spojení s maminkou


10.06.2010 - 21:33
(Vodnář) raduza.s
spojení s maminkou
před rokem mi v náručí zemřela maminka na rakovinu...moc mi chybí,nevíte jak se s ní mužu spojit,ani se mi o ní nezdá... :8:

Stránka: 2 1
Řazení:
26.06.2010 - 17:25 | Filtr
(Rak) Materne » Elatka
souhlasím
26.06.2010 - 17:24 | Filtr
(Rak) Materne » ave
Ave, dovolím si s tebou nesouhlasit..Zejména co se týká rušení klidu duší a sebevrahů.Ti,kteří touto cestou odešli dříve než měli a nedokázali splnit své úkoly na zemi,protože nebyli dost silní,nenajdou klidu v podobě jiné ,ale dostávají se na Zemi po velmi těžkém utrpení,které musejí dožít v prostoru bez lásky a pomoci jiných.Dožívají tam čas,který měli stanovený být na Zemi.Tam pochopí,že je jim hůře,než nejhůře...podle čeho myslíš, že jsou v takovém "očistci"?
20.06.2010 - 06:48 | Filtr
(Lev) Eva » P.Ketas
Taky se svým tátou často mluvím.Mám jeho fotku na stole a zrovna teď když píšu koukám na něj.Mám takový vnitřní pocit,že je stále se mnou a že mě nikdy neopustil. :16:
19.06.2010 - 23:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele P.Ketas, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
je to pět let,kdy zemřela moje mamka.
Každý ráno když vstávám tak jí pozdravím i otce který je už dvacet let po smrti.
Duševně s nimi hovořím o všem co dělám.
Intuitivně mi dávají rady jak se vyvarovat nepravostí.
Moje představivost se občas zobrazuje navečer když sedím v altánu před domem.
Cítím jejich vůni a takové příjemné mravenčení v zádech.
Předali mě mnoho zkušených rad.
Zkuste sní komunikovat navečer.
Na stůl postavte její fotografii,zapalte svíčku,nalejte její oblíbené pití do skleničky.
Položte zrcátko tak aby jste vyděla fotku a její odraz v zrcátku.
Nechte svítit jenom svíčku.
Začněte s ní komunikovat,jako by tam byla.
Buď se Vám ozve hned ,nebo po čase.
Nemusíte mluvit nahlas,vnitřní hlas je pro ně daleko lépe vnímavnější.
Poznáte sama,jak snadno s ní můžete každý den komunikovat.
Později k tomu už svíčku a zrcátko nebudete potřebovat.
Pedro
13.06.2010 - 22:06 | Filtr
(Vodnář) raduza.s » Elatka
ahoj,ještě by mě zajímalo,proč se mi o Mamce nezdá,nebo si to nepamatuju,slyšela jsem,že zemřelí občas chodí potěšit do snu ty co tu zustali,je to tak,nebo není?
13.06.2010 - 02:30 | Filtr
(Býk) UreaNayal » Elatka
Většinu informací mám od svého průvodce, od svého anděla. Předpokládám, že tyto nejvyšší bytosti mi asi nebudou opakovaně lhát

...andělé a průvodci/strážní andělé/-samozřejmě nejsou nejvyšší bytosti-v hiererchii jsou naopak na stupni nejnižším-což je také důvod,proč jsou spojnicí-mezi materii a duchovní sférou...

...Nebývá problém v tom,že by jejich "informace"byla zcestná-problém velmi často máme my s jijich interpretací a správným porozuměním
13.06.2010 - 02:23 | Filtr
(Býk) UreaNayal » Elatka
S dovolením trochu poupravím Tvé informace...

Valná většina ze sebevrahů, na které jsem měla starostlivé dotazy, byla do roka v novém těle nebo se chystala k nové inkarnaci. Duše nechodí do nějakého "pekla" jak teda nazvu to, co jsi popisovala.

...=To,co zveš neexistencí pekla se jmenuje KAMA LOKA -tzv místo žádostí tedy to,co se Ti Ave snažila vysvětlit,jako místo bez lásky a pomoci-je to sféra,kterou prochází každá duše,která je vázaná na tuto materii silou svých nezpracovaných žádostivostí,emocí a pod/je to "materiál" z kterého je vystavěné astrální tělo/-dokud tato spojnice trvá-duše je vázaná na svět prožitků-tedy hrubohmotnou materii-např sebevrazi,mají toto vlákno velmi silné-dokud"žádostivost"astrálního těla trvá-neodchází!
Tedy napsat,že převažující většina sebevrahů,je do roka v novém těle,nebo se k inkarnaci připravuje-je zkrátka nesmysl.
...Přirozený proces stárnutí-a odchod vyčerpaností organismu,dlouhodobá nemoc...+ pokud se žije v jistém smyslu přirozeně-umožnuje člověku-pouštět-odpoutávat se od tužeb a závislostí-proto následný odchod a uvolnění astrálního těla mívá přirozený průběh a neprodlužuje se...
12.06.2010 - 19:26 | Filtr
(Býk) ave » raduza.s
S každým z nás mluví Energie pomocí intuice :62: :68:
Kytičku bohužel neznám.
Pokud je na ni někde nějaký odkaz ráda se na něj kouknu. :29:
12.06.2010 - 19:22 | Filtr
(Býk) ave » Elatka
Určitě,nechci zasahovat do Tvé cesty,každý má právo jít podle své svobodné vůle.
/Jenom se se ještě vrátím k tomu,že Ti žádná duše ani Anděl neřekli,že je něco mezi reinkarnacemi.Je to očistec.Tam jdou nejen duše,které jsou na konci své cesty,ale i ty.které se opět reinkarnují.Možná Ti to ochránci neřekli jen proto,že jsi se neptala/
Přeji Ti na Tvé cestě mnoho Světla :29: :74:
12.06.2010 - 18:19 | Filtr
(Vodnář) raduza.s » deissy
taky chodím často na tyhle stránky a byla jsem i na některých seminářích...skvělá zkušenost.
12.06.2010 - 16:16 | Filtr
(Kozoroh) deissy » deissy
Tady je odkaz, kdyby se třeba někdo rád podíval:http://www.duchovnipomoc.estranky.cz/…
12.06.2010 - 16:09 | Filtr
(Kozoroh) deissy » raduza.s
Já na její stránky chodím, úžasné, moc se mi líbí :)
12.06.2010 - 13:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo kdoví kde ten muj táta je :63:
12.06.2010 - 13:22 | Filtr
(Blíženci) Elatka » josefinka1
Je to dost možné. Nebo jsou třeba u karmického soudu, z tama teda neodchází. :) Nebo jsou skutečně již v novém životě... možností je vždycky víc.
12.06.2010 - 12:53 | Filtr
(Vodnář) raduza.s » ave
děkuji....moc hezky vysvětleno a napsáno,dlouho hledám nějakou odpověd na své otázky,moc se mi to zatím nedařilo,byla jsem ze všeho spíš zmatená,duchovní semináře,ruzná zasvěcení...chvíli jsem nevěděla čemu věřit. ale mám jasno a kupodivu jsem zjistila,že jsem to už všechno dávno věděla,jen to bylo někde vhloubi duše ukryto,ale přišla jsem na to sama.Chci se ještě zeptat,znáš Kytičku?nebo znáte ji ještě někdo jiný?Co si o ní myslíte kdyžtak...
12.06.2010 - 08:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
víš co by mne zajímalo, proč se někteří nedokáží spojit s určitým člověkem, je to proto, že už se narodil jako někdo jiný?
12.06.2010 - 01:45 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ave
Jednám tak, jak jsem vedená průvodcem pod jeho ochranou. :) Když do něčeho nemám zasahovat, tak mi to dá jasně najevo. :3:
12.06.2010 - 00:20 | Filtr
(Býk) ave » ave
Myslím si,ale že pro Ty dušičky,které se tu skutečně zasekly jsi velkým darem,který jim cestu ke Světlu pomůže najít.Jen je všechno opravdu složitější :74:
12.06.2010 - 00:16 | Filtr
(Býk) ave » Elatka
Duše každého sebevraha bohužel musí projít stejnou cestou,nezáleží na tom proč odešel ze života,zda z velké bolesti,nebo ztráty někoho blízkého.Pokud se zasekne a hledá pomoc,aby odešla,je dobré požádat Ochránce,aby jí pomohl.Délka toho jak dlouho zůstává jak říkáš zaseklá je různá pouze podle doby,která schází do jejich osudem daného odchodu.Ano vím jaké je když Tě vyhledá dušička někoho kdo "zapoměl"odejít a myslí si třeba,že ještě žije,jen mu chybí síla.Dcera také přitahuje dušičky,hledají u ní pomoc.Pokud přijdou s ní.Poprosím Energii o pomoc.Vím jaké je když přijde duše mladého člověka a napíše adresu,kde by se mělo říct že je tady.Není to správné jediné co můžeme udělat je poprosit pouze Ochránce,aby mu v takovém případě pomohl najít cestu ke světlu.Nespojovat je ,ale pomoct jim nalézt Světlo ze kterého se potom bez nebezpečí pro kohokoli mohou v lásce vrátit.Pozůstalí žádají ze žalu a chápu je.Jak rádi bychom ještě chtěli být,mluvit,vysvětlit si věci se svým milovaným člověkem.Znám to osobně i můj přítel kdysi odešel tímto způsobem.Není to ubližování,jen když lidé znají pravdu mohou opravdu pomoct.Je dobře,že nevoláš přímo je.Ale voláš je nepřímo na požádání jejich blízkých.
11.06.2010 - 23:54 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ave
No já si je nevyhledávám. :) Většinou za mnou prostě sami chodí. Cítím je, vím přesně, kde jsou, většinou i vím, jestli je duše žena nebo muž nebo dítě, vidím barvu jejich duše a cítím to, co cítí oni. Je fakt, že ne všechny duše sebevrahů odejdou snadno, některé jsou tady zaseklé, ale těch důvodů, proč neodešli je strašně strašně moc. Některé prostě jejich milovaní nepustili včas, některé se strašně bojí jít dál, protože mají strach z trestu.. atd atd.. ale že bych si je sama volala, to jsem ještě neudělala. Všechno jde buď z jejich vůle a touhy po pomoci nebo mě požádají jejich pozůstalí a v tom případě nevolám přímo je, ale ptám se svého průvodce nebo anděla, jestli neví, jak na tom ta duše je a od toho se to pak odvíjí dál..
11.06.2010 - 23:45 | Filtr
(Býk) ave » Elatka
Můj zdroj nikdy nebyl člověk,je to Energie,která je tu od počátku věků.Ano s dušemi přicházím do styku pokud Energie dovolí,v takovém případě jsou někdy spojeni s lidmi kteří pro ně truchlí a povolí jim si vysvětlit to,co v životě nestihli.Jsou to lidé ,kterých se nikdy na nic neptám a neznám je ,přesto Energie hovoří přímo k nim a vše co napíše jim pomůže a znají příběhy ,které já neznám.Není to nejvyšší Energie vesmíru.Nejvyšší Energií je Poslední Soud.
Není to křes´tansky ovlivněné,v tom se mýlíš,je to prostě tak jak je to a netýká se to žádného dogmatu :1:
Věřím,že vše co děláš je v dobré víře,že pomáháš,ale opravdu je lehké sejít z cesty.
Právě když jsi neustále ve styku s neurovnanými dušičkami je takové nebezpečí větší.Nechci se Tě dotknout,právě proto,že věřím,že se snažíš pomáhat a jistě i často pomůžeš Ti to píšu. :74:
11.06.2010 - 23:31 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ave
Většinu informací mám od svého průvodce, od svého anděla. Předpokládám, že tyto nejvyšší bytosti mi asi nebudou opakovaně lhát.

Můžu vědět, z kama máš ty informace ty? Pracuješ s dušemi? Chodí Tě prosit o pomoc? Vypráví Ti, kde byli, co zažívají, jaké to tam je? Jen chci znát Tvůj zdroj, nijak tě nenapadám, nevyvracím. Jen mi to přijde silně křesťansky ovlivněné, tak se ve mně probudila holka zvědavá.
11.06.2010 - 23:26 | Filtr
(Kozoroh) deissy » Elatka
:) díky
11.06.2010 - 23:21 | Filtr
(Býk) ave » Elatka
Myslím,že sama víš,že jsi napsala něco co není možné.Peklo je tam,kde utrpení nekončí a o tom jsem já nic nepsala.Bohužel i když podáš informace takové,které se líbí,nejsou pravdivé a dušičky takto odešlých lidí tím klidu nedosáhnou.Jediné co můžeme pro ně udělat,je odpustit jim a pomodlit se za ně.Nemá smysl se o to dohadovat kdo má nebo nemá pravdu.To se dozvíme až budeme sami duše.
Myslím však,že tam kde člověk příliš zasahuje do cesty duší,mohou být informace nesprávně vedeny. :74:
11.06.2010 - 23:13 | Filtr
(Blíženci) Elatka » deissy
Tatínek tam byl s vámi. Byl zrovna v době, kdy se loučil s milovanými před odchodem. Věřím, že Vás chtěl ujistit, že je s Vámi a loučí se.
Příspěvky: 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »