nemuzu se najit :(


21.01.2011 - 16:48
(Býk) Jeannie2
nemuzu se najit :(
Astrologie,horoskopy...kartarka doporucila numerologii...bylinkarstvi...karty...hlavne pry najeka cisla...porad me "neco" nuti "neco" takoveho delat,necim mezi nebem a zemi se hluboce zabyvat...jen to stale nemuzu najit...patram v detstvi-dum za hrbitovem a spousta "strasidelnych" prihod...wicca...joga...do toho vseho jsem se zkousela zapojit, s pokorou,uznanim a trpelivosti sve byci povaze vlastni...odmenou mi bylo lepsi poznani sebe same,vyborna intuice ktera mi pomaha v dennim zivote,a hlavne vira v neco zvlastniho,nepopsatelneho...momentalne se ridim vice silami mesice...pomaha to,jsem klidnejsi...ale neni to porad to,cim se zde mam zabyvat daleko hloubeji...vnitrni rozpor,neklid,ze mi nekde "ujizdi vlak"...ze neco nedelam jak mam...nesetkali jste se nekdo s timto pocitem,nez jste nasli to co vas naplnuje?anebo prosim pomozte-navrhnete mi "disciplinu" diky ktere bych nasla naplneni a rovnovahu s timto svetem...

Řazení:
23.01.2011 - 20:11 | Filtr
(Vodnář) M26
Taky jsem měl podobné pocity hledání něčeho, zajmal se o všechno a vlastně o nic protože to nebylo pro mě to pravé. Pak jsem narazil na neco odlišného od ostatních věcí http://www.falundafa.org/czech/ . Nevím co by mohlo být hlubší. Teď nemám potřebu neustále hledat něco nového.
22.01.2011 - 16:42 | Filtr
(Panna) 1terezie » Jeannie2
Ahojky,
myslím, že sis odpověděla docela úplně sama. Píšeš, že nejlépe se cítíš v přírodě. Tak tam buď co nejvíc, tam máš klidnou mysl a možná tam i intuitivně poznáš, která sila je ti souzena. Asi moc chceš a to je špatně. Ty správné věci nám do života přijdou ve správný čas a možná tvé velké chtění a střídání zájmů blokuje právě ty dveře, které se mají otevřít.

Tak pokud už víš, že něco máš dělat, dovol tomu, aby to mělo možnost přijít.
Zkus si přečíst knížku Léčení s vílami, tam třeba najdeš návod , jak na to.

Doržím ti palce, aby ses toho naplnění a uspokojení z něho už brzy dočkala

:29:T. :74:
21.01.2011 - 17:32 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » Jeannie2
aj ja som bola na tom-ale nie v ezoterike,cisla ma drzia dodnes-tak ma uchvatili-otazka vole :3:
21.01.2011 - 17:32 | Filtr
(Vodnář) mitea
Tieto fázy poznám,zhrnala som stále informácie,cistila zrno od pliev...a hladala nieco,co by ma oslovilo a sadlo mi. :3:
A vies k comu som dosla ? Ak mám na nieco vlohy,ono si ma to nájde samo...vsetko má svoj cas. :3:
21.01.2011 - 17:23 | Filtr
(Býk) Jeannie2 » Rachelinka 5
mozna to bude v tom dokoncovani...vzdy znejistim jestli je to to spravne a zacnu se zajimat o neco jine...
21.01.2011 - 17:21 | Filtr
(Býk) Jeannie2
jojo asi rozumim co jste tim vlastne chtely obe rict...spis si dat klidek a neresit to,a ono to kdyztak prijde samo...i to jsem si driv myslela a zkousela to,nechat to vse byt...a pak si kupuju kafe v automatu na nadrazi ikdyz moc dobre tusim (ne-li vim) ze mi stejne praskne kelimek a kafe se rozlije vsude kolem...a kdyz jsem mela "divny pocit" z mamina noveho pritele,nevedela jsem co delat a on se do mesice obesil...a pak se vracim jednou v noci z prace noc pred uplnkem a desim se kazdeho tmaveho rohu...diky "strachu" mam tak dobre vyvinuty a vytrenovany sluch ze slysim vsechny sousedy a cely barak...klidna jsem v prirode,na ture,na bezkach...nejlepe sama v lese...to se nebojim...dycham lepe...neco me dusi a brzdi a tak stale hledam kde to je,co to je,co mi pomuze...v detstvi byl mym straznym andelem deda-zemrel brzy a ja ho pak "citila" kolem vzdy kdyz jsem potrebovala pomoc...ted bych chtela najit "neco" vcem bych mohla pomoci ja...v podstate i sobe aby se mi ulevilo a abych svou energii na neco zamerila...na lidi ve svem okoli pusobim zvlastne...vzdy kdyz nekdo potrebuje kdekoli pomoc obrati se na me...at uz je to zadost o pomoc nebo si jen tak popovidat...na plne tramvajove zastavce vzdy oslovi duchodkyne me jestli bych ji nepomohla nastoupit...to jsou vsechno jen priklady z toho co uz se mi stalo...jen proste tusim ze bych mohla pomoci vic,jen zatim nevim jak...
21.01.2011 - 17:10 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
vidim u Teba magiu-ale daj pozor na tu ciernu!
ale nacpak neco potrebujes,ked mas vybornu intuiciu?
mas 3x cislo 5-takze vies aj dobre vnimat,len je potreba vse dokoncit
a ta 7-vse vyskusat- na vlastnej kozi alebo pozorovanim :1:
21.01.2011 - 16:54 | Filtr
(Vodnář) Putes
To znám. Tímto jsem procházela asi v 46. letech. Začala jsem numerologií, přešla na astrologii, seznámila se s reiky, začala jsem vykládat karty, fascinovala mě chiromantie, vyzkoušela jsem reflexní terapii. Z každého trochu. Drželo mě to pár let, ale nic jsem se nenanučila pořádně. Ke své škodě. Dnes už tu potřebu nemám, ale v tom období to pro mě bylo moc důležité a tak jsem se tomu věnovala. Asi jsem si tím měla projít a bylo to fascinující období. Získala jsem spoustu přátel a kamarádů, kteří se těmto věcem věnují jako povolání a dodnes je mi mezi nimi moc dobře. :27: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »