Vidíte ve snech do budoucnosti?


02.06.2010 - 14:25
(Beran) Tiskar94
Vidíte ve snech do budoucnosti?
Jednoduchá otázka. Proto dám ještě pár podotázek. . . - Vidíte do budoucnosti již od narození?- Nějaký speciální zážitek se sny z budoucnosti?- Vidíte pouze do vlastní budoucnosti, nebo i do cizí?- Pokud vidíte i do cizí, liší se ti nějak od té vaši vlastní?Vaše odpovědi mi opravdu velmi pomohou, předem děkuji :1:

Stránka: 2 1
Řazení:
11.07.2010 - 12:07 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Svatopluk Vlastislav
jsi velmi citlivý, že? Ta kniha od doktora Tyla by mohla být perfektní, podívám se po ní. Mám hodně zvláštní sny každý den, dnes se mi zdálo, že se na mě všichni lidi usmívali a říkali - ta je ale hodná, jak se na nás směje. Tak jsem si dala závazek se víc usmívat. Pak jsem myla ve snu horu nádobí - že bych smývala své hříchy? :27:
11.07.2010 - 10:05 | Filtr
(Blíženci) movvin » Oraphim
Uff tak toho jsem se bála, že se to tu dočtu. Já měla takový sen asi ve čtyřech nebo pěti letech. Do dneška si ho pamatuju jak jsem se z něj hrůzou vzbudila.... vím jen, že to byli číňani. V té době jsem žádnýho takovýho neviděla.... nevím, těžko říct je to už tak dávno, ale přesto mi to utkvělo.
11.07.2010 - 01:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Oraphim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pythonka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mně se to zdá ve snu. Ale taky už předem vím jestli je to sen co se vyplní nebo jen blbina.
11.07.2010 - 01:41 | Filtr
(Štír) ivakolacek
nekdy do budoucnosti a nekdy jsou to navraty ..kdy znam data jmena mista ....

ale do budoucnosti jsou to mnohdy symboly ktere neumim dobre cist ale i deje ktere si pozdeji uvedomim ze je znam ze snu ,,,taky pro to ze si hodne snu zaznamenavam do notesu


11.07.2010 - 01:39 | Filtr
(Rak) Oraphim » Pythonka
No jenže u mě je slovo "zdá" v uvozovkách, znamená to, že je to vize. Naučil jsem se to rozpoznávat. :3:
11.07.2010 - 01:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Oraphim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pythonka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně se zase zdálo o konci světa. Byla jsem u svých dvou dcer na návštěvě v zahraničí kde žily. Už jsem byla babičkou. A najednou vidím jak se k nám něco blíží - jako kdyby na nás letěla nějaká koule a zmizela za obzorem a najednou rána a červeno před očima. Konec rychlý a bezbolestný. Ale neřekla bych že se jedná o ten sen co se plní :4:
11.07.2010 - 01:10 | Filtr
(Rak) Oraphim
Spíše by jsi mohl napsat, čeho se mají ty vize týkat. U mě je toho totiž víc. Např. 3. světová, o které se mi "zdá" už od 11 let...
Nechci to však řešit, co přijde, přijde a já budu připravený a to mi stačí. :3:
Je to dar, ale je to jen informace pro tebe, jakmile jí budeš měnit s důsledkem na okolí, vrátí se ti to.(Atlantida)
11.07.2010 - 01:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pythonka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Do budoucnosti ve snech vidím. Od narození to nevím páč si nic z té doby nepamatuju. Není to taky takhle každou noc. Občas se mi ale zdá sen který mě připraví na nějakou nepříjemnou nebo komplikovanou situaci. Když ta sitace nastane tak už vím předem že to nakonec dobře dopadne, nebo je pro mě snazší se s tím vypořádat protože ve snu jsem si tím už jednou prošla.
11.07.2010 - 00:59 | Filtr
(Vodnář) EVOTY
Vídavam vo snoch svoju budúcnosť presne v detailoch,ale útržky. :3:
11.07.2010 - 00:43 | Filtr
(Lev) Svatopluk Vlastislav
Ano
Vidíte do budoucnosti (VE SNECH), od narození?
- Ano

Speciální zážitek(a jsou jich ještě desítky)

- Zdála se mi tři čísla(a ty mě nabádala, ať si vsadím, mám u postele blok, tak jsem si je napsal a následující den jsem je vsadil, všechna byla správná.

- Vidím i do cizí budoucnosti
- Ano, je to jiný zvláštní pocit, člověk to cítí...

Výkladem snů se zabývá kniha:
Jak rozumět snům - od pana doktora Tyla, ostatně se zabývá i sny do budoucnosti.
10.06.2010 - 17:18 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » celebrita
Tak to mas stejne sny jako muj syn,prijde a rika,mami,to uz jsem videl ve snu.
10.06.2010 - 17:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele živočíšek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
párkrát v životě už se mi to stalo .... prvně v deseti letech .... to se mi zdálo, jak a proč zemře moje teta .... i datum, 30. května .... jen ne rok .... několik květnů jsem z toho byla špatná, pak jsem to pustila z hlavy .... nakonec se to stalo .... po osmnásti letech ....

pak autonehoda mého bratrance, to mi bylo asi pětadvacet ... asi tři měsíce předtím se mi zdála ... i to, jakou bude mít košili, že pojede na kole a že to nebude až tak tragické ....

a ještě nějaké maličkosti, párkrát ... ale tyto dva sny byly zásadní .....

co mívám víc, jsou předtuchy ... ale takové ty jako blesk z čistého nebe .... ne že bych o něčem zrovna přemýšlela a napadlo mě nějaké řešení

tak nevím, zda jsem pomohla .....
03.06.2010 - 23:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dajdule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Také se mi zdávají občas zvláštní sny, které bych zařadila do kategorie "řešení problému". Občas, když mám nějaké velké dilema, nebo zdánlivě neřešitelnou situaci, zdá se mi nějaký sen, který má neuvěřitelně jednoduché řešení mé situace. Také se mi občas zdají lidé, které jsem před tím nikdy neviděla a potom je potkám. Můžu vám říci, že z toho mám mráz po zádech. Také se mi občas zdají situace, které se po té stanou. Místa která navštívím ve snu, potom navštívím bez nějakého záměru i ve skutečnosti. Nejedná se ale o nějaké zásadní věci. Někdy mi sen dá na jevo, že mě někdo pěkně oblbuje a když se na to pak zaměřím, zjistím že sen měl pravdu. Vše beru jako normální součást svého života. Krom toho se mi zdají krásné barevné a výpravné sny, které mě jen těší a před ničím nevarují. :4:
03.06.2010 - 23:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vidím,ale většinou ty horší věci.
03.06.2010 - 22:31 | Filtr
(Vodnář) mitea » Jendahun
privtelená bytost...oni zijú s nami,ani o tom velakrát nevieme a ty o tom teraz vies...
:3:
03.06.2010 - 22:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jendahun, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Před leteckou katastrofou kdy umřel polský prezident i se svou manželkou,se mi po ránu vybavilo jméno Maria.Nevím proč se mi to vybavovalo celý den.Pak jsem zjistil,že manželka prezidenta se jmenovala Maria.To může být náhoda.Asi týden po této události,se mi po ránu zase začalo vybavovat Miramaru.Pořád jsem si to celý den prozpěvoval,nevím proč se mi to utkvělo tak v hlavě.Asi po dvou třech dnech,jsem četl ve zprávách,že nějaký chlap(myslím,že to byl Angličan),zavraždil v hotelu ve Španělsku své dvě děti a pak spáchal sebevraždu.Ten hotel se jmenoval Miramaru,nebo nějak podobně.
Tento týden nad ránem,se mi zdál sen: ležel jsem na zádech a měl jsem pocit,jako by z mého těla odcházela nějaká bytost,intenzivní pocit že to byla žena,odcházela v podobě mlhy a jako když stahujete z ruky nějakou gumovou rukavici a ta se trhá v cáry.Začal jsem se probouzet a ta bytost,nebo co to bylo,se v ten moment jako guma vrátila zpět do mého těla.S tím si tedy nevím rady,co to mohlo být. :25:
03.06.2010 - 21:58 | Filtr
(Beran) curry » Tiskar94
mozno vidime v snoch do buducnosti preto, ze nam skratka osud naznacuje, ze existuje, ze to co sa nam prihodi nie je nahoda, ale dokladne vypracovany system kde vsetko do seba zapada, mna osobne to ukludnuje, lepsie potom clovek znasa to zle, co sa mu prihodi...ale preco to v snoch vidia len niektori to neviem :63: mozno sa to tiez da zistit nejak astrologicky :2:
03.06.2010 - 21:09 | Filtr
(Štír) Freja » Puzzlle
Jo,občas se mi to taky stává..málokdy.
A většinou se to týká úplných hovadin,takže je to naprosto nepoužitelný. :4:
03.06.2010 - 20:52 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Vidím a ještě se plní. :63:
03.06.2010 - 19:58 | Filtr
(Býk) player » Tiskar94
Prosim tě - zjisti mi,kdy nás ti Muslimové anektují.abych se včas naučil odříkávat sůry a koupil si motlitební kobereček pod kolena.Díky.
03.06.2010 - 19:55 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Tiskar94
Ano, často se mi to stalo, co se týká dětství si nepamatuji, ale mám pocit, že to tak prostě je,nevím kdy to začalo, ale beru to už jako samozdřejmost, i když i přesto občas nad tím kroutím hlavou. Standardní symboly, které ledacos signalizují, jako např. příchod nemoci a pod., dále cokoli z podvědomí, věci, které se staly nebo se stanou...většinoujsou to obrazy nebo pocity, nedokážu to popsat...

Poslední dobou se mi stává, že zachycuji věci nebo obrazy z následujícího dne den předtím ve snu...např. vidím ve snu obraz něčeho,co na druhý den řeším, aniž bych to předem věděla a většinou si na to vzpomenu teprve až v té chvíli, kdy se to děje a tehdy si vybavím ten sen. Přijde mi to normální.

Například se mi zdálo o sovách, druhý den jsem se s nimi setkala, aniž bych to předem věděla, že se s nimi setkám a ten sen celý se mivybavil teprve v té chvíli, kdy k tomu došlu. Děje se mi to často, téměř každý den.

Myslím, že to celé se nám děje proto, že vlastně neexistuje ani minulost, ani přítomnost ani budoucnost, ale všechno se děje najednou, všechno existuje najednou a navzájemse to prolíná a my to jen zachycujeme, třeba ve snech.

To, co bude vnímám i za bdělého stavu formou jakýchsi náhlých myšlenek, které se mi objeví v hlavě a pak se to stane.

Někdy přemýšlím nad tím, zda to ZACHYCUJI anebo ZPŮSOBUJI. Pevně doufám, že to první.

Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale tohle téma mě dost zaujalo:-)
03.06.2010 - 17:06 | Filtr
(Beran) Tiskar94
Děkuji vám všem, je vidět, že nás je opravdu víc. . .
A teď jedna otázka taková učenější:
Má pro to někdo nějaké vysvětlení? Proč vidíme ve snech do budoucnosti? Má to být dar každého člověka? A že někdo nevidí, je jen tím, že ani ve spaní nedokáže nemyslet na nic a uvolnit se?
03.06.2010 - 14:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
sny ne
jen kratičké záblesky deja vu
03.06.2010 - 14:43 | Filtr
(Vodnář) angela12
Videt se da do sve i do cizi jen se to musi umet clovek naucit .je a hlavne si s ny pamatovat
03.06.2010 - 12:33 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Často se mi podařilo skrze jasnovidné sny vyřešit problémy své a mých klientů, dokonce i předpovědět události. Takže pokud se sny vydaří, je velmi dobrá pomůcka.
Příspěvky: 33-9 8-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »