10.1.


09.01.2011 - 17:56
(Rak) karamel
10.1.
Tento týden je vhodný především k pozastavení se a rozhlédnutí se. Netlačte na pilu, protože tlačení na pilu by vám způsobilo nečekané problémy. Příští dny vyžadují práci uvnitř vás a ne expanzi navenek, Vyhněte se unáhleným krokům, naivita a nepřipravenost bude po zásluze potrestána. Vyplatí se vyčkat a naplánovat si další strategii vašeho života. Pokud stojíte na nějakém životním rozcestí, dejte si ještě chvíli čas s definitivním rozhodnutím. Trocha času navíc vám umožní najít jistotu a později tak budete moci jednat sebevědoměji.

Řazení:
10.01.2011 - 21:24 | Filtr
(Rak) karamel » artex
11.1.

Jeho symbolem je bájný pták Fénix. Je to den proměny a odpuštění. Je vhodný na začátek detoxikační kúry nebo půstu. Je dobré navždy uzavřít minulost. Dnešku vládne alchymie, můžete si připravit lék na svoji nemoc, bude mít maximální účinnost. Dnes však nedělejte nic s ohněm. V těle probíhají velké biochemické změny a reakce. Nejvíce je ovlivňován žaludek a střeva, proto proveďte jejich očistu. Udělejte si půst nebo odlehčovací den.

10.01.2011 - 21:23 | Filtr
(Střelec) akčive12
:15: :3:...Netlačte na pilu...
.........................................
Aha....zajímavé...díky karamelko :3: :27:
10.01.2011 - 21:17 | Filtr
(Býk) artex
11.1. 2011 - den v kterém náš stvořitel 11. vesmíru dá vědět že jeho informace jsou platné:)
10.01.2011 - 07:30 | Filtr
(Rak) karamel
Berani
Výtečně vám to bude myslet a zvládnete i téměř neřešitelné situace. Samozřejmě se ale budete muset chtít takovými situacemi zabývat. Jinak by váš den měl být úspěšný.

Býci
Do partnerského vztahu přineste něco nového, nebo zábavného či krásného. Věci škarohlídné, pro dnešek raději škrtněte.



Blíženci Na vás si jen tak někdo dnes nepřijde, vaše bojovná nálada každého hned každého uzemní. Nevyhledávejte však konflikty za každou cenu. Nebylo by to nic pro vás.

Raci
Pozor na uzavírání smluv a obchodů, mohli byste se snadno přehmátnout. Kolem vás se bude dnes pohybovat docela dost vykuků a podvodníků. Tak pozor na ně.

Lvi
Nečekejte, že za vámi partner přijde s prosíkem, pokud jste na něj byli nepříjemní vy. Ba naopak. Může se také pořádně naštvat a to pro vztah nebude nic příjemného.

Panny
Možná budete donuceni odpočívat víc, nežli jste měli v plánu. Bude-li to tak, tak si to užijte a odpočiňte si do zásoby. Bude se vám to hodit.

Váhy
Váš den by měl být poklidně plynoucí, bez větších výkyvů. Pokud budete potřebovat někoho o něčem přesvědčit nebo něco realizovat, tak do toho jděte. Hvězdy by měly stát při vás.

Štíři
Nekoukejte po jiných s větším zájmem, než na svého partnera. Venku sice mohou věci vypadat lépe, ale co je doma to se počítá.

Střelci
Podpořte svůj imunitní systém větším přísunem vitamínů ve formě ovoce a zeleniny. Maso pro tento den či týden zkuste vypustit.

Kozorozi
Nedělejte si větší naděje na úspěch v něčem, kde víte, že jsou druzí lepší. Raději se snažte také zlepšit ať máte lepší startovní pozici.

Vodnáři
Hoďte pro dnešek za hlavu všechny starosti a udělejte si něčím radost. Možná zkuste vyrazit do obchodů a něco pěkného si kupte.

Ryby
Máte-li potřebu s někým si něco vyjasnit, udělejte to, hvězdy vám budou přát. Ve svém přístupu buďte slušní, ale nekompromisní.
10.01.2011 - 07:30 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
Pondělí bude ve znamení originálních nápadů a inspirací. Velká bude citlivost a vnímavost. Projevovat se však mohou mnohé těžkosti a omezení stejně jako sklon k porušování zákonů a pravidel.

09.01.2011 - 20:34 | Filtr
(Váhy) Kajuš2 » karamel
auuuu..jak dlouho ty zuby budou trvat???? 13.1. jsem objednána na vytrhnutí zubu, bojím se bojím.... :23: :23: :41: :9:
09.01.2011 - 19:06 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
Když 10. ledna slunce svítí, budem žita, vína hojnost míti
09.01.2011 - 18:07 | Filtr
(Rak) karamel
Leden


Velmi úspěšný měsíc. Setkáte se s mnoha příležitostmi ke zbohatnutí. Využívejte k tomu vlastní schopnosti, praktické zkušenosti, sílu vůle a schopnost sebeprosazení. Díky sebeovládání a praktickému myšlení bude váš vzestup rychlý, až ohromující. Překážky díky odvaze překonáte. Svým vlastním přičiněním získáte daleko víc než s pomocí druhých. Vzdělávejte se, informujte a získávejte spoustu praktických znalostí. Nepodlehněte rutině.



Tento měsíc přeje velkým změnám, novým možnostem k pokroku, novým nápadům. Nesetrvávejte v omezujících podmínkách, jen "aby byl pokoj“. Ve vztahu naopak velitelství odložte a spíše uvolněte emocionální energii tím, že si promluvíte o pocitech, tak jak je cítíte spolu se strachem, hněvem či radostí.


Měsíc vhodný pro cesty, obchodní styky, nové kontakty a materiální rozvoj. Podporuje mezinárodní obchody a vztahy. Zajímejte se o banky, burzy či pojišťovnictví.



Síla a energie tohoto měsíce vzrůstá od 5.1., nejsilnější a nejaktivnější je v období od 12.1.-21.1., poté kvalita klesá.

09.01.2011 - 17:57 | Filtr
(Rak) karamel
Luna se právě nachází ve znamení Berana. Toto je období několika dnů, kdy je třeba - pokud to jde - se vyhnout zubaři! Rány po zubech vytržených právě za tohoto postavení Luny se totiž hojí dosti špatně a stejně tak zuby spravované v této době mohou daleko více bolet. Kromě toho není dobré také v tomto období operovat hlavu, mozek či oči. Po dobu, kdy bude Luna v Beranu, je rozumné i více pít a předcházet tak bolestem hlavy - hlava je obecně nyní velmi citlivá. A také lze doporučit nyní poněkud omezit kávu, čokoládu a cukr.
Toto období rovněž není dobré pro začátky sporů ani pro peněžní záležitosti. Zato je ale vhodný čas pro vše, co má vztah "k železu a ohni", tedy pro stroje a přístroje, a také je právě výborné období pro setbu!
Hermetická symbolika pro Lunu v Beranu: ochrana, odvaha...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »