co je to citová karma?


01.03.2011 - 10:44
(Rak) Nikišátko
co je to citová karma?
Vztahová a jiné? má někdo nějaký odkaz? Nebo se tu najde nějaká vlídná duše,která by mi to vysvětlila?? Plošííím... :18:

Stránka: 2 1
Řazení:
07.03.2011 - 17:39 | Filtr
(Štír) tronco » Nikišátko
.... :61:... tak totok mi promiň,to byl docela nezdařelý překlep,vůbec netuším,jak se mi tohle stalo,ale nemá to s Tvou diskuzí vůbec co do činění... v těch mrtích diskuzí,kde se všude pohybuji se to může stát... nemažu,nejsem zvyklý po sobě mazat,můžeš to udělat Ty,chceš-li.... já vůbec nevím a nemohu si vzpomenout,co jsem myslel těmi hodinkami... jo... mmm... vracím se do výměnných pobytů skautů v našem oddílu,kdy jsme vzali čtyři k nám a na oplátku čtyři poslali do švajcu... ti od nich nám vydrželi čtyři dny namísto 14-ti,páč to psychicky nedali,cesty vlakem,spaní ve stanech...ti naši přijeli zpruzení,že tam byli někde na hotelu a známka oproštění od civilizace a návrat k přírodě byl jen,že jim chtěli vzít hodinky,ale měl je jenom jeden kluk,tak se zmýlili v efektu....,ale co jsem Ti chtěl říci,už nevím... snad si vzpomenu...
06.03.2011 - 21:49 | Filtr
(Rak) Nikišátko » tronco
omluvila se mi... Toho si cením nejvííc.. Jinak tvůj odkaz mi mel napovědět???????CO?
06.03.2011 - 20:33 | Filtr
(Štír) tronco
aj... vem babičce hodinky... :4: :49: :27:
http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
04.03.2011 - 09:47 | Filtr
(Rak) Nikišátko » tronco
Děkuji... Já mám povoláni, u ,kterého si myslím měl by být humor, dětinskost, hravost a střeštěnost... Ovšem včera jsem díky svému chování narazila na jedno malinké ale.. Dělám au-pair in Swiss a Přijela babička dětí a té se nezamlouva jak mé chování tak způsob jak s ní jednám a řeknu ti mužu se přetrhnout abych byla normální ale pro ní to nejde a dokonce řekla rodině, že jsou blázni ,že své děti nechají s takovým člověkem jako jsem já.. A dnes ráno dohra... Podle ní ja jsem dítě a nemám co dělat u dětí... Ted mě napadá proč jí mám v cestě a co mi tím vším má říct... :28: A přitom jo když mi hrabne tak sem tam ujedu verbálně ovšem jak jinak... Ale mám pocit,že se musím změnit ačkoliv ani sama nevím nějak nechci... :24:
04.03.2011 - 05:53 | Filtr
(Štír) tronco » Nikišátko
Heleď napíšu alespoň základ. Mého oblíbeného přirovnání ke karmě a dopředu Ti říkám,že nebudeš-li vědět odpověď,jdi nazpět podle mého návodu a jdi nazpět tak dlouho,dokud jí nenajdeš.

Spadneš s letadlem v mrazivé noci do hustého lesa,nemáš s sebou vůbec nic.éro na padrť,jen ty jsi přežila.Možná ráno přijde pomoc,nebo jí najdeš,ale co je teď pro Tě tím nejdůležitějším,co musíš udělat,abys přežila noc?
04.03.2011 - 05:34 | Filtr
(Štír) tronco » Nikišátko
:39:... fakt sorry... přeskoč o můj příspěvěk výš od Tvé otázky k Ajvi k její odpovědi.... nemusíš ani šoupat obrazovkou,pokud tedy nemáš rozlišení pro slepce a máš dopředu od Ajvi psánu odpověď na Tvojí otázku,aby jsi se nemusela ptát.... výňatek z jejího textu:..četla v knize "Karma vztahů"... já fakt nevím... heleď dneska se mi k tomu,co jsem Ti chtěl popisovat ještě zdál sen,kde jsem pochopil další karmické vazby zatím bez pochopení příčiny,ale jako ten slib beru zpět,páč fakt vidím,že když je na tě složité takové triviality,které zde opakovaně předvádíš,nepochopíš ani píď z prvních vět,co bych začal psát. Fakt promiň,ale víš nebavím se rád jen pro bavení se....
A vlastně víš zač Ti chci poděkovat,za to,jak si mi přiřadila do funkce stařešiny... něco důležitého jsem si uvědomil. Víš je mi třicet...... mmm...teď nevím... čtyři,tusím...co je za rok? 10,nebo 11 ? Se musim podívat do kalendáře... jo... 34 s přec nemám rád vykání a jiné věci jen kvůli věku,páč mám v sobě nejradši toho malého kluka a toho bych nerad ztratil i když se o to všechny možné elementy pokouší,na druhou stranu je dobré si uvědomit svůj věk a s tím mnoho věcí spojených... ík :49: :27:
03.03.2011 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nikišátko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ajví, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ta knížka ale souvisí s astrologií a pokud ji neznáš, budeš z toho mít akorád "gulášek" v hlavě. Jmenuje se Karma vztahů, ale je to všeobecné. :27:
03.03.2011 - 19:53 | Filtr
(Rak) Nikišátko » tronco
Děkuji budu ti nesmírně zavazaná :12:
03.03.2011 - 19:39 | Filtr
(Rak) Nikišátko » Ajví
A mohla bys mi sehnat název te knihy a autora? až budeš mít čas na to??, :74: :74: :74: :74: :74:
03.03.2011 - 19:38 | Filtr
(Štír) tronco » Nikišátko
Obrním se trpělivostí a napíšu Ti svůj příběh,co se týče vztahů a karmy atd... ale teď prozatím ne... ale slibuji,že si ten čas udělám :3:
03.03.2011 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nikišátko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ajví, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hm.... tak nevím, jestli je dobré sem vstupovat, ale já dnes shodou okolností četla v knize "Karma vztahů" (mám ji v práci a za boha si nevzpomenu na autorku) o různých druzích karmy a citová karma tam byla dopodrobna rozebrána vzhledem k nejrůznějším aspektům na Venuši. Ve smyslu určitých OČEKÁVÁNÍ, jež si přinášíme do této inkarnace. Tak třeba Venuše s Neptunem - touha po bezpodmínečné lásce, Venuše se Saturnem - očekávání zklamání a bolestí, Venuše s Plutem - očekávání že nikdo nedokáže naplnit mou touhu po lásce... atd.
Emocionální karma se pak během života "rozjíždí" v okamžicích, kdy příslušné tranzity oživí tyto aspekty a setkáváme se s těmi, s nimiž máme něco prožít. Podle vzájemných aspektů je pak opět možné rozluštit, o jaký "úkol" či dluh či problém se jedná...
Ale emocionální karma tam je detailně rozebraná.. :27:
03.03.2011 - 18:50 | Filtr
(Rak) Nikišátko » tronco
Děkuji ,že jsi usoudil,že to nikam nevede. Ano uznávám,nekteré věci mi pomalejí docházejí ale od toho jsou tady lidé co májí něco společného a chtějí pomáhat, protože čím víc nás bude tím víc pochopíme podstatu daného problemu,( což pro mě je neznalost tohoto tématu, tím dřív se něco pro nás a pro jedince může změnit..

Co se týče ohledně tvých odpovědí na mé otázky klidně ale přd tím se obrn trpělivostí, jelikož jsou věci, které chci znát dopodrobna :4:
Samozřejmě, že jsem odpovídala na tvou kritiku s lehkým defektem, jelikož jsem lehce vztahovačná na svou osobu a můj dotaz nebyl míněn jako hloupost, která pro některé tak mohla vyznět ...Hold se učím a ty jako starší a tudiž mmoudřejší bys nám mladším a hloupějším měl poradit i když tě to bude stát nervy :2: Jinak přijímám :62:
03.03.2011 - 17:12 | Filtr
(Štír) tronco » Nikišátko
Tak teď nevím,kdo koho tu odsuzuje.....
Víš...to,co jsem použil já byla konstruktivní kritika s mnohými aspekty k pochopení...
....
takže se Ti to líbilo,ale příště nemám odpovídat... díky za radu. Kde bereš to domnění,že jsem nasranej,to nevím,jsem prostě občas takovej od rány. Píšu rád a rád si povídám,ale prostě to občas musím zkrátit,aby jsem měl čas i na jiné věci ... mmm ... rejpeš do rejpala,používáš jeho zbraně,to nikam nevede.... :3: nabízím Ti tímto mír :62:. Bereš?
03.03.2011 - 17:05 | Filtr
(Štír) tronco » Nikišátko
Bacha,já Tě neodsoudil jako narkomana....
Šňupe se tabák,nebo třeba i kaštan a z toho se extra točí hlava,by jsi koukala :23: tytyty
03.03.2011 - 17:00 | Filtr
(Rak) Nikišátko » tronco
To tě ovšem neopravnuje k tomu,že mi hned úvodem nápíšeš jestli něco neberu. Tvůj odkaz jsem si samozřejmně přečetla a líbil se mi ale já jákožto naprostý laik musím pochopit podstatu daného tématu. A to bylo co je to citová karma, jelikož jí mám v astrologii,kterou jsem si nedávno četla na najdise.cz. A zaujalo mě to abych pochopila další kousek téhle skládanky. A co se týče mé natvrdlosti tak pane dokonalý mám celý život na to abych omíjela jednu a tu samou otázku tak dlouho dokad by mi na to někdo neodpověděl. No a jestli máš pocit, že je tohle ztráta času pro něco co je prosté tak ti poradím-neodpovídej.. Ono každej dostal do vínka určitý rozum a pokud jej máš asi bys na takovéhle témata neměl odpovíat zbytečně se nervujes :74: Protože asi tohle je nad tvé chápaní... :3:
03.03.2011 - 14:30 | Filtr
(Štír) tronco » Nikišátko
A, že vše je míněno otázkou??
X
Ahoj všem, na karmu se ptám jakožto člověk co je s minulými životy vyloženě omotaný...

Tohle byl základ mého popudu k tomu celému
03.03.2011 - 14:24 | Filtr
(Štír) tronco » tronco
Takže... můžu si vybrat jestli přitvrdím,nebo povolím,stejně jako Ty,jestli si přečteš,co už jsem napsal,či ne. Je to jen na nás. Seru na veřejný mínění,hodně věcí je totiž mezi mnou a Bohem a do toho mi může kecat každý co chce.
(sorry za sprosté výrazy,prostě mi tak huba narostla)
03.03.2011 - 14:21 | Filtr
(Štír) tronco » tronco
Víš... a vlastně dík za upozornění o přibrždění.
Už vím,co jsem Ti měl napsat. Víš,to co vím a čím jsem si jistý mi nebylo jen tak zhůry dáno,ale prošel jsem si životem,který umí dávat šílený rány a je to fakt boj,boj o život a na té cestě za Pravdou je to plné různých úzkalí a ran a nechápal jsem též často kolikrát lidé,které jsem bral s úctou a viděl je napůl svaté,byli tolikrát sprostí jako :40:,vůbec jsem to nechápal,až do určitého okamžiku a kolikrát,když na mě vyhrkl něco sprostého,pamatoval jsem si to až do okamžiku,než jsem pochopil,co mi chtěl tím říci a děkuji za to i včetně toho,že jsem se tím učil zbavovat neoprávněné urážlivosti,třeba....
03.03.2011 - 14:12 | Filtr
(Štír) tronco » Nikišátko
Koťátko Nikišátko....
brzdit budu,až se mi bude chtít,je to má vůle,stejně tak jako Tvá,kterou máš podpořenou volbou smazat si ve své diskuzi koho chceš. Je mi líto,že to pobíráš jako urážku,což tak myšleno nebylo a vysvětlil jsem Ti to ještě předtím,než jsi to napsala ty,takže mi to může zavánět natvrdlostí o to více,když jsem Ti posílal odkaz na jinou diskuzi,kde by jsi se dozvěděla o karmě více nejen ode mne,ale od lidí,kterých si v podstatě pro jejich znalosti,či zkušenosti vážím. To,že jsem psal o natvrdlosti a Ty si to znovu přebereš jako urážku,to je prostě Tvá věc,já si v tomto směru o mou karmu starosti nedělám,zatímco Ty by jsi si měla dělat starosti o tu Tvojí vztahovou,či citovou už v našem případě,když jí tolik věříš. Ptáš se a čekáš odpověď,či lépe vysvětlení,na věc která není. Fakt se opakuji,ale promiň,nebr to jako mé povyšování,ať už to zní jakkoliv,je to jen tím,že si dávám trpělivost,která mi dochází s tím,jak jí sama nemáš...

Můžu jí trénovat dále a pokusit se Ti to napsat znovu,jen jinými slovy,ale nejsem si jistý výsledkem.... a beztak se budu jen vracet zpět a opakovat se... fakt nevím... musíš se rozhodnout sama,jestli přijmeš jiný názor,který se liší od Tvého už tím,že Ti ten Tvůj vyvrací od kořene.... :50:

03.03.2011 - 12:55 | Filtr
(Rak) Nikišátko » tronco
Hele a pochopil jsi taky, ze se na to ptám co to je? A, že vše je míněno otázkou?? Stačí to říct normálně a ne hned slovně urážet za to, že jsem to pochopila jinak. Trochu uber.
03.03.2011 - 10:20 | Filtr
(Štír) tronco » Hanika67
:6:... ale však já vím,díky za dodatek,který bych ve finále dodal,aby to bylo vyvážené :3:
To šňupání bylo jen ostřejší rýpnutí k tomu,aby si uvědomila jak o tom přemýšlí... nebo spíš,jak si něco domýšlí bez toho,aniž by věděla o čem mluví,na druhou stranu jí může být k užitku,že má vůbec nastartováno k tomu,uvažovat o věcech "mezi nebem a zemí"...
vzhledem k jejímu věku jsem použil takové ostré výrazivo,aby jí to trklo :67:
Mohl jsem napsat. Třeba... k otázce co je to citová karma? To je citová karma,že je citovější,než nejcitovější. A beztak by nepochopila,že karma takovou podstatu nemá,ale zas by si jen domyslela,že má pravdu,ale jen malou,že tomu musí přidat na víře tomu a bude to ještě procítěnější....
Tjadá... a už jsem to na sebe všechno vyklopil :4:
03.03.2011 - 06:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hanika67, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fajn odpověď,,až na to šňupání.
Je to prostě holčina ,která najednou toho chce vědět hodně a to asi tak není v její případě v pořádku.Jen by měla zvolnit. :1: :27:
02.03.2011 - 21:40 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Nikišátko
Nemusí to byt citová karma, to je celkem blbost, jak již jsem ti psala bud jopu duše které se milují čistou bezpodmínečnou láskou a ty jsou pak spolu anebo když máš takovýto pocit tak se může jednat o duši z rodiny duše.
02.03.2011 - 21:34 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » nemoomen
Ahoj, citová jsem myslela lásku, a lásku si duše bere sebou, ale není to láska pojímaná z fyz. prostředí. Janka
02.03.2011 - 21:23 | Filtr
(Rak) gonerill » tronco
:15:
Příspěvky: 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »