navsteva u kamaradky


29.01.2011 - 02:15
(Beran) jaja84
navsteva u kamaradky
Dneska jsem byla u kamaradky,uz asi dva mesice mi pise ze se ji porad zapina televize a nebo se ji prepne na jiny program.Napsala jsem ji at se sem zaregistruje ale jeste nemela cas vam sem o tom napsat,musim to udelat za ni.Sedime v kuchyni a povidame si bylo nas tam 6 a vsichni jsme se videli po dlouhe dobe a tak kamaradka vypla televizi protoze nas rusila.Vypraveli jsme si zazitky a asi behem deseti minut se zapla televize kamaradka zacala nadavat ze uz toho ma dost sla a vypla ji.Jakmile ji vypla a sedla si k nam tak se zase zapla kamoska rekla ze je to super ze na to kasle a televize se prepla na jiny program!!ja koukala jak vejr a vsichni se tomu smali.Rekla jsem ze je to moc a ze ja tomu verim a oni at se klidne smejou.A kazdy nekam zmizel nekdo na zachod,nekdo na balkon kourit...sedime v kuchyni dva a povidame si a kamoska pouziva igelitku na smeti kterou mela za obe usi povesenou na skrince a z te tasky vypadl spunt.Ale ona byla poloprazdna.Podivali jsme se na sebe ja zavolala kamosku a rekla ji to tak se zacala smat ze je to divny ze se ji to nikdy nestalo kdyz tam nekdo byl ze je to poprve.Jinak se ji to deje kdyz je sama doma.Bylo to fakt zvlastni. :74:

Řazení:
30.01.2011 - 03:17 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » jaja84
V té odpadové igelitce mohla být láhev a v ní lehce zastrčený špunt.
Spousta lidí to tak dělá.Vypije se láhev,zastrčí špunt a položí do,či vedle koše.
Zbyteček vína okysličený zkvasí a dál je to přirozený proces.
Vždy,když začneme hledat duchy,tajemno, a mezi nebem a zemí,měli bychom se zcela racionálně zamyslet co je v rámci chápání,pídit se po podstatě onoho jevu.
Většinou nám výjde pěkná ptákovina. :61:
Prosím,nezlobte se na velmi racinálního kozoroha,ale myslím si,že 95% všech :32: :64:zážitků je možno logicky rozumem vysvětlit.
Těch zbývajících 5% nechám mezi nebem a zemí.
I těch 5% se mi zdá dost. :63: :32: :32:
30.01.2011 - 02:05 | Filtr
(Beran) jaja84 » bimbulka.j
je dekuju konecne mne nekdo nema za blazna.napsala jsem ji do zpravy at ti napise tu adresu a jmeno ja adresu nevim,vim jak tam dojet ale to je cele :4:tak se ti ozve.jsem moc zvedava.dekuju :74:
29.01.2011 - 23:03 | Filtr
(Panna) Clanci
Jednoduše bych vyškubnul telku ze zásuvky a měla by po ptákách :4:
29.01.2011 - 23:00 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
ahoj pokud by to byla jenom telka mohlo by to byt i tak jak ti psali. ten špunt je již něco jiného. Je tam duše která potřebuje pomoci, napiš jméno kamarádky a adresu, pokusím se duši pomoct a kámoška bude mít klid.
29.01.2011 - 18:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » *Maltina*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele P.Ketas, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Naprosto souhlasím,navíc se vám může stát,že někdo si hraje z digitálníma hodinkama a přitom vám přehodí televizní program a nakonec i televizy vypne.
29.01.2011 - 03:56 | Filtr
(Rak) *Maltina*
No nechci nikoho přesvědčovat, že duchové nejsou, ale my jsme třeba takhle kdysi sousedovi vypínali a zapínali televizi furt- univerzálním dálkovým ovladačem..Byl z toho na nervy, chudák.Dost mi to tohle připomíná.. :4: :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »