Andělská pomoc


21.07.2010 - 14:09
(Lev) Monika 21
Andělská pomoc

Řazení:
22.07.2010 - 10:12 | Filtr
(Lev) Monika 21 » piháček
Jé i já děkuju potěšilo mě to. :27: :74:
22.07.2010 - 09:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
děkuji,že jsi založila diskuzi na toto téma....

jsou chvíle v životě,kdy víru máme stále v sobě,ale všední životní problémy nás pohltí...tato diskuze dává možnost "zastavení".....děkuju :74: :74: :74:
22.07.2010 - 09:17 | Filtr
(Lev) Monika 21 » Monika 21

Vytvoření energetické ochrany
Ochrana

OCHRANA

Nejdůležitější je si uvědomit, že nikdo nikdy nemá sílu na vás negativně působit, jestliže si udržujete silnou auru a nepřipustíte, aby nad vámi získal moc.
To, že někdo stojí vedle vás ještě neznamená, že jeho energie přejde na vaši.
V normálním stavu se každá energie, kterou na vás někdo zamíří, odrazí od poslední ochranné vrstvy naší aury.
Jste-li však oslabení, negativní energie skrze ni projde.
Jakmile se cítíte ohrožení, víte, že jste předmětem útoku nebo máte pocit, že vám někdo vstupuje do vašeho prostoru, je nejlepší z místa odejít. Když tato možnost není, lidé zpravidla zkříží svoje ruce na solárním plexu. To však bohužel nepomůže.Proto vás naučím metodu, s jejíž pomocí si uzavřete energetický obvod, a tak ztížíte průnik do vašeho energetického prostoru.

Diamantová ochrana
Položte si pohodlně ruce před sebe na stehna, konečky ukazováčků a palců rukou se dotýkají /nejsou skrčené/ a vytvářejí tak tvar diamantu a zbývající prsty ohněte a prsty pravé ruky položte přes prsty levé ruky.

Silnější ochrana
Před důležitým jednáním či přijímacím pohovorem si můžete vytvořit ještě silnější ochranu, s jejíž pomocí vás nikdo tak hned nezastraší. Položte levou ruku na hřbet pravé ruky a potom dlaň pravé ruky přitiskněte na solární plexus. Současně si zřetelně řekněte:
"Moje energie nikam nepůjde. Moje energie je stále se mnou."
Pokud budete toto cvičení provádět často, nikdy už v přítomnosti někoho jiného nebudete cítit strach nebo panikařit. Vaše energie se bude nacházet stále v rovnováze a jen tak něco ji z ní nevyvede.

Ochrana bílou růží
Když víte, že se máte účastnit obtížného a možná i agresivního jednání, postavte mezi sebe a druhou osobu nebo další lidi vázu s bílými růžemi. Dojde tak k výrazné neutralizaci vyměňované negativní energie. Doporučuji nechávat vázy s bílými růžemi v jednacích místnostech i v jednotlivých kancelářích.

Ochrana sklenicí vody
Pokud vás čeká schůzka či jednání s druhou osobou, vždy mezi ni a sebe umístěte sklenici vody.Tímto si ochráníte svoji energii před energií druhých lidí.Tuto vodu nepojte a na konci dne ji vylijte do záchodu.

Ochrana mentální clonou
Jakmile zjistíte, že vás někdo napadl, že vás chce rozčílit a vyvolat ve vás negativní emoce a myšlenky, zkuste následující postup.
Postavte mezi sebe a druhou osobu mentální clonu - tlustou pevnou zeď. Nebo si tuto osobu představte po velkým skleněným hrnkem. Až se na ni budete dívat skrze tlusté sklo, budou její slova znít vzdáleně a nezřetelně.
Budete-li na danou osobu pohlížet tímto způsobem, už se nikdy nestanete její obětí. A tak jen do toho a všechny agresory a upíry překlopte hrníčkem.

Vyřešená hádka
Nikdy nechoďte spát, když jste se pohádali. Když totiž jdete spát celí rozčilení, veškerá nevraživá energie, kterou vzájemně cítíte, vás oba znečistí, protože během spánku se neryje dokáže pohybovat mnohem snáz. Pokud tedy vedle vás někdo leží, jeho energie přejde na vás.
Jeden z nejjednodušších způsobů, jak hádku vyřešit, je druhému odpustit a obejmout ho /třeba jen v duchu/.
Jestliže se vám z nějakého důvodu nepodaří usmířit a budete spát vedle sebe, měli byste si v mysli vytvořit následující ochranu:

1. Představte si, že mezi vámi a druhou osobou visí stěna. Je přitom důležité, abyste ji viděli, jak visí od stropu až k podlaze

1. Při každém výdechu si přestavujte, že vydechovaný vzduch přenese do ochranné stěny další energii. Každým výdechem se stává silnější.
2. Zvýšenou představivostí můžete ochranný účinek ještě zesílit. Stačí si například představit, že stěna je ze skutečně pevného materiálu jako je ocel, olovo nebo pálené cihly.

Rituál odpouštění
Jestliže v sobě během spánku uchováváte neodpouštějící, agresivní energii, vystavujete se nebezpečí sebezničení. Tato negativní energie vás začne ve spánku užírat a zabrání pozitivní energii, aby se regenerovala. Je-li pro vás nesnadné druhému říci, že mu odpouštíte, doporučuji následující postup:

* Položte si pravou dlaň na klíční kost. Požádejte vesmírné energie o pročištění.

* Potom si pravou dlaň položte na čelo, těsně nad šestou čakrou - třetím okem.

* Mírně se ohněte a v mysli zřetelně proneste:"Odpouštím si. Odpouštím každému. Odpouštím si, odpouštím si, odpouštím si."

Ochrana před psychickým útokem
Ve chvíli, kdy se domníváte, že vám hrozí napadení energetickými upíry či jiný psychický útok, okamžitě si představte, že se nacházíte ve středu rotující koule, podobající se dětské káče. Představte si , že se kolem vás točí ve směru hodinových ručiček, stále rychleji a rychleji. Je třeba vizualizovat mléčně zbarvený energetický obal, který vás obklopuje. Máte-li pocit., že jste vystaveni intenzivnímu nátlaku, zkuste si představit, že je obal černý.

21.07.2010 - 15:24 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
:76: :30: :30: :30: :15:

Znám ten blog, chodím na něj už dlouho :44: :3: :4:.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »