Čištění duší


29.01.2011 - 12:31
(Kozoroh) buburena
Čištění duší
Ahoj rozhodla jsem přijít se svoji troškou do mlýna. Bimbulka má pravdu.Jen bych chtěla přidat svojí zkušenost.Zabývám se něčím podobným jako ona podle vašich odkazů mi připadá,že si myslíte že to čištění je něco jednoduchého,ale opak je pravdou.Hlavní tíha je na člověku samotném musí být ochen se změnit a to není v dnešní době nic jednoduchého mluvím z vlastní zkušenosti. Chvíli to jde,ale nezapadnout do vyjetých kolejí je nekonečná dřina a neustálá kontrola svých myšlenek a hlavně práce na sobě bez toho je čištění k ničemu. Všem těm kteří se do toho pustí přeji hodně úspěchů :29:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
01.02.2011 - 14:26 | Filtr
(Ryby) Aristoni » buburena
Já teď dělám psychologii,tak proto jsem to takhle napsala. :3:Dnes jsem studovala všechno,co se může přirovnat k čištění duše. :63:Řekla bych,že je to divný název,ale co je důležité někde jsem se dočetla,o zanesených duší špatnou energii,špatným způsobem života i myšlenkami.Asi bych se Ti měla omluvit. :3: :17:
01.02.2011 - 10:25 | Filtr
(Kozoroh) buburena » Aristoni
Já nevím jak ty a já s temihle doktory moc nespolupracuji mám svoje metody které mi posloužily daleko líp pa :2:
31.01.2011 - 22:48 | Filtr
(Ryby) Aristoni » buburena
No a to už je pro psychologa nebo i pro psychiatra. :39:
31.01.2011 - 17:23 | Filtr
(Kozoroh) buburena » Aristoni
Jo určirě to jde nazvat i psychický blok podstatné je na tom to,že s nima nepřijdeme na svět,ale že si je vytváříme sami :17:
31.01.2011 - 16:11 | Filtr
(Ryby) Aristoni » buburena
Děkuji za vysvětlení. :27:Já bych to spíš nazvala psychický blok nebo tak nějak,ale ne čištění duše. :63:Tento pojem mi k tomu nesedí,nezlob se.Jinak se měj taky moc pěkně:27:
31.01.2011 - 14:31 | Filtr
(Kozoroh) buburena » Aristoni
Slouží to k tomu,aby si se nezasekla ve svých negativních zkušenostech.Zkusím ti dát příklad: Půjdeš na večírek a nebude se ti tam líbit nebo tam zažiješ něco pro tebe nepříjemného někam si to uložíš a pokaždé,když tě někdo pozve na večírek tak ti na mysli automaticky vyvstane tahle negativní zkušennost.A co se stane první možnost nikam nejdeš a druhá možnost půjdeš ale budeš ve střehu a budeš čekat co se stane.A tohle se právě čistí,aby si si úžívala.pa měj se moc hezky :29:
31.01.2011 - 13:25 | Filtr
(Ryby) Aristoni » bimbulka.j
Děkuji,že jsi reagovala. :74:Já si to prostě nedovedu představit,jak se to dělá a k čemu to vlastně slouží? :63:Tohle slyším poprve a proto mě to zajímá. :3:A věř mi,prošla jsem už mnoha činnostmi,po čem vůbec člověk touží a může si představit. :63:Tohle neznám :29:Jen jsem si myslela,že zase někdo tady si dělá reklamu. :39:Když za to nebereš peníze,tak Tě to ctí. :3: :27:
30.01.2011 - 23:46 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Aristoni
Co se duší týka ,tak jsou na různym stupni vývoje,na různych počtech reinkranací. U tebe mi vycházi že jsi hodně mladá dušička,tak si ji opatruj a ochranuj. Měj se moc a moc hezky. Samozřejmě máš plné právo vyjádřit svůj názor, Pokud by tam nebyla věta že se člověk...... a pokračování tak se vůbec neozvu, ale vyznělo mi to jako obvinění tak jsem musela napsat pravdu. Měj se moc a moc hezky.
30.01.2011 - 23:42 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Aristoni
Mohu tě ujistit že ani já ani buburena se tímto neživýme. Já tvrdě pracuji a poctivě. nevím kolik ti je let ale mně je 50 a cely život se živým prací. Nečistí se duše jako taková ,ale programi které si člověk vytváři za života. věřit nemusíš nikdo tě nenutí.Nezlob se ,ale neznáš nás, nevíš o nás vůbec nic a todle bylo docela blby. Tyto programi čistíme živým a ne každy má tuhle možnost, a abys mi znovu zbytečně nenapadal tak ti rovnou píši že o tom nerozhoduji já. Měj se moc moc hezky.
30.01.2011 - 22:33 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Tak si tohle vše pročítám a stále nechápu,jak se čistí duše? :39:Když umřu,tak duši někdo může pomoct očistit,ikdyž nevím jak, když žiju? :63:Jak to teda je?To není duše,kterou by jsme měli čistit,na tohle tu není odpověď.Zas musím připustit,že živit se nějak musíme,tak se naučím čistit duše.Děs,lidi,vy tomu věříte? :39: :66:
30.01.2011 - 20:08 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » nemoomen
aHOJ , PROSÍMTĚ OZNAČ SI DISKUZE VRÁTI TĚ TO NA ZAČÁTEK, PAK SI VYBER TÉMA. dÁM PŘÍKLAD NÁZEV mEZI NEBEM A ZEMÍ TO SI OTEVŘI A HNED POD NÁZVEM DISKUZE JE NAPSÁNO PŘIDAT PŘÍSPĚVEK, TO OTEVŘI A PIŠ ,MÁŠ ZALOŽENOU DISKUZI. At se daří!
30.01.2011 - 19:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
v poriadku, máme na to skrátka rozdielne názory :3:
30.01.2011 - 19:43 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
Ahoj,samozřejme jenom diskutujeme, Já psala od srdce jak to dělám a jak to cítím. Nemyslela jsem to vůbec nšjak proti tobě ani nijak jinak. Pochopila jsem tě, jenom jsem ti chtěla popsat jak to dělám. Měj se moc ,moc hezky a těším se na jiné a další diskuse. Janka
30.01.2011 - 19:37 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » nemoomen
Ahoj,buburena ti již napsala jak na to,tak at e ti to povede. Promin,že jsem neodepsala ,ale měla jsem práci. Janka
30.01.2011 - 17:19 | Filtr
(Rak) nemoomen » buburena
moc děkuji za pomoc nevím jestli bych to našel
stále jsem to přehlížel :27: :44:
30.01.2011 - 17:13 | Filtr
(Rak) nemoomen » Iza23
ahoj krásně jsi to napsala toto mohu jen podepsat :15: :15: :15:
30.01.2011 - 17:12 | Filtr
(Kozoroh) buburena » nemoomen
Jdi na začátek jak jsou všechny ty témata a nahoře na levo je přidat příspěvek pa
30.01.2011 - 16:56 | Filtr
(Rak) nemoomen » bimbulka.j
ahoj
díky za tyto slova toje řeč s kterou rád souhlasím a prosim tě ,rád bych vytvořil nové téma v diskuzi ale nevímjak hledám tady jak vytvořit novou diskusi ale asi pro oči nevidím nemohu to najít tak prosím poraď :27: :25:
30.01.2011 - 16:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vôbec si ma nepochopila a vzala si si to zbytočne osobne, napriek tomu, že som napísala, že hovorím všeobecne :3: bavíme sa predsa všeobecne, alebo nie? :25:
30.01.2011 - 16:42 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » nemoomen
AHOJ,PROMIN JESTLI SI TO TAKHLE POCHOPIL,POPSALA JSEM POUZE SVOU SKUŠENOST,NEPROSAZUJI JI JAKO PRAVDU.KAŽDÝ DOJDE K POZNÁNÍ DLE JEHO DUŠE A TAK JE TO V POŘÁDKU. KDYŽ TO CÍTIŠ JINAK JE TO V POŘÁDKU. POKUD MÁŠ CHUT NIC TI NEBRÁNI DISKUSI NA TOTO TÉMA ZAVÉST DO HLAVNÍCH TÉMAT, ZAPOJÍ SE TAM VÍC LIDÍ,URČITĚ TO ZAJÍMAVÉ BUDE. NETVRDÍM O SOBĚ JAK JSEM VYSPĚLÁ,NEUSTÁLE POPISUJI JENOM TO CO DĚLÁM A SVOJE POCITY JÁ JSEM JAKÁ JSEM A JEHO MNOHO VYSPĚLEJŠÍCH DUŠÍ NEŽ JSEM JÁ.JANKA
30.01.2011 - 16:27 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
Myslím si stále pořád že celý problém je ve špatném názvu. Kdybych vůbec nepoužila slovo karma ale napsala jsem to pouze pod názvem ČIŠTĚNÍ NÁMI VYTVOŘENYCH PROGRAMÚ. TAK BY K TÉHLE DISKUSI NEDOŠLO. JÁ KARMU CHÁPU ASI TROCHU JINAK. KARMA JE DLE MÉHO NÁZORU SMLOUVA NAŠÍ DUŠE S BOHEM A VĚCI KTERÉ BŮH URČÍ NAŠI DUŠI. TO JE TO CO NÁS MÁ UČIT,NAŠE SKŮŠENOSTI. A DO TOHO NIKDO ZASÁHNOUT NEMŮŽE. MYSLÍŠ SI ŽE BY SI BŮH PŘÁL ABYCHOM TRPĚLI ZA TO ŽE NÁŠ NĚCO ZRANÍ A CITOVĚ UBLÍŽI A ANIŽ SI TO UVĚDOMÍME TAK SI DUŠE VYTVOŘÍ PROGRAM A PAK TŘEBA NEJSME SCHOPNI PRAVÉ LÁSKY? BŮH NÁAS MILUJE A PROTO JE POVOLENO TOTO ČISTĚNÍ. NAVÍC KDYŽ JE V DUŠI NĚJAKÝ TAKTO NÁMI VYTVOŘENY PROGRAM TAK NEPROUDÍ ENERGIE JAK MÁ A VZNIKAJÍ NEMOCI.TY BY SI NĚCO SVÉMU DÍTĚTI PŘÁLA TAKOVÉHO A NECHALA SI TO BYT? ASI NE A PROTO JE POVOLENO TOTO ČISTIT. NEZLOB SE ,ALE JÁ SI ZA SVOU PRÁCI PENÍZE BERU,CÍTÍM VŠECHNY ENERGIE NA SVÉM TĚLEA JEDNO ČISTĚNÍ TRVÁ I HODINU. A NECÍTÍM SE JAKO SOBEC, STUDENTŮM A LIDEM O KTERÝCH VÍM ŽE NEMAJÍ PENÍZE POMÁHÁM ZDARMA. TAKY REIKI LÉČENÍ DĚLÁM ZDARMA. VÍŠ ONO NĚCO TAKY STOJÍ PROUD ,NĚCO STÁLI MATERIÁLI ATD, A NEJSEM MILIONÁŘ ABYCH TO HRADILA ZE SVÉHO. SVĚDOMÍ MÁM ČISTÉ, SOBEC NEJSEM A UJIŠTUJI TĚ UDĚLALA JSEM HODNĚ LIDÍ A NEBOHATNU. JANKAOLIKA LIDEM JSI POMOHLA TY?
30.01.2011 - 16:04 | Filtr
(Rak) nemoomen » bimbulka.j
ego s duší si splést nejde promin ale zdá se mi že tady prosazuješ stuj co stůj svůj názor i když bys měla vědět jak jsem ti už napsal že to jak to kdo z nás vidí není podstatné
30.01.2011 - 16:00 | Filtr
(Rak) nemoomen » bimbulka.j
ahoj
sorry ale stavíš zde svůj názor jako obecnou pravdu což je škoda a u tak vyspělé duše jak o sobě tvrdíš je to divný navíc tim daváš najevo jak velké ego vlastně máš :27:taky nechci žádný kolotoč názorů na stené téma a proto se už k tomu vracet nebudu ale bylo by zajímavé udělat na to samostatnou diskuzi kde by se vyjádřilo více lidí k tomuto tématu bylo by to asi zajímavý
30.01.2011 - 15:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
súhlasím s tebou v zásade v tom, čo píšeš o karme aj o tom, že bloky treba čistiť...aj so všetkým ostatným...do momentu ZÁSAHU DO NIEKOHO KARMY (a je jedno, či to vnímaš alebo nevnímaš ako zásah...každopádne, ak má niekto blok, sám si ho spôsobil a tým, že mu ho odstrániš, pripravíš ho o možnosť odstránenia bloku ním samým, tým pádom prichádza o drahocennú skúsenosť, ktorá by ho na ceste poznania posunula ďalej..navyše tu nie je záruka, že rovnaký blok sa nedostaví neskôr a možno v oveľa horšej forme a konieckoncov človek si ho bude tak či tak musieť odstrániť sám...tým pádom mimo tvojho subjektívneho hľadiska je to zásah, ktorý tomu človeku predlžuje utrpenie a odďaľuje karmu na budúcu inkarnáciu), na to nemá právo nikto a sám si tým zhoršuje a komplikuje vlastnú karmu, navyše pokiaľ by to ten človek robil zo sebeckých pohnútok alebo kvôli osobnému zisku finančnému alebo inému ohodnoteniu (čo i len slovnému, ktorý by u toho človeka navodil pocit dôležitosti a veľkosti oproti iným, čo je výraz NEPREKONANÉHO EGA A SEBECTVA), v tom prípade by to mohlo poškodiť nielen toho, kto lieči, ale aj toho, kto je liečený. (tým nechcem povedať, že je to tvoj prípad, hovorím všeobecne o zásahu do karmy).
30.01.2011 - 15:39 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
AHOJ,Karma je široký pojem,samozřejme karmu ktoru si musíme prožít se vyčistit nedá. Ale mi sami si vytvářime na duši různe bloky a programi které se tam ukládaj a ty nám pak bráni v dalším duchovním rozvoji,spůsobují i tělesné nemoci. Tyto námi vytvořené bloky se mohou čistit a čistí, Dají se vyčistit i z minulych životů, třeba i různe kledby které na nás někdo uvalil. Pokud by se to to nevičistilo tak nám zůstanou na duši a když se znovu narodíme tak tam jsou. Prochází s náma další reinkranací a zatěžujou nám duši. Dám ti příklad, karmická zátěž je třeba,sebevražda,vražda,prokletí boha a pod. Do těchto sfér opravdovích karmických zátěží se vůbec nedostanem co se čištění tyka. Takže svou prací nezasahuji do vůle boží a zákonů univerza. Což je pro mně podstatné.
Příspěvky: 54-30 29-5 4-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »