Karma


12.02.2011 - 14:23
(Beran) aries12
Karma
Bylo mi už několikrát nezávisle na sobě řečeno,že jsem karmicky spojena se svým současným přítelem.Bylo mi dokonce 1x řečeno,kde jsme naposledy žili a kdo jsme byli.Chtěla jsem si to ověřit,ovšem dostala jsem odpovědˇ-že není dúležité kde a kdy jsme žili,ale dúležité je vyrovnat a ukončit karmické dluhy.To samozřejmě vím taky-ale jak???Poradí mi někdo jak vypadá např. ukončení karmického dluhu??Múže to být třeba omluva?Za všechny info předem děkuji :74: :74:

Řazení:
14.02.2011 - 19:15 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ahoj,jak se se svym partnerem cítiš? Jste spolu štastny? Ne vždy karmicky partner znamená něco špatně. NAOPAK, JE MNOHO KARMICKÝCH PARTNERŮ KTERY SE MILUJÍ,JSOU SPOLU ŠTASTNÝ A PROTO SI ZNOVU A ZNOVU VYBÍRAJÍ JEDEN DRUHÉHO. PROMIN, TY OTÁZKY, BYLI POLOŽENY PRO TEBE, JÁ NEJSEM ZVĚDAVÁ A NEČEKÁM ODPOVĚD. BER TO JAKO VODÍTKO A PODLE TOHO POZNÁŠ ZDA JE NĚCO K ŘEŠENÍ.HODNĚ LÁSKY A ŠTĚSTÍ Janka
14.02.2011 - 00:03 | Filtr
(Panna) gaiatree
Ta regrese je fakt dobrá,ale spíš proto,že si uvědomíš,že spousty lidí žilo spousty životů a všichi mají spousty problémů :)).Když to pak absolvuješ a nemáš konkrétní věc k řešení,nemusí to být pro tebe nutné.Když se v tom začneš moc rejpat,je to nekončící práce..Každý máme své karmické partnery a s nimi si řešíme každý to své.. stejně jde jen o to - nedělat sviňárny,snažit se žít poctivě a mít rád lidi,přirodu a všechno kolem a to je někdy hodné těžký :)) :75:
13.02.2011 - 15:51 | Filtr
(Ryby) erin
tak budˇna něho už hodná a máš to vyřešený :4:
12.02.2011 - 15:11 | Filtr
(Rak) Loen » Elatka
Asi před týdnem jsem měla sen, kde mi kdosi začal vyprávět o mých karmických problémech a minulých inkarnacích :4:, ale já v tom snu byla jaksi mimo - jedním uchem tam a druhým ven (dokonce když ve snu ta paní zjistila, že si nepamatuju co mi říkala před minutou, tak mi to začala vypisovat :4:...marně), takže jsem se probudila a nic si nepamatovala... teda krom "informace", že jsem minulých 80 inkarnací žila v přísně tradicionalistickém prostředí (hmmm, a kdo ne :4:), ale tato informace byla jaksi poslední a nejmíň důležitá... :32:
12.02.2011 - 15:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
podľa mňa by si sa tým v prvom rade nemala zaoberať...ak si to sama nepamätáš, tak je to blbosť keď ti to niekto povie. Ak by si s priateľom aj bola karmicky spojená, pokiaľ sa k sebe budete správať s úctou, s láskou a dobre, tak sa tým nielenže všetky karmické dlhy z minulosti ustália, ale vytvoria sa aj nové karmické dispozície pre prípadný budúci život. :3:
12.02.2011 - 14:42 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Nesouhlasím s tím, že není důležité vědět kdy a co a jak. Naopak, většinou hodně pomůže projít třeba regresivní terapií, tohle všechno zjistit a pochopit, co se dělo v minulosti, v minulých životech. Tím pádem člověk pochopí hodně toho, co se děje v jeho stávajícím životě a může svoje karmické dluhy vyrovnat, splatit, zrušit. Takže pokud by to šlo, doporučuju regresi, abys zjistila, o co jde. Pak se Ti na tom všem bude pracovat mnohem líp.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »