Bylo mi řečeno......


13.08.2010 - 10:05
(Lev) Eva
Bylo mi řečeno......
že mám obrovskou intuici a bych měla vykládat karty.Stále mám v mysli Andělské karty,ale jsem úplný začátečník a nevím jak výklad provádět,poradíte? :76: :3: :16:

Řazení:
13.08.2010 - 20:10 | Filtr
(Vodnář) mitea » Marhon
:4:
I ja ich mám v malej truhlicke a mám tam kamienky...
No vidís,más s kým pokecat :3:
13.08.2010 - 20:04 | Filtr
(Lev) Marhon » mitea
tak mě byly darovány a i s kamínkem křišťálkem. tak tu leží spolu.
někdy jim i oznámim, že bych si chtěla jen povídat, tak si semnou povídaji :4: a sou fakt ukecaný. :75:
13.08.2010 - 19:51 | Filtr
(Blíženci) k-IWI113
ja osobne si myslim že anielse karty môže vykladať každý. Ja si ich wykladám už niekoľko rokov a veľakrát mi pomohli a podporili ma:) prajem weľa šťastia;)
13.08.2010 - 19:02 | Filtr
(Vodnář) mitea
Najlepsie je,ked dostanes karty darom,ja som si kúpila sama,lebo mne nemá kto darovat... :4:

Nový balícek kariet by mal na zaciatku spoznat Tvoju energiu,takze najprv si v rukách podrz kazdú kartu a zoznám sa s nou.Po tom dlhsie miesaj....ochrana,prípadne sviecka,klud a výklad moze zacat...intuicne budes s kariet sama vycitovat odpoved na otázku...
Balícek kariet by mal mat svoje miestecko..

Prajem Ti vela úspechov.. :17:
13.08.2010 - 18:40 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
to je moc dobře, taky jsem propadla kouzlu andělských, vílích a Osho zen tarot karet. Opravdu vždycky řeknou pravdu. Už se těším, jak mi vyložíš!! :3:
13.08.2010 - 17:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to je super určitě máš skvělou duch uroven a co si přát více ?????????????? :12:
13.08.2010 - 14:31 | Filtr
(Lev) Eva » Ka.ty
Děkuji moc,zvláštní,když jsem četla Tvoji odpověď měla jsem ten samý pocit jako Ty mráz po zádech, takže andílci jsou se mnou.... :16: :76:
13.08.2010 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ka.ty, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Počúvaj svoju intuíciu. Aj tak si postup vytvoríš ako ti to bude vyhovovať aby si sa nestresovala že niečo si zabudla. :74: Iste ti poradia skúsenejšie. Ja len opíšem vlastné skúsenosti s kartami ktoré povzbudia, naštartujú. Vytvorím si dôstojné prostredie, sústredím sa na otázku. Poprosím duchovné bytosti :76: o pomoc a radu a tiež o ochranu, ktorú si aj sama predstavujem ako biely sveteľný kruh okolo seba, z ktorého počas výkladu neodchádzam. Ako spätnú reakciu pociťujem po chrbtici prebehnutú triašku, zimomriavku. Ťahám si po zamiešaní 3 karty. Sú krásne, niečo napovedia, ale sa potom sústredím na text z knižky. Toto robím len občas a často sú pri tom slzy, lebo je to tak aktuálne a trefné. Tu beriem do úvahy aj karty ktoré mi vypadnú pri miešaní. Na záver poďakujem, rozpustím ochranný kruh okolo seba a karty si nechám niekedy na viditeľnom mieste, aby ich posolstvo v obrazoch ešte na mňa mohlo pôsobiť. Mandala karty si ťahám tri. Na zadnej strane je vždy slovo. Tie tri slová mi majú niečo naznačiť o čom mám pouvažovať. Obrázky sú krásne, tiež nechám vonku istý čas. Tieto karty si ťahám podľa toho ako to pociťujem dvojakým spôsobom. Zamiešam rubom hore, ale nečítam pri tom napísané slová. Vyložím postupne text. Potom otočím a nechám pôsobiť na seba obrázky. Druhý spôsob je, že si postupne prezerám obrázky- mandaly na všetkých kartách a vyberiem si 3 ktoré ma najviac priťahujú momentálne,prípadne tie ktoré pôsobia na mňa nepríjemne, ale do toho sa mi veľmi nechce :3:. :29:
13.08.2010 - 11:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Zuzu88, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jestli máš intuici přijdeš na to sama :3:.. na andělský karty nepotřebuješ znát postup, můžeš si vymyslet jakýkoliv.. já používám andělský karty a Oshovy taroty a u obojího máš knížečku kde jsou různý způsoby vykládání :1:.. hodně štěstí :16:..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »