Přítelkyně si mě neváží?


14.10.2010 - 19:17
(Štír) twnr
Přítelkyně si mě neváží?
Zdravím. Nedávno jsem našel půvabnou holčinu. Protože je mladší o tři roky,tak jsem ji nějak nezkoumal. Jenomže začala projevovat zájem,tak jsem ji rád blíže poznal,a zjistil,že je mi hodně sympatická.Hlavně svou milou,klidnou povahou,tím jejím krásným úsměvem a celkovým půvabem. Netrvalo dlouho a oba sme to začali myslet vážně, já se jako poměrně citlivější chlap okamžitě zamiloval..Když jsme spolu trávili čas osobně,nebyl nikdy problém. Je něžná,ráda mě vidí,ale jakmile jsme bez sebe,tak chytne často své nálady typu \"chci tě,ale chci být jen kamarádka\" které o pár minut vystřídá \"promiň,já to tak nemyslela,mám tě ráda,nepředstavím si že bych o tebe přišla,nevím co to plácám,promiň\" .. přičítám to tomu,že v domácnosti žije prakticky sama,a má moc prostoru na přemýšlení.Nutí mě to přemýšlet nad tím,jestli je to z její strany láska,frustruje mě to. Často se musím řídit podle jejího času (mám dojem,jako by na mě měla čas jen tehdy,pokud se to vleze do jejího denního \"rozvrhu\", má totiž život docela nalinkovaný) - na to se dá zvyknout,jenže kámoši mě zasypávají řečma \"co je to holku,když si na vlastního chlapa nedokáže udělat čas, tyvole to pro ni asi moc neznamenáš\". Je pasivnější,málokdy se ozve jako první,obvykle děláme věci podle mě (což mě ne vždy baví). Nechci být její hlavná prioritou,ale mívám dost pocit,že její kamarádi pro ni mají věčně přednost, že nejsem na vrcholu jejího žebříčku \"srdečních\" hodnot. Jakobych pro ni existoval jen když se vidíme z očí do očí (což není často,tím pádem se mi odcizuje do doby než se opět vidíme). Já se jejímu životu přizpůsobil,do svých mezí,ona mě však ani moc ne. Je to třeba tím,že si neumí vážit toho,že ji má někdo nadevše rád? Připadám si odstrkovaný. Mám dojem že mě vůbec nepotřebuje..přitom bych jí snesl modré z nebe..Nijak ji nechci omezovat,ať si dělá co chce,nemusím žárlit,důveřuju jí,ale nějak necítím z ní lásku když nejsme osobně spolu,ale podle polibku není pochyb :) je to asi můj nejmilejší vztah,po cca 2 letech jsem opět takhle konečně k někomu \"vzplanul\" :) ale zároveň první,ve kterém se citím nepotřebný :( možná jsem hodně citově labilní...nevím.. pocházím ze smutné rodiny,kde otce zkolil alkohol,tím pádem se mi uznání a lásky moc nedostalo,což mi teď chybí a což potřebuju...mimochodem,je to vodnářka .) zajímají mě názory :)

Stránka: 3 2 1
Řazení:
21.10.2010 - 22:43 | Filtr
(Rak) ardente
ahoj,

vo vzťahu by mali byť dvaja na tej istej urovni,čím ty viac budeš podriaďovať svoj svet jej životu,o to menej sa ona bude tebe prispôsobovať,pretože už vie,že nemusí..Ale asi nemáš moc na výber ak s ňou chceš stráviť aspoň niejaký ten jej voľný čas..nechcem posudzovať čisto podľa znamenia slnečného,ale ty ako škorpion túžiš po blízkosti a rodine,po jednom človeku,kdež to ona-vodnárka by sa najradšej rozplynula medzi všetkých rovnako,a venovať tebe o niečo väčšiu pozornosť než ostatným,by pre ňu znamenala nesloboda.Takže pre ňu bude tento vzťah vyhovujúci len dovtedy,pokial ty s tým nebudeš mať žiadny problém :17:
21.10.2010 - 21:41 | Filtr
(Váhy) štospapiru » twnr
vidis to, tak nakonec to bylo uplne jinak, ted abych smazal vsechno co jsem napsal :3:

Je to sice smutny ale mel si stesti ze jsi ji vubec potkal, k tomu to nedobrovolne odlouceni, tomu dava takovy dramaticky romanticky nadech, takze pokud si na ni v bucousnu vzpomenes, tak s pocitem toho, ze jsi byl soucasti neceho vymecneho. Ver mi. Mam taky takovou srdcovku.
21.10.2010 - 20:05 | Filtr
(Beran) Háňa* » twnr
Tak měj nedůvěru a zatím si jen užívej. Proč pořád hodnotit, co je málo a co hodně. ber, co se ti nabízí a nepřemýšlej o tom. Některé věci se prostě nedají změřit a zvážit
Víš, někteří lidí mají té lásky pořád málo, i kdyby se ten druhý rozkrájel. Možná mezi ně patříš
21.10.2010 - 20:00 | Filtr
(Beran) Háňa* » Catwoman1
Vodnář může opravdu zapomenout úplně na všechno - nedělá to naschvál a neznamená to, že ten člověk pro něho není důležitý. Ale prostě zapomene. A všechno, co řekne, myslí v tom okamžiku smrtelně vážně. Jenom to potom prostě přehluší něco jiného, zajímavého, kvůli čemu na to opravdu zapomene - třeba zrovna potká popeláře a zabředne s ním do rozhovoru o tom, jestli je těžší popel po dřevu nebo po uhlí.
Jsou to prostě mimozemšťani a je potřeba je tak brát - jednoho mám doma - narodil se mi před 22 lety a od té doby jsem se nenudila :61:
21.10.2010 - 18:07 | Filtr
(Štír) twnr
Děkuji za reakce :) celé se to už vyřešilo, chtěl jsem po ni zbytečně moc,a nechápal jsem její chování - měla se totiž stěhovat, což se dověděla až v době kdy jsme spolu byli,a což mi nechtěla říct. Od té doby se pochopitelně chovala tak jak jsem tu popisoval (což chápu až teď). Nakonec přišlo to, čeho sme se oba báli - musela se sbalit a jít daleko,kvůli rodičům.
Poslední večer jsem za ní zašel,a protože rád kreslím, dal jsem jí její portrét.
Nikdy jsem ji neviděl v slzách,ale ten večer byly jako hrachy. Teprve tehdy jsem pochopil že ta holčina vážně cití ke mě moc,když mě křečovitě objímala a vzpomínala to co jsme zažili; prohlásila že kdyby se naše cesty někdy zkřížily, určitě by se mnou chtěla zažít víc :)
Je to strašně smutné,když se dva lidi co se mají rádi MUSÍ od sebe odloučit,ale jak řekl Sosna, je to neskutečně posilující.
Díky tomu všemu jsem si uvědomil strašně moc věcí, a když si vzpomenu na její úsměv, není mi do breku,ale usmívám se - protože mi pomohla mít nad věcma nadhled :)
19.10.2010 - 07:42 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » štospapiru
Já to chápu, udělal jsi dobře, že jsi ten vztah ukončil, jí na tobě nezáleželo a ty máš dost sebevědomí na to, abys v tomto zůstával. Já si neumím představit, že by mi na někom záleželo a já bych ho ignorovala, kdyby ležel v nemocnici, to mluví samo za sebe.. :29:
19.10.2010 - 07:34 | Filtr
(Váhy) štospapiru » Kiára..
Mas pravdu, jen mi ten pribeh pripomnel jak jsem se tehdy citil, :63:
19.10.2010 - 07:25 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Sosna zvlčelý
100% souhlas, líp bych to nenapsala.. :30: :30: :62:
19.10.2010 - 07:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
promin ale jak to čtu není to ta pravá ta teprve přijde a bude s tebou chtít pořád
19.10.2010 - 07:13 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » štospapiru
Ano, v tomto s tebou souhlasím, člověk většinou pozná, jestli tomu druhému na tobě záleží a podpora ve vztahu je důležitá, ale nemyslím si, že by to byl stejný případ, který tu řešíme, i když ti to tak může připadat. :27:
19.10.2010 - 07:08 | Filtr
(Vodnář) Kiára..
To je zajímavé, v průběhu čtení mě napadlo, jestli ta tvá přítelkyně není vodnářka a ono jo.. :3:
Ty jsi hodně citlivý a ona je v citech neosobní, není to tak, že by tě nemilovala, nebyla by s tebou. Jenom to prostě prožívá na jiné úrovni, tohle můžeš pouze přijmout, nezměníš to. Miluje tě, ale nebudeš mít nikdy pocit, že za tebe dýchá a nic jiného pro ni neexistuje.
Může na to mít trochu vliv její věk, ale ona bude mít vždycky kolem sebe hodně přátel a zájmů.
Ukaž jí, že i ty máš jiné zájmy než pouze ji, aby neměla pocit, že na ní visíš a uvidíš, že to bude fungovat. Určitě to nemá nic společného s tím, že by si tě nevážila, prostě je to vodnářka. Vzdušňáci mají na prvním místě rozumovou analýzu ne citovou. Přeji hodně štěstí :15: :62:
19.10.2010 - 05:54 | Filtr
(Váhy) štospapiru » player
tady jsme si asi nerozumeli. Nemel jsem namysli nic tak hlubokeho a filozofickeho. :3:

Jednoduse jsem chtel rict, jen clovek by mel taky nad vztahem trochu premyslet, aby nevedome netrcel zbytecne v mrtvem vztahu, jako se stalo mne. :71:
16.10.2010 - 16:52 | Filtr
(Býk) player » twnr
Jistotu máš akorát jednu.

Že natáhneš ráfy.Proč by měl muž důvěřovat právě ženám.Vždyť to jsou znepřátelené světy,které se sice přitahují za účelem reprodukce,ale nikdy se nepochopí.

Pokud si pojedeš po své - neboli žárlivo-vlastické linii,skončíš ve cvokhauzu nebo na špagátě.

Holky jsou suprový,ale jednak jen když chtějí nebo potřebují,druhak se to u nich každou desetiletku mění a právě on jsou buď anebo.

Krom toho - pokud mi napíše dívka,že se chce jenom kamarádit,tak přeloženo do češtiny to znamená:tělo bude patřit někomu jinýmu,na čárku zapomeň.
16.10.2010 - 16:10 | Filtr
(Štír) twnr » player
Já jsem člověk typu "buď a nebo". Když už mám někoho rád,tak naplno. Jenže potřebuju mít taky určitou jistotu,bez ní se mi cpou do hlavy zlé myšlenky a pod jejich vlivem dělám šílené věci.

Dokážu nad tím mávnout rukou,jenže s takovou povahou to nevydrží dlouho.začne mě to frustrovat,propadnu panice a pak přijde zase nějaká blbost.

Z posledního vztahu (zatím nejdelší),který mě docela solidně pokopal,jsem si odnesl nedůvěru vůči ženským. Myšlenkama se jen pořád vracím,i když vím že je mi to k ničemu. Mám hodně koníčků,dost kamarádů,pár blízkých přátel,ale neustále v hlavě šrotuju,ať jsem kdekoli,s kýmkoli...napadá mě,jestli to není už nějaký větší problém...
15.10.2010 - 20:31 | Filtr
(Beran) Catwoman1
Vodnari su uz taki - nevypocitatelni...
Ja ked som s jednym chodila, stali sa situacie aj take, ze som zacinala byt chora, on slubil, ze nasledujuci den sa u mna zastavi, donesie mi specialny liecebny balicek (s echynaceou atd). Potom sa vsak nasledujuci den neozval a ked som mu volala o 2dni neskor co sa vobec neozyval, povedal ze zabudol. a ze je tiez chory (nebol vsak az tak ako ja). No neviem ci to je dovod sa vobec nezaujimat a zabudnut na taku vec. Stvalo ma hlavne to, ze naco to vobec sluboval a navrhol.

Ale inak ako tu uz bolo povedane - taki ludia vas vycvicia k sebaovladaniu sa a k vacsiemu nadhladu.

15.10.2010 - 17:22 | Filtr
(Býk) player » twnr
To bezesporu.
Krom toho,je alibismus chtít po šestnáctce něco jinýho,než užívat si.Nehledě na to,že bych si tipnul,že v jejím záběru budou třeba třicátníci.
Každá holka očekává od partnerství něco jiného. :3:
15.10.2010 - 17:18 | Filtr
(Štír) twnr » dora
Čim víc tady čtu,tím víc mi docvakávají určité věci.
Jsem s prominutím v prdeli, měl jsem se starat víc o to,abych byl příjemným partnerem,než řešit blbosti.
chjo..
15.10.2010 - 16:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dora, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už to tady podobnými slovy někdo psal - snažila bych se na tvém místě zapracovat především na sobě, hledět si víc sebe, než své dívky. Sám píšeš, že jsi citově labilní, nedostalo se ti v dětství lásky....ze své zkušenosti vím, že taková výbava do života přináší v lásce permanentní pocit, že ten druhý nemiluje dost...Je důležité, aby sis uvědomil, že není takový problém, že ti dívka lásku neprojevuje, ale to, že na projevu lásky od ní tolik lpíš...

Taky jsem zažila (naštěstí krátkodobý) vztah s typickým Vodnářem, bylo to strašné, studené, brrr...nikdy víc :41:....ale právě ten vztah mě donutil najít sebevědomí v sobě samotné, ne v tom, že jsem pro někoho milovanou bytostí...(to zní jako bych teď byla děsně v pohodě :), ale tak to fakt není, je to na práce celý život nejspíš...)
15.10.2010 - 16:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ukázka každé=ho uvnitř má cenu?
15.10.2010 - 16:32 | Filtr
(Býk) player » štospapiru
To,co ty jsem si taky prožil.

Je to dobrá zkušenost.Nakonec se pročteš žitím do nadhledu a přestože pořád kolem sebe rozdáváš lásku,stane se z tebe shovívavý pozorovatel - nebo-li už se tě ty děje citů kolem tebe tolik nedotýkají

A vo tom to je.
15.10.2010 - 16:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kordelie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
promin jeho poznat podle vazeb :18:
15.10.2010 - 16:28 | Filtr
(Býk) player
Milý twnr.

Je to jak popisuješ.Má tě ráda,ale ve svých letech čeká ještě na prince těžšího kalibru a miliony žen takto čekají (třeba navzdory rozjetému manželství) třičtvrtě života.

Druhá věc je ta,že holky si máločeho vydrží vážit dlouhodobě.Jakmile to mají,berou to za hotové.

Mám-li být upřímný,snažil bych se jí oplácet stejně.Třeba to i na pár dnů či týdnů vypnout a mávnout nad tím rukou.Vím,je to těžké,ale vezmi jed na to,že tě to v životě čeká ještě nesčetněkrát.

Pokud ti tohle zní drsně,přidám ti jednu pravdu.Krásno mezi párem trvá 1 minutu - 500 dní,jen málo párů má dáno do vínku líp.pak už je to účelovej kamaračoft.

Takže žij naplno,ale nedělej si o vztazích příliš velké iluze,rozhlédni se okolo a uvidíš své.
15.10.2010 - 16:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » twnr
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A taky mě napadlo....že je to o míře potřeby té lásky. Ona nemusí mít takovou potřebu...a nebo má jinou - vyjadřuje lásku jinak...A Ty naopak máš silnou potřebu být milován...Buď se to něčím ve vztahu vykompenzuje...nebo se budete postupně vzdalovat....

15.10.2010 - 16:10 | Filtr
(Váhy) štospapiru
ja kdyz jsem chodil s vodnarkou bylo to to same
(jina slecna nez jsem popisoval pred tim),
No vztah, do ted nevim jestli to bylo blizsi kamaradstvi, milenci, nebo vztah. oni to vodnari moc nerozlisuji. Ona mela sve kamarady, chodila na kafe s byvalym, mela svoje konicky. A musim rict ze pro mne to zatim byl takovy nejvyrovnanejsi vztah, vubec mi to nevadilo, ani moc blizko u sebe ani moc daleko od sebe. V budoucnu bych si predstavoval zase takovy vztah.

Jsme porad pratele

Ale ja jsem vzdusnak, desc ve vodnari, :1:
15.10.2010 - 16:00 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Háňa*
Já na to, že jsem blonďatý celoživotní dítě :61: ale někdy to lidi nechápou. Např. před třemi týdny jsem vyzvala kamaráda, aby se mnou vylezl na takový krásný stoh co jsme potkali a on mi na to řekl, že to nemůže kvůli manželce. To jsem já jako dítě vůbec nepochopila a on jako dospělí vůbec nepochopil, že já - dítě - chci prostě jen vylézt nahoru :75:
Příspěvky: 72-48 47-23 22-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »