Příběh z minulého života


03.11.2010 - 14:44
(Štír) MeloryNox
Příběh z minulého života
Případ HonzyAsi sedmiletý hoch, který se od malička pomočuje. Nepomáhá ani noční buzení, ani omezení pití před spaním. Navíc říká, že ve tmě vidí duchy. Popisuje je jako lidi bez těla, kteří tam chodí...."Jdu spát. Ten se mi opakuje skoro každou noc. Zdá se mi, jak plavu ve studené vodě. Plavu do černé jeskyně. Voda je úplně černá, strašně studená. Ztratila jsem se. (Vybavuje si život v ženské podobě.) Musím se zachránit. Podplavu tu skálu a jsem zachráněná. Doplavala jsem do nějaké jeskyně, je tu strašná tma, jen shora problikává měsíc. Je mi zima. Mám na sobě mokré šaty. Pak tam dlouho sedím. Asi umírám, stojím totiž na mraku. Pořád je mi zima na záda"...Z toho vyplynulo, že se mu v noci zdá pořád dokola událost, kde si podchladil ledviny a pak zemřel. Událost pak opakovaně procházel. Přitom si všiml další věci. Do snu mu tak trochu mluvila jiná duše, která byla u něj. ..."Ta kamarádka mi říká, že je mi zima, že se mi chce čůrat. Je mi strašně zimně. Ukazuje mi, že jdu po sněhu bos. Je mi zima. Hledám záchod. Jenže ten tam není. Už jsem ale počůraný" ... "Ona říká, že mě zná. Jsme kamarádky. Před 700 lety už to je. Mám na hlavě čepec, moje kamarádka má taky čepec. Jdeme do kláštera. My tam pracujeme jako sestry. Mám tam víc kamarádek. Jsou v tom pokoji, kde spíme. Jsme tam čtyři. Podívám se z okna. Vidím nějakého pána, jak jde dovnitř. Pak zapaluje v krbu. Spíme všechny na jednom lůžku. Hádáme se, kdo má víc místa. Pořád se posunuju a je mi zima. Vzbudím se a vidím požár. Kamarádka nadává tomu pánovi, že to zapálil. On nadává, že nechtěl. Jsou zamčené dveře. Nemůžeme se dostat ven. Je mi strašná zima. Chce se mi na záchod. Počůrala jsem se tam. Pak je mi hrozně horko. Nemůžu dýchat. Pálí mě to všude. Shořely jsme. Pak sedíme na okně a vzpomínáme. Každá má svou bolest. Ale jsme kamarádky. Zůstaneme spolu navždy. Slibujeme si to."... Přitom mu dochází, že slib opravdu dodržují a tři ostatní duše jsou u něj přivtělené a svou přítomností nechtě připomínají tragickou událost... "Jsou smutné, chtěly by se narodit. Zrušíme ten slib. S andělem. Chytáme se za ruce. Říkáme si, že slib zrušíme. Aby nám to nic nedělalo. Pouštím se jich. Je jim vesele. Vedou je andělé. Mávají mi. Já jim taky. Usmiřují se. Mi je taky dobře"...

Řazení:
08.11.2010 - 22:55 | Filtr
(Býk) ave » zdislava58
Máš pravdu ani já nejsem pro stavy ve kterých se člověk "násilně" vrací do minulých životů.Nikdo Ti nezaručí,že se vrátíš zpátky do toho který žiješ.I velmi zkušeného průvodce může zaskočit síla negativní energie.Hluboké propady,které nemusí zvládnout,otevře se tím někdy Pandořina skříńka.Snad jen ve velmi závažných případech,kdy člověk již stejně nemůže dál,to múže mít opodstatnění.Jinak nás záblesky minulých životů,vůně a intuice nás směrují. :74:
08.11.2010 - 22:43 | Filtr
(Býk) ave » Iza23
Ne to není možné a ani bychom to neunesli,jen střípky minulých životů stačí.Jen to co je nám dovoleno zjistit se nám odkryje a právě v době kdy se chystá zopakovat nějaká karmická chyba.Je to pro nás dar,jak s ním naložíme je na nás.
08.11.2010 - 18:44 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » zdislava58
To zažívám,najednou v hlavě bleskne myšlenka,ale...je neuchopitelná.Pak si lámu hlavu,co to bylo a už nic.Pusto a prázdno ve chvíli rozkacené duše. :4:
08.11.2010 - 18:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
joo rozumím
08.11.2010 - 18:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ave
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zdislava58, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mam pratele, kteri to zkouseli hypnozou. Dozvedeli se o sobe dost veci. Hodne jsem slysela o regresi, ale ze je to velmi narocne, musis byt pripraven a mit nekoho kdo Te provede a stastne navrati zpatky. Nevim, jestli jsem pouzila spravne vyrazy. Pry se tak da zbavit treba fobii. Lide, kteri tim prosli, to nedoporucuji, ze to co clovek vidi z minulych zivotu, by nemusel ustat. Nechtela bych se vratit do minulych zivotu, obcas se mi pripominaji, neco vidim nebo citim vuni a vim, ze jsem to kdysi prozila ale jsou to jen zablesky. Snad opravdu to, co si neseme z minulych zivotu , budeme resit az budeme pripraveni.
08.11.2010 - 18:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ave
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
podla mna ma svoj dovod, preco nepozname svoje minule zivoty a stale si myslim, ze je uplne zbytocne sa v nich vrtat...pochybujem, ze niekto vie na 100% zistit svoje minule zivoty....neverim nikomu, kto tvrdi, ze si to nejakym sposobom zistil
08.11.2010 - 15:24 | Filtr
(Býk) ave » Iza23
V tom nemohu souhalsit.Minulé životy mají vliv na náš současný život.Setkáváme se s něčím co jsme nezpracovali a co máme udělat.Ale zasahují do našeho života v různých etapách našeho bytí a to zcela přirozeně.Pokud pustíme věci před přirozený běh času tím,že například z pouhé zvědavosti odkrýváme minulé životy,může nás padnout něco co nedokážeme zpracovat.Bolest,kterou nedokážeme unést.Proto není dobré odkrývat minulé životy.To co nám mají přinést se stane v době,kdy na to budeme mít sílu.Pravdu máš v tom,že je třeba co nejlépe žít tento život.I on sám bývá dost těžký. :74:
08.11.2010 - 08:00 | Filtr
(Štír) MeloryNox
Přestal, asi jsem nezkopírovala všechno. Vím, že jsem četla, že problém zmizel.
05.11.2010 - 17:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
minulé životy nemajú na náš terajší život veľký vplyv...nesieme si z nich určitý potenciál, určité vlastnosti, ale prítomný život si tvoríme sami v prítomnosti..nemá nič spoločné s minulým
05.11.2010 - 16:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
rovněž vidím duchy i v noci po tmě oni svítí bud bíle nebo modře
05.11.2010 - 16:33 | Filtr
(Štír) val08 » MeloryNox
To chápu :3:
04.11.2010 - 08:33 | Filtr
(Štír) MeloryNox » val08
Na tom příběhu se mi líbí, že se tam objevují "věci", ve které hodně lidí věří - právě ta reinkarnace, andělé... Proto jsem sem ten příběh dala. :1:
04.11.2010 - 08:29 | Filtr
(Štír) MeloryNox » miluška medvídková
Myslím, že jí má táta, asi si ji přečtu :1:
03.11.2010 - 15:28 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
podobné jsem četla v knihách Já jsem, Jsem. :3:
03.11.2010 - 15:18 | Filtr
(Štír) val08
Zajímavé,snad mu zrušení slibu pomůže. :76:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »