Prosím o radu


17.01.2011 - 14:30
(Štír) Brawfly_2008
Prosím o radu
Hodně často se mi stává, že se v noci probudím pocitem jako by mne někdo tahal z mého těla. Vždy jsem se snažila bránit překřížením rukou a nohou. Stává se to, když spím na zádech nebo na boku, bojím se toho,tak raději spím na břiše - to se mi pak nestává. Nevíte oč jde? mám se toho bát? jako by vás někdo se snažil vytáhnout z vašeho těla, prosím poraďte jestli s tím také máte zkušenost

Řazení:
19.01.2011 - 07:50 | Filtr
(Střelec) Burlesque » bimbulka.j
Věc je taková, že tyto stavy jsou úplně jiné, než to, co jsem prožila před lety a tělo skutečně na moment opusitla. Tenkrát to bylo velmi rychlé, holka mě při jedné šarvátce bouchla hlavou o zeď a šup, byla jsem venku. A pak jsem potkala bytost, ze které šla láska, mír a klid, cítila jsem jenom blaženost. Kdežo v těch snech mě někdo pomalu rve ven a cítím přitom strach a hrůzu, navíc nemohu ani promluvit, pohnout se, napůl při vědomí, napůl spím. Mám strach z těch bytostí. Nevím, jestli jsem to už nepsala, jednou se se mnou takto i přišel rozloučit člověk, který mě leta pronásledoval. Když umíral. Bylo to přímo děsivé.
Jinak děkuji za moudrá slova - ano, je to tak, toto tělo je chrám duše a my jsme ta duše, co je v tom těle.
18.01.2011 - 23:21 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Burlesque
Ahoj,prosímtě ničeho se neboj, příjmi to,že jsi opravdu duchovní bytost a tvé tělo je pouze chrám duše.Sama píšeš že to bylo moc hezké, když jsi to jednou už prožila. Jsou to bytosti světla a chtějí tvou duši nadále rozvíjet. Vše je jen a jen na tobě. To ,že to dál nechceš, je tvá volba na kterou máš plné právo. Nemáš se zde naučit překonat strach?Mněj se moc moc hezky
18.01.2011 - 23:12 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
To co popisuješ je opravdu uvolnění astrálního tela. Pokud překonáš strach a požádáš univerzum at si vše pamatuješ,uvidíš mnohé a krásne věci.Není se čeho bát,chodí pro tebe bytosti světla a věř mi, bude se ti to líbyt moc.Jsou lidé kteří, tohle dělají při plném vědomí v meditaci. Když spíš tvrdě, tak astrální tělo stejně se oděluje u všech akorát je to na nevědomé urovni.
18.01.2011 - 21:55 | Filtr
(Rak) nemoomen
toto se mi také stalo a byl totak hrozný pocit že jsem na to dlouho nemohl zapomenout otřáslo to se mnou jako snad nic jiného .Vtu chvíli kdy jsem to zažíval to byla hrůza a pomohla mi motlitba začal jsem se modlit a přestalo to
:27:
17.01.2011 - 18:27 | Filtr
(Štír) celestad
Dej si pro jistotu křišťál pod polštář. Tedy, jestli ti nebude vadit, protože někteří lidé nemohou pak spát. Také si vykuř bylinama byt či dům. Požádej před usnutím své průvodce o ochranu a bude dobře:).
17.01.2011 - 16:48 | Filtr
(Blíženci) Elatka
1) Můžeš patřit mezi vyspělejší duše (ne uplně vyspělé), které "vypadávají" z těla, protože duše ví, jaké je to "tam" a chce se jít prostě projít, ale lidský rozum si drží duši v těle a pak se to v člověku tak pře. Ale na astrální cestování pozor. Při něm se na Tebe může nalepit dost duchovních bytostí a vyčerpávat Tě, krást Ti energii, škodit a tak. Jsou to sice taky jenom lidi, ale přece jenom jsou trochu zmatení a dělají blbosti, páč neví, co jiného dělat.

2) Se Tě snaží vytáhnout z těla nějaká duchovní bytost, což je dost častý případ. Většinou jde o nevyřešené vztahy z minulého života, které si chce dotyčná tahající duše vyjasnit ať má klid. Klidně vylez a vyříkej si to s ní, budete mít větší klid oba.
17.01.2011 - 16:36 | Filtr
(Střelec) Burlesque
Mě se toto donedávna také stávalo. Nemohla jsem se u toho navíc ani pohnout, nebo promluvit. Doktoři říkají, že je to spánková obrna. Probíhalo to tak, že mě nějaká bytost rvala ven z těla a nemohla jsem se vůbec bránit. Vždycky jsem věděla a někdy i viděla, že za tím je někdo, kdo se o to pokouší. Jenom jednou se mi stalo, že bych něco takového udělala vědomě - ve snu jsem meditovala a najednou jsem začala opouštět tělo a byl to krásný pocit. Najednou se tam ale zase objevila nějaká bytost a vše se obrátilo - strach, nepříjemné pocity, nemohla jsem se pohnout, promluvit, nic, hrůza na entou, rvala mě ven, ale to už jsem nechtěla.
17.01.2011 - 16:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dazing, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A pomáhá to? :3:Tedy to překřížení rukou a nohou... :4:
Tak za prvé to stejně nepomůže a za druhé spi třeba na hlavě a stejně z toho těla vylezeš, ať chceš nebo ne. :3:
Je to normální příprava na astrální cestování. Někdy když usínáš, můžeš mít pocit vibrování a houpání celého těla, někdy se prostě jen někam propadáš, někdy jako bys byla opilá a vše se s tebou točilo. Někdy můžeš v polo vědomí když usínáš cítit jen cuknutí, kopnutí končetiny, trhnutí břicha, jako by se chtělo odloupnout v tom místě od těla jiné tělo... To vše je před tím, než člověk usne a duše vystoupí z těla, pokud se to neděje nevědomě. Je to normální a bát se toho nemusíš. Většina lidí prostě usne a neví co se s nimi děje. No a Ti více duševně vyspělejší mají schopnosti někdy více a někdy méně zažívat věci vědomě. :3:
17.01.2011 - 14:50 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Také se mi to stává. Může to být nevydařený pokus astrálního těla vyprostit se z fyzického.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »