Poselství,jak jsem obdržela tak předávám


08.03.2011 - 22:49
(Ryby) bimbulka.j
Poselství,jak jsem obdržela tak předávám
Milované drahé děti,všichni jsme jedna velká rodina.Tak jako já jsem nesl kříž,vy jste nesli kříž svych karmickych zátěží. Aniž o tom nekteří vite,na konci roku 2010 proběhla v knihovně Akáši velká karmická očista,mnohé bylo vymazáno,abychom vám pomohli a zachránili matku zami. Svym chováním jste zdevastovali a spůsobili mnoho bolesti a matka země neměla již sílu.Opět vám byla podána pomocná ruka,prosím vás berte to jako poslední možnost k záchraně vaší krásne planety.Chovejte se zodpovědně.Vím,že vy co toto budete číst,vinu na tom nenesete,ale matka země potřebuje posílat hodně lásky a proseb o odpuštění. Činte tak mé milované děti.Je mnoho zlého tady na zemi,mnoho negativních myšlenek,mnoho zkla,je to již neunosné pro cely nekonečny vesmír.Abychom vás mohli zachránit , bude mnoho zla vymazáno z vašeho světa,aby jste si mohli vážit dobra,nějaké zlo pro zachováni rovnováhy ještě zůstane.Ve vašem světě se to projevilo a bude projevovat mnoha katastrofami,nemocemi. Odejdou mnozí z vás z planety země.Jsou to duše které nemají v sobě lásku a jsou v negativních energijích,duše bez světla. Vím že mnozí z vás stratili a stratí lidi kolem sebe, ale jak již řekl mistr Saint Germen ,vše souvisí se vším. Pamatujte si mé drahé děti, vše co se dělo a děje a bude dít od konce roku 2010 je v pořádku,dle vůle boží a zákonu universa. Miluji vás, Bůh vás miluje a všechny bytosti světla. Žijte život v lásce a radosti! Láska je největší hybnou silou vesmíru. At vás láska a světlo provází na na vaší cestě životem. Kristus

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
02.06.2011 - 17:14 | Filtr
(Štír) milca333 » ave
Díky za podporu :1: ...je to přesně o tom, kterého vlka krmíme..., jestli toho hodného nebo zlého... :1: :27:
02.06.2011 - 00:12 | Filtr
(Býk) ave
Pomoc shora máme,ale neřídí nás strachem.Proto to připomíná Strážní věž,nebo dogmata církví i když je na tom mnoho pravdy.Zlo je stejně jako dobro v Univerzu a záleží jen na nás jakou cestou půjdeme.A zda dokážeme přestat ničit sebe i přírodu.A to je velmi aktuální téma :74:
01.06.2011 - 00:24 | Filtr
(Býk) ave » milca333
Krásný příspěvek. :68:
29.05.2011 - 12:12 | Filtr
(Štír) milca333 » Twiggina
Ahojky, až teď jsem si zpětně přečetla Tvůj příběh s automatickou kresbou. Je škoda, že s tím máš negativní zkušenost, ale možná jsi to musela prožít, aby ses naučila věřit své vlastní intuici, která je pro Tebe nejlepší. Já sama automatickou kresbu využívám a provozuji, ale jen poslední dobou při tom žádám o ochranu Ježíše Krista. Jen tak mám jistotu, že zdroj je čistý a chráněn před vším zlým. Nevím, jak čisté měla ta paní napojení, ale evidentně neměla zpracovanou sama sebe. Protože nejdříve člověk musí uzdravit sám sebe a očistit se, aby tak ve stejném duchu mohl pomáhat druhým. Tzn. vyšlapat cestičku. Také jsem kdysi toužila a skoro byla posedlá myšlenkou o duchovním centru, které vybuduji a lidé se tam budou scházet a budou vytvářet láskyplnné vztahy. Ta známka té posedlosti tou myšlenkou byla jasné znamení, že nejdříve musím vytvořit láskyplnný vztah sama se sebou, abych mohla žít v lásce a harmonii. A na tom pracuji neustále. Teď jsem již přímo vedená k pomoci druhým, ale je to v míru, radosti a lásce :1:
29.05.2011 - 00:32 | Filtr
(Býk) ave » Twiggina
Určitě je důležité řídit se svou intuicí,proto nám všem byla dána.Pokud člověk sám svévolně zasáhne do informací o druhém člověku aniž byl o to žádán,je evidentní,že jeho napojení na energii není správné.Pokud by správné bylo NIKDY by toto neudělal.Měl by v sobě dostatečnou úctu k soukromí a osobnosti druhého i pokoru k Energii.Na tom nic nezmění ani zvučné jméno.Za to,ale nemůže automatická kresba,ani písmo.Pouze člověk který zneužívá věci které často ani nezná.
Pokud jde o správnost výkladů,protože vždy je respektováno právo svobodného rozhodnutí je nejlepší výklad přesný přibližně na devadesát procent.Kdo tvrdí,že na sto mýlí se.Ve výkladu je nastíněna cesta,zda po ní půjdeme je naše rozhodnutí.Ale to se netýká zdraví,tam by to mělo sedět.A zároveň by člověk,který výklady dělá měl respektovat lékaře. :74:
25.03.2011 - 21:57 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » bimbulka.j
bimbulka.j ty si iba odovzdala odkaz a na kazdom to samom zalezi ako to prijme.Ty mas ukol,ktory si splnila a ty nemas co sa obhajovat.Pochopila som co si napisala,ked ja uz davno som vravela,ze je tu temno a pritom nemam ten dar ako ty.Aj ked som dostala odkaz z hora,ze sa mam modlit patricky a pritom som evanjelicka a uz 3 roky chodim na stretnutia,kde meditujeme a teraz uz sme presli ku modlidbam krista a matky bozej.Preto ja som aj tu napiasala sen,ktory bol ako zivy.O tych vrchoch a ako sa spajali
25.03.2011 - 15:45 | Filtr
(Kozoroh) Twiggina » Lokii
Jo - tak v tom jsme na tom stejně. :2:
25.03.2011 - 13:39 | Filtr
(Střelec) Lokii » Twiggina
já se snažím jenom zlepšit náladu na tomto občas pochmurném serveru plný zvěstovatelů apokalypsi :1: ..nemám moc v lásce lidi, kteří rozsévají negativní energii a pěstují strach u normálních lidí, mě je bližší lidi podporovat pokud mají opravdové potíže a nechtějí jenom upoutávat pozornost...
25.03.2011 - 11:13 | Filtr
(Beran) M.A.U. » Lokii
Tak já teda předpokládám, že je to od tebe jen rejpání ..ale Ašáju znáš ne, nevím proč do toho teda tahají Ježíše, ale budiš :49: ..hlavně že začínáme jako lidstvo trochu víc otevírat oči :39: :4:
25.03.2011 - 11:13 | Filtr
(Býk) player » bimbulka.j
Myslím,že Země je sice krásná,ale zcela bezvýznamná oáza v poušti,kterou nazýváme Vesmír.My si bohužel pořád myslíme,že je to tu všechno kvůli nám.Není.
25.03.2011 - 11:09 | Filtr
(Beran) M.A.U.
Jupíííjééééééééééé..před chvílí jsem to psala do vzkazu..,že jistě vím, že jsem si zasloužili další šanci!, tak teď musíme hrábnout, ať to zas nepoděláme :3:
25.03.2011 - 09:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Twiggina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
díky :3:
25.03.2011 - 08:08 | Filtr
(Kozoroh) Twiggina » Iza23
Hrabě Saint Germain, nejspíš toho má Bimbulka na mysli.
mrkni zde:
http://www.doktorfaust.estranky.cz/…
25.03.2011 - 07:52 | Filtr
(Kozoroh) Twiggina » Lokii
Ty seš Úúúúúňňň :61: :61: :61:

Že tě to baví.
I když, kdo ví proč ses tu vyskytl, možná si tě také potřebujeme odžít. :1:

A-propo "láska v tříslech" - hezkej slovní obrat, to určitě někdy použiji. :20:
Jen si nejsem jista, že mi to ještě někdo uvěří :61: :2:
25.03.2011 - 00:26 | Filtr
(Střelec) Lokii » Artislove
já mám tolik lásky v tříslech že si to nedokážeš ani představit , ou ye :46:
24.03.2011 - 23:58 | Filtr
(Kozoroh) Twiggina
Nemám právo soudit,
ale pokud bych se měla opravdu upřímně vyjádřit k této diskuzi, tak bych myslím její zakladatelku nejspíš nepotěšila.
A proč mi to celé nevoní?
Jednoduchá odpověď.

Zde je můj příběh o setkání se s automatickou kresbou:
Paní která je velmi známá a poměrně uznávaná v této oblasti mě kdysi bez mého svolení touto metodou na jednom semináři, kde jsem byla jako jedna z lektorů, diagnostikovala.
Verdikt zněl - rakovina plic.
Na semináři bylo přítomno přes 120 lidí. Dokázala je natolik zblbnout (jinak se to nedá nazvat), že se všichni začali snažit o moji záchranu. Dotyčná mě namalovala na list papíru, v oblasti plic vykreslila černé kytky a za patřičného, její osobou vedeného rituálu napřed papír roztrhali a pak jej postupně spalovati nad svíčkou.
Vrchol všeho bylo že vyběhli všichni na dvůr a rozhazovali popel z papíru do všech světových stran.
Jsem dost klidný člověk, ale čeho je moc toho je příliš a tak jsem si nechala uvařit pořádného turka a k němu jsem si zapálila cigaretu.
Málem mě za tu roztrhali. Nazvali mě ignorantem a jak jsem bezbožná a nevážím si jejich snahy mě zachránit před jistou smrtí. Jejich hysterie a nesoudnost mě až děsila.

Hned po tomto víkendu jsem si nechala udělat velmi důkladné vyšetření a před lékařem jsem netajila proč na něm tak trvám.
Výsledky byli absolutně čisté a bez jakéhokoliv nálezu.
Přiznávám, měla jsem obavy, ale kdo by neměl dozvědět se něco podobného.
Na výsledky jsem čekala 14 dní a řeknu vám bylo to dlouhých 14 dní.

Když jsem jim pak na dalším setkání ukázala lékařské výsledky, všichni byli velmi rozpačití.
A víte co mi nato řekla dotyčná paní? „Já bych teda těm doktorům moc nevěřila.“
Co dodat.
Tenkrát mi bylo řečeno, že mám tak půl roku života pokud se nestane zázrak..Ani dnes po 17ti letech nemám žádný podobný zdravotní problém.
Ona dotyčná paní je již pár let po amputaci obou prsou, nejspíš je vám jasné díky jaké nemoci.

Neodsuzuji šmahem tyto metody, ale má vlastní nemilá zkušenost, mě naučila něco, co je k nezaplacení.
Nebýt slepě důvěřivou a pomocí vlastní intuice citlivě zvažovat čemu věřit a čemu ne.

Vím, zde se píše o automatickém psaní a já popisuji příběh kde hraje hlavní roli automatická kresba. Je v tom trochu rozdíl, ale princip a podstata obou metod je stejná.

Můj příspěvek není útokem na tuto diskuzi, jen příběhem ze života napsaného k zamyšlení.
:17:
24.03.2011 - 23:25 | Filtr
(Býk) Artislove » Eva
no jo... :76: :61: :61:
24.03.2011 - 22:48 | Filtr
(Býk) Artislove » Lokii
Uz len ten tvoj nick hovori sam za seba. Ty by si mal byt zdatnejsi charakterovo a hlavne mat viac respektu A LASKY VOCI LUDOM! :19: :19: :19:
21.03.2011 - 15:57 | Filtr
(Štír) Moidl » Freja
cetla jsem az dnes,ale super jak jsi mu to podala :17: :3: :15: :68:
14.03.2011 - 16:59 | Filtr
(Střelec) bublinkam » ave
krásne napísané
13.03.2011 - 20:17 | Filtr
(Býk) ave » Eva
:62: :74:
13.03.2011 - 20:16 | Filtr
(Býk) ave » bimbulka.j
Nemyslela jsem Krista,Kristus je Boží a lidský syn,který nám dal naději Nových životů.
Myslela jsem Boha,Ďábla a nejvyšší Energii vesmíru a celého Univerza a to je Energie Posledního Soudu.Bůh a Ďábel si nejsou nadřazeni,Bohužel podle mých informací se mýlíš.Pokus se na to zeptat svého průvodce. :74:
13.03.2011 - 19:48 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » ave
To asi si myslela Krista, ja slovem bůh označuji tú nejvyšší energii vesmíru. Díky za příspěvek.
Příspěvky: 78-54 53-29 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »