Regresní terapie


16.02.2011 - 13:00
(Váhy) petranepo
Regresní terapie
Dobrý den, zabývám se regresní terapii. Máte-li nějaké dotazy nebo připomínky k tomuto tématu, napište. Můžete mne také kontaktovat nebo se něco dočíst na stránkách www.tarotky.websnadno.czPetra :74:

Stránka: 2 1
Řazení:
02.03.2011 - 18:37 | Filtr
(Váhy) petranepo
Ano, mohu se na to podívat přes fotku a vyptat se ho, kdy přišel a co chce.
20.02.2011 - 16:06 | Filtr
(Štír) ivy7 » petranepo
Dekuji, napisu...kde se berou? A proc?
20.02.2011 - 15:58 | Filtr
(Váhy) petranepo » ivy7
můžete mi napsat i soukromý vzkaz, pokud chcete něco probrat. Úzkosti, tlaky na hrudi atd. vím zřejmě, kde se vám berou.
20.02.2011 - 15:55 | Filtr
(Váhy) petranepo » Mysterious
Aby se člověk sám dostal do alfa stavu a ještě byl schopen si vybavit určité věci, je dost obtížné a chce to trénink. Pokud v té události jak píšete může být šok nebo jiný obtížný stav, měl vy vás regresí provést někdo zkušený, aby tu situaci opravdu dobře zpracoval, jinak by se vám mohly vracet problémy, které byly s úlekem, případně úrazem spojeny. Vybavování při samotné terapii je rychlejší když máte alespoň nějaký záchytný bod, pamatujete si třeba něco z toho dne té události. Terapii byste podstoupit měla v případě, že to sama uznáte za vhodné. Jelikož tady píšete něco o chorobě, mohla by vám tahle terapie pomoci i v tomhle. Při výběru terapeuta si dávejte dobrý pozor, pokud máte za sebou "malou smrt", ztrátu paměti a aktuální zřejmě vážnou chorobu, aby vám to někdo jen nerozvrtal. Terapeut musí přesně vědět co dělá, jak mozek funguje, co má v regresi hledat, musí rozeznat primární engram od sekundárního, měl by umět pracovat s dušemi- tzn. že pozná, zda u vás nějaké jsou atd.
20.02.2011 - 15:54 | Filtr
(Štír) ivy7 » petranepo
Muzu Vam napsat? :6: Verim, ze se "nekdy neco
" stalo...nevim ovsem co...tlak na hrudi, nemoznost se " uplne nadychnout" obcas pocituji, i nahlou uzkost-nerealni strach...vse ma svoji pricinu...a pokud "koren" problemu neobjevime, nemuzeme se poradne vylecit, je tak? :25:
20.02.2011 - 15:14 | Filtr
(Vodnář) mitea » petranepo
Díki. :17: Hlavne ma zaujímala tá asociace..
20.02.2011 - 11:53 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Chtěla jsem se zeptat na takovou věc. Nemůžu si vzpomenout na určitý časový úsek v minulosti před 20ti léty.Nyní se mi vybavila dávná láska a nějak jsem se snažila do té minulosti se dostat a vybavit si ten časový úsek, ale nejde to.Myslím, že jsem zažila v té době nějaký šok, úlek, prostě nevím. Později jsem zažila takovou "malou smrt".Již jako dítě jsem byla tak trochu jasnovidná.Ani poté se to nevytratilo.Jen na EEG se ukázaly v čelním laloku i vlny théta. Jinak mám paměť dobrou, ikdyž mi ji choroba má nyní kazit.Asi bych tu regresní terapii podstoupit měla? Nějak mě to nenechává v klidu, že nevím, co se odehrálo kdysi. :63:
20.02.2011 - 11:30 | Filtr
(Váhy) petranepo » mitea
Regrese kterou provádím, není v hypnóze, ale pouze ve změnému stavu vědomí, tzv. alfa stavu-uvonění jako těsně před usnutím. Inkarnuje se duch-jinak se dá říci duše. Po smrti těla, někdy i chvíli před, vyjde duše z těla, může jít nahoru do světla, ale někdy zůstane tady na zemi. Ve světle se setkává se svými známými, může dosta poučení ze svých chyb a požádá o nové tělo. Duch je živá, nehmotná entita, která si může pamatovat, myslet atd., řídí psychiku, a hmotné tělo. Duch, jak uvádíte naše vyšší já, má nepředstavitelné možnosti, je z ních prozkoumána jen malá část. Vybavování-to pamatování si minulý čas se děje na základě tzv. asociace. To znamná že pokud nás bolí například noha, vedu ve stavu alfa klienta k tomu aby si tu bolest znovu vybavil. Chvíli mi o tom vypráví, jak ho to bolí, co přesně pocituje, pak následují předem dané otázky které vedou k tomu, že si klient vybaví kdy dříve jej ta noha přesně takhle bolela. Může se tedy dostat až do minulého života, kdy o tu nohu přišel například ve válce.
19.02.2011 - 14:45 | Filtr
(Vodnář) mitea
Som rada,ze sem prisla odbornícka na regresnú terapiu a mozem sa na to spýtat osobne...neviem,ci mám na nu úplne správny pohlad...
Myslím,ze regresná hypnóza je len nieco, ako kanalizovanie informácií z astrálu - informacného pola, kolektívneho nevedomia atd. nieco,ako spomienky na minulé zivoty...
Tento jav este nie je dostatocne preskúmaný...
Len otázne je,co sa vlastne reinkarnuje....? Pretoze, ak sa nieco reinkarnuje, tak je to vyssie JA duchovné JA v cloveku. Ibaze kolkí z nás uz toto bozské Ja vo svojom vnútri naozaj kontaktovali, prebudili k zivotu, kolkí ho vnímajú na kazdodennej báze? Ovsem ak niekto v sebe realizoval vyssie duchovné Ja, tak si moze pamätat predchádzajúce osobnosti. Tie sú vsak iba roznymi formami vyjadrenia tohto Ja.
Ako regresia funguje,ak zijeme v tejto chvíli
"minulý cas" a si stále v tomto case,zvyknutý vnímat lineárne... ?
Na aké nase minulé duchovné Ja sa napájame pri regresii,ked pocituje pri tom aj svoje minulé city ??
Dakujem za Tvoju odpoved. :17:



18.02.2011 - 14:57 | Filtr
(Váhy) petranepo
Můžeš se sama podívat, zda u tebe něco je nebo ne. Pokud nevíš jak a chceš to to zkusit, tak mi písni na e-mail nebo vzkaz a probereme to.
17.02.2011 - 20:03 | Filtr
(Váhy) petranepo
Můžu se zeptat na jméno té paní, co ti tu regresi dělala?
17.02.2011 - 03:45 | Filtr
(Rak) nemoomen
ahoj
dobře že jsi k ní už nejela je to podvodnice nikdo v tvý minulosti nic čistit nemůže je to blbost svoji minulost neboli minulé životy rep.velmi špatné činy máš zapsané v karmě a zbavíš se jich jenom tak že si je odžiješ v dalším životě dopadynašich zlých činů lzejen zmírnit a to pokorou a odpuštěním :27:
17.02.2011 - 03:33 | Filtr
(Rak) nemoomen » petranepo
ahoj
vše co praktikuji mám napsáno v profilu a je to zadarmo pro všechny kdo o to mají zájem :27:
16.02.2011 - 22:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anděl zkázy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím,nevím, zda činíš dobře..........
Ale to je na tvém posouzení. :19:
16.02.2011 - 22:21 | Filtr
(Býk) jezinka11 » petranepo
poslala jsem ti mail- zatím jen velice stručný.
16.02.2011 - 21:58 | Filtr
(Váhy) petranepo
Možná ho vidíš, protože je u tebe. Pokud paní nepracuje s dušema, ani ji to nenapadlo se zeptat. Když u tebe někdo je tak vidíš v auditu jen jeho, nebo vůbec nic, on si může zvolit co uvidíš, dělá to naschávál, protože po tobě něco chce.
16.02.2011 - 21:45 | Filtr
(Váhy) petranepo » jezinka11
Pokud není tělo-buňky nevratně poškozeny, dá se to řešit. Nevím kde bydlíš, někoho bych ti doporučila aby ti pomohl a nejen tahal prachy za výlety do minulosti.
16.02.2011 - 21:40 | Filtr
(Býk) jezinka11
to je zajímavé. Taky mám dva zdravotní problémy, se kterými si doktoři nevědí rady a mě to znepříjemnňuje život.
16.02.2011 - 21:38 | Filtr
(Váhy) petranepo » erin
za prvé bych jí auditovala proč má potřebu všechno řídit. Pokud by však nesouhlasila, může ji někdo auditovat i přes dobré médium. Efekt samozřejmě není tak velký, to co si sami prožijeme je vždy větším přínosem.
za druhé by si tu hladinu měla alespoň zkusit, není to tranz ani manipulace, může svobodně otevřít oči, odejít nebo mluvit, není mimo sebe.
16.02.2011 - 21:34 | Filtr
(Váhy) petranepo » Hanamolka
Jak jinak zjistit přesný údaj narození neznám, teď mě napadlo se v regresi nebo meditaci zeptat své strážného anděla. Pokud jste ale měla tak těžký porod jak píšete, asi bych řešila něco jiného než ten údaj. Pokud máte nějaké problémy a chcete na ně vyzrát astrologii, tak vás výsledek stejně sklame. I velký astrolog jako Rychard Stříbrný dělá regresi pro klienty.
16.02.2011 - 21:27 | Filtr
(Váhy) petranepo
Paní vám pěkně kecala, není nic co by mělo zůstat ukryto obzvláště když jste si to prožila. Tím že vám to zřejmě nedokázala zpracovat, jste se jistě problému nezbavila.Po dobře provedené ragresi se musí dostavit tzv. abreakce- tedy úleva. Spoustu rádoby regresních tarapeutů neznají teorii jak to funguje, tak jenom prakticky zkoušení co vyjde a co nejde okecají tajemnem. Při regresi klade terapeut otázky a klient odpovídá má pocity které sděluje, nebo přímo vidí obrazy- ne očima, ale jakoby se mu někde v hlavě promítají- materialisté tomu říkají že si představují. Člověk je schopen vidět cokoliv a co není ochoten přijmout-musí u trapeuta zpracovat na tolik, aby mu to přestalo vadit a bez problému se mohl na celou událost podívat aniž by mu bylo zle, úzko atd.
16.02.2011 - 21:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » petranepo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zaujímavé, ja osobne som strach z vody už sama prekonala a tiež astmu som prekonala bez liečby..ale dík za upozornenie, o tom som nevedela. :3:
16.02.2011 - 21:18 | Filtr
(Váhy) petranepo » Iza23
To že jste sestry a obě jste byly přiškrcené, může něco znamenat-je to neobvyklé. Regresi bych ve vašem připadě šla udělat až při vzniklých zdravotních potížích pro jistotu, vyjmenuji vám jen pár které jsem před tín neuvedla: tlak na hrudi, píchání na prsou, stažené hrdlo, dušení, opakované dýchací nemoci, náhlé uzkosti, klaustrofobie, strach z vody atd.
16.02.2011 - 21:07 | Filtr
(Ryby) erin » petranepo
to jo,ale třeba kamarádka se bojí že nebude mít věci pod kontrolou takže v bdělém stavu nikomu nedovolí uvést jí do téhle hladiny,myslím že jsou lidi co jim tohle prostě nejde,jinak souhlasím že regrese muže hodně pomoct když si už člověk neví rady
16.02.2011 - 21:03 | Filtr
(Býk) Hanamolka » petranepo
jenom že mi kdysi někdo řekl,že to je možnost, jak to zjistit, jinak u mně byl porod kleštema a navíc předčasný..nebo navrhni jinou možnost,jak zjistit hodinu narození...nemůžu se dopátrat...matka neví..archiv v porodnici vyhořel a ve zdr.kartě nemám list narození... :25:
Příspěvky: 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »