Tresty za hříchy z MINULÝCH ŽIVOTŮ?


09.01.2011 - 11:45
(Beran) marysa
Tresty za hříchy z MINULÝCH ŽIVOTŮ?
A je to tady! Konečně se mi potvrdila moje domněnka. Za něco pykám :o(...Podle osobního horoskopu tady na najdise.cz jsem si včera přečetla zvláštní věc - až mi z toho bylo ouzko.Zmiňuje můj "špatný" předešlý život a vysvětluje tím mnohé věci pro mě dřív nepochopitelné. Zároveň stále trvám na tom, že nejsem závislá na penězích ani sexu a myslím, že to souvislost s minulým životem rozhodně má.Máte k tomu někdo svůj názor, vysvětlení nebo radu?---------------------------------------------------Severní uzel v Býku - Jižní uzel ve Štíru Vlastník horoskopu si odvážně zvolil těžký osud. Nádoba duše, symbolizovaná jižním sestupným uzlem ve Štíru v dřívějším životě nabrala do sebe mnoho nečistého, že se tento člověk cítí až ochromen. Nyní je rozhodnut svou duši očistit od nánosu minulosti. Avšak v minulosti získané špatné zvyky přetrvávají a poznamenávají tuto osobu, především v první polovině života. Ona si je vědoma, že v ní jsou jisté lidské nedokonalosti. V tomto životě má nechuť k věcem, které v minulosti zneužívala, a kterými sama byla ničena: finanční nečistota, sexuální perverze, nízký okultismus, čarování. Mnozí se snaží od tohoto všeho osvobodit, ale nemají k tomu sílu. Jsou zmítáni mezi touhou po řádném životě a břemenem minulých zvyků. Duše, které již prošly ohněm utrpení, se snaží o konstruktivní působení v životě. Není náhodou, že Cousteau (jižní sestupný lunární uzel na 27´ Štíra) bojoval proti znečišťování oceánů. Štír vždy symbolizoval nečistotu, páchnoucí černou vodu a to ještě dříve, než nafta vytvořila z moře pro ryby a ptáky hrob. Tyto osoby mnohdy mají typické znaky Štíra, aniž by v tomto znamení měly nějakou planetu nebo bod, mimo jižního sestupného lunárního uzlu. Těmto lidem také činí potíže jejich silná sexualita, kterou je naplněn jejich citový život. Ti, kteří již jednou nohou stojí v Býku, snaží se vyhnout otřesům, které jimi otřásaly v minulých životech.Vulkány Štíra ještě hrozí, ale již nevybuchují, pouze dýmí. Tito lidé se zrodili s předsevzetím chránit život, nezabíjet, učit se střídmosti. Pokud jsou blízko Štíra, pak bývají utlačeni pocitem viny. A tento pocit v nich vyvolává různé reakce: mohou až ničit to, co mají rádi. Jejich život se uklidní, až když se rozvinou více směrem k vlastnostem Býka. Pak jednou dospějí k jasnému, pozitivnímu pojetí života...

Řazení:
09.01.2011 - 13:56 | Filtr
(Beran) marysa » libas
Samozřejmě, že každý svého štěstí strůjce. Přesto si myslím, že si v sobě můžeme nést jakési energie, které ovlivňují dění věcí okolo nás. Ať je to trest z minulého života nebo nás proklel někdo z dnešní doby... rozumíš.
09.01.2011 - 13:51 | Filtr
(Beran) marysa » player
Tu komůrku jsem úplně nepochopila, 100x denně navštěvuji akorát WC, pokud jsem nastydlá :4:. Asi žádnou nemám s tím nápisem :3:

V mém životě jsou věci a příčiny, kterým zcela nerozumím. . . pokud pro mě bude otázka minulého života vysvětlením, vrtat se v tom musím.

Dík za komentář :17:.
09.01.2011 - 13:46 | Filtr
(Střelec) libas

Zkus to brát tak, že máš sice podle hvězd nějakou cestu , ale ty si určuješ jak ji půjdeš. :27:
Funguje to tak že když na něco myslíš přivoláš si to.
A jak si přišla na tu Maryšu ?
To jméno má určitý symbol neštastné ženy :45:
09.01.2011 - 13:09 | Filtr
(Býk) player » susanboyle a já
Promiň,tohle nebylo pro tebe,ale pro šéfovou diskuse. :3:
09.01.2011 - 13:04 | Filtr
(Býk) player » susanboyle a já
Možné to je.Ale zase bych se v tom tolik nevrtal.

Takhle:každý člověk má vzadu v mozku jednu komůrku,kde na dveřích visí nápis:PROBLÉMY.
A i když jich v reálu třeba tolik nemá,tak někteří lidé si je schválně neustále vytváří,čímž komůrka patřičně bytní.

A je na rozhodnutí a vůli toho kterého,zda tuhle komůrku chce navštívit 100 x denně,nebo jednou měsíčně.A existuje i pár lidí,kteří si ji uzamkli a klíč někam založili. :4:

09.01.2011 - 12:54 | Filtr
(Beran) marysa » Nikišátko
Jak jsem psala: osobní horskop na najdise.cz.
Víc o tom nevím, doufám, že někdo poradí.
09.01.2011 - 12:29 | Filtr
(Rak) Nikišátko
Jak si prisla na to s tim minulim zivotem??? Ja stale hledam,kde to najdu....Chci se o sobe dozvedet maximum...
09.01.2011 - 12:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » marysa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele susanboyle a já, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No..v tomhle životě asi ne,ale v jiném :3:A nebo třeba i v tomhle,ale to by jsi zase musela řešit v tom dalším :4:
09.01.2011 - 12:20 | Filtr
(Beran) marysa » susanboyle a já
Co je na něm zajímavého? Vypadám jako žena, která by otrávila svého muže? No, kdyby to byl takovej starej prasák jako Vávra od Mrštíků, tak asi jo :4:.
09.01.2011 - 12:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele susanboyle a já, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zajímavý je i název tvého profilu...Maryša :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »