Videnie aury


23.01.2011 - 20:26
(Ryby) harry168
Videnie aury
ahojtesom tu nový a túto stránku mi poradila pani profesorka z našej školy. povedala mi že tu sa môžem dozvedieť veci na ktoré potrebujem odpoveď a že ľudia sú tu celkom milý a ústretový. chcel by som sa tak teda opýtať kto by mi pomohol. snažil som sa vidieť auru, skúšal som to na svojej ruke tak ako je to v časti lekcia videní aury. skúšal som to a veril som že auru uvidím ale nejako mi to nejde. možno robím niečo zle možno len nemám dostatočne otvorenú korunnú čakru, preto chcem poprosiť niekoho kto dokáže vidieť auru či by mi vedel pomôcť s mojim problémom...vopred ďakujem za pomoc :) :1:

Řazení:
24.01.2011 - 16:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vřetenuška, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky, já ji vidím jen když si to plně uvědomuji. A vidím ji, když mám osobu dál od sebe. Zpočátku jsem ji viděla,jen když osoba seděla do proti bílé stěny. Dnes vidím i venku, nebo v jiném prostředí... Nijak zvlášť nepracuji na zdokonalování se ve vidění, ale i tak je to zajímavé... Hodně zdaru!! :27:
24.01.2011 - 16:20 | Filtr
(Ryby) harry168 » Elatka
ďakujem za dobré rady a určite to nevzdám a budem sa snažiť...ešte raz ďakujem :)
23.01.2011 - 23:48 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Vidět auru na vlastní ruce je těžší. To teď ze začátku vzdej. Pro úplný začátek začni meditovat, harmonizovat sebe a pracovat na sobě. Pročištění energetického kanálu, harmonizace čaker a to třetí oko. To je tak nějak všechno se vším. K tomu cvičení vidění aury, co jsem zatím tak pochytila, že je nejlepší, tak si dej třeba bílou svíčku asi toho 1,5 metru daleko od sebe před bílouu zeď a soustřeď se na ten plamínek, jak dlouho můžeš. Prostě vypni, nemysli na to, že chceš vidět aury, nemysli na to, co máš za domácí úkoly apod. Prostě se vypni a koukej na oheň. Uvidíš, jestli se podaří. A když to nevyjde na poprvé, nevadí, vyjde na potřetí, napopáté.. nebo jindy. Ale pokud chceš, jednou to vyjde.
23.01.2011 - 23:25 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ahoj,vidění aury souvisí s otevřeným 3 oka. Jednoduše požádej universum,nebo boha o otevření 3 oka. Ne každému se to podaří,to záleží také na schopnostech duše,třeba uvidíš jiné věci. Hlavně bud trpělivý. Přeji ti at se daří
23.01.2011 - 22:29 | Filtr
(Panna) jeho výsost žufan
čau,mám stejný problém jako ty....korunnů čakru,na to mám ametyst a křišťál...zkůšal sem to mockrát věřil jsem že ji vidím ,podařilo se mi to si myslím ale vidím jen tak milimetr možná 2 mezi prsty ,ale nemá barvu...chce to asi někoho kdo by mi to vysvětlil v realu...ale takového člověka neznám osobně.
měj se :29:
23.01.2011 - 21:56 | Filtr
(Střelec) Burlesque
Nejsem sice žádný odborník na tuto tématiku, ale auru vidím. Naučila jsem se to náhodou - jako děti jsme si hrály venku, zadívala jsem se "doblba" - hlava kamarádky mi jaksi bránila ve výhledu, když vtom jsem viděla kolem její hlavy a ramen onu auru. Pak jsem se o to snažila cíleně a někdy se to povedlo, někdy ne. Ze začátku jsem nebyla schopna vidět auru třeba právě na té své ruce, byla na mě moc blízko, nebo v nějaké úhlu, který mi vadil, nebo jak to vysvětlit. Teď už je to bez problému, ale i tak nejlépe auru vidím, když "objekt" stojí na cca 1,5 - 3 m daleko. Někdy ji vidím aniž bych o to usilovala, prostě se někam zadívám a vidím, někdy jen, když se na to soustředím, jindy se musím hodně snažit.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »