Zákaz vstupu do osudu


25.06.2010 - 15:25
(Beran) aries12
Zákaz vstupu do osudu
Byla jsem u kartářky a ta mi řekla,že mi řekla,že má zákaz vstupu do knihy mého života(či osudu).Ví někdo CO to znamená a proč se tak děje?Za odpověď děkuji předem

Řazení:
26.06.2010 - 23:44 | Filtr
(Ryby) Luminon
Z mojí zkušenosti se jasnovidec nejdřív zeptá nebo si vytestuje, než se začne na osobu doptávat. Stává se totiž, že například tvé vyšší já odpověď nepovolí.

Jak už bylo řečeno, pokud jde třeba o jednu ze životních zkoušek, tak asi není vhodné dovolit aby byla prozrazena předem. V takovém případě ti nezbyde než použít to co máš k dispozici, tedy vlastní rozum, lásku a intuici. To může být také účelem zkoušky.

Samozřejmě je možné, že dotyčná kartářka má zrovna výpadek, tak zkus někoho jiného. Nebo si zajdi k někomu kdo takovým omezením netrpí, vezmi přesný čas narození a jdi za astrologem, ať se ti podívá na tranzity.
26.06.2010 - 13:52 | Filtr
(Beran) Háňa*
Vypadá to, že se jí z tebe nepodařilo dostat nic, co běžně lidé kartářkám poskytnou bezděky, jen svým držením těla a neverbální komunikací a neměla se tedy od čeho odpíchnout - gratuluji :17:
26.06.2010 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja by som dala zakaz vstupu do osudu vsetkym liecitelskym sarlatanom a vesticiam, ktore sa len na vestice hraju :3: naposledy ma takto nastvalo vyjadrenie jedneho "liecitela" ,ktory svojej pacientke, trpiacej depresiami a psychickymi problemami povedal "tak vy by ste od zivota nemali uz nic ocakavat" :63: moj laicky nazor je, nie vsetci rozumeju svojej praci :3: :29:
26.06.2010 - 13:48 | Filtr
(Blíženci) movvin
Mě taky kamarádka kartářka odmítla vyložit. A vysvětlila mi to, že můj problém jí zrcadlí ten její a že by to nefungovalo.... asi že by tam zatáhla i to svoje.
25.06.2010 - 18:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ev.kot, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
teoreticky může pokud v tom výkladu měla být zkouška atd....
Většinou se toto ale děje pokud jsou dvě stejné energie které se bijou.
jako advokát a advokát v soudní síni.Takže ten kdo chtěl výklad by neměl nadřazovat svou energii nad kartáře jinak se nic nedozví většinou.V tu chvíli by se měl mít pod kontrolou..A nebo se domluvit na jindy a zkusit to jindy prostě..
25.06.2010 - 18:18 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » ev.kot
A nemůže to být tak, že nad ní někdo "drží ochrannou ruku", aby se žádné informace o ní nedostaly někomu jinému do ruky?
25.06.2010 - 17:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ev.kot, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vím co to znamená..máma je kartářka

znamená to že karty jí nemůžou o tobě nic říct a můžeš přijít později to zkusit.většinou to je když jsou energie které se bijou.akorát ti to řekla tak trochu poeticky.
25.06.2010 - 17:41 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
To znamená, že kartářka má problém sama se sebou, protože si sama ve své hlavě vymyslela zákaz.
Žádné objektivní zákazy totiž ve většině případů neexistují, byť se to mezi věštci traduje.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »