Magie a okultní síly v pyramidě


09.01.2011 - 18:32
(Váhy) Vladimír1
Magie a okultní síly v pyramidě
Tenhle příspěvek více méně volně navazuje na jinou dizkuzi tady.Pracuju v relaxačním centru,kde máme postavenou dřevěnou pyramidu 3 x 3 metry.Její síla je ještě zesílená barevným potahem.Pravidelně v ní máme skupinové meditace,v její těsné blízkosti je masérna,kde se zase pravidelně schází reiki klub.No a dokud jsme tu pyramidu převáželi a skládali,tak jsem (kromě klasických účinků jako má pyramida všeobecně)nepozoroval nějaký, hm ,řekněme duchovní posun našich přátel nebo i náhodných klientů a účastníků.Teď na jaře to budou 2 roky,co jsme ji postavili naposled a už s ní vůbec nehýbáme,jen se kolem ní jakoby shromažďují lidi se stejnou řekněme vibrační úrovní.Co myslíte,přátelé najdisáci,mohlo se za tu dobu v ní nebo okolo ní vytvořit "cosi" nebo možná "kdosi" co nás vede,radí,povzbuzuje,inspiruje...? :25:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
11.01.2011 - 21:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele xzorro, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já se na to zaměřil vyjímečně,nezabývám se pyramidami,bylo to ze zvědavosti,jestli je ta Vladimírova funkční(a je!),nejsem specialista na pyramidy.... :1:
10.01.2011 - 22:55 | Filtr
(Ryby) bel.karolina
:4: :15:
10.01.2011 - 21:44 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Vladimír1
jo ,četl jsem,že se našel i lidský vlas zalitý v tom "primitivním betonu".

Teda nevím jak by náš "neprimitivní beton" přečkal 12OOO let,ale nejspíš by z něj byla hromada písku- dávno rozfoukaná po Sahaře :4:
10.01.2011 - 21:35 | Filtr
(Váhy) Vladimír1 » majkl sidor
A ještě jedna diskuze o stavbě pyramid:
:3:
HISTORIE
Postavily pyramidy tajemné síly?
Milan Koukal (17. 10. 2008)

Kdo navštívil pyramidy v Egyptě, asi se podivil, jak monumentální stavby od období cca 4500 př. n. l. mohly vznikat. Stavěli je smrtelníci, anebo tu zanechaly stopy mimozemské síly? Ať je stavěl kdokoli, jak to dokázal?

Velkou (Chufuovu či řecky Cheopsovu) pyramidu v Gíze tvořilo přes 2,3 milionu vápencových kvádrů vysokých jeden metr. Jedna strana pyramidy je dlouhá 230 metrů a její výška při dostavění činila 146,6 metru. Do pyramidy by se vešla katedrála Santa Maria del Fiore ve Florencii, katedrála sv. Petra a Pavla ve Vatikánu a ještě jako bonus Chrám svatého Víta v Praze. Základní plocha má rozlohu jako 10 fotbalových či 200 tenisových hřišť. Dalo se to postavit jen primitivními nástroji? Vždyť kamenné bloky kdosi opracoval s přesností 0,2 mm. Do škvíry mezi nimi se stěží vsune ostří břitvy.

Pomáhaly zdvihací pomůcky, nebo rampy?
Názorů jako barev květů na jarní louce je kolem technologie stavby. Ze starověku pocházejí dvě teorie, které se až do dneška stávají základem dalších. Primát měl řecký historik Hérodotos (cca 485–425 př. n. l.), jenž se domníval, že pyramida se stavěla stupňovitě. „Když postavili první stupeň, zdvihali ostatní kameny zařízením sestaveným z krátkých tyčí na první schod. Jakmile se na něj kámen dostal, byl vlečen na další zařízení postavené na prvním stupni, odkud byl vytažen na druhý schod k dalšími stroji…“ Tak to pokračovalo až k vrcholu. Odlišně vše vysvětloval historik Diodóros Sicilský (cca 90–27 př. n. l.) – preferoval uměle navršené rampy.
Zmíněné základní principy se dočkaly dalších modifikací – např. užití různých nepravých kladek, jejichž lana se přehodila přes nízké zdi. Archeologické nálezy se přiklánějí k rampám, nakloněným rovinám. Někteří vědci hovoří o rampě spirálovitě obtáčející pyramidu. V roce 1986 francouzský architekt J.-P. Houdin došel k závěru, že taková rampa byla uvnitř stavby. Nechybí hypotéza, že při usazování obřích bloků se užívalo protizávaží v podobě pytlů s pískem.

Mimozemšťané se ukázali?
Na scéně se však objevili i obyvatelé bájné Atlantidy. Měli kulturně spojovat Egypt a Ameriku, pyramidy egyptské s aztéckými a mayskými. Velký podíl na rozšíření těchto představ měl Erich von Däniken. Podle něj tehdejší lidé nemohli vybudovat takové monumenty bez pomoci mimozemšťanů, kteří měli moderní techniku využívající kosmickou energii.
Mnozí egyptologové tvrdí, že k přesunu kamenných kvádrů se užívaly dřevěné válce či jakési saně tažené volským spřežením. Při stavbě se prý používaly pouze rampy a páky. Odpůrci namítají, že v Egyptě rostly jen datlové palmy, jejichž dřevo je nekvalitní.
Rozpory panují kolem počtu pracovníků. Hérodotos uvedl, že Velkou pyramidu stavělo 100 000 lidí po 20 let. Novější bádání počet korigují na 36 00–10 000 pracovníků.

PRO
Lubomír Kříž,
mezinárodně uznávaný parapsycholog, badatel, cestovatel

Využívali astrální energii
Jak pyramidy, tak i Sfinga v Gíze jsou o mnoho tisíciletí starší než se oficiálně uvádí a vznikly díky neznámé civilizaci před velkou kosmickou katastrofou. Nesmí nás mýlit, že kolem nich vyrostly novější zádušní chrámy a menší pohřební pyramidy. Už vlastní stavbu těchto pyramid zahaluje tajemství. Existují teorie o dopravě a zvedání megalitických kamenných bloků pomocí systému důmyslných ramp. Podle jiných hypotéz vznikaly uměle přímo na místě formou jakýchsi betonových bloků. Já osobně se přikláním k názoru, že jejich dávní stavitelé používali antigravitační astrální energie, s jejichž pomocí s těmito bloky snadno manipulovali.
Pyramida a Sfinga spolu úzce souvisejí. Sfinga v sobě soustřeďuje nesmírně složitý soubor energií… V tomto směru představuje magický computer používaný k magickým operacím. Vzhledem k tomu, že sfinga potřebovala odněkud čerpat již koncentrovanou energii, sloužily k tomu jako kondenzátor pyramidy. Sfingy se soustavou pyramid používané k účelům prostorové magie existují po celém světě. Naopak pyramidy, většinou o výšce petřínské rozhledny, které mají na stěnách stupně, byly hrobkami faraonů a na vesmírné energie nereagují.

PROTI
Prof. PhDr. Miroslav Verner, DrSc.,
světoznámý egyptolog, Český egyptologický ústav při FF UK

Preferuji různé rampy

Jako nejpravděpodobnější se jeví stavba pyramid pomocí kombinace různých ramp, což však nevylučuje ani použití jednoduchých zvedacích pomůcek – páky, nepravé kladky… K tomu přistupovala velice účinná organizace a koordinace prací na staveništi a dokonalé využití hlavního zdroje energie – lidských svalů. Od Střední říše (cca 1994–1797 př .n. l.), kdy se jádro pyramid začalo stavět ze sušených cihel, se stavba dále výrazně zjednodušila a nebylo třeba stavět velké a komplikované stavební rampy.
Archeologické výzkumy ukazují, že pyramidy starého Egypta se od sebe lišily nejen svou velikostí, místem a dobou svého vzniku, ale také substrukturou, použitými stavebními materiály a z toho vyplývajícími stavebními postupy. Abychom mohli provést skutečnou a přesnou rekonstrukci způsobu, jak se stavěla ta která pyramida, museli bychom ji rozebrat a pak znovu složit… V nejbližší budoucnosti je především třeba provést u velké části egyptských pyramid revizní archeologický výzkum, neboť v minulosti byly prozkoumány jen neúplně a navíc metodami, které jsou dnes považovány za zcela nedostačující. K tomu bude třeba rozsáhle využít možností, které nabízejí přírodní vědy.

Jak to vidí 21. STOLETÍ
Egyptské pyramidy jako jeden z divů světa se už ve starověku staly předmětem spekulací, kdo a JAK je stavěl. Představitel Českého klubu skeptiků SISYFOS, prof. Jiří Heřt, zdůrazňuje, že znalost stavby pyramid se neobjevila náhle jako důkaz toho, že jim (komu???) byly instrukce předány mimozemšťany. Vývoj stavebních postupů i plánů stavby pyramid trval celé tisíciletí. Nikoli každá je gigantická, užívaly se různé stavební materiály.
Egyptské pyramidy jsou jehlancovité, americké stupňovité, ploché. Můžeme vyloučit tvůrce z bájné Atlantidy. Nejen proto, že v Egyptě i jiných částech Starého světa stavitelé kladli nosný kámen na vrcholový oblouk, v Novém světě nikoli.
Téma lze uzavřít slovy, které se 21. STOLETÍ dozvědělo od prof. Miroslava Vernera: „Spory a diskuse o tom, jak se stavěly egyptské pyramidy, se vedou již 2500 let, a zdá se, že i navzdory výsledkům moderních archeologických výzkumů hned tak neskončí.“ Rozhodně můžeme tvrdit, že bez šance jsou osádky UFO!

Více se dozvíte:
L. Kříž: Povídání v magických energiích, EUROMEDIA - IKAR 2008
M.Verner: Pyramidy, ACADEMIA Praha 2008

Pyramidy jsou po celém světě
Nesmíme se však zajímat pouze o pyramidy v Egyptě. Příbuzné najdeme i v jiných částech světa – třeba Čína jich má přes stovku. Největší z nich – zvaná Bílá – výškou překonává všechny pyramidy v Egyptě. Málo se ví o množství pyramid tzv. černých faraonů v súdánské Núbijské poušti. Pyramidální kolosy stavěli na americkém kontinentu i Mayové a Aztékové – cca o 2000 let později než Egypťané. U „amerického typu“ z jedné či více stran vedou schody k rovnému prostranství s malým chrámem. Málokdy sloužily jako hrobky. Ovšem ani ve většině egyptských pyramid archeologové nenalezli mumie. Podle mnoha badatelů pyramidy mají magickou moc, protože jsou „obrovským tvarovým zářičem, ozvěnou univerza a probíhají v nich dosud nevyjasněné energetické reakce, určované tvarem pyramidy“. Nedávno odtajněný nový typ radaru, který dokáže nahlížet hluboko pod zemský povrch, údajně pod mnoha pyramidami odhalil labyrinty podzemních tunelů.

:29:





10.01.2011 - 21:26 | Filtr
(Váhy) Vladimír1 » Vladimír1
Tak tady je zajímavý článek z časopisu 21.století:
:44:
Jsou pyramidy z betonu?
Petra Soukupová (04. 06. 2007)

Američané analyzují složení vápencových kvádrů použitých při stavbě egyptských pyramid.
Archeologové většinou nepochybují, že materiál na stavbu pyramid pochází z vápencových lomů. Před pěti lety se však objevily úvahy o tom, že (minimálně některé) kvádry z pyramid v Gíze jsou ve skutečnosti odlité z primitivní formy betonu. Stavební materiál pyramid byl proto podroben důkladné analýze včetně prohlížení vnitřní struktury pod elektronovým mikroskopem. Co vědci zpočátku považovali za bláznivinu, kterou po pár dnech smetou ze stolu, se ukázalo jako překvapivě pravděpodobná hypotéza, jež si vyžádala více než pět let podrobného zkoumání. V současnosti lze údajně téměř s jistotou říct, že kvádry z vnějšího pláště pyramid nejsou přírodního původu. Obsahují více vody než jakýkoli známý severoafrický vápenec a jejich atomy nejsou sestaveny v pravidelný vzorcích běžných v přírodních sedimentech, ale vykazují amorfní strukturu. Vše tedy nasvědčuje tomu, že se jedná o starověký beton.
:74:
10.01.2011 - 16:47 | Filtr
(Váhy) Vladimír1 » majkl sidor
Také si myslím,že pyramidy sloužily k zasvěcovacím rituálům,i když tak jak to popisuješ je to docela drsný způsob! :3:
Co se týká způsobu jak se stavěli pyramidy,mám tu někde jeden odkaz,večer ho najdu a dám sem.
Teď bohužel musím "valit"do našeho centra za chvíli tam mám své klienty.
:29:
10.01.2011 - 16:43 | Filtr
(Váhy) Vladimír1 » Freja
Doufám,že ten náš pyramidový egregor je z pozitivního světa. :3:
10.01.2011 - 13:29 | Filtr
(Štír) Freja
Vytvořili jste si "pyramidovýho egregora" :3:
10.01.2011 - 13:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Oldman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nebo některým informacím nenaslouchat.
10.01.2011 - 12:55 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » majkl sidor
Asi to lidstvo ani nema vedet,kde je jistota,ze by nedoslo k zneuziti,vse je,jak ma byt
10.01.2011 - 10:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bhakti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím si že o pyramidách jisté organizace vědí dost ,ale ty jsou dobře zamknuté v trezorech. :1:
10.01.2011 - 08:23 | Filtr
(Kozoroh) bhakti
Vcera jsem spala pod pyramidou u pritele,ma ji na chate,mam s ni dobre zkusenosti,nevim jestli je to pobytem pod ni,ale dnes me boli min zada.Jedine,co mi pyramida nekdy dela,je bolest hlavy,pripisuji to delsimu pobytu pod ni,protoze ty energie,ktere tam jsou,byvaji hodne silne.Na tvou otazku ale nedokazu odpovedet,myslim,ze clovek zdaleka jeste nevi vse o pyramide.
10.01.2011 - 01:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vladimíre,egyptane stavěli pyramidy k jedné důležité věci nejen jako hrobku pro faraona ale i k nabíjení tzv.hůlek. Velmi důkladně vybírali místo kde ji postaví .tohle bylo to nejpodstatnější: postavení hvězd.Neznám uplné detaily,ale jedno vím když zasvěcovaly kněze , zavírali je na noc do sarkofágu,ráno když přišli a otevřeli sarkofág ,dotyčný kněz bud zešílel nebo byl mrtvý nebo byl osvícen.Takto postavené pyramidy soustředovaly neskutečnou koncetraci energie.Pommocí takto nabitých hůlek dokázali zrušit zemskou přitažlivost nebo zatížit kámen na výrobu studní.Dodnes vědci nemůžou přijít na to ,jak pyramidu otroci mohli postavit. :3:Takže vám v téhle věci fandím :15:
09.01.2011 - 23:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Světlonoš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
lol, Buddha tu udělal vtípek (teda aspoň myslím, rozesmálo mě to) a pak tu musí skoro celou stránku vysvětlovat, jak to myslel...


kde je chyba? :25:


jinak si myslím, že něco jste určitě vytvořili, víc lidí pravidělně v dobré víře na něco upíná svou pozornost a nechává nejspíše něco proudit...teď je otázka, na kolik tam proudí to něco a na kolik se tam mlátí vaše osobnosti, které do toho projektujete...každopádně vás to baví a to je fajn
09.01.2011 - 22:45 | Filtr
(Váhy) Vladimír1 » onka
Ano i tak by se to dalo říct.
Tu pozitivní entitu dokonce několik našich kamarádů vidělo nebo lépe řečeno cítilo! :76:
Já k nim bohužel nepatřím. :8:
09.01.2011 - 22:36 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
já mám pyramidu doma, minulý týden jsem ji přestěhoval z pokoje na půdu - potřeboval jsem trochu víc místa

ale jinak jsem v ní měl vodu, rostliny ... fungovala dobře
09.01.2011 - 22:34 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Robert2
podle mě je to ten, kdo má o trochu více informací z daného oboru

třeba vladimír je specialista na asyrské masáže - má víc informací než já

jedna moje kamaráda používá kyvadlo a tak je specialistka v práci s kyvadlem

takže kdokoliv má víc informací než já (ať je to v jakémkoliv oboru) je pro mě specialista, odborník
09.01.2011 - 22:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... můj jen pocitový názor - silou svého působení a silou víry jste vytvořili výraznou energetickou "bublinu", na kterou jste přitáhli pozitivní entitu z Astrálu, a ta ten stav udržuje. Tím si i vysvětluji ten obrat u lidí příchozích, kteří jsou k vám jen nasměrováni (dřív nebo později by stejně přišli), neboť je tato energie oslovuje :74:
09.01.2011 - 22:28 | Filtr
(Váhy) Vladimír1
Taky dík za změření a zakreslení,jak jsem odpovídal xzorrovi,podvědomě jsme se vyhýbali tomu místu,ale víc to nešlo. :62:
09.01.2011 - 22:15 | Filtr
(Váhy) Vladimír1 » xzorro
Dík za změření,ale i tak nekdy přijít můžeš? :62:
S tou zónou asi neuděláme nic,ale je zajímavé ,že tam máme takovou mezeru,asi jsme se snažili podvědomě vyhnout té zóně při stavbě.
Jen jsme limitovaní průchodem de vedlejší masérny.Už teď se tam prostorově objemnější občané dostávájí s jistými těžkostmi! :75:To myslím sebe. :61:
09.01.2011 - 21:57 | Filtr
(Váhy) Vladimír1 » Mipaju
Jéé,to je hezké Mirko! :35:Díky! :62:
09.01.2011 - 21:54 | Filtr
(Váhy) Vladimír1
Ano.Tady jsem vybral jeden obrázek,kde je to vidět.
09.01.2011 - 21:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Vladimír1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele xzorro, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já nenapsal,že přijdu,ale že si ji změřím :1:Takže,uvnitř pyramidy máte o 31 procent vyšší množství energie než v okolí.Pokud by byla umístěna venku,stoupla by o dalších 12 procent.Lůžko je umístěno ve správné výšce.Pokud by se odstranila zona v jednom z rohů(u okna),zvýšila by se účinnost o jedno procento...Vně pyramida nepůsobí nijak negativně.Závěr:ano má pozit.vliv :15:
09.01.2011 - 21:42 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
..
09.01.2011 - 21:31 | Filtr
(Váhy) Vladimír1 » Iza23
Asi na to bude hodně pravdy.Zvláštní je to,že uvnitř pyramidy(vejde se tam jeden ležící člověk) nemáme žádné krystaly,kameny,amulety.
Vlastně jeden čas sme tam nechali nabíjet léčivé čaje,co nasbírala na Českomoravské vysočině naše bylinkářka.No a ty pak měly opravdu navíc energii pyramidy
Příspěvky: 51-27 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »