Proč k nám nesmí?


19.11.2010 - 20:34
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Proč k nám nesmí?
Ano udělala jsem kravinu a to, že jsem mamce když u nás byla bráchova přítelkyně Tereza řekla, že mě mrzí, že ona je tu pořád a můj přítel sem skoro nesmí. Tereza to ale slyšela, napsala to bráchovi, brácha mi nechtěl dát na ni kontakt abych se omluvila. Druhý den ráno jsem dostala hrozně vynadáno, co si to dovoluju, že se musí cítit špatně. Na nějaké vysvětlování, že jsem to tak nemyslela nikdo nereagoval. Domů jsem se vrátila večer matka mi na ní dala mobil a já jí napsala omluvnou sms s vysvětlením. Vzala to a já myslela, že vše bude ok. Bohužel ten den ráno mi táta oznámil, že když mi to tak vadí, nebude sem můj přítel na víkendy jezdit vůbec a Tereza taky ne. Když jsem mu řekla, že je už vše ok a že jsem se omluvila, jestli by můj přítel nemohl přijet na přespání aspon na můj svátek, tak jen sondoval jak jsem jí to řekla a co jsem jí řekla a potom řek že ne. Prostě přijde mi to jako záminka mi něco zatrhnout. Přítele neměli rádi a tohle je dobrý důvod jak ho sem nepustit. Chtěla jsem tedy na noc jet za ním a na to mi bylo řečeno, že nikam nepojedu, nebudu spát u cizích lidí. Takže zatímco brácha kterému je 18 si spí s 15letou holkou ted už jen u ní kdy se mu zachce já nemůžu k příteli na dva dny jednou za uherák. A na svůj svátek si ho taky pozvat nemůžu. Chci se odstěhovat ale až budu mít práci ted to není možné. Je tohle v mém věku normální???

Řazení:
01.12.2010 - 14:37 | Filtr
(Rak) cifršpionka » movvin
Njn,v tom to asi bude,ten zakopaný pes!
Já to nemohu tak úplně posoudit,mám dvě cácorky,dospělé....ale fakt je ,že o holky se člověk bojí daleko více a má pocit že je musí více ochraňovat.Ale mám dva starší bratry,ti mohli všechno,já do té doby než jsem se vdala,tak jsem byla děsně hlídaná,též mě to štvalo :47:,mlela jsem pantem a nebylo mi to nic platné :14:
01.12.2010 - 14:20 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki
Není to normální, ale je to běžné :61:
Tak proč se jich ptáš, když jsi dospělá? Si to udělej po svým a oni se s tím budou muset porovnat. Jestli teda chceš jet pryč. To, že do svého wigwamu někoho nepustí, to asi neovlivníš...prostě bych se zařídila asi tak...
01.12.2010 - 14:13 | Filtr
(Blíženci) movvin
Určitě chápu jak se cítíš. A neudělala jsi nic špatně. Já mám taky dceru a syna. Můžu ti říct, že o tu dceru se víc bojíš. A proto asi odtud pramení ta větší přísnost.
Víš v příteli dcery vidíš vždycky jen toho lumpa, který jí ublíží. Než ho pořádně poznáš. A i mojí dceři trvalo 3 roky, než zjistila, že ten její první je pěkný manipulátor. A myslíš, že by mi věřila, kdybych jí to naplno řekla? Ne! Naopak by se proti mě ještě víc zatvrdila.
Kdežto v přítelkyni syna zpravidla nevidíš ohrožení svého dítěte. Je to zcestné, ale je to tak.
Přeji ti ať se brzo osamostatníš a poznáš pravou tvář života s veškerou zodpovědností. :27:
Jinak já bych na tvém místě za svým přítelem jela :3:
01.12.2010 - 13:44 | Filtr
(Rak) moniczka996
Kamaradka, ktera ma 18 chodi s klukem, kteremu je asi 22 (nevim presne)..bydli od sebe dosti daleko -> a uplne normalne u sebe prespavaji a ne jen protože jsou z daleka..myslím, že je úplne normalni, ze chces aby u tebe tvuj kluk prespaval vzdyt jde treba prave o ty noci:)..v tom co ti psali ostatni jsem nenasla vubec nic rozumneho..drzim ti palce at ti to vyjde s praci a se vsim ostatnim:))
21.11.2010 - 00:15 | Filtr
(Ryby) karlossso » Justify
Nevím proč tady někdo řeší pelešárnu a věk...Pokud to v jednom případě neustále povolují a v jednom zakazují,tak to má co dělat s určitou(ne)zaujatostí.Najdi si práci,odstěhuj se a třeba ještě budou rádi když vás společně pozvou...
20.11.2010 - 10:31 | Filtr
(Štír) milca333
S tím bych souhlasila. Jsi plnoletá a zřejmě svého přítele miluješ, proto s ním chceš být co nejvíce....Takže, pokud chceš jet za ním a přespat tam..., určitě to udělej. Máš na to právo. Já vím, rodiče budou říkat....dokud Tě živíme, budeš nás poslouchat....známe to! Ale zase oni zkouší, kam až můžou zajít. Pokud se jim postavíš, nic nezmůžou....
19.11.2010 - 21:15 | Filtr
(Beran) Háňa* » Justify
Ve vašem věku, přece - vždyť ti to píšu.
Mám syna, bude mu 22. Už začal pracovat, vydělává a přispívá na domácnost a pomalu se poohlíží po svém bydlení. Ani ve snu by ho nenapadlo, že tady bude jen tak přebývat jeho přítelkyně. Jo, přijde na návštěvu, pokecáme, ale večer ji vyprovodí domů.
Je tady s ním, když jsme třeba na dovolené, a samozřejmě, že se zeptá, jestli souhlasíme.
Přece o tom, kdo bude přebývat v našem bytě, rozhodujeme my.
Nechápu, čemu na tom nerozumíš.

Jediné, co chápu, že tě štve, že u bratra jim to nevadí - to beru. Ale do důvodů nikdo z nás tady nevidí
19.11.2010 - 21:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A v čem je teda tak markantní rozdíl, že jeho přítelkyně které je mimochodem 15 u nás může být ksoro každý týden na přespání a můj ne??? To že je u nás ona to není pelešárna? A k té práci, já si jí hledám, rodiče ví že se snažím ale prostě zatím smůla. Jakmile si jí najdu osamostatním se.
19.11.2010 - 21:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » patatina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jen frackové remcají a nic nepodnikají. No já se s nima snažím mluvit ale nejde to prostě, oni se se mnou bavit nechtějí.
19.11.2010 - 21:06 | Filtr
(Beran) Háňa* » Justify
Já zase mám právo si k nám pozvat koho chci, taky tu bydlím

Aha. tak tím se všechno vysvětluje :4:

Jediné, v čem s tebou souhlasím, že by ti to měli říct narovinu, jestli ho tam nechtějí. Jenže to, co by měli druzí, je nám vždycky jasnější, než to, co bychom měli my.
Třeba tě chtějí rodiče motivovat k tomu, aby sis našla práci a osamostatnila se. Pokud jsi skončila šlolu a jsi dospělá, mělo by to být normální - všechno má svou posloupnost. Tím, že tě budou podporovat v tomhle, tě zbaví motivace.
19.11.2010 - 21:06 | Filtr
(Blíženci) patatina » Justify
nebylo to ve zlym......melo te to nakopnout,ze jen frackove remcaj-ale nic nepodnikaj!!!!/opet nadnesene/...ju????? :75:
19.11.2010 - 21:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » patatina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já s nima mluvím, ptám se vysvětluju. Ale prd platný. A mají mě právem za fracka? Jako to nechápu proč doma pomáhám, neodmlouvám, nejsem drzá,nechápu proč by jako mě měli mít za fracka.
19.11.2010 - 21:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasně a proč mi to teda neřeknou rovnou, že ho tam nechtějí a zbaběle se schovávají za bráchovu přítelkyni? Já zase mám právo si k nám pozvat koho chci, taky tu bydlím, za bráchou sem pořád chodí někdo, přítelkyně je tu pečená vařená a můj sem nesmí jendou za 6 týdnů??? Nepochopím.
19.11.2010 - 20:59 | Filtr
(Blíženci) patatina » Justify
Tak to musis lidem vysvetlit fakt-poradne,pokud chces nazor....

jinak...asi to neni uplne v poradku,jak z toho mala,co jsi napsala-vidim....

bud te maj /a asi pravem/ porad za fracka,nebo je tam neco jineho...pomuze jen poradna promluva,rec,stani si na svem,otazky-proc on ano-ja ne....vyjasneni....

jinac....proste si pomoz a bud diplomaticka! :17:
19.11.2010 - 20:58 | Filtr
(Beran) Háňa* » Justify
Dobře, ale pochop, že to je jejich byt nebo dům a mají právo rozhodnout, kdo jim tam je příjemný a kdo ne. S tím prostě nic neuděláš.
Mají právo na soukromí
19.11.2010 - 20:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No hele tak já mám pokoj úplně mimo koupelnu a přítel je u nás na víkend jednou za 6 týdnů. A navíc tohle není o tom, že by jim vadilo že mají jak ty říkáš z bytu pelešárnu, když bráchova přítelkyně tady přespává pořád.
19.11.2010 - 20:53 | Filtr
(Beran) Háňa*
To není o věku, ale o tom, že možná rodičům není 2x příjemné, nechat si z bytu dělat hotel.
Zkusila jsi někdy zapřemýšlet nad tím, že tak, kde jste dřív byli 4, je teď často těch lidí 6 ?

Ono není moc příjemné, když jsi doma, a bojíš se ve spoďárech dojít do koupelny, abys náhodou někoho nepotkala.
Za nás tohle bylo nemyslitelné. Lidi spolu chodili, třeba rodiče i navštívili a seznámili se s nimi, ale že by si rodiče nechali dělat z bytu pelešárnu, to neexistovalo.
Je ti 22. Máš dvě možnosti. Buď respektovat řád, který doma máte, nebo se osamostatnit. Ale, na druhou stranu, jestli můžu nebo nemůžu někam odjet na víkend, do toho bych si ve 22 letech mluvit nenechala


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »