Duchové


09.06.2010 - 22:20
(Beran) Carevna3
Duchové
Dobrý večer přeji. Obracím se na Vás s prosbou o pomoc či radu. Ve svých 33 letech (?) jsem zjistila, že dokážu komunikovat s mrtvými. Nezneužívala jsem to.Bohužel po nějaké době mi to bylo ke škodě. Stávalo se mi, že z ničeho nic jsem přestala ovládat své tělo, bylo jako paralizované a nedokázala jsem se pohnout, fungoval mi jenom mozek. Tyto stavy trvaly zhruba hodinu. Po pomoci známé kartářky se nám podařilo tyto stavy odbourat, leč... Mám dnes již šestiletého syna. Jeho problém spočíval v tom, že se v noci budil s pláčem, seděl na posteli, ukazoval rukou do kouta a říkal, že tam někdo je. Za pomoci kartářky se nám podařilo pokoj "vyčistit" od duchů a syn měl dělší dobu klid od duchů a já od těch stavů. Bohužel se vrátili duchové k synovi. Posledni jejich návštěva byla před pár dny, kdy v noci opět nebyl k utišení, pomohla trochu ledová sprcha. Úplně se uklidnil, kdy si lehnul ke mě do postele. Ulehla jsem k němu, objala a pevně držela. Měla jsem pocit, jako bych z něho "vytahovala" negativní energii. Syn se uklidnil a usnul. Já jsem se během 15 minut dostala opět do paralyzovaného stavu trvající zhruba půl hodiny. Vím, že se duchové opět vrátili, ale byla bych hrozně nerada, aby trpěl můj syn. Je nějaká možnost, jak se toho zbavit nebo jak bych duchy mohla stáhnout na sebe, jak jim porozumět a pomoci? Kterou literaturu bych si měla přečíst? Můžete mi něco doporučit? Mám totiž ještě dvouměsíčního syna a nerada bych, aby to potkalo i jeho. Děkuji za radu. Jana

Řazení:
19.06.2010 - 22:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele P.Ketas, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den,
poradím Vám, vyzkoušejte to a uvidíte.Někam na tělíčko dítěte napište omyvatelnou fixou
"Ve jménu života jsem pod ochranou Boží."
Měl by mít klidnou a pohodovou noc.
Pedro
10.06.2010 - 11:03 | Filtr
(Štír) celebrita » josefinka1
Já si to taky myslím, ale četlas to tam? Víš docela mě to překvapilo. Já opravdu syna do mých dejme tomu duchovních záležitostí netahám a už vůbec jsem nemluvila o blikajícím fialovém světle, protože jsem o něm ani nevěděla, takže to mě uvrzuje v tom, že je to v něm a já mu budu prostě oporou :3: :12:
10.06.2010 - 10:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » celebrita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ta citlivost je už dávno daná,ještě dřív než se dítě narodí.
10.06.2010 - 10:53 | Filtr
(Štír) celebrita
http://diskuze.najdise.cz/prispevek…

hlavně si neber osobně, jako já, že je to naše vina :17: Věřím, že jsi dobrá matka a děti jsou prostě citlivé po tobě :62:
10.06.2010 - 10:52 | Filtr
(Štír) celebrita
:22: tý jo, hooodně podobné, až na to, že my máme ochranu :62: Kišťály v oknech máš? V každém rohu místnosti? Ametyst pro děti doporučuji, dle rad Elatky. Nám to moc pomáhá. Modlit se k andělům, ochráncům a Bohu. Spíme klidně :3: a když něco příjde víme si rady. Držím palce at to zvládnete :62: :17:
10.06.2010 - 10:49 | Filtr
(Kozoroh) vacos
ahoj, mrkni na tohohle autora
http://www.dragomirecky.cz/novy/…

na jeho knížku psychoterapie II
J.
10.06.2010 - 01:37 | Filtr
(Býk) ave » UreaNayal
Děkuji Ti. :74:
Uznávám,že při tak těžkých atacích,je vhodnější místo Otčenáše Janovo evangelium.
10.06.2010 - 01:14 | Filtr
(Býk) ave
Člověk má vždy na výběr kam být veden.Světlo vede ke světlu.Proto také opravdová víra je bezpečná.Někdy člověk otevře dveře,které nemá.Někdy má tak zářící srdce,že prostě tyto věci přitahuje.Děti bývají na různé energie citlivější,ale právě dětem energie nikdy neublíží.Nic jim nehrozí jsou jejich dušičky chráněny Andělem i Bohem.Pokud se v noci bojí je třeba být s nimi,formou pohádky,nebo pocitem bezpečí je uklidnit.Pokud budou přítomni nějakému vymítání duchů a podobným věcem,je možné ,že se dostanou do těžkého psychického stavu,ne vinou duchů,kteří jsou kolem nás stále,ale vinou našeho jednání.Pokud tedy duše takto vnímáš,popros všechny dobré i zlé,aby odešly za Svým Světlem a poté popros o ochranu kruhu.Vyvětrej místnost,zapal svíčku a pomodli se Otčenáš.K posteli je dobré dát křišťál,nese bílé boží světlo a kámen staurolit,známý jako Ježíšův kámen,který je nositelem naděje a věčného života.Také je dobré do rohů místnosti dát trochu soli.Více poté už duše nepřivolávat ani myšlenkou. :74:
10.06.2010 - 00:07 | Filtr
(Býk) UreaNayal
Literatura= Dion Fortune/eugenika=ale vydání z r 2008!!!/ Psychická sebeobrana

...v okamžiku ataky= nahlas memorovat Janovo evangelium

každé ráno a každý večer-sebe-obě děti i prostor ve kterém spíte "uzavřít" pentagramem

...ale v první řadě najdi někoho,kdo Ti pomůže otevřít se "božskému"-...staré hermetické pravidlo=nejdřív v sobě rozžehni světlo-a s jeho pomocí pak možno projít tmou...nikdy ne obráceně...
09.06.2010 - 23:46 | Filtr
(Beran) Carevna3 » Elatka
Byla bys moc hodná. Jak jsem psala, potýkáme se s tím již delší dobu. Já jsem se s duchama setkávala častěji, hlavně se svým tátou a jedním bezvadným kamarádem. Vím toho málo, ale hrozně ráda bych se tím chtěla prokousat, abych se mohla popřípadě "poprat" s těmi negativy. Budu se těšit
09.06.2010 - 23:40 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Projeď si "mezi nebem a zemí" duchovní tematiku. V diskuzích o duších jsem odpovídala už strašně mockrát. V několika těchto diskuzích jsem i opakovaně popisovala, proč jsou ty duše tady a proč chodí k lidem. Je pozdě už, jsem vyčerpaná zas strašně, ale když najdu zítra chvilku, napíšu Ti to do vzkazu, pokyny, na co si dávat pozor, opatření, ochrana.. Zítra si na to chvilku najdu. Sama jsem to zažila. Bylo to hodně podobné, dcera se mi z toho šoku začala dusit. Nakoplo mě to a teď s dušemi sama pracuji. Zítra písnu všechno. :74:
09.06.2010 - 23:32 | Filtr
(Beran) Carevna3 » jezinka001
Ono pokud vidíte své dítě, jak je zmatené, na nic nereaguje a zoufale pláče, jistě byste přistoupila i na tuto variantu probuzení.
09.06.2010 - 23:12 | Filtr
(Vodnář) Siraels » petrag
Může jít o negativní energie,které se tam někde zdržují. Podobně tomu bývá i v místech,kde probíhaly nějaké války,např.stará bojiště. Negativní energie mohou být i ve starých knihách. Eliminovat by to měly kameny,typu křišťál,sodalit a onyx.. :3:
09.06.2010 - 23:04 | Filtr
(Beran) petrag » Siraels
Je to možné,ale naši byli u jedné paní (PANÍ KTERÁ PRODÁVÁ BYLINKY)a ta paní se vždycky na určitou osobu zamněří a začne jí říkat co bylo a co bude a zrovna to byla moje mamka ,dřív jsme se s našima nějak nepohodly a odstěhovaly jsme se od nich,našly si druhý dům který jsme koupily a opravujeme ,ted jsme s nima víc jak za dobře.Nám vyhovuje že jsme samy a je to fajn.Ta paní je nikdy neviděla a řekla mamce všechno co bylo a byla to pravda aniž by nás někdy viděla a řekla že bydlíme v neštastném domě.Tak nevím,myslím si že to v tom baráku je a je tu něco divného.
09.06.2010 - 22:49 | Filtr
(Vodnář) Siraels » petrag
"pavor nocturnus" -u dětí se tohle někdy stává :2:
09.06.2010 - 22:46 | Filtr
(Beran) petrag
ahoj Jani.Máme podobný problém.Našemu malému je 9 let a skoro každou noc se budí,vstává z postele ale nikdy mu nerozumím co říká.Pak hned zase zalehne a spí.Když spí se mnou když je manžel na noční tak to skoro nikdy nedělá.Už jsme mu kolikrát přestěhovaly pokoj,myslely jsme si že je to nějaká špatná zona ale většinou to nepomohlo.Známí nám doporučili že máme barák nechat vysvětit farářem ,tak to chceme zkusit.Barák jsme koupily tak před 6 lety a když manžel není doma tak většinou nemám dobrý pocit když procházím barákem.Mám takový divný pocit jako by mě někdo pořád pozoroval,ale to už si možná i namýšlím,tak už nevím.Taky máme 9 měsíční holčičku a nerada bych aby se toi projevovalo i u ní.Taky bych byla ráda kdyby nám někdo poradil. :1:
09.06.2010 - 22:40 | Filtr
(Vodnář) Siraels
V roce 1848 se zjevil "duch" sestrám Foxovým v Angli a ukázal jim místo,kde za živa jako člověk působil.Vše bylo kupodivu autentické. Údajně snad Victoru Hugovi pomáhali "duchové"psát romány a málo se mluví o tom,že něčím podobným se zabýval i zhotovitel periodické soustavy prvků Mendělejev :3:
Pokud mohu říci,s duchy si nic nezahrávat. Jinak použij křišťál,který obecně čistí od různých nepříjemných energií :27: :3:
09.06.2010 - 22:36 | Filtr
(Střelec) jezinka001
Ledová sprcha?....chudak dítě.... :63:
09.06.2010 - 22:35 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Existují dva způsoby. Jeden je trvalé odstínění prostoru, aby tam duchové nechodili, druhé je posílení syna a vás, aby jste nemohli být obsednuti.
Problém je totiž v tom, že jste média, ale s malou odolností a žádnou kontrolou nad těmito schopnostmi.
Proto by za těchto okolností bylo nemoudré dále uvažovat o řešení problémů duchů, jak o tom píšete.
09.06.2010 - 22:31 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Ahoj, teď tu měla Cel diskuzi, která je na podobné tema. (Hodně podobné až stejné) Pročti si ji a když budeš chtít, napiš mi, pomůžu Ti.

Dikuze je "prosím pomozte mému synovi" či tak nějak.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »