajímalo by mne, jak přesně se jim věnuje? A jak často?
21.03.2011 - 23:27 | Filtr
(Ryby) Aristoni » ewvita
Dnes už má 21 let. Ale je to těžké stále :63:
21.03.2011 - 22:10 | Filtr
(Rak) Lynx » Sempress
to jako fakt?
21.03.2011 - 22:07 | Filtr
(Lev) Sempress » M.A.U.
No u mě je to tak, že já jako bílá pozitivní energie mám být zatažen a zlikvidován těmi šedými bytostmi a přetvořen v energii negativní.
21.03.2011 - 21:20 | Filtr
(Váhy) ewvita » Aristoni
A kolik že mu je? Jestli se můžu zeptat..
21.03.2011 - 18:11 | Filtr
(Střelec) LadyLyanna
Jaaj nieco podobne sa stalo mne....ja som si raz poobede len tak zdriemla.....a nieco mi kazalo zobudit sa..ale nebola som schopna sa pohnut, bola som paralyzovana a neviem ci to bolo naozaj alebo co..no stalo sa to za tu chvilu dva razy, ze stal nadomnou chlap v ciernom....cierne vlasy, vek okolo 40 typujem....a ukazoval na mna alebo mi ruku daval nie som si ista a ked sa to stalo ten spominany druhy raz, tak som sa nechcela otocit, ale citila som akoby sa na mna stale pozeral.....bala som sa, ale nechcela som sa nijak branit, lebo som to povazovala za zbytocne, ved stane sa co sa ma..... :43: :43: :43:
21.03.2011 - 17:22 | Filtr
(Ryby) Aristoni » ewvita
To víš :63: já dělala tu chybu, že jsem mu vyprávěla všechno o čem jsem četla, co mě zajímalo(třeba to byl Buddhismus),pak mi nechtel jíst maso a než mi došlo, že je to na něho moc brzo, tak začal poučovat mě :61: Je to sranda, mít takové dítě a ještě teď mě zaráží,co z něho vyleze.Někdy musím pochybovat, jestli to myslí vážně. :3: :63:Dneska si myslím, že byl k tomu předurčen a snažím se mu všetěpovat taková moudra, aby byl z něho dobrý člověk a ne nějaký černý mág. :39: :3: :4:
21.03.2011 - 15:16 | Filtr
(Rak) Lynx » oli21
Má (nyní již bývalá) kamarádka mi něco podobného popisovala. Prý se jí to stávalo každou chvilku. Jenže až postupem času jsem zjistil, že je totálně závislá na heroinu - tak si říkám, zda to nebylo třeba tím...
21.03.2011 - 12:33 | Filtr
(Váhy) ewvita » Aristoni
U kluků tohle příliš často nevídám.. aby se věnovali těmhle věcem.. vážně. Většinou mají větší strach, než holky nebo si to prostě nechtějí připustit.. :1: .. Osobně mi trvalo strašně dlouho, než jsem tenkrát svého přítele přesvědčila. A když nad tím tak přemýšlím, podařilo se mi to tak na půl hodiny, a potom si z toho začal zase dělat srandu. Ale měli jste vidět, jak se jednou v noci vyděsil, když se v ložnici za úplného ticha pomalu posunula asi o 10cm židle u PC.. jen tak. Okamžitě si sedl a asi 5min nepřetržitě koukal na tu židli. :4: A když jsem mu s úsměvem a kapkou ironie v hlase řekla- vidíš to? A ty tomu prostě nebudeš a nebudeš věřit.. tak mě pěkně sjel a půlku dne se se mnou potom nebavil :4:
19.03.2011 - 20:53 | Filtr
(Ryby) Aristoni » Kareline
Já Ti sice odpovídám, ale můj syn psal tu odpověď na tuto diskuzi. :63: Vím, že ho v dětství trápil jeden a ten samý sen o komínu, který otevřel na naší chalupě a z něho vylétli duchové. :39:Řeknu Ti, že jsem celé jeho dětství, tohle musela poslouchouchat, měl strach z půdy.A tak jsem s ním šla na půdu, stála jsem vedle něho a řekla mu ať ten komín otevře.Můžu Ti říct, že to trvalo dlouho, než se odvážil ho otevřít. A když ho otevřel, nic nevylétlo, ale stejně měl tyhle sny dál. Až jsem se rozvedla a přestěhovali jsme do jiného domu, tak jeho sny zmizely. A on se začal už ve 12 letech zajímat o všechno, co se týkalo tématům "Mezi zemi a nebem". Bylo to děsné dítě v tom, že byl stejně zvědavý jak já, ale rozdíl byl ten, že se těm duchům věnuje stále, ale já se toho bojím. :63:
19.03.2011 - 17:26 | Filtr
(Rak) nemoomen » M.A.U.
ahoj
no je na tobě co uděláš já ani taky nevím o co vlastně šlo alevím že jsem si přestal hrát se svíčkama a od ty doby zatím klid,tak snsd to vydrží :27: :27: :27:
19.03.2011 - 16:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sempress
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fearchar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdo chce a hledá odpověď, ten ji najde. Ale kdo hledá ten taky počítá s tím, že ta odpověď je někdy složitější než otázka. Samozřejmě, že existují temné síly, ale neexistují tady od chvíle, kdy se narodil ty. Existuje tradice a nejen jedna, a tradice je zkušenost celého lidstva. Když budeš chtít podaří se ti to, ale měl bys předstat říkat něco, někdo, nějak...
19.03.2011 - 14:04 | Filtr
(Beran) M.A.U. » doktorc3
No já četla že duše alkoholiků (např.) se na tebe můžou nalepit, když máš opici..jo závislost je svině i pro duchy :61:musí si to užít na něčím fyzickým těle :21:
19.03.2011 - 14:02 | Filtr
(Beran) M.A.U. » oli21
Aha, tak tys začala říkat, neubližuj..jedna kamarádka se modlila a druhá pořád opakovala nechci umřít, nechci umří.. Včera večer jsem se bála tuhle diskuzi číst :6: :2:
Příspěvky: 73-49 48-24 23-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »