Co s tím??????,


25.01.2011 - 11:06
(Panna) MarkiN
Co s tím??????,
Jsem skoro šest let vdaná, mám dvě krásný holčičky ( 4 roky a 8 měsíců )a manžela, který mě podle všeho stále miluje. Jenže pro mě se stává nepřitaživý, ustavičně je cítit cigaretami a kyne. Nyní má slabě přes metrák. Řekla sem mu narovinu, co se mi nelíbí, ale nic s tím nedělá a na sex má chuť hlavně když přijde domů s pár pivky v žaludku...což na něj můžu mít chuť??? Dalším kamenem úrazu sem se stala já sama...Mám letitého kamaráda, velmi atraktivního, vždy to byl jen kamarád a najednou - poslední dva roky, ač se tomu bráním zuby nehty, cítím, že ho mám ráda víc než jako kamaráda. Zdají se mi o něj erotické sny. Jen připustit si tuto možnost, že ho miluju mě stála kýbl nervů. Užírám se tím, že nevím, jestli ještě miluju svého manžela a tím že jsem schopná milovat ještě někoho jiného. Já sama to vnímám jako zradu nejen manžela ale i sebe sama a svých dítětí. Co s tím mám dělat? Byl byste někdo ochotný mi poradit, nebo mi alespoň říct, jestli manžela miluju nebo si to jen namlouvám. S tím kamarádem nechci nic mít. jsem z toho zoufalá a bere mi to sílu a chuť do života. :9:

Řazení:
25.01.2011 - 21:11 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
dívám se na datum narození, že jsi v 7 roce devítiletého cyklu, až do tvých narozenin. Je to velmi těžký rok. Mohou zde být změny, které se bolestivě dotýkají citů, v přátelství, v sobě. Máme si uvědomit svoji sílu, můžeme někoho ztratit, o někoho pečovat, projevovat soucit, řešit trpělivě vztahy, s pochopením, laskavostí.
Možná je to pro tebe zkouška. Musíš si to probrat v sobě, co je pro tebe důležitější, rodina s krásnými, zdravými dětmi (co by za to jiní dali!), manžel, který vás má jistě rád, vždyť jste spolu chvíli. Jistě, není nyní pro tebe přitažlivý, pivní pupek a smrad z kouře nikomu nepřidá. Ale mnohé ženy by braly i takového chlapa, důležité je, jestli vás miluje, tebe, děti.
Okouzlená atraktivním chlapem budeš v životě ještě mnohokrát, málokdy je to ale člověk spolehlivý.
Promluv s manželem důrazně, rozhodně s pivy v žaludku bych ho nepřijímala, řekni mu to.
25.01.2011 - 20:08 | Filtr
(Panna) MarkiN » Háňa*
Tak to se pleteš, protože to je téma, které probíráme jednou za rok už pět let.Ale i tak dík za názor.
25.01.2011 - 15:07 | Filtr
(Býk) LauraBetrix » Háňa*
Tak to je nejlepší odpověď kterou jsem zde četla..klobouk dolů :15: :17:
25.01.2011 - 15:00 | Filtr
(Beran) Háňa*
Tipla bych si, že skutečnost, že manžel kyne a je cítit cigaretami, jsi zaregistrovala jako nežádoucí až po tom, co sis uvědomila, že tě vzrušuje ten kamarád.
Je to normální - když cítíme chutě na někoho jiného, máme pocit viny, a tím pádem tendenci, si to nějak zdůvodnit a předložit to způsobem "jak na něj můžu mít chuť, když... (může za to on).

Co máš dělat, to ti neporadím, ale jsou asi jen dvě možnosti - nechat si zajít chuť a v noci si tajně snít nebo to s tím kamarádem vyzkoušet - třeba to nebude tak úžasné, jak si to představuješ
25.01.2011 - 14:29 | Filtr
(Býk) LauraBetrix » player
Souhlasím, a každý ten názor je v podstatě pravdou.. :1:
25.01.2011 - 14:26 | Filtr
(Býk) player » cifršpionka
Tady je krásně vidět,že každej může mít zcela odlišnej názor.
Je to o odžitých zkušenostech.
25.01.2011 - 14:08 | Filtr
(Rak) cifršpionka
Je mi z tvého příběhu smutno,ale tady každá rada těžká,musíš si to vybojovat se svým JÁ sama :25:
25.01.2011 - 14:06 | Filtr
(Rak) cifršpionka » player
Ten tvůj poslední odstavec funguje v mnoha rodinách,já zase říkám: 25let jsem dělala služku rodině a posledních 9let jsem se hoooodně zaměřila na sebe a jsou spokojení všichni,si myslím-jedem si každý po své lajně života :75:,ale je pravda ,že jsem čekala až holky odrostou :62:
25.01.2011 - 13:49 | Filtr
(Štír) Nabi*
Naprosto souhlasím s Playerem a dalšími, kteří mají podobný názor....Dlouho jsem bojovala s představou a ILUZÍ, co je správné a co ne!
Neustále jsem dělala to, o čem jsem si myslela, že druhé udělá šťasnými (hlavně ve vztazích, že ano!).....A ono to fungovalo, jenže ne pro mě!!!! Není to žádná zrada, dělat sebe samu šťastnou.... A manžel nemusí nic vědět!!!!!!
25.01.2011 - 13:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sophiah, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky!! Tvoji situaci ti nezávidím, ale koukám, že jsi mladá, tak neváhej. Jen se rozhodni, co je pro TEBE nejlepší. Chápu, že bereš ohled na děti, ale ty jednou vyletí z pomyslného hnízda a co pak?? Já dělala pro partnera a rodinu první poslední a jak to dopadlo?? Odešel. Měl doma absolutně vše a odešel. Nechápala jsem. Už chápu. :-) Začala jsem číst hodně knih o pozitivním myšlení. O tom, že pokud je člověk spokojený sám se sebou, pak jsou spokojení i ti okolo. A můj bývalý? Je z něj nesnesitelný sobec, který kolem sebe kope a kope. Proč?? Neví, co chce. Takže rozhodni se, co chceš a máš vyhráno. Držím pěsti!! :75:
25.01.2011 - 13:08 | Filtr
(Lev) Renata9871 » player
Pozor pozor, jsi chlap, že ? Radíš jí románek s kamarádem... to ale může být strašně nebezpečný, po tom se jí může její muž ještě více zošklivit a nebude cesty zpět. U ženských je to trochu jinak, než u chlapů... city, zamilovanost- u nás je to o průser.

Jinak souhlas maxisouhlas s tím, že člověk musí mít rád sám sebe. 100%se obětovat rodině a být nešťastná- to fakt nemá smysl. Protože traumatizovaná matka, stejně není dobrá matka- děti to vycítí ...

Co ale dělat - nemůžu radit, protože to je strašně těžký, pokaždé individuální, je tady tisíce podobných příběhů ale každý jsme jiný a stejně si každý tu svojí cestičku musí najít sám.

Ale i tady- držím palce ať vše dopadne nejlíp, jak je to v dané situaci možné :1: :74: :29:
25.01.2011 - 12:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co s tím?Nic..starej se poslušně o manžela a děti a buď hodná nebo se rozveď a užívej si sex a lásku s kamarády..Než se zase vdáš :29:
25.01.2011 - 12:36 | Filtr
(Býk) LauraBetrix » player
Je mi jasné že každá zkušenost je jiná, ale nemůžete tady někomu radit, aby si ten vztah zpříjemnil mimomanželskou aférkou..to se potom také z diamantu může stát kus černého uhlí, které ruce pouze začerní..
25.01.2011 - 12:22 | Filtr
(Býk) player » LauraBetrix
Jasně a z každého hovoří jeho konkrétní zkušenosti.Já mám asi 5 kamarádek,kterým takový exces zrestaroval život až tak,že pak ještě z manželama rozmnožily rodinu o další potomstvo.Střeží si to ve své mysli dodnes,jako zlatý diamant.Na druhou stranu ale taky plno těch,které manžela změnily a ne vždy ku prospěchu.

Tady je to takhle:ať uděláš tak či onak,vždycky jsi jednou nohou v maléru,ale jenom jednou.
25.01.2011 - 12:18 | Filtr
(Býk) LauraBetrix » player
Ublíženi (nešťastni) se cítíme pouze, když má (musí) nastat někde nějaká změna, může nastat v postoji k manželovi ale stejně tak k životu..

Myslím že změna je vždy spojena s určitým nepříjemným pocitem..

Individuální je pouze problém nebo stav..

Jinak souhlasím s tím že psychofarmaka nejsou vhodné..
25.01.2011 - 12:08 | Filtr
(Býk) player » LauraBetrix
Jenomže jí už ublíženno je,když jí docházejí životní entuziasmus.Ona už hledá lék (nebo rozhřešení).Samozřejmě,je to okolo sedmého roku manželství,čiliže druhá krize,která třeba pomine.

Každá to máte jinak-proto jsem psal,že musí mít pevnou vůli.Ale problémy duše řeší především láska.Lépe,než psychofarmaka.

Je to děsně individuální.
25.01.2011 - 11:47 | Filtr
(Býk) LauraBetrix
Řekla bych že se to vyřeší samo časem..Nic extrémního bych nyní nepodnikala a nepřikláněla bych se k žádnému radikálnímu řešení, nemá to cenu..

Zažila jsem něco podobného..také se to vyřešilo..jsem nyní šťastná :1:

Bezradnost je jenom synonym toho, že člověk stojí na křižovatce s rozcestníkem a chce za každou cenu někam odbočit, pouze neví na jakou stranu :)

PS: že Ti tady někdo výše uvedený radí, aby jsi si začala s tím kamarádem románek..tak na to bych asi nereagovala..můžeš totiž ublížit nejen sobě (v tom lepším případě), ale hlavně můžeš ublížit jemu (on si pod tím "románkem" v horším případě také může představit velmi vážný vztah)..Nikdy nevíme jak daleko se vlastně v citech můžeme dostat..
25.01.2011 - 11:46 | Filtr
(Panna) MarkiN » player
Vdala sem se sice poměrně mladá ( necelých 22 ), ale věř, že málokdo ví, co mi život na začátku přinesl a já věděla přesně, co chci. a co se týče sexu..nemám zábrany.
25.01.2011 - 11:42 | Filtr
(Blíženci) movvin » player
My se známe? :61:
25.01.2011 - 11:41 | Filtr
(Býk) player » movvin
Jo - a navíc vdala se coby lehce odrostlé dítě, a období erotického vrcholu se nezadržitelně blíží,takže... :43:
25.01.2011 - 11:30 | Filtr
(Blíženci) movvin » player
To vůbec není zajímavé, ale pravdivé.

Miluj bližního svého.... no a kdo je nejbližší?... no přeci já!

A taky... nemůžu milovat jiné, když nemiluju sebe :3:
25.01.2011 - 11:26 | Filtr
(Býk) player
Tipnul bych si,že 60-70 % vdaných žen má tvůj příběh zažitý na vlastní kůži.

Jednak - lidské srdce není tak malé,aby se do něj vešel jen jeden tvor + děti a rodiče,je větší.Druhak - to,že z voňavých milenců se stávají smradlaví manželé je skoro zákon.

Teď jde o to,zda chceš ,abys byla ty šťastná nebo aby bylo šťastné tvé okolí.

Pokud chceš být ty šťastná,dopřej si krátký,ale intenzivní románek s paralelní láskou.Trošku to pak opláčeš,ale může tě to na několik let uspokojit.Ale musíš od začátku trvat na to,že to bude románek,jinak jsi v tu chvíli už z půlky rozvedená.

Záleží na tobě,zdali máš dost pevnou vůli.

Život totiž bude mít další zákruty a další krize,které zase můžou nabídnout různá řešení.

Ale nedávno mi jedna kolegyně řekla zajímavou myšlenku.

"Půl života jsem jela pro ostatní a na sebe nemyslela.Přesto,měla jsem z toho rozvod,traumata,stres.Pak jsem jednoho dne bouchla do stolu a řekla:na prvním místě jsen já,pak dlouho nic,pak zase já a pak teprve ti ostatní.A od té doby funguju já i mé okolí v harmonii,protože já jsem v pohodě".

Zajímavé,že?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »