Problem ve vztahu


06.01.2011 - 19:32
(Býk) Mirage64
Problem ve vztahu
Dobrý den všem, jsem tady nový. :17:Chtěl bych poprosit o radu. Chodím se svou první přítelkyní a opravdu jí mám rad, ale ona se po Vánocích trošku změnila. Říka, že kdysi měla v tuto dobu těžké období. Když jsme teď spolu je více odtažitá, za ruce se držíme jen tak ze zvyku a polibek je taky jiný, takový lehký, né vášnivý jako předtím. Chtěl bych s ní nadále být, řekl jsem ji to a ona mi odpověděla, že si všechno musí projít hlavou. Podle mne je hlavním problémem, že spolu málo mluvíme (bude se asi jednat o tady rozebíraný komunikativní blok), proste vedle sebe v restauracce sedime, divame se na sebe, ale nic nerekneme, ona mi potom řekne, že si s kamarádem poví více než se mnou. Vím, že tady budete někteří radit, ať to vzdám, ale já vážně nechci. Dá se vzájemná komunikace nějak řešit, popřípadě máte nějakou radu? Děkuji za jakoukoliv reakci. :25:

Stránka: 2 1
Řazení:
25.03.2011 - 12:47 | Filtr
(Štír) Svá štírka »
Líp bych to nenapsala....Kde je ta náruč, v které bych našla to, co popisuješ? Přesně tohle mi chybí....a pak je možné i mlčet. :3: :6:
25.03.2011 - 11:06 | Filtr
(Býk) player » Asagao
Ale to není býčí rys.Býci bývají velice otevření,pokud se za své nitro nestydí.
25.03.2011 - 11:04 | Filtr
(Štír) Asagao
tak jak to dopadlo? ... jsem hrozne zvedava :6: ... ja jen, ze mam ted to poteseni uzivat si zivot po boku jednoho byka ... a komunikace hold probiha na jine urovni :12: ... taky toho moc nenamluvi a je uzavreny, coz by spouste mladym devcatum jiste vadilo, mne to ale nevadi ... miluju ho takoveho, jaky je ... ve tvem pripade asi zalezi na ni a na tom, co chce ... a jestli se da vzajemna komunikace resit? ... bud spolu dva chteji byt a najdou zpusob, jak spolu komunikovat nebo ne ... ale to nekdy ukaze az cas ... :25:
12.01.2011 - 21:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hujer Viktor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To,co tady dokážeš napsat,by měla vědět i ona.Projevit cit,lásku a náklonnost není projev slabosti,nýbrž velké vyznání lásky.Chovej se před ní a vedle ní tak,aby neměla potřebu svěřovat se jinému.Řekni jí,jak moc Ti záleží na tom,aby byla šťastná a spokojená.Žena,pokud cítí z muže zároveň i kamaráda,se ráda svěří a především se ráda schoulí do náruče,ve které se cítí milována a v bezpečí.Žena má vedle sebe ráda muže,který se jako muž chová.Vždy a všude.Bude-li mít z Tebe takový pocit,vrátí se do Vašeho vztahu vše,co tam momentálně chybí.
12.01.2011 - 21:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mirage64
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Marcy1993, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
myslím, že problém s komunikací má hodně lidí, ale jde o to ji překonat...nemusíš být stydlivý, už jen to že s tebou chodí je důkaz, že jsi asi dobrej kluk, jinak by ti nedala ani šanci!
Sebevědomí je u tebe problém, že?

Taky jsem měla nízké sebevědomí...myslela jsem si, že by o mě nezavadil ani jeden kluk, proto jsem raději žádného neoslovovala...19.12.2009 jsem neměla ráno, co dělat...šla jsem na chat a jen tak si chtěla s někým psát...napsala jsem sama od sebe jednomu klukovi...nevypadal nijak zajímavě, ale to jak psal, zdálo se, že je velmi milý...ikdyž jsme si jen psali, bylo mi s ním dobře...navrhl, aby jsme se příští den setkali...souhlasila jsem, ačkoliv jsem se bála, jestli to není úchyl :-D na smluvenou schůzku jsem dorazila...bála jsem se, ale překonala jsem to, mluvili jsme celou tu dobu, co jsme byli spolu...
Jsme spolu rok a já jsem šťastná, že jsem svou stydlivost překonala...
Mluvím s ním o všem a tak se mi problémy zdají být o něco snesitelnější...

Ukaž jí, že jsi tu jen pro ní...že ji máš doopravdy rád...naslouchej, a pokud se bojí, nebo stydí mluvit...zvol téma...mluv třeba jen o svých zájmech, nebo co byste mohli podniknout...věřím, že když se jí zeptáš, co by chtěla s tebou podniknout např. kino...nebude jen mlčet...


Promiň, ale na krátké nesrozumitelné texty jsem nikdy nebyla :-D
10.01.2011 - 07:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brouk_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ač jsou ženský dneska nějak vycvičený dobou a požadavky na ně kladené k větší samostatnosti, čekáme od mužů stále totéž, že?Oporu, šeptání do ucha a sílu, o kterou se chceme opřít...oni to možná netuší a bojí se....že budou odmítnutí, shození...musíme jim to říkat...že je potřebujeme, a že se nám s nimi přece jen líp dýchá... :17:
10.01.2011 - 07:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mirage64
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak nakonec jsi ty ..ten nemluva...ještě jsi mladý, tak se stydíš, i když někdo je stydlín i v dospělosti. Musíš teda pracovat hlavně na sobě, chyba asi nebude v ní..ona jen neví na co reagovat, co říkat, když mlčíš...neví co si myslíš, co cítíš, tak na co má ona navázat...a je taky mladá holka, tak si neví s tím mlčením rady a hlídá se , aby neřekla třeba něco nevhod.
Jestli trpíš chorobným styděním, asi to vychází z toho, že si moc nevěříš....zkus to trénovat a každý den se dej s někým do řeči, vyloženě plánovitě..v obchodě, v autobuse...uvidíš, že lidi reagují normálně a není na tom nic divnýho se nahlas vyjadřovat..budeš mít ze sebe radost a získáš větší sebevědomí. :27:
08.01.2011 - 18:53 | Filtr
(Střelec) Brouk_ » Anad 2
Přesně tak. Dává mu čas, aby ji sevřel pevně do náruče a řekl, že si život bez ní neumí představit, a bude při ní stát za všech okolností. Nebo jak řekl ten můj " mě se jen tak nezbavíš, ať děláš co děláš, jsem jak klíště a jen tak se nepustím" To byla slova, která mě utvrdila v tom, že tenhle člověk mi bude oporou i ve zlém. :74:
08.01.2011 - 18:34 | Filtr
(Vodnář) brabencova » Mirage64
někdo vic mluvi až po alkoholu nechci ti radit at chlASTAŠ ALE SKUS SI DAT 2 PANAKY A UVIDÍŠ
07.01.2011 - 15:04 | Filtr
(Býk) Mirage64 » mendylove
Já už se ji zeptal a dostalo se mi odpovědi, je to vážně komplikovaná a nepěkná vec. Chtěl bych ji hodně vecí říct a né jen napsat. Bohužel mi něco brání a toho se chci zbavit.
07.01.2011 - 15:02 | Filtr
(Býk) Mirage64 » Anad 2
Ta komunikace je vážně problém, když spolu chatujeme, tak je to v pořádku, píšeme si i o důležitých věcech, ale jen píšeme. Ale jakmile jsme sami, tak toho moc nenamluvíme, tedy prakticky nic. Rozhodl jsem se, že nenechám z mé strany tenhle vztah umřít a budu se snažit jak to jde si ji udržet a ukázat jak mi na ni záleží. Já jsem bohužel od nepaměti dost stydlivý a mám problémy se v soukromí bavit dokonce s vlastní rodinou. Příští týden si spolu vyjdeme ven (momentálně jede k sestře do Ostravy) a já se budu snažit přemoci a mluvit. Jestli má někdo recept jak přemoci tuhle nehoráznou obavu z vyjadřování, tak uvítam radu. Zatím děkuji všem za reakce. Velice si toho vážím, jestli proběhne nějaká změna, budu informovat...
07.01.2011 - 13:00 | Filtr
(Vodnář) brabencova » player
dejte si nachvilku odsebe oddych stačí třeba se nevidět tyden a pak uvidíš.PROMĚ JE MĚSIC PROSINEC 3ROKY NĚJAKY TAKY ZAČAROVANY MAGICKY ALE TED JSEM ČERSTVĚ ZAMILOVANA
07.01.2011 - 12:53 | Filtr
(Býk) Šáriiinka
Víš, budu asi stejně stará jako tvoje přítelkyně a proto ti chci říct, že my v tomhle věku chceme poznávat a nespokojíme se jen s jednim. Měla jsem přítele a s nim jsem byla 15měsíců ale už jak jsem s nim byla rok, tak jsem cítila, že to neni ono, že chci jít dál. Těch pár měsíců jsem s nim byla už jen proto, že jsem cítíla, že mu ublížim. Řekla jsem mu, že potřebuju čas ale už jsem tak nějak věděla, že to skončí rozchodem. Neřekla jsem mu to jen proto, že mi na něm záleželo, měla jsem ho moc ráda (nemilovala, asi v tom to bylo), zvykla jsem si na něj ale chtěla jsem jít dál, poznávat. Myslim si, že by jsi se měl připravit :3: Veř, že jí na tobě záleží ale asi je v tom jiný a ona chce změnu.
07.01.2011 - 11:22 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Vzhledem k tvému věku bude asi i tvoje přítelkyně mlaďounká, asi ještě není zralá na vážné chození s jedním klukem. Ještě se hledá.
07.01.2011 - 09:29 | Filtr
(Beran) Háňa*
S čím se ti kdo chce svěřit, to moc neovlivníš. Rozhodně ne tím, když na něj budeš tlačit, říkat jí, že má bloky a že je musí odbourat, apod. tím situaci spíš zhoršíš - zavře se ještě víc.
Myslím, že by ses měl komunikaci snažit nasměrovat spíš na "neškodná" témata, tj. zájmové věci, společné zážitky, apod. Povídat si o filmu, který jste viděli v kině, apod.
nesnaž se jí za každou cenu proniknout do jejího nitra a minulosti. Když bude chtít, časem se ti svěří sama a když ne, tlačením ji od sebe spíš odeženeš.
Dávej jí prostě najevo, že ji máš rád, ale také respektuj její intimno. Povídejte si o světě, o filmech, o nesmrtelnosti chrousta, dělejte výlety, jděte do muzea nebo do divadla... a nech tomu volný průběh.
Hlavně se nesmí cítit jako nějaký exemplář pod mikroskopem.
07.01.2011 - 09:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mendylove, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ještě zapomínáme na jednu věc..jak tam píšeš, že měla těžké období....třeba si prožila něco co jí dává tenhle důvod, že se tak chová...a opět jsme u té komunikace :1:zkus se jí na to opatrně zeptat...
07.01.2011 - 09:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anad 2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mendylove, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně tak.Mám dojem, že spoustě párů chybí právě ta kominikace mezi sebou a raději než aby se pohádali tak mlčí neřeknou co je štve, trápí apod...pak vybuchnou a problémy jsou na světě...což já teda se raději pohádám doslova ho zj..u:-)a řvu na všechny strany ale aspon komunikuju a vím pak na čem jsem ale takový to že radšo odejdu a až se uklidníš příjdu tak to nesnáším a nic řešit nebudu a nic říkat ti nebudu to pak není vztah...
07.01.2011 - 09:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mendylove
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ženy a muži...úplně odlišná stvoření..pochopit se navzájem je složitá cesta.Celý život se snažím alespoň odtušit co chtějí muži od žen,aby byli spokojení. Myslím, že jsem v tom pořád kdesi na počátku..ale za ženský musím říct, že to je to co píšeš...jednoduše projevovat zájem...pořád a o všechno...my holky to prostě potřebujeme...vyslechnout, pohladit, stisknout v náručí, přivrtat garnýž,políbit v nestřeženým okamžiku, říct neboj, všechno bude dobrý, jsem s tebou...jakmile si chlap začne myslet, že už má "sbaleno" a nemusí se snažit, ženská si začne připadat nějak cize a začne míň mluvit a víc přemýšlet...a ohrožení vztahu je tady...chce to fakt otevřenou komunikaci...o všem...o pocitech, o tom, co koho trápí, jaké má kdo představy a očekávání..i za cenu, že se třeba neshodnou, ael ví toho o sobě v tu chvilku zase o něco víc...myslím, že jedině tak se dá předejít plíživému průšvihu..
07.01.2011 - 08:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anad 2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mendylove, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
naprosto souhlasím...z mé zkušenosti když jsem byla s klukem a bylo mi s ním dobře ale prostě kolikrát jsem mu něco říkala pro mě důležitého :3:a já měla v tu chvíli pocit že ho to vůbec nezajímá a necítila jsem ten jakoby zájem a už jsem začala pochybovat...ženská musí vnitřně cítit zájem a když ji budeš oporou a opravdu naslouchat tak každá rozumná holka to ocení...ale opravdu jak holka vycítí že se o ni jakoby nezajímáš je zle :1:
07.01.2011 - 08:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nenechej ženu mlčet..rozmluv ji jakkoliv, jinak seš ztracenej...možná jsi párkrát zareagoval špatně...možná jsi ji odbyl,nebo neposlouchal, když říkala něco důležitého, nebo nezaslechl, když od tebe chtěla oporu a pomoc...a ona najednou ví, že ji kámoška odvedle vyslechne trpělivěji, že jí soused pomůže třeba namontovat umývadlo...a ty jsi jen takový sváteční jezdec pro potěšení...to jí nestačí...tak mlčí a přemýšlí, vlastně ti ještě dává čas a šanci...využij toho, než řekne "já tě vlastně nepotřebuju"... :17:

06.01.2011 - 21:00 | Filtr
(Rak) Brita Lenka » Mirage64
mozna by mela byt chvili sama.aby poznala jestli ji chybis-potom bud ano nebo ne.
06.01.2011 - 20:45 | Filtr
(Býk) Mirage64 » player
Promluvili jsme si, rekla, ze by me netahala za nos, ale vazne potrebuje cas. Rekla zhruba: Jsi nejskvelejsi kluk jakeho sem za hodne dlouhou dobu potkala a nerada bych te ztratila, ale ted nevim jestli s tebou dokazu zustat ale chci, prosim dej mi cas, ale pokud to chceš skoncit pochopím to. Tesim se na tebe, sice to nedavam najevo, ale je to tak. Nas hlavni problem je, bavit se o normalnich vecech..... Ja ji stale mam rad a budu cekat, jsem cestny svemu znameni, verny byk.
06.01.2011 - 20:20 | Filtr
(Býk) player » Mirage64
Já už tohle mám s první za sebou,jak zazní věta:musím si to nechat projít hlavou,tak už kouká po někom jiným.
06.01.2011 - 20:05 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :)
Můžeš přece jen něco, připravit se... Je to hotová věc, bohužel.
06.01.2011 - 19:38 | Filtr
(Býk) Mirage64 » player
Nevím jestli se skrz případný rozchod přenesu, mám vlastní problémy, nízké sevevědomí a celkovou nespokojenost s mou osobou. Jí mám rád, když jsme spolu byli, tak jsem se cítil úžasně, stále se cítím, jen mám teď o nás strach. Krom toho ji vídám každý den ve škole...
Příspěvky: 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »