nevěra


21.06.2010 - 07:57
(Panna) kvetulina
nevěra
ahoj jaký máte názor na nevěru v dneštní době, kdy je spousta pohlavních nemocí? Odpustit?

Stránka: 2 1
Řazení:
26.06.2010 - 17:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mirek777, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
můj pohled na nevěru je: Nedůvěra a sobectví. Ano,je dobré odpustit,ale s nevěrou se nesmiřovat. Pokud tě tvůj partner nebo manžel opravdu miluje,bude se chtít napravit. Důležité je,aby si ho na to upozornila,v klidu a bez hádky. Potom už to záleží na jeho rozhodnutí a na tvém právu s ním žít nebo nežít. Přeji tobě i tvému milému usmíření a vzájemné obnovení vztahu lásky. Mirek
23.06.2010 - 17:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele milivanili, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím si že nevěra je neomluvytelná tedy pokud se s toho chce nevěrná osoba nějak vykecat nebo si to reálně odůvodnit.Zanechává to stopu na jejím svědomí pokud tedy nějaké má?Nevěra je Podvod a zrada partnera.Odpustit se dá ale to je tak asi vše. :3:
21.06.2010 - 21:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » spimajim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
PS:
jo a ještě něco, ono sebevědomí vyrobené za večer (podvečer) vydrží většinou tak akorát do rána. :3:
Pokud člověk chce, aby vydrželo déle, musí si s ním dát jinou práci a nečekat výsledky ze dne na den. :3:
21.06.2010 - 21:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele, asi to nemá smysl dál řešit, protože asi Ti to nejsem schopna vysvětlit, ale zkrátka mě přijde strašně nešťastné, aby si žena zvedala sebevědomí tím, že na sebe navlékne cokoliv, co pokládá za sexy - ale do čeho se nastrojí jen proto aby byla sexy - a vyrazí v kteroukoliv dobu do města za tím účelem aby byla balena a mohla odstřelovat zájemce.
Asi nejsem schopna Ti to vysvětlit, ale podobné jednání je šílená zoufalost a degradace vlastní osobnosti na kus masa, který se snažím nabídnout na pultu tak, abych si zjistila, jestli ještě nemám prošvihlou garančku.
:4:
A nejde o délku sukně, jde vůbec o ten zoufalý čin, že jdu do města balit chlapy jen proto, abych si zvedala sebevědomí.
To už tedy ať jde balit chlapa raděj proto, že má chuť opravdu někoho sbalit a ne proto, aby si tím rovnala Ego.

Já Tě chápu, jak to myslíš, ale jestli výsledek nemá být spíš znechucení sama nad sebou, asi bych ten Tvůj recept malinko poopravila.
Ano, jak píšeš, udělat se hezká. Souhlasím. Ale tak hezká, abych se sama sobě líbila, aby mi bylo dobře.
Komu je dobře na podpatcích ať si vezme podpatky a šaty, komu v teniskách, ať si vezme tenisky a tričko, ale ať je jí dobře, ať se sobě líbí, když se zahlédne ve výloze - a ať na sobě násilně nevyrábí nějaký sexy vzhled.
Ať dělá, co jí baví, ať si najde koníčka, zálibu, zábavu, ať se pustí do něčeho, co by ji uspokojovalo, začne cvičit, něco se učit, cestovat....ale ať to dělá pro sebe a ne proto, aby ji někdo balil.
Když se jí to podaří, tak on ten mužský zájem se dostaví taky, ale na jiných a mnohem kvalitnějších základech.
Protože pokud žena buduje své sebevědomí jen na základě "zářezů na pažbě", tak se jí to dřív nebo později vymstí. :3:
21.06.2010 - 20:52 | Filtr
(Beran) pimon » miluška medvídková
Jasně domácí poklad se musí chránit. :25:
21.06.2010 - 20:49 | Filtr
(Beran) pimon » spimajim
Psal jsem večerního města a né nočního, to je dle mne do soumraku. V pozdních hodinách potkáš většinou spiťany a zkrachovance, teda těm co se vrací z odpolední směny se omlouvám.
Ona totiž většina normálních chlapů je doma na TV. Nevím jaké máš představy o sexi šatech, například já považuji pouzdrové šaty bez výstřihu s délkou pod kolena a s přiměřeným rozparkem za sexi, zcela určitě takovéto šaty neřadím k sexuálně podbízivým. Sexuálně podbízivé mi mnohem více připadají například bokovky, ať sukně, či kalhoty, kdy předem vím jaké kalhotky si dotyčná vzala. nejlépe doplněno blůzičkou o číslo menší, kdy poslední zapnutý knoflík hrozí, že každou chvíli někomu vystřelí oko.
21.06.2010 - 20:38 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » pimon
však se dělá, ne? :24: Ale já to nemyslela vážně, fakt, já jsem tolerantní k ostatním, ale u nás doma by to tak bylo.
21.06.2010 - 20:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, tak opravdu nevím, kdo je pro jakou ženu Pišta hufnágl, ale ten "můj Pišta Hufnágl" se určitě nepoflakuje v noci městem, aby tam balil nějaké poletuchy. :4:

Jestli je ženská chytrá, vzdělaná a chápe muže, to asi na první pohled nepoznáš, ale jestli si na sobě cení jen svůj zadek nebo i něco jiného, to myslím poznat jde. Jinak se to dá taky nazvat tím, že asi jde poznat, jestli je dáma nebo ne.
A jestli je příjemná, to myslím také lze poznat záhy. :3:

No a jinak si myslím, že mezi sexy šaty (v noci vprostřed města)s podpadky - a mezi: umolousanou puťkou ve vytahaným roláku a kalhotech blíže neurčené barvy s rozšmajdanejma botaskama - je poměrně široká škála možností, které znamenají upravený přitažlivý - ale sexuálně nepodbízivý vzhled.

Jinak pro pořádek - samozřejmě že matraci ze sebe žena dělá sama - a to třeba právě tím, že si sebevědomí zvedá (nešikovně) v noci polonahá na podpadcích prostřednictvím těch, kteří to berou jako jednoznačnou výzvu.
A to je to oč mi jde.
Aby si -probůh- to sebevědomí nezvedala zrovna tímto. :3:
21.06.2010 - 20:21 | Filtr
(Beran) pimon » miluška medvídková
No to je jako navrhovat u ženskejch faraónskou obřízku.
21.06.2010 - 20:16 | Filtr
(Beran) pimon » spimajim
Dobrá, nejsem žena, nemohu posoudit do jaké míry zvedne sebevědomí odmítnutí Pišty Hufnágla.

Jen taková poznámka, pozná se na ženskejch na první pohled, že jsou chytré, vzdělané, příjemné, že chápou muže. Dle mne ne, to se možná dozvím po nějaké době hovoru a prožití nějakých událostí.

No a myslíte si snad, že chlap půjde oslovit nějakou umolousanou puťku ve vytahaným roláku a kalhotech blíže neurčené barvy s rozšmajdanejma botaskama?

Jen tak pro pořádek, normální chlap nepočítá s tím, že mu oslovená ženská hned na poprve dá, pokud ano, tak dost často je to i naposled. Nepodceňujte chlapy, tu matraci děláte ze sebe většinou Vy sami, ale to je jiná kapitola.
21.06.2010 - 20:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: Tak tím si nejsem jistá, jestli nápadníci letící na sexi šaty a vysoké podpadky jsou pro každou ženou zrovna něco, co by jí zdvihalo sebevědomí.
Já osobně bych si při odmítnutí třetího nápadníka za takovýchto okolností začala připadat jako prostitutka a nevím, jestli zrovna tohle by mě až tak těšilo. :4:

Myslím si, že takto zvedané sebevědomí je spíše křeč.

Člověk by měl věnovat sám sobě dost pozornosti a rozmazlovat se, aby se začal mít dost rád sám od sebe, pro to jaký je - a ne jen proto, že pro někoho bude vhodnou matrací díky sexi šatům a vysokým podpatkům.
Pak se možná dostaví i nápadníci, co se večer nepoflakují po městě aby balili vyzývavé ženy, ale i nějací hodnotnější, co je zajímá třeba spíš úsměv nebo výraz očí a co zvednou sebevědomí mnohem lépe a trvaleji (bez ohledu na to, jestli budou vyslyšeni nebo odmítnuti) než nějací noční slintající sexuální loudilové. :44:
21.06.2010 - 19:47 | Filtr
(Beran) pimon » movvin
Pokud zažité vzorce budou setrvávat a pouze budeš vykládat, že je to tak či tak, nic nezměníš, protože jsi nic nezměnila a to že občas máš řeči, no jo, máš zase řeči, a a nic. Tak zkus něco změnit a věř, že pokud se změní prostředí, jsou i aktéři nuceni se také změnit. Jinak to opravdu nefunguje.

Ještě k té změně od základu. Je opravdu dobré když už změna, tak již změna od základu. Je potřeba si vážit sebe. Jsem dokonce přesvědčen, že ženy, když jsou na dně se umějí zvednout mnohem lépe než muži.

Konkrétní rada, udělat se krásná, vzít na sebe sexi šaty, vysoké podpatky a vyrazit do víru večerního města. Po odmítnutí třetího nápadníka máš své sebevědomí zpět.
21.06.2010 - 19:37 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
uříznout :75:
21.06.2010 - 19:35 | Filtr
(Beran) pimon » patatina
Není to vždy tak jednoduché, někdy se ještě volí jaké zázemí budou mít děti a věř mi mnohdy to bývá to nejdůležitější, nebo spíše pro někoho.
21.06.2010 - 15:49 | Filtr
(Blíženci) movvin » pimon
Noo ono se to lehce řekne, ale zkus si od základu překopat zažité xx let vzorce.... ten dotyčný/á je totiž nevidí a o to je to těžší. Můžeš mu horem dolem vykládat, že je to tak nebo tak, ale on/a to nevidí.
21.06.2010 - 14:22 | Filtr
(Blíženci) patatina
Pri nevere je to uz tzv na noze-zbyva polozit si jen jedinou otazku-mam radeji sebe-nebo jeho a nas vztah?........Pokud ji zodpovis-vis co dal...... :74:
21.06.2010 - 12:35 | Filtr
(Beran) pimon » spimajim
Tam jsem Tě dostat nechtěl, spíše jsem chtěl na něčem zcela úplně odlišném, kde rozhodování nebude přes emoce ukázat, že to může být i jinak, nebo že to někdo jiný může vnímat jinak. :25:
21.06.2010 - 12:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:63: Přiznávám, že Tvé přirovnání něčeho, co je pro mě emocionální stav duše, k bankovní intituci nejsem schopna vstřebat. :23:
21.06.2010 - 12:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo bůh odpustí všem,ale tu hořkost zakusit nemusí :4: Ta je na nás i s tím odpuštěním a svědomím :29:
21.06.2010 - 12:17 | Filtr
(Beran) pimon » spimajim
Podle toho bys pak mohla rozhodovat i Ty o výši jednotlivých poplatků banky, kde máš vloženu byť i jednu korunu. A to si nemyslím. Můžeš s danými poplatky souhlasit, nebo ne. Zůstaneš, nebo odejdeš. :17:
21.06.2010 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vidíš, pak logicky vzato máš monopol na odpuštění i Ty. A to je to, oč mi šlo. :3: :4: :17:
21.06.2010 - 11:57 | Filtr
(Beran) pimon » spimajim
Tak nějak, nezajímá mne Bůh různých vykladačů víry, ale ten můj, co je mimo jiného i z části ve mne samém. :15:
21.06.2010 - 11:54 | Filtr
(Beran) pimon
Pokud se toto téma týká konkrétně Tebe, tak si uvědom, že život se má prožít a né proživořit.
Všude možně jsem se dočetl, že ženy Tvého věku prožívají těžké období, děti začínají být samostatné, manžel se pohybuje v zajetých kolejích a v zaměstnání přijali na stejné pracoviště mladší kolegyni. Nicméně snaž se na to podívat z té lepší stránky.
Již nezůstáváš doma s nemocnými dětmi, nemusí být každý den teplá večeře, o své práci víš víc, než kdokoli nový. Pokus se věnovat více sobě, naordinuj si čas jen pro sebe samu. Je na Tobě jak jej užiješ. Buď svá.
Z mého pohledu máš mnohem větší možnosti uplatnění jak v zaměstnání, tak i v rodině, než nějaký mladší model.
21.06.2010 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je otázka, kdo a co je pro Tebe Bůh.
Někdo má představu vousatého panáčka na obláčku, který rozhoduje, kdo zlobil a kdo je hodný.
Někdo může Boha vidět v celém Universu - jinak řečeno, v tom, že Bůh je řád světa. Pak "bůh" je i odpuštění samo jako takové. Ne jako verdikt nějaké entity, ale jako jev. Jako energie - kterou buď jsme schopni vyvolat, popř. přijmout - nebo nejsme.
21.06.2010 - 11:39 | Filtr
(Beran) pimon » funik
Na odpouštění má monopol Bůh. Tedy nám lidem zbývá jen si přiznat zda s tím umíme, či neumíme žít.
Příspěvky: 29-5 4-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »