Může mi někdo poradit?


01.07.2010 - 13:52
(Lev) Neleen
Může mi někdo poradit?
Zdravím Vás, chci poprosit někoho, kdo se vyzná ve výkladu snů...v září to bude rok, co můj přítel spáchal sebevraždu. Občas se mi o něm zdává, sny jsou však velmi zvláštní: chci jeho přítomnost, stále ho chci mít u sebe, objímat ho, ale on mě ingnoruje, odtrhává od sebe, neodpovídá mi apod. Jak si tyto sny vyložit? Vím jiště, že mě měl taky rád, ale velice mě to trápí, zhoršil se mi psychický i zdravotní stav. Mým velkým přáním je spojit se s ním, prosím ho každý den, však bez odezvy...

Řazení:
03.07.2010 - 12:24 | Filtr
(Štír) slunecnice64 » Neleen
:74:já nevím....já nevím přesně co se odehrává po tkzv."smrti"....jsem spíše křesťan...držím se více bible...věřím v boha,ale tak nějak po svém.Jsem přesvědčená o tom,že duše opouští tělo..tunelem odchází ke světlu,kde na ni čekají její bližní,předci...a dál...to už nikdo neví.Mám teorii,že duše žije několik životů,zde se učíme,tvarujeme,absorbujeme zkušenosti vlastní i těch druhých a pak ....?myslím si,jsme "vystudováni"a dostaneme jiný úkol.Máš velkou bolest...já vím..ale nemáme právo Bohu zasahovat do jeho práce...volat duše k nám...to nikdy nedopadne dobře....však až bude chtít..přijde sám...a to že je tkzv.bez emocí...atd....to je přeci v pořádku...nikdo přeci z nás nechce sebou vláčet co tu zažil....smrt je vysvobození....svoboda....samozřejmě nejdříve musíme žít náš život,učit se...prožít mládí,stáří,nemoci,bolesti, vše to co k životu patří...život je těžká fuška....Tvůj přítel není "mrtví"jeho duše v jiné"dimenzi" a já si myslím,že mi nemáme právo jakkoliv do toho zasahovat nebo něco měnit.Vím .že katol.církev odsuje :sebevraždu:ale dle mého je to blu a nesmysl...všichni jsme si rovni,není vyjímek... :74: :68: :18:
03.07.2010 - 11:56 | Filtr
(Lev) Neleen » slunecnice64
Mockrát Ti děkuji... :17: Ano, máš pravdu. V mých snech to probíhá stejně, on ke mě nemluví, pouze se na mě dívá. Trápí mě ale, že jsem ho nikdy neviděla šťastného, nikdy se v mých snech neusmíval, měl nešťastné oči, odvracel se ode mě - co to mělo znamenat?? Mám si to nějak vysvětlit?? Chtěla jsem se ho dotýkat a on nechtěl.
Slunečnice, dva léčitelé už mi řekli, že se s ním nemůžu spojit, protože se připravuje na reinkarnaci. Každý mi tvrdí něco jiného a já nevím, čemu mám vlastně věřt. Jestli se připravuje na nové zrození v jiném těle, pak to znamená, že ho ani po své smrti neuvidím, znamená to, že na mě nemůže čekat...je to tak?? :8:
03.07.2010 - 11:43 | Filtr
(Štír) slunecnice64
:29:Ahojky...je mi moc líto co prožíváš.Napíši Ti pouze mé zážitky.Já jsem prožívám živé "sny" také s blízkými kteří odešli :jinam...kam i my odejdeme až přijde náš čas.Má prožitky jsou úplnš stejné...ty duše jsou jakoby bez emocí,vůči nám chladní...neviděla jsem je jinak.Hovor probíhá přenosem myšlenek...nikoliv mluvou jak to známe.Dle mého Ti chce sdělit,že je v pořádku...ví že trpíš a nemůžeš se stím smířit.Jak se tu psalo...nech ho odejít...má teď jiné poslání...a jsem bytostně přesvědčená o tom,že až ty odejdeš...bude tam ne tebe čekat.Do té doby ale musíš žít svůj život naplno s nami živými.V moudrých knihách, např.v bibli je vše napsané..proč a jak.Duše se odprošťují od všech a všeho z světského života aby byli opět svobodní.Tak jsem to vyčetla,tak jsem to zažila.Trpí Ti co zůstanou.Přeji Ti hodně sil a prosím, snaž se to vidět z toho duševního ...a uleví se Ti..dodá Ti sílu.Soucítím s Tebou a držím :15: :74: :68: :74: :29:
03.07.2010 - 11:10 | Filtr
(Lev) Neleen
Děkuji moc všem, vážím si toho... :17: Nevím, jak to vše půjde, protože uvnitř sebe cítím takovou směr vzteku (protože si dovolil odejít), lítosti (že jsem mu nedokázala pomoct a neviděla jeho problémy) a hrozně, hrozně moc smutku... i tak mi to nedá a musím se zeptat: neznáte nějaké spiritistické médium, který by mi pomohl navázat s ním kontakt, byť by byl poslední?? Tohle je asi jediný způsob, který by mi pomohl pustit ho dál...děkuji. :74:
02.07.2010 - 11:02 | Filtr
(Lev) Donut
Oba dva se máte rádi ještě dnes, ale on se tě snaží chránit, nechce, aby ji udělala nějakou pitomost a odešla za ním...
Přeje si, aby jsi prožila krásný zbytek života, proto tě odstrákává, bolího to, ale je to dobře pro tebe...
02.07.2010 - 10:54 | Filtr
(Blíženci) movvin » Neleen
Smířit se s tím..... to je taky takový stav. Do jaké míry se s tím smíříš. Máš pravdu, že čas je pro každého jiný. To, že to bolí při vzpomínce, to může trvat roky a někdy nadosmrti. Ale já měla na mysli takové to přijmutí toho faktu, že už není mezi námi a aby mohl jít dál ve své cestě je pořeba ho propustit se vší láskou v srdci. :3: :17:
02.07.2010 - 10:45 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Ahoj.

Pošli mi jeho údaje. Celé jméno, datum narození, úmrtí a místo, kde žil. Podívám se, jestli už odešel. Pokud odešel, pak sen ukazuje, že s Tebou komunikovat nechce nebo nemůže, protože má teď jinou "práci". V případě, že ho u sebe držíš příliš a nemůže odejít, tak něco vymyslíme, abys ho pustila, protože Ti snem ukazuje, že ho držíš, ale on musí dál.

El
02.07.2010 - 10:37 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Neleen
víš, oni jsou s námi dál pořád, jen jsou v jiné dimenzi a my je nevidíme, nemáme takové schopnosti. Věř tomu, že je s tebou, duše je obrovská. :35:
02.07.2010 - 10:01 | Filtr
(Lev) Neleen » Háňa*
Promiň, ale asi jsem moc nepochopila, co jsi tím chtěla říct. Samozřejmě...zesnulý se pokoušejí navázat kontakt s živými, ale platí to i naopak. Proč se všude píše o tom, že když prosíme zesnulé, aby se s námi zkontaktovali, tak nám většinou vyhoví? Ráda bych ho pustila tam, kam teď patří, ale taky se s ním chci naposledy rozloučit...to je všechno, co chci. Prostě jen cítit, třeba jen na okamžik jeho přítomnost. :8:
01.07.2010 - 23:59 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Já bych to viděl podle toho snu jednoznačně tak, že on by chtěl odejít ale ty ho nedokážeš pustit kvůli silné fixaci na něj a nevyřešenému vztahu k němu. Proto se ti to stále zjevuje ve snu.
01.07.2010 - 21:16 | Filtr
(Beran) Háňa* » Neleen
Zesnulí navazují kontakty se živými - přečti si ještě jednou tu větu. Chápeš ? Zesnulí se živými.

Jak můžeš potom napsat "Já se pokouším" - copak jsi zesnulá ?
Poradila bych ti, abys přestala číst všechny ty knihy a vyvíjet aktivity a pokud tvůj zesnulý přítel bude chtít s tebou navázat kontakt, udělá to a poznáš to.
A nezapomeň při tom čekání žít
01.07.2010 - 21:06 | Filtr
(Lev) Neleen
Děkuju :17:
Víte, já vlastně nevím, komu mám věřit...když jsem mluvila s jedním léčitelem, tak mi řekl, že přítel by chtěl být stále se mnou, že se tak rozhodl. Někteří mi zase říkají, že každá dušička touží jít do světla, prostě že už tady není...Nevím jak to je ve skutečnosti a asi se to ani nikdy nedovím. Trochu mě matou ty knížky, které teď čtu. Všude se píše o tom, jak zesnulý navazují kontakty se zemřelými. Pokouším se o totéž, ale nestala se zatím nic, co by alespoň naznačovalo přítomnost mého přítele, jeho blízkost...proto jsem tak nešťastná :8: Toužím tolik po něčem, co možná nikdy nebudu mít!
01.07.2010 - 16:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to nie je tak celkom pravda...ja som v sne citila dokonca priatelovu vonu :32: ono to nie je prave najlahsie, povedat zbohom milovanemu cloveku...to nejde ani za rok, ani za dva, kazdy potrebuje casu tolko, kolko potrebuje, je to to najtazsie co clovek ma urobit :24:
01.07.2010 - 16:45 | Filtr
(Beran) Háňa* » Neleen
Nemůžeš cítit jeho přítomnost, protože není přítomen, tak už si to připusť.
Chápu, že jsi nešťastná, že se ti něco, co nebylo "hotové" přetrhlo v nevhodnou chvíli, ale nemůžeš věznit někoho, kdo je jinde.

Nemůžeš si jen tak zapálit svíčku a říct sbohem, protože ty nechceš - prostě to udělej a dopřej mu klidu. Nikdo po tobě nechce, abys na něho zapomněla, abys přestala truchlit a bylo ti to jedno.

To, co ty chceš, on nemůže nijak ovlivnit, i kdyby chtěl
01.07.2010 - 16:35 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Neleen
víš, moji sestře se zabila dcera 20 let v autě, je to moc strašné pro každého. Ale nedá se nic dělat, je to tak dané osudem, snad. Víš, dušičky jsou pak moc smutné, když je nepustíme, nemohou jít dál. Věř tomu, že se k tobě vrátí v jiné podobě. Nyní ale už musí jít do světla.
01.07.2010 - 16:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neleen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je to to najtazsie, co clovek v zivote preziva...ano rozlucit sa, citit ho este raz, jeho blizkost...to vsetko su pocity, ktore clovek preziva a u mna to bolo fakt niekolko rokov..preto bud silna :62: ja som mojmu priatelovi nebola ani na pohrebe, stalo ma to vela sil ist aspon po pol roku odniest kyticu na jeho hrob :8:
01.07.2010 - 16:13 | Filtr
(Lev) Neleen » movvin
Movvin, děkuji Ti moc za radu, ale přesto si neodpustím jednu poznámku: kde je psáno, že rok je dlouhá doba na to, aby se někdo smířil s odchodem milovaného člověka? Tohle je si myslím strašně individuální. Někomu to trvá léta... :74:
01.07.2010 - 16:04 | Filtr
(Lev) Neleen
Ano, vím, že bych ho měla nechat jít dál. Ale pořád mi přijde, že nikde neví o jako bolest jde, pokud to opravdu nezažil :,( Pořád slyším od lidí: ,,nechej ho jít...", ale já bych se s ním hlavně chtěla rozloučit, nemůžu si jen tak zapálit svíčku a říct:,,sbohem...". Chci cítit jeho přítomnost, vědět, že tu je se mnou a loučí se,...já nevim, jestli mi někdo vůbec rozumí správně :,( Nemůžu jen tak lusknout prstem a tím všechno skončit, to nejde prostě. Kdybych snad našla nějaké spiritistické médium, které by mě umožnilo se s ním rozloučit, tak budu ráda...

Každopádně děkuji všem za rady :17:
01.07.2010 - 15:37 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
myslím si, že jsi ho na sebe moc připoutala a on se nedovede ještě odpoutat, je mu to moc líto a tak je na tobě tzv. diskarnát, duše, která ještě neodešla. Může ti způsobovat problémy. Požádej někoho, kdo umí odvádět dušičky nebo popros Panenku Marii, aby ho odvedla do světla. Také ti mohou pomoci ti, kdo dělají SRT.
01.07.2010 - 14:07 | Filtr
(Blíženci) movvin
Beruško, to jeho omítání je jen věc přirozeného běhu života. On je někde jinde a tvoje připoutanost ho brzdí a svazuje. Musíš ho ve svém srdci propustit, to neznamená zapomenout, to ne, ale nepřipoutávat ho dál k sobě, nechat ho s láskou odejít a žít dál. Žít přítomností, ne vzpomínkama. Rok je už dlouhá doba aby jsi se s jeho odchodem vyrovnala.
01.07.2010 - 14:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
poznam ten pocit, ked mi zomrel priatel, tiez sa mi s nim snivalo a vzdy sa len usmial a odisiel..raz sa prisiel uplne rozlucit a uz sa mi s nim nesnivalo...asi sa prisiel rozlucit :8: chapem, ze chces, aby si sa s nim spojila aspon v sne...fakt ale je, ze to nedokazeme takto ovplyvnit...navyse, tym, ze na neho stale myslis, ze sa trapis, tym mu nepomahas...skor naopak..bolo mi povedane, ze ked nam niekto takto blizky zomrie, mali by sme ho nechat odist, netrapit sa a mysliet na neho s laskou, pertoze vsetko to trapenie ho vtahuje naspat sem a nedokaze sa odputat a odist...naopak ked citime lasku, citi tu lasku aj on a pomaha mu to odist :62: na druhej strane...mne to trvalo 10 rokov, kym som to pochopila...u teba je to hodne cerstve...tak prajem vela vela sil, aby si to dokazala :62:
01.07.2010 - 13:59 | Filtr
(Vodnář) nefertari
Bráníš mu v jeho další cestě,nech ho v klidu odejít,odpusť jemu i sobě a pošli ho do světla,uleví se ti.
01.07.2010 - 13:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele , který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdyby nahodou, hodne obsirny snar je na
http://www.medo.cz/jaromir/…
01.07.2010 - 13:55 | Filtr
(Beran) Háňa*
Prostě je jinde a teď se s ním prostě spojit nemůžeš. A protože se s tím nehodláš smířit, tvé sny ti to neustále opakují.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »