Reiki


15.11.2010 - 15:03
(Kozoroh) listicka
Reiki
Jake mate zkusenosti? Ja jsem tuto sobotu prosla 1. stupnem.

Stránka: 2 1
Řazení:
18.11.2010 - 09:48 | Filtr
(Kozoroh) listicka » Elatka
co znamena vnimala? porad se v tom trochu potacim, resp. nejsem z toho moc moudra, ale rikam si, ze to prijde, pokud ma. Uz drive, kdyz jsem byla na harmonizaci caker, rikala mi lecitelka, ze se nam podarilo otevrit mi treti oko...
18.11.2010 - 09:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
také jsem zasvěcená na dálku ale nějak mi to nejde žádnou energii necítím.
18.11.2010 - 09:46 | Filtr
(Kozoroh) listicka » miluška medvídková
tak super :15:
17.11.2010 - 15:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iza23
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Poctiví Mistři REIKI dělají víkendové kurzy a neodbyjí zasvěcení za jedno dopoledne. Mezi I. a II. stupněm musí být aspoň půl roka rozdílu. Na Slovensku hodně pokazil pověst REIKI "velmistr" Ladislav Hodek, který teď působí v Praze. Prvním mistrm REIKI v Československu byl Mirek Čapek, podle tradiční USUI linie, www.sarpa.cz
Má dvoch žákov, kterých sám zasvětil, jeden působí v Brně, druhý v Zlíně.
Dévi :74:
17.11.2010 - 14:58 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Iza23
Jj, ono to tak je. Mám vypozorované z vlastního života. Vždycky, když jsem cítila, že na něco není správný čas, nebo jsem měla v sobě nějaký blok, tak jsem se do toho nepouštěla. Až když se to přehouplo a začalo mě to táhnout, tak jsem se do toho dala, nebo když se objevilo něco, co mě k tomu vyloženě dokopávalo až to bylo nepřehlédnutelné.. ale prostě jak píšeš.. spoléhat se na intuici je nejlepší. :1:
17.11.2010 - 14:43 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Dévi
byla jsem taky u Mirka Čapka a je to u nás jediný opravdový Mistr. :27: :30: :30:
17.11.2010 - 14:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
asi...každopádne, vždy som nasledovala a budem nasledovať svoju intuíciu...nebránim sa reiki úplne, ale momentálne vyhráva to Nie...asi je to tak ako hovoríš, všetko má svoj správny čas...
17.11.2010 - 14:34 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Iza23
Izi, já jsem taky dlouho měla k reiki něco jako blog. Prostě jsem cítila, že ještě na to není čas, ještě s tím pracovat nemám a že to prostě jednou přijde. Taky nejspíš máš jít ještě jinou cestou a věnovat se něčemu jinému. Pokud to má přijít, ono to přijde.
17.11.2010 - 14:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » listicka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja som o reiki jednu dobu uvažovala...ale priznám sa stále je to tak 50:50, stále vo mne rezonuje z nejakého dôvodu varovanie, ktoré neviem prekonať...možno je to len predsudok, možno skrátka moja duša nechce žiadne reiki a spolieha sa na vlastné prostriedky...každopádne...pokiaľ to niekomu pomôže, tak je všetko ok...pokiaľ to má ale niekomu narobiť problémy, tak to moc ok nie je...počula som veľa negatívnych názorov nielen na majstrov, ale aj na samotné energie reiki, ktoré pracujú s astrálnymi energiami, ktoré nemusia byť vždy "čisté"...a práve tieto kontroverzné názory ma znepokojujú...
17.11.2010 - 13:56 | Filtr
(Rak) Materne
Kdyz jsem byla na zasveeceni 1.st., tak jsem pri zasvecovani mela pocit, jako by mi nekdo lil po tele teplou vodu a tlak v hlave, dvojku si moc nepamatuju, akorat mi mistrine rekla, ze mam u sebe ruzovou bytost, ale pri trojce jsem lezela na posteli a najednou mi zacaly hrozne brnet ruce, pak nohy a pak cely telo a zase tlak v hlave.Zaroven jsem citila tlak na 1. a 4. cakre. Byla jsem jako pri horecce, nemohla jsem se moc hybat.skoro jako kdyz me neco primacklo k posteli. Nevim, jestli to byla nejaka "haluz", ale mela jsem pocit, jako by tam se mnou byly asi tri bytosti. Videla jsem takove bíle jakoby sloupce. I kdyz se v mistnosti topilo, tak mi byla hrozna zima, ale kdyz jsem potom vysla na chodbu, tak tam bylo teplo. Pri vchazeni zpet do mistnosti tam byla zima. ale bylo mi hrozne krasne :)
Ted uz nemisim ani pomyslet na reiki a ruce mi frci porad :)
17.11.2010 - 11:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já jsem byla zasvěcena do REIKI již v r. 1997 najdřív u ThDr.Mary Hall, která odbyla celé zasvěcení za jedno dopoledne, potom mi bylo nějakou dobu tak divně zle, nechala jsem přesvětit u Mirka Čapka v Praze, který dělá pořádné víkendové kurzy. Uznávám jedině jeho a jeho dvoch žákov v Brně a Zlíně. Jeho stránky: www.sarpa.cz Nedoporučuji tzv. rychlokvašky, nebo jinak instantní mistři REIKI, např, Ladislav Hodek, tzv velmistr, dělá víc zla než užitku.
Dévi
17.11.2010 - 09:19 | Filtr
(Ryby) Sulla
Během reikování nemocné ruky, kamarádky, mi začalo to samé svědění - na tom samém místě, a po té i pálení dlaně, jako ji...nejsem si vědoma, že bych něco zanedbala. Vše jsem smyla pod proudem studené vody. Jí problémy ustoupily téměř okamžitě. Mě svědění ruky ještě chvíli doznívalo...stalo se to i někomu z vás? Co jsem mohla zanedbat?
17.11.2010 - 02:02 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Lokii
AHOJ,já jsem v naprostém klidu,nejsem mistrině světa,mně pouze zaujal tvůj názor na který jsem ti odpověděla a pokud si vše přečteš tak napadáš ty mně i v tomhle vzkazu,ale o mně vůbec nejde,nevíš o mně nic ,ale na Reiki a na sebe si nenechám házet špínu a tím s tebou končím. Přeji ti vše dobré,Žij svůj život naplno, ale nikdy na úkor druhého
17.11.2010 - 01:31 | Filtr
(Střelec) Lokii » bimbulka.j
To chce klid, taková mistrině světa v reiky jako ty, by měla mít uspořádané myšlenky v každé situaci, přece tě nerozhodí 25ti letý hejsek který nemá žádné zkušenosti? :61:
Ten můj mistr se jmenuje Zygmunt Baran a tady je něco o něm:

Velká mistrině Hawayo Takata iniciovala iniciací velkého mistra Evu Jablonskou. Žákem v.m. Jabloňské se stal Zygmunt Baran. Velký Mistr Reiki Zygmunt Baran byl zvolen prezidentem Polské federace Mistrů Reiki a přírodního léčení.
17.11.2010 - 00:10 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Lokii
tAK V TOM PŘÍPADĚ JSI NEPOTKAL TOHO SPRÁVNEHO MISTRA. ale nechávám ti tvůj názor,každý na něj právo.JESTLI SI SI VŠIM ,TAK JÁ O TVÝM NÁZORU NEPÍŠI ,ŽE JE UBOHEJ. VĚŘ SI NEBO NEVĚŘ,ČEMU CHCECH,JÁ POMOCÍ REIKI JSEM POMOHLA JIŽ HODNĚ LIDEM. MĚJ SE FAJN
16.11.2010 - 23:50 | Filtr
(Střelec) Lokii » bimbulka.j
hele ty bambulo, já jsem taky prošel prvnim stupněm a byl jsem na takzvanym "zasvěcení", takže trochu vim o co jde, spíš pochybuju o tom, že bys dokázala argumentovat jinak než slovní apatií typu "zamysli se nad sebou" atp...jak ubohé :49:
16.11.2010 - 23:39 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Lokii
Ahoj,není to lidský magnetizmus,pokud budeš něco chtít vědět ,tak do toho! N ejdřív něco poznej a pak odsuzuj,ale myslím že než poznávat energie,zaměř se na svou vlastní duši.Nebo tu taky popíraš?
16.11.2010 - 23:34 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » vltavínka
Ahoj,to je dobře že cítíš. Ten problém s rozbouřením se pokusím vysvětlit. měla jsi tam problém,který se ti momentálně nemusel ani projevovat, tazv .spal, lékaři to nazyvají chronický. Aby ses mohla vyléčit, tak to Reiki probudí, proto ta boplest ale již ho máš vyléčený. Může si to stát i když budeš léčit jiné lidi,je vždy jim to potřeba říct a ta bolest může být velice intenzivní ale krátka, Je to z toho důvodu ,že ten človíček si mněl něčím ještě projít,ale ty mu to vyléčiš hned. Není to pokaždé ani pravidlem, já osobně jsem se stím při léčení setkala jen málo. :75: :12:
16.11.2010 - 23:21 | Filtr
(Ryby) Sulla
Po prvním zasvěcení mám čím dál větší chuť a sílu, zajít dál...čím dál víc mě přitahují záležitosti mezi nebem a zemí. Přiznávám. Mistr nás při zasvěcení upozornila, že se na věci, lidi a vztahy kolem sebe asi budeme dívat trochu jinak. Reiki, že nám změní život a mění. Jsem ráda, že mohu pomáhat svým blízkým.
16.11.2010 - 18:01 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » il*ča
dělej si denně reiki, to ti to krásně urychlí. Někdy je to dost náročné, i životní změny bývají, tak aby ses nedivila, já změnila zaměstnání.
16.11.2010 - 16:46 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Putes
Aha - děkuji za vysvětlení :74:
16.11.2010 - 15:24 | Filtr
(Vodnář) Putes » il*ča
Čištění probíhá samo o osobě. Když jsem si dělala 1. tak, jsem potom 6 týdnů nemohla kouřit. Jen jsem si potáhla, už mi bylo zle :28:, dnes mě mrzí, že jsem toho tehdy nevyužila a když jsem si dělala 2. tak jsem zase nemohla pít alkohol. Taky mi bylo zle. Slyšela jsem o klukovi, který po 2. odmítal matce zabíjet králíky. :63: Měla jsem pocit, že mám tělo jako transformátor, tak jsem brněla. Tak si ten stav užij, ono to samo přejde. :27: :17:
16.11.2010 - 13:34 | Filtr
(Blíženci) Elatka » miluška medvídková
Indigo není nejvyšší. Indigo spadá do pátého stupně vývoje. Pak jsou ještě duchovní průvodci a další odvětví.. po indigu už jsou z duší učitelé různých směrů vývoje pro nižší duše. tím, že viděla modrou, fialovou barvu.. má dobré vnímání duchovního světa a vnímala, že u jejich zasvěcení jsou i vyšší bytosti a průvodci. Někdo je vidí, někdo ne, ale jsou vždycky u těchto "akcí". :1:
16.11.2010 - 13:32 | Filtr
(Blíženci) il*ča » miluška medvídková
Miluško - a co je vlastně to čištění? Jak probíhá? Je to nějaký samovolný proces, nebo tomu musí člověk pomoci?
16.11.2010 - 13:31 | Filtr
(Střelec) Lokii » Elatka
fakt jo?...nechceš mi taky nějakou poslat , fakt bych ji potřeboval
Příspěvky: 33-9 8-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »