Padání předmětů.


25.02.2011 - 15:51
(Panna) Hwezdi
Padání předmětů.
Nemá někdo podobné varovné signály jako já? Vždy se pak něco negativního stane.. mně, mé rodině, mým blízkým.. nejpozději do několika dní. Už mě to trápí víc jak deset let. Vím, že to má souvislost s přenosem energií, nikdo mi však zatím nebyl schopen dát žádný výklad, ani literaturu, co se tohoto týče, jsem žádnou zatím neobjevila :-(. Jen jsem byla schopna naučit se rozeznávat, zda se něco stane mně či jiným lidem a jak silné to bude.. Dost mě to děsí. Díky za rady.

Stránka: 2 1
Řazení:
11.03.2011 - 18:12 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Zlatko, předpokládám, že budeš citlivější osoba. To shazování věcí Tě varuje, případně Ti ukazuje, aby ses připravila na nějakou pecku, aby tvůj psychický otřes nebyla taková síla. A to shazování věcí, z mých zkušeností u různých lidí, způsobuje duše někoho blízkého (asi u třech lidí to byla jejich babička, u kohosi maminka, pak tuším u dvou žen jejich teta..). Někdo, kdo tě má rád, ti chodí dávat varovné signály. Pokud se jich chceš zbavit, popros tu duši, aby přestala, protože radši budeš v tom přirozeném šoku až to přijde a zeptej se jí, jestli je na zemi zaseklá, pokud ano, dá ti to nějak najevo. Pokud je, napiš mi do vzkazu, pomůžu.
11.03.2011 - 15:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele El la , který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsou dve varianty:
a) silna energie, negativni, mozkove elektromagneticke vibrace, jsou vetsinou biologicky raz, telo, ci podvedomi vnima, ze neco neni v poradku a vytvorilo si "obranu" v teto podobe.
Ja napriklad, pokud jsem silne rozladena a nastvana, ale to uz musi byt, budto nekdo spadne, zakopne v mem okoli a to jen tehdy, kdyz si nic nemysli, jen mam v sobe negaci, nebo dost pohasinaji zarovky, ci dokonce prasknou samozrejme vlivem toho pohasinani. Je to neumerna energie, ktera se dostane z tela ven a tak je clovek unaven a rychleji podleha nemocem, se kterymi se telo v tu dobu pralo..

b) energie lidi z onoho sveta, jako varujici signal..ale to tu nemuzu vysvetlit, sama nejsem o tom hmotne presvedcena. Az budu mit jasne dukazy, ze onen svet existuje a ze duse se jen transformovala, budu take na to verit, a byla bych i velmi rada, vedet, ze mi blizci i ja jednou, se jen prevtelime a ne uplne navzdy zmizime..
26.02.2011 - 08:33 | Filtr
(Beran) jaja84
mne se deje to stejne,kdyz mi bylo asi deset tak jsme prisly s mamkou z koupaliste a spadla kuchynska linka upln cela!!!vsude nadobi sklo bordel!mamka mi rekla ze tusi ze se neco spatneho stane!druhy den nam prisli rict ze mi umrel bracha :9: ale to byla za celi muj zivot nejvic samovolne rozbita vec,jinak to jsou drobnosti treba upadne obraz a tak ale tohle byl masakr.
25.02.2011 - 18:21 | Filtr
(Štír) milca333 » milca333
Daru se nemůžeš zbavit. Je to "hřivna", která Ti byla dána do vínku zároveň se zrozením zde na Zemi, aby si tím pomáhala druhým přesně na úrovni Tvojí životní energie, abys to zvládla. Je potřeba to s pokorou přijmout a používat k láskyplnným a pozitivním věcem ku všeobecnému i svému prospěchu. Ten všeobecný prospěch je velmi důležitý. Jakmile začne člověk nějaký dar sobecky zneužívat jen sám pro sebe může mu pak naopak způsobit problémy a dar mu může být odebrán. Ale zároveň tam musí být souhlas Stvořitele a těch duší, kterým budeš pomáhat. Vnitřním hlasem se můžeš vždycky zeptat, jestli Stvořitel a duše daného člověka souhlasí. Intuitivně Ti přijde odpověď. :1: :74:
25.02.2011 - 18:15 | Filtr
(Štír) milca333
Mě k tomu napadá, že máš velkou mentální sílu. Dokážeš hýbat předměty!!! Nemyslím, že to dělá nějaká přivtělená duše, ale jsi to ty sama. Určitě to není špatné. Je to veliký dar. Můžeš si takhle krásně zhmotňovat přání. Ale pozor. Je třeba u toho respektovat vesmírné zákony: tzn. nevměšování, respektování svobodné vůle jiných duší atp. Dále tzv. "páchání dobra" toho se též vyvaruj. Můžeš svým blízkým takhle pomáhat s plněním přání, ale musejí s tím samozřejmě souhlasit. Nemůžeš za ně rozhodovat, co je pro ně dobré. To vdí sami nejlíp. Já myslím, že máš někde v podvědomí zapsán program, kde zároveň s něčím co spadlo, se pak stalo něco nepříjemného. Vzpoměň si, kdy to začalo. Je potřeba se zbavit toho programu, že s padáním předmětů se někomu blízkému stane něco nepříjemného....je tam nějaký smyčka...jako taková páska, která jede pořád dokola v tvém podvědomí. Tenhle svůj dar pak můžeš využívat na zhmotňování láskyplných a pozitivních událostí. :1: :27: :74:
25.02.2011 - 17:56 | Filtr
(Panna) Hwezdi
Myslím, že ne. Zabývá se přenosem energií, co vím. Nikdy jsem ji v životě neviděla. Já jsem ze Severu..severozápad Čech. Máš to teda daleko. Co vím, tak e-mailem neodpovídá, vyžaduje osobní kontakt.. Objednat se telefonicky musíš sama, ona už s tebou začne pracovat hned po telefonu, pozná prý spoustu věcí, je velice příjemná a milá, moudrá.. Čekací doby dlouhé. Dělá vše po práci. Chci věřit, že mi pomůže.
25.02.2011 - 17:44 | Filtr
(Panna) Hwezdi » Hwezdi
No vidíš, ani jsem to nestačila dopsat, jen si to myslela a už si mi do vzkazu napsala to samé :-)))). Jj, přenos myšlenek a energie...funguje to.
25.02.2011 - 17:41 | Filtr
(Panna) Hwezdi
Ta paní mi po kamarádce slíbila, že to se mnou vyřeší, že vše rozkrejeme a vyložíme, porozumím tomu a pomůže mi. Pokud vše pochopím, proč se mi to tak děje, pokud se toho zbavím, určitě tady dám vědět. Odkud jsi? Kdyžtak mi to napiš do vzkazu. Pokud bys nebyla daleko ode mě a ta paní byla dobrá, dala bych ti kontakt.
25.02.2011 - 17:37 | Filtr
(Panna) Hwezdi » movvin
Ano, to si myslím podobně také tak.. že jsem schopna na základě toho signálu silou myšlenky a pomocí své energie uskutečnit to ono negativní, protože to mám s tím spojené. Že přijde cosi negativního. A vlastně to svou silou přitahuju. Vlastně přetvořím do skutečnosti. Toho bych se ráda zbavila. Pokud to ovšem takto funguje.
25.02.2011 - 17:32 | Filtr
(Blíženci) movvin » Hwezdi
Tak to je zajímavé a hezké. Takže to vypadá spíš na Tvou energii a schopnosti. Jen se je naučit usměrňovat a ovládat. Já Ti neporadím nemám s tím zkušenosti. Ale napadá mě jedna věc, když se kolem Tebe něco rozbije, jestli opravdu tu negativní energii nepřivoláš už jen tou svou myšlenkou, že se stane něco špatného.
No v každém případě dej vědět :74:
25.02.2011 - 17:31 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Hwezdi
Nemáš tam náhodou nějakého ducha, svého průvodce ktery tě takhle upozornuje?
25.02.2011 - 17:28 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » Hwezdi
no vidíš :1:
25.02.2011 - 17:27 | Filtr
(Panna) Hwezdi » supremik
Seženu si tu knížku, díky. Stává se ti to samé? Neznám zatím právě nikoho, kdo má podobné signály...a hledám už dlouho.
25.02.2011 - 17:25 | Filtr
(Panna) Hwezdi » honzík...tvrdý oříšek :)
Hlásí se o slovo už opravdu dlouho, trpělivě a neustále. Jediné období, kdy jsem byla těchto signálů ušetřena byla období těhotenství a kojení. Jsem byla nějak hájená nebo fakt nechápu :1:.
25.02.2011 - 17:23 | Filtr
(Panna) Hwezdi » mitea
Díky za názory, poprosím ji.
Myslím, že silnou energii asi mám. Stávají se mi i další věci, ale nejsou už tak výrazné. Na něco si myslím, někdo mě napadne, někdo, koho jsem už dlouho neviděla, neslyšela, jen tak..ve vteřině přijde ta myšlenka, a ten člověk se mi brzy nějakým způsobem přiblíží..Je to na podobném principu. Něco mi vnukne myšlenku, že se tak stane, a ono se tak brzy stane. Ale to mi nevadí, spíš naopak, je to příjemné nebo neutrální, nebývá to nic hrozivého.. Umím i druhým vnuknout to, co bych si přála. Oni mi to pak sami nabídnout nebo navrhnout. Stačí, když si to skutečně čistě přeju. A věřím v to.
25.02.2011 - 17:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele supremik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
prosím kup si Tajemství zbloudilých duší od Koubové,také to znám .
25.02.2011 - 17:17 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » Hwezdi
Ahoj,
poptej se Elatky i té paní, úsudek už si pak uděláš. Může to být cokoliv, hrozba, varování, Tvoje síla, dar... třeba se i hlásí o slovo schopnosti které máš a nevíš o nich.

Zajímá mě to a budu sledovat, protože mi v noci bouchají dveře na záchodě, sakra.
:74:
25.02.2011 - 17:11 | Filtr
(Blíženci) movvin » Hwezdi
Určitě :3: je to milá holka.
25.02.2011 - 17:07 | Filtr
(Vodnář) mitea » Hwezdi
Popros,urcite sa na Teba pozrie...
Ma este napadlo,ze más mozno silnú energiu ty sama,ked padajú predmety a rosype sa sklo,silné vibrácie to sposobujú... :3: a upozornujú Ta na nebezpecenstvo...moze to byt aj dar. :14:
25.02.2011 - 16:59 | Filtr
(Panna) Hwezdi » movvin
Myslíte, že bych mohla tu Elatku poprosit o radu?
25.02.2011 - 16:57 | Filtr
(Panna) Hwezdi » bimbulka.j
Já ale ty předměty v rukou vůbec nemám. Nedotýkám se jich nikdy.
25.02.2011 - 16:55 | Filtr
(Panna) Hwezdi
Ta paní, co k ní půjdu, ta si za svou pomoc nebere žádnou finanční částku. Dělá to zadarmo...prostě pomáhá.
Dík za slova :17:
25.02.2011 - 16:52 | Filtr
(Blíženci) movvin » mitea
Asi ano, myslím, že je to ona :27:
25.02.2011 - 16:51 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ahoj,mne když padají předměty z rukou, nebo mám pocit jako bych vypila litr vodky tak vím,že někomu něco hrozí. Tak vemu kyvadlo a poprosím mistra aby to vyčistil. Někdy vím i komu co hrozí.
25.02.2011 - 16:45 | Filtr
(Panna) Hwezdi » movvin
Budu ráda, když si vzpomeneš...
K jedné paní půjdu na výklad, zatím mi o ní vyprávěla kamarádka, chodí si k ní pro rady, pracuje s přenosem energií a prý hned věděla, oč jde, když jí můj případ naznačila. Hned řekla, že je na mě právě někdo napojen..vyslovila jméno mé matky, která je už 20 let po smrti nebo někoho z té linie, že to vypadá na cosi nevyřešeného a prostřednictvím mé osoby se to ventiluje.. Ovšem nechápu, proč by mi chtěla moje mamka škodit, ona by spíš naopak chtěla moc pomáhat.. To mi k ní moc nesedí.
Příspěvky: 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »