Prisel ke mne..


01.10.2010 - 11:00
(Lev) bruno
Prisel ke mne..
vcera se mi stala divna vec, vecer me zacala hrozne bolet hlava, tak jsem si sedla na gauc, vsechno bylo vypnuty a pak se stalo neco, z ceho jsem byla vypleskla... objevila se mi pred ocima postava s hroznym xichtem, vycenenyma zubama a neco mluvil nakou nesrozumitelnou reci, ale znelo to fakt hrozne :43: pak se na me otocil a chtel na me skocit, celou dobu jsem rikala, nevsimam si te, jsem v Bohu, jdi pryc. (Po celou dobu jsem mela otevreny oci, vnimala jsem ale jenom jeho, jak se na me chce vrhat.) Jak jsem mu to vpalila, at me neotravuje, zacli se dit jeste divnejsi veci, zacalo vsude svitit bile svetlo a zahnalo ho pryc, za coz jsem samozrejme podekovala a byl klid, i hlava me prestala bolet :76: pomohli, ale proc se ke mne snazej dostat tyhle potvory.. to fakt nechapu, nemate s tim nekdo zkusenost, jsem z toho naka zmatena..

Stránka: 2 1
Řazení:
04.10.2010 - 08:04 | Filtr
(Štír) MeloryNox » bruno
Fíha... Co se tu ještě nedovím. Hodně zajímavé.
03.10.2010 - 18:42 | Filtr
(Lev) bruno
Ahoj, tak včera u Tebe nebyla přímo duchovní bytost. Šlo o bytost stvořenou lidskými myšlenkami. Ono to zní trochu scifi, ale i takové bytosti jsou. Vznikají usilovným přemýšlením lidí nad takovými bytostmi a žijí pak vlastní životy v astrálním světtě. Mají nízké energetické vibrace, proto se nikam jinam nedostanou. Zničit je je složité, to nedělám, ale dají se odvést někam pryč, respektive spíš zahnat.

omlouvam, se ze tak pozde, ale tohle je odpoved od Elatky, jsem byla nejak mimo.. :6:
02.10.2010 - 21:16 | Filtr
(Lev) bruno » Elatka
juuuuu, to je krasny tohle vedet, diky :27:
02.10.2010 - 15:17 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ***
Musím zareagovat na příspěvek pro Merlinku. Není pravda, že vlohy pro práci s duchovnem má každý. Tak to jaksi není. Nemůže nová duše nebo duše na nižším stupni vývoje pracovat s duchovnem. Jim to prostě nejde, nic necítí, nic nevnímají, nevidí, nevěří. Pokud máte kolem sebe člověka, který neuvěří ani když mu vyložíte karty, které dokonale sedí, ani když mu vyčtete jeho kompletní povahu a charakter z horoskopu.. pak si můžete myslet, že je to nějaká nová duše nebo duše, která je ještě na počátku vývoje. Takových těch nových "bílých a šedých" duší odvádím nejvíc. Nikdy jsem neodváděla žádnou duši s modrými odstíny, nikdy fialovou, nikdy červenou, jednou oranžovou a to jsem se strašně divila. Ono to nějakou dobu trvá, než je duše na takové úrovni vibrační, aby dokázala vnímat, cítit a pracovat s duchovnem. Čím vyšší duše, tím větší schopnosti a vnímání, cítění, vyšší osobní vibrace a tak. :1:
01.10.2010 - 21:12 | Filtr
(Panna) Charis » Elatka
Elatka :29: a ako by sa mal človek brániť tomu, aby sa nejaká duša naňho nenalepila, stačí sa za tie duše modliť aby sa dostali do svetla? Ja som mala takú chaotickú noc, mala som zlý pocit už cez deň, dala som si posvätený obrázok pod podušku, v noci sa mi snívalo, že chce niečo na mňa skočiť, tak som ten obrázok chytila do ruky, potom sa mi snívalo , že mi niekdo chce pichnúť ihlou do kolena... :24:bolo to dosť živé. Neviem či sa to dá nazvať snívanie,skôr som nespala. Ďakujem ti moc :17: :74: :68:
01.10.2010 - 19:21 | Filtr
(Lev) bruno
ahojda, prijdu zitra, dneska mam plan, nestiham nic. Vydrzte moji myli, drazi :16:
01.10.2010 - 16:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a zkoušela ses zeptat třeba sama sebe (svého nitra), např. v meditaci? Mám tu zkušenost, že právě sám sobě člověk dokáže nejlépe odpovědět, to řešení míváme v sobě ;). Vlohy určitě máš, má je každý :). A nejspíš to funguje tak, že se k těm svým vlohám a schopnostem dostáváme tím, že se postupně očišťujeme a zbavujeme toho negativního v sobě. Mluvím teda ze svých zkušeností, ostatní to mohou mít jinak :).
01.10.2010 - 16:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to je zajímavé, děkuji za vysvětlení :). Třeba u těch negativních a zlých lidí mě to vůbec nepřekvapuje. Jako příklad vezmu takové ty opilce, když kolem nich třeba jen projdu, cítím prostě nehezké věci, až se kolikrát musím otřást, když jsem moc blízko. Prostě jakoby se kolem nich vznášelo cosi zlověstného, takové mám pocity. Přikládal jsem to jen tomu, že z nich asi cítím tu negativní energii... Ale moc nechápu to, že je přitahují i naopak ty "zářící duše". Přece jen málokdo z nich jim umí pomoci, ne? Jsem si myslel, že tito lidí budou přitahovat zas sobě podobné duše...
01.10.2010 - 16:02 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Ahoj, jj, klidně pošli. Ale teď už letím do práce, tak nevím, kdy se k tomu dostanu, nejspíš až v neděli. Tak strpeníčko. :1:
01.10.2010 - 15:53 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ***
Každá bytost vyhledává lidi podle toho, co potřebuje. Mně vyloženě vyhledávají duše, které jsou ztracené, zmatené nebo rovnou ví, že potřebují pomoc s odchodem. Na narkomany a vůbec lidi závislé na nějakých látkách se navazují stejně závislé duše lidí, kteří taky byli závisláci zaživa. Ty už je horší odvést, protože klamou, dokonce se skrývají, zapírají se a nenechají si jen tak vysvětlit, že mají někam odejít. A většinou se jakákoli duše upíná na dva základní typy lidí. Na jedny víc a to na lidi, kteří v sobě mají vztek, chuť po pomstě, zlost, zášť.. prostě na ty zatrpklé a zlé lidi. Na ty se navazují jedna radost, přiživují se na jejich špatných emocích a ještě je v nich podporují. A druhý případ je pravý opak. Lepí se na lidi, ze kterých vyzařuje světlo, teplo, radost, štěstí a láska.. u nich právě cítí, že by se jim mohlo dostat pomoci, cítí se u takových lidí v bezpečí. To je taky hodně častý případ, to slýchám od duší často, když je odvádím a ptám se jich, proč u toho člověka byli "já jsem ji potkala a z ní šlo takové hezké světlo, tak jsem šel s ní"..
01.10.2010 - 15:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
určitě to pomáhá. A hlavní je si myslím nemít strach, ten strach nás činí zranitelnými a otevírá naši ochranu, která je přirozená...
01.10.2010 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, to je zajímavé a věřím že to bylo nepříjemné. Docela by mě zajímalo řešení... a taky jestli si to člověk sám něčím způsobí, že se mu taková bytost objeví. Četl jsem o něčem podobném v jednom románu a tam to bylo způsobené tím, že se člověk násilně snažil dostat do nějakých "duchovních struktur" aniž na to byl připravený. Nemůže toto spustit třeba nějaká droga, po které se člověk dostane kam by se normálně nedostal a toto stvoření se na něj tam nalepí?
01.10.2010 - 14:40 | Filtr
(Blíženci) Elatka » jitkakoc
Ahoj, klidně se Ti na to mrknu, potřebuju celé jméno, datum narození a místo bydliště. Hoď mi to do vzkazu. Ale dneska už to asi nestihnu. Letím do sprchy a pak už se budu pomalu sbírat do práce, přijdu z ní v noci a zítra jdu na šest na ranní, takže nevím, jak na tom budu s energií. Ještě před hodinou to šlo, teď už jsem nějaká utahaná, málo spím. :24: Ale nechám si Tě ve vzkazech a dojdu k tomu, ju? :1:
01.10.2010 - 14:18 | Filtr
(Beran) jitkakoc
Moc prosím, pokud to není osobní, mohla bys sem dát Elatčinu odpověď. Mně se podobná věc také stala několikrát a bylo i těžké období kdy k nám létala čarodějnice a způsobovala dětem bolest bříška apod. Natáhla jsem si ji z jednoho kurzu a musím říct, že se to vše seběhlo tak nějak souběžně a byla jsem z toho psychicky skoro na blázinec, nějak jsem v tu dobu nemohla uvěřit, že láska je to nejsilnější, měla jsem pocit, že černá magie má mnohem více možností, a že na ni nemám. Každopádně jsem moc ráda, že už se mi nic takového neděje. Elat pokud se umíš pozeptat i na to co se dělo mě a naštěstí to už minulo, ráda se o tom cokoli dozvím, jestli je můj úsudek správný. Moc děkuji
01.10.2010 - 13:54 | Filtr
(Blíženci) movvin
To je teda síla! mě se nic takového ještě nestalo a ani o to nestojím.... když to tu čtu. Bych se pos...
01.10.2010 - 13:47 | Filtr
(Lev) bruno » hela215
Ahojik Heli :27:
myslim, ze az to budes moct umet, tak ti to prijde samo, musis k tomu dostat jakesi povoleni, pak se teprv budou dit veci.. ale nepopiram, ze se na tom neda pracovat :3:
01.10.2010 - 13:31 | Filtr
(Lev) bruno » exit
diky :3:
myslim, ze to muzou zkouset, poradim si s nima a kdyz ne, tak muj strazce ano :76:

myslim, ze muzes dekovat, ze je nevidis, neni na ne hezkej pohled, jsou to takovy zrudy i pocity z nich jsou desny, me vcera opravdu bolela hlava..
01.10.2010 - 13:22 | Filtr
(Blíženci) Elatka » hela215
Hel, ty tady máš tu intuici. Práci s intuicí a komunikaci s lidmi. Máš to docela hezky rozmístěné právě pro práci. Měla bys rozvíjet svoji intuici a začít s něčím pracovat. Třeba kurz vykládání snů, práce s kyvadlem a třeba i to reiki by k Tobě šlo. Máš tady taky hodně empatickou komunikaci, jak jsi psala, že nechce být posel zlých zpráv, tak to chápu, to tady máš hezky zřetelně a jasně, ale myslím, že budeš komunikativně velice dobře založená (blíženec s Merkurem v blížencích).. když si najdeš správnou cestičku, tak bys mohla hodně pomáhat. Navíc tam máš i nějaké obchodní schopnosti, trpělivost v rozvoji.. Zkus ty kurzy nějaké. :1: Já Te vidím v těch výkladech snů a práci s energiemi.
01.10.2010 - 13:11 | Filtr
(Blíženci) hela215 » Elatka
ráda bych,ale tak nějak nevím jak.rozhodně se mi nechce být poslem "zlých" zpráv.bylo i víc dobrých příhod tohoto typ,jak jsem psala v jiné diskuzi.jeden známý si doslova přišel jako by pro nějako sílu a dostal,protože jsem to tak nějak živě cítila.no a pak jsem se dozvěděla,že v tu dobu byl dost nemocný.
01.10.2010 - 13:08 | Filtr
(Blíženci) Elatka » hela215
Blázen nejsi, ale nějaké ty vlohy mít budeš. Možná, že máš u sebe nějakou duchovní bytost, která Ti tyhle myšlenky podsunuje, abys to věděla. Když s tím začneš pracovat, myslím, že bys mohla dost lidem dost pomoct.
01.10.2010 - 13:01 | Filtr
(Blíženci) hela215
díky bohu,že se mi nic takového neděje :23:
spíš se mi stává,ale to jsem t psala ž víckrát,že na někoho musím intenzivně myslet,většino v dobrém.co jme třeba zažili a tak.no a pak se za tři dny dozvím,že ten člověk zemřel.nejvíc si pamatuju,když zemřel zpěvák karel hála,toho jsem znala ale jen z tv.od dětství jsem ani nevěděla co dělá a najedno se mi začaly v hlavě přehrávat všechny jeho desky,které nemám doma.měla je babička a když zemřela vyhodily se.no a nešlo to z hlavy.no a tak tři dny po tom čtu v novinách že zemřel.
:32: :32:možná i pro elatku dotaz.co to může být tohle.blázen snad nejsem?
01.10.2010 - 12:53 | Filtr
(Lev) bruno » Elatka
tisicele diky Elatko :17:
01.10.2010 - 11:57 | Filtr
(Štír) MeloryNox » bruno
Věřím, že to není příjemné. Spousta lidí by Tě označila za bláznivku, viď?

Napíšeš nám, co Ti řekla Elatka? Jsem tak zvědavá... štír, no... :1:
01.10.2010 - 11:36 | Filtr
(Blíženci) Elatka » bruno
Máš to ve vzkazu. Když budeš chtít, klidně to zkopči sem, ať lidi ví. :1:
Příspěvky: 35-11 10-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »