Jaký je rok s vibračním číslem 9?


21.06.2010 - 08:43
(Rak) Saddáma
Jaký je rok s vibračním číslem 9?
ahoj narodila jsem se 27.6. 1985 a za 6 dní vstoupím do roku s vybračním číslem 9. Jaká je jeho charakteristika? v reálnem životě mě čeká dokončení bakalářského studia a přestup na dálkové magisterské blízkovýchodn studia nebo humantarní a soc. práce(pokud se dostanu). Současně zahájím i pracovní poměr. díky :74:

Řazení:
29.06.2010 - 17:08 | Filtr
(Blíženci) marble » miluška medvídková
Nejde mi do hlavy, ako toto moze fungovat ak sa dieta narodi do roku napr. 9 (18.6.2010). To potom v prvom roku zivota akoze ukoncuje,hmm?!
Ak sa zivot odvija v urcitych cykloch, tak mne to potom pasuje na 7 rocne ,pri ktorych sa aj vyvoj logicky odvija od bodu 1 po narodeni.
Takze 7,14,21,28,35 (som prave ukoncil) mi pekne pasuju, ale rok s vibracnym cislom ee...
21.06.2010 - 23:19 | Filtr
(Panna) Clanci
Numerologie tady na stránkách ti poví vše :3: :4:
21.06.2010 - 22:53 | Filtr
(Kozoroh) hledající
Přidám,že pro zdraví je to dobrý rok.Zdraví je pevné,člověk cítí klid a ani nepotřebuje lékařskou pomoc :27:
21.06.2010 - 15:42 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
No pro mě byl dost náročný, ale zase se v něm dá dost pochopit, myslím si, když to člověk dovolí. Taky protože je ukončovací, dá se podle mého zapracovat na ukončení něčeho nepříjemného, třeba letitého sporu a mohlo by se to podařit, dojít určitého smíření sám se sebou v tomhle roce a tak, takže najít si ta pozitiva.
21.06.2010 - 14:52 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
tak je to přesně, hele přišla mi pozvánka na další konkurz... :3:
21.06.2010 - 14:42 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Tenhle rok jsem měla loni a to, že je ukončovací sedí v každém smyslu. Ukončilo se snad uplně všechno, co šlo. 2x jsem se stěhovala, ne z vlastní vůle, zemřeli mi 4 blízcí členové rodiny, definitivně jsem ukončila etapu, která se táhla kvůli otci mého dítěte, ukončila se mi rodičovská dovolená.. Prostě všechno skončilo. 10.6. jsem přestoupila do jedničky a to všechno, co se rozbíhá a začíná.. mazec, až se mi z toho chvílemi točí hlava. Další stěhování, ale s milovaným a úžasným partnerem do společného, hledám práci, věnuju se víc výkladům, studuju doma, co se dá, začíná toho hrozně moc. Z vlastní zkušenosti radím, abys ten rok nebrala tragicky a depresivně jako já, ale jako očistu svého života a těš se na další rok, který je startem do všeho nového. Čistý list.
21.06.2010 - 12:38 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » spimajim
já jsem prosím taky od dubna v 9 a ta poslední tvoje věta je pro mě úžasná naděje. :3:
21.06.2010 - 10:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V Tarotu tento rok symbolizuje karta Poustevníka, která je mimochodem velmi příznivá právě pro studia, zvyšování kvalifikace a vůbec pro různé zkoušky. :44: :15:

Jinak je to rok vhodný k vytvoření určité hranice mezi minulostí a budoucností. Možnost kompletně dokončit všechny záležitosti z minula. Vše dostává hlubší význam a smysl. Ale záleží na konkrétním člověku, jak tento rok vnímá, myslím, že hůře ho snášejí extroverti, protože tento rok člověka někdy trochu izoluje - tedy buď má sám potřebu se tak nějak trochu stáhnout či uzavřít a zpytovat sám sebe - nebo je k tomu nucen okolnostmi. Na některé lidi tento rok nepříjemně doléhá samota.
Většinou se nedaří v tomto roce nic pořádně rozjet, spíš je to takový rekapitulační a plánovací rok. Pokud člověk ale něco začne, většinou to není spontánní, spíš nějak promyšlené a s dlouhodobou perspektivou.
Rozvaha a klid jsou tento rok na prvním místě.
Pokud ale tento rok člověk využije a nebrání se tomu si v hlavě přebrat minulost, tak může dát životu nový řád, najít nějaký nový směr.

Dá se říct, že trochu záleží na předchozích letech, protože pokud je člověk nepromarnil, může tento rok zjistit, že nabral mnoho užitečných poznatků a zkušeností. Pokud ale ty předchozí roky tak nějak nedělal nic pořádného nebo zlobil, může ho tento rok dost nepříjemně tlačit, aby se konečně sám nad sebou zamyslel.

Pro lidi, kteří zažívali v předchozích letech něco nepříjemného nebo hektického může tento znamenat i příjemné zklidnění, uklidnění.
21.06.2010 - 10:25 | Filtr
(Rak) Saddáma » miluška medvídková
no mě přijdou všech posledních 7-8 let dost špatných nedaří se v ničem
21.06.2010 - 10:16 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Devátý rok je ukončení, pohled zpět, pochopit co bylo, vše je pomíjivé, doba zaorání starého, abychom na jaře zaseli nové. Je zima - ztišit se, moudřeji čekáme, kdy přijde světlo.
Je to naplnění, ukončení cyklu, pohotovost postoupit v příštím roce do vyšší roviny s novou vibrací 1. Pocit, že se mu majetek, lidé vymykají z rukou, úzkost, neklid. Uvědomit si svoji osobní odpovědnost. Mohou zanikat vztahy, stěhovat se, měnit práci, cestovat, ztratit něco velké ceny. Velká odpovědnost za seabe, za něco ve svém životě. Je třeba získávat vědomosti, poznání. Uspořádat si žebříček hodnot, osobní a duchovní rozvoj. Je to nejobtížnější rok (i 4 a 7), ale uprostřed období je příležitost se sněco naučit a rozvíjet se. Pochopit, když projdu svůj život, ponaučení, která mi tyto roky přinesly, tím mít víc pochopení života. :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »